Slušalice za glazbu - tema za izbor izdvojena tema

poruka: 4.398
|
čitano: 1.393.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Slušalice za glazbu - tema za izbor
Cirko33 kaže...

Pozdrav, ovako zanima me jel bi mi mogli preporuciti kakve slusalice za konstantno slusanje glazbe, naglavne i cijena do 500 kuna? A i da estetski budu prihvatljive

http://www.ronis.hr/akg/639/slusalice-akg-k-518-dj/AKG-K-518-DJ/

http://sonusart.hr/product.aspx?c=6&p=73

Laagano padam
17 godina
Slušalice za glazbu - tema za izbor

Pozdrav.

Tražim bežične slušalice za PC (igranje, glazba) i po potrebi spajanje na TV (filmovi, konzola). Cijena - recimo, maksimalno 700-800 kn, idealno manje.

Ima li netko kakvu preporuku?

Jasno, ne očekujem nekakvu uber kvalitetu, ali bih htio izvući najbolje što mogu za te pare.

EDIT:

nabasao sam na Sennheiser RS 120, koje mi se po pročitanome čine idealnim.

Je li ih tko isprobao?

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 22:52 (fler).

0 0 hvala 0
14 godina

Potrebne su mi in-ear slušalice koje bi zamjenile moje stare Samsungove koje su došle sa S Advanceom, danas sam ih polomio slučajno...

Nekih max 10€, jer mi se nedaje više novca za to.

Iz ove radnje: http://imtec.ba/

Ponuda je loša, al se nadam da će neko naći adekvatne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 18:32 (micr0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz ekipa!
Trebaju mi sluške sa dobrom izolacijom da nečujem okolinu jer dosta putujem.
Spreman sam dati do 500kn

Hvala unaprijed! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 2:34 (dj dubo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo malo štiva o kvaliteti slušalica i zvuka kod 18 najpoznatijih proizvođača:

http://time.com/74886/best-headphones/

Ukratko - naj su Shure, Grado i Klipsch a slijede ih Pioneer, Sony i AKG. Najgore su Plantronics, Beats i Scull Candy.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Dakle, trebam in-ear slušalice ili headset za mobitel.(ako ima mikrofon super, ako nema nije problem)
Budžet je nekakvih max 200kn, ako se isplati mogu dati nešto više.
Slušam house i rock.
Ne želim da je onako nabrijan bass i da se samo on čuje.
Ne moraju biti glasne, samo da bude kvalitetan(puni) zvuk.
Što se zatvorenog/otvorenog tipa tiče, dajte prijedlog pa ću odlučiti.
Ne patim na izgled i brand, samo da su dobre. 

EDIT: Što se kupovine tiče, ako postoji mogućnost dostave bilo bi dobro ili da se može podići u zg(mogu poslati brata).
Raspolažem sa paypalom i ebayem, ako postoji neki pouzdani webshop u EU, bilo bi super.

EDIT2: Naručio sam si AKG K321, postam slike kad stignu. {#} 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 20:26 (dombak1608).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam prije par dana uzeo AKG K518LE i nisam pozalio. Jeste da griju usi dosta pa nisu prakticne za visesatnu namjenu, ali ostalo je i vise nego dobro za cijenu. Uzeo sam ih za 60 KM (nekih 230 kn kada se preracuna).

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 0:11 (infeqt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moze preporuka slusalica do 300-350kn, dosad sam imao AKG K511, ali sam ih dao bratu pa meni trebaju nove

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TheAtomicMiner kaže...

Moze preporuka slusalica do 300-350kn, dosad sam imao AKG K511, ali sam ih dao bratu pa meni trebaju nove

bump, anyone?

13 godina

Koju glazbu slušaš i koji oblik sluša preferiraš, pa otvoreni ili zatvoreni tip slušalica itd..?

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trebam neki best buy do 250 kuna.

Po mogućnosti može  u Instaru. ne in-ear, one preko glave.

Slušam onako metal sa nešto hard rocka

Neznam kakav je otvoreni tip ili zatvoreni

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CXZpro4all kaže...

Neznam kakav je otvoreni tip ili zatvoreni

To samo znači da se nisi ni potrudio pročitati prvi post teme u kojem je puno toga objašnjeno.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
metallic kaže...

Koju glazbu slušaš i koji oblik sluša preferiraš, pa otvoreni ili zatvoreni tip slušalica itd..?

