Volan za Flight Sim X

poruka: 4
|
čitano: 4.584
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Volan za Flight Sim X

Boook

Imam zaljubljenika brata u flight sim program, pa sam mu htio kupiti dar za rodendan. Posjeduje logitech Force 3D Pro, ali mislio sam mu kupiti onaj avionski vola, nesto poput Saitek Yoke Flight  tako nekako. Zanima me ima li jos drugihg proizvodaca ? Imate li preporuku za mene koji bi bio najbolji hardware za to...Ja sam nasao samo Saitek Yoke sistem dalje ni nema pa me zanima......

A isto tako reakcija korisnika koji posjeduju taj Saitek, jel im se isplatilo.?

Bok i hvala na javljanju....

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Volan za Flight Sim X

Odličan izbor! Probao sam i...mrak...!
Kupi mu, ali stani iza brata  da ga pridržiš, kada bude otvarao poklon. Vjerojatno će past u nesvijest od sreće :-)

Nego, ako se "bavi" odnosno igra fly sim gejmove, bitno je pri odabiru i kakve fly-gejmove hakla. Ako su to "fight-simulacije", borbeni avioni i natjeravanje po nebu, onda mu ovaj "poluvolan" ne bude bio baš o.k. Za takve gejmove treba joystick, kao recimo "Saitek x 52" (dolje na slici)

Ako pak "leti" na simulacijama tipa "Microsoft FS", onda je volan ok.

Sretan ti roćkas bratu...hehehe

Saitek X-52 Saitek X-52
..život u oblacima :-))
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 10:28 (SemperFi).
17 godina
neaktivan
RE: Volan za Flight Sim X

Boook

Od srca hvala sa misljenje i savjet...

Ma moj stariji brat vozi smirenije Boeing 747. ma nesto veliko, pa to, ... nije neki akcijski tip.... uglavcnom Flight Simulator X koristi i adddonse ostačlo ga ne zanima, ne moze pratiti veliki izbor aviona hehehe... Ima i X-Plane ali nece probati,, veliki su,, a ne znam ni ja kak izgleda ,, a kamoli kako to sve stoji.. Hardware obadvojica imamo dobro. bar s grafama Ati 4870. .. BAs sad gledam gdje cu to kupiti.... da ga jednom u zivotu razveselim.. a jos ima i jedan dodatak, Rudder majklmu.. pa i to fali????!!!!!

Nije mi rodendan danas!!
17 godina
neaktivan
Volan za Flight Sim X

Evo, imaš tu za kupiti:

http://www.algoritam.hr/?m=5&p=proizvod&kat=213&id=120555

A ovdje imaš i kontroler/ "volan" i ruder pedale

http://www.melcomp.hr/katalog/index.cgi?OD=251&A=C&G=MOU&S=

..život u oblacima :-))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka