ja koristim bhtelecom paket 8G i prilicno sam zadovoljan cijenom(30 KM 120kn 15€) a i prilicno je brz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bit će bolje...
jel ima netko monet? nemam bas iskustva sa kabelskim internetom..kakav je, puca li veza ,jeli brzina stalno 2 mbit kao pise na njihovim stranicama itd?
mislim preci na neki drugi isp jer dosta mi je ht mostara,pa koji je po vama,najbolji i najpovoljniji u hercegovini..po mogucnosti flat..moze biti i fair use,ali treba mi da pustaju bar 50 gb mjesecno.. nije mi tolko bitna brzina koliko je promet,dosta mi je i 1 mbit..
jel ima netko monet? nemam bas iskustva sa kabelskim internetom..kakav je, puca li veza ,jeli brzina stalno 2 mbit kao pise na njihovim stranicama itd?
mislim preci na neki drugi isp jer dosta mi je ht mostara,pa koji je po vama,najbolji i najpovoljniji u hercegovini..po mogucnosti flat..moze biti i fair use,ali treba mi da pustaju bar 50 gb mjesecno.. nije mi tolko bitna brzina koliko je promet,dosta mi je i 1 mbit..
Vjerovatno si iz mostara?
Gle, ja koristim pincom, wireless, i ja sam zadovoljan, nema ogranicenja brzina je 1,8-2 skoro uvjek i svakom ga preporucujem, ali problem je sto moras uzeti antenu koja kosta 100-pa na dalje KM.
Monet kabelski, ako imas vec kabelsku uvedenu onda ti je po meni ovo najbolja opcija. Imaju svoj CS server, imaju Free server, tu imas filmova serija i programa za skinuti i to ti se ne broji kao promet, od ponoci do ujutro do 7 se promet ne boroji i ako redovno placas racune do 10. (nisam siguran jel 15. ili 10.) daju ti jos 5 GB prometa.
Po meni je to cudo dobra ponuda, ali kako sam vec imao wireless antenu a nemam prikljucak za kabelsku TV u stani nije mi se davalo 160 km samo da mi uvedu net, to im je veliki minus sto se mene tice.
bit će bolje...
Al kad nas ne bude vise...
bit će bolje...
Al kad nas ne bude vise...
daj Boze i tada..
Prošli tjedan sam bio na kavi s jednim HTovim radnikom. Radi u odjelu telekomunikacija, kaže da IpTV od HT-a neće doći tako brzo. Planiran je u 6mj, ali zbog infrastrukture, koja nije još ubrzo izgrađena, tj. neće biti prije izbora. Tada mi je napričao neku priču oko tih stranki, nekog plašenja s otpuštanjima i plaćama, a to me baš i nije zanimalo. Uglavnom, nema ponude IPTV od HT-a, barem ne ove godine.
A i kad bude nabit će cjene do neba........
vidio sam da m tel ima neku vrstu telefona i neta preko CLL....jel netko zna kaj je to
Zadovoljan s tim?
Ne znam kako moze netko biti zadovoljan sa 20 gb prometa? pogotovo ako imas veliku brzinu. Ja sam davno rekao radije mala brzina i flat.
I ne moze biti zadovoljan.
Internet bi trebao biti puuno jeftiniji.
Sad je 14. ja sam potrosio 8,2 GB od 10 GB koliko imam. Imam HT Mostar i oni kao da kradu.
+imam mnogo stvari koje mogu raditi s njihovim internetom: listati stranice, HD video na YT mi je vec preskup.
Na nekom forumu sam čuo da je HT imao testnu verziju Iptva koju je dao nekim ljudima na probaju.
http://www.mtel.ba/preview_story/22619/?s=r360vccm02kbq2a66l1nf3v3o2
Svaka cast onom sto je pisao da idu gore brzine i dolazi optika hahahahaah.
Pogodio je ide nesto gore, ALI CIJENE!
netko je jednom napisao na prethodnim stranicama da bi ht mostar mogao sniziti cijene flata u sestom,ali evo do sada nista od toga..
zna li mozda netko kada,i dali uopce planiraju sniziti cijene flata..jer na njihovim stranicama o tomu jos nema ni traga...
flat ce biti jeftiniji za 30 km (prijasnji 69 sada je 39 i pdv i opet se nabere fina svota) onim korisnicima koji potpisu ugovor na dvije godine usteda je 720 maraka u te 2godine.
