Imam 2 računala koja su spojena na jedan router(modem) i kad su obadva na internetu onda je internet jako spor!
ima kakvo rješenje?
Hvala
Imam 2 računala koja su spojena na jedan router(modem) i kad su obadva na internetu onda je internet jako spor!
ima kakvo rješenje?
Hvala
Ima koristi samo jedan Pa kad imas 2 oni djele konekciju i onda ti bude duple sporije ne?
Ima koristi samo jedan Pa kad imas 2 oni djele konekciju i onda ti bude duple sporije ne?
eh tako je. 2 kompjutera su spojena na 1 modem i onda mi je brzina manja. a meni baš treba brzina jer uvjek nešto skidam s interneta.
Imam 3 kompa i PS3 spojeni preko switcha u router, nikakvo usporavanje ne postoji (hvala Bogu dok je torrent limitiran).
EDIT- zaboravih navesti, osnovni optimin paket +optiTV
Omg naravno da ne, moze jedan komp cijelu brzinu iskoristiti a drugi nista, kao i obrnuto naravno.
Imam 3 kompa i PS3 spojeni preko switcha u router, nikakvo usporavanje ne postoji (hvala Bogu dok je torrent limitiran).
EDIT- zaboravih navesti, osnovni optimin paket +optiTV
ja imam od t-coma i brzine su do 450 kbps + flat
znaš možda kakve postavke da brzina bude ista kad su spojena 2 kompa?
imam ovaj modem:
Omg naravno da ne, moze jedan komp cijelu brzinu iskoristiti a drugi nista, kao i obrnuto naravno.
Naravno ali govorim ako su oba ukljucena jedan drugog usporava. Ako imas konekciju brzine 2Mb ne mozes imat na jednom 2 a na drugom 1. Oba djele ta 2Mb a kako ce sad bit rasporedjeno(50-50%,70-30%,40-60%) to je druga stvar
Naravno ali govorim ako su oba ukljucena jedan drugog usporava. Ako imas konekciju brzine 2Mb ne mozes imat na jednom 2 a na drugom 1. Oba djele ta 2Mb a kako ce sad bit rasporedjeno(50-50%,70-30%,40-60%) to je druga stvar
Pa ta 2mb komp ce koristit stalno samo ako je torrent upaljen/neki download radi
Pozdrav,
gle, možeš imati i chuck norris sx763, ali će ti se i dalje brzina razdjeljivati i to ti je životna činjenica.
Mada pozdravljam ideju i ja bih to da može