ja imam
ADSL START 4096/256 10giga ali morao sam produziti ugovor tako da u prva tri mjeseca imam 13giga i placam upola cijene sve to ali ugovor potpisan na dvije godine (kad sam tamo prijavljivao net dobio sam cak duksericu i rucnik za plazu jer sam potpisa na 2godine i da bude stvat jos zanimljiva montazer mi nije ostavi kopiju ugovora koja treba biti jedn akod mene a druga u Ht-u) sto je najbolje u svemu dosta je kvalitetan bar kod mene (i prije nisam ima problema dok je bio od 5giga)
//ali dok studiram u Mostaru koristim FLat od X-neta koji je 33km i meni je ok//
Zona mi je prihvatljiva
za poslovne korisnike
http://www.zona.ba/ba/cjenovnici/poslovni-korisnici.html
za kucne korisnike
Zivim u Sarajevu i odnedavno koristim Logosoftov flat(odnosno 150 gb) net brzine 4mb i kosta 30 km s pdv-om.Jako sam zadovoljan za sada.
sta je bilo s ovom akcijom ht mostar o neogranicenom prometu u srpnju. jeli kome dosao racun?
sta je bilo s ovom akcijom ht mostar o neogranicenom prometu u srpnju. jeli kome dosao racun?
Kakva akcija, gdje si ti to vidio?
Brajo vidiš li da je kolovoz, koga briga za 7mj?
vidio sam danas kad mi je doslo 1700KM racuna jer se ispostavilo da to nije besplatan promet vec samo "neogranicen" znaci kao i uvjek kolko skines tolko i platis. ali su dali takvu obavjest da ljudi, koji su prosle godine potpisivali ugovor pa dobili potpuno besplatan promet u srpnju,i ove godine pomisle da je isto tako pa nasjednu.
http://www.ht.ba/hr/Vijesti-i-press/Newsletter-obavijesti-korisnicima/Neogranicen-ADSL-promet-u-srpnju
vidio sam danas kad mi je doslo 1700KM racuna jer se ispostavilo da to nije besplatan promet vec samo "neogranicen" znaci kao i uvjek kolko skines tolko i platis. ali su dali takvu obavjest da ljudi, koji su prosle godine potpisivali ugovor pa dobili potpuno besplatan promet u srpnju,i ove godine pomisle da je isto tako pa nasjednu.
pa fino pise koji potpisu ugovor u lipnju ne oni koji to vec koriste ??? a ja mislim da je ovo od prosle godine jer su ht mostaru promjenili boju na njihovoj stranici prije je bila plava sada je crvena
pa ja sam i potpisao ugovor u lipnju ali stvar je u tome sto ne dobijes besplatan promet kao sto se misli vec "neogranicen" kao puste te da skidas kolko hoces ali ti na kraju sve ljepo naplate kao i obicno znaci nikakve akcije nema samo navlakusa. ito rekao bih protuzakonita
pa mozes ti uvik skidati koliko hoces samo ti poslije 10giga kada predjes to 1giga kosta 10km
http://www.ht.ba/hr/Vijesti-i-press/Newsletter-obavijesti-korisnicima/Neogranicen-ADSL-promet-u-srpnju
Koji fail. Čuvaj se HT Mostara i kada darove nose...
Koji fail. Čuvaj se HT Mostara i kada darove nose...
upravo tako uvjek gasi modem kada zavrsajes sa radom jel kako god okrenes oni sebe obrane da su oni u pravu :)
Koristim Monet TwoPack 3072/265 kbps - 35 GB prometa
Meni dosta, dode oko 25 €
Koristio HT Adsl 5 godina - 20 gb 45 KM( bez PDV-a), danas odjavio preporođen sam :D - moram li naglasit da su imali najskuplju tarifu predenog mb-a ( 1 mb 0,01 KM)
Evo cekam da mi ga iskljuce, cekam ljude da mi dodu wireless prikljucit 35 KM 1024 mbps za SAMO 35 KM - FLAT RATE (da naglasim s PDV-om) - nema onih ciganskih fora kao u HT-a "Sve cijene su bez PDV-a" hah
Koristio HT Adsl 5 godina - 20 gb 45 KM( bez PDV-a), danas odjavio preporođen sam :D - moram li naglasit da su imali najskuplju tarifu predenog mb-a ( 1 mb 0,01 KM)
Evo cekam da mi ga iskljuce, cekam ljude da mi dodu wireless prikljucit 35 KM 1024 mbps za SAMO 35 KM - FLAT RATE (da naglasim s PDV-om) - nema onih ciganskih fora kao u HT-a "Sve cijene su bez PDV-a" hah
Valjda kpbs.
Valjda kpbs.
upravu si ;)
Ma, kad vidim ADSL cijene MTela plače mi se.
Ista brzina (2048/192) kod HT-a dodje 99KM a kod MTela 35 KM (obje bez PDV-a), a ista usrana država. Pa zar to nije strašno ?
Usto, MTel nigdje ne spominje Fair Use policy za razliku od HT-a. Koje lopovčine, užas jedan...
Sad gledam promet jutros kad ono 1,7gb. Gledam od jučer nije se ništa pomaklo. Ht mi dodao ono što sam jučer učitiavao na danas. Tamo ostal oneiskorišteno 5GB, a ovdje mi oduzeo 1,7.