Paa slusam dosta electro/house/techno, znaci bilo bi dobro malo vise basa, preferiram otvoreni tip
Takodjer ponekad igram, ali rijetko 

17 godina
neaktivan

nabavio sam si prije par dana Sennheiser hd202 i mogu samo sve najbolje o njima reći, za cijenu koju sam platio (329kn) odličan omjer cijene i kvalitete, bas je ubojit, čuju se tonovi koje prije nisam čuo prilikom prethodnog slušanja pojedinih pjesama, koje druge slušalice nisu reproducirale. slušalice leže fino na ušima, nema nikakvog pritiska ni neugodnosti pri dužem slušanju, položaj sluški se može pomicati gore-dole po slušalicama, i sluške nisu fiksirane nego se prilagođavaju položaju ušiju. ima 3m kabela no dolazi sa kalemom na koji se može namotati višak kabela kad se koristi sa mobitelom ili mp3 playerom u hodu. dolazi sa adapterom za 6,3mm ulaz u hi-fi.

impendanca je 32 ohma, raspon frekvencija je od 18 do 18000HZ, sound pressure level 115db

http://en-de.sennheiser.com/over-ear-headphones-hd-202

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wolverine kaže...

nabavio sam si prije par dana Sennheiser hd202 i mogu samo sve najbolje o njima reći, za cijenu koju sam platio (329kn) odličan omjer cijene i kvalitete, bas je ubojit, čuju se tonovi koje prije nisam čuo prilikom prethodnog slušanja pojedinih pjesama, koje druge slušalice nisu reproducirale. slušalice leže fino na ušima, nema nikakvog pritiska ni neugodnosti pri dužem slušanju, položaj sluški se može pomicati gore-dole po slušalicama, i sluške nisu fiksirane nego se prilagođavaju položaju ušiju. ima 3m kabela no dolazi sa kalemom na koji se može namotati višak kabela kad se koristi sa mobitelom ili mp3 playerom u hodu. dolazi sa adapterom za 6,3mm ulaz u hi-fi.

impendanca je 32 ohma, raspon frekvencija je od 18 do 18000HZ, sound pressure level 115db

http://en-de.sennheiser.com/over-ear-headphones-hd-202

Imao sam ih - previše basa :) pa sam ih prodao dalje. No za nekog tko sluša hiphop ili nekakav techno, super :)

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
12 godina
protjeran

Za one koji kupuju slusalice za mobitel po 20 kn od razlicitih proizvodaca mani te se toga ;) Kupio sebi sennheiser mx 270 za 60 kn i ja sam prezadovoljan , cist zvuk , odlican bass . Za te novce koje kupite po 3 puta one od 20 kn , dajte u sutu 60 kn za ove i bit cete zadovoljni . Sry ako sam falio temu . :)

Edit:  radi se o slusalicama za mobitel .

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 13:40 (Adict).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
TheAtomicMiner kaže...
metallic kaže...

Paa slusam dosta electro/house/techno, znaci bilo bi dobro malo vise basa, preferiram otvoreni tip
Takodjer ponekad igram, ali rijetko 

Uzeo bih vjerojatno jedne od ovih:

http://www.ronis.hr/beyerdynamic/2100/slusalice-beyerdynamic-dtx-710/DTX-710/

http://www.ronis.hr/sennheiser/191/slusalice-sennheiser-hd-408/HD-408/

p,s, probaj koje god kupuješ radi ergonomije i zvuka.

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 14:23 (metallic).
13 godina
neaktivan

Pozdrav. Trebali bi mi neke in-ear (zatvorene/otvorene svejedno) slušalice za mob. Imao sam AKG k321 ali su osjetiljive, pukle negdje u jacku, već 2. put, pa mi se nije dalo opet lemit. Tražim neke best buy, do 150kn, malo čvršće. Muzika je većinom pop, hiphop i tehno. Kupnja u ZG, u dućanu. Naišao sam na Pioneer SE-CL711-K i jedine su mi se svidjele na prvi pogled.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 10:28 (ExStazy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ExStazy kaže...

Pozdrav. Trebali bi mi neke in-ear (zatvorene/otvorene svejedno) slušalice za mob. Imao sam AKG k321 ali su osjetiljive, pukle negdje u jacku, već 2. put, pa mi se nije dalo opet lemit. Tražim neke best buy, do 150kn, malo čvršće. Muzika je većinom pop, hiphop i tehno. Kupnja u ZG, u dućanu. Naišao sam na Pioneer SE-CL711-K i jedine su mi se svidjele na prvi pogled.

Moja preporuka su ti ove, ukratko, super stvar za male novce:

https://www.technomarket.hr/products/09110735/sony-mdr-ex50lpb

P.s.nakon par žeščih modela in-ear sluš, došao sam do ovih i vrlo sam zadovoljan, a pogotovo kad pogledam uloženo/dobiveno. 

Lp

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 19:00 (metallic).
15 godina

Ako nije problem moze li mi netko savjetovat in ear slusalice za mp4/smartphone. Doma imam AKG K512 i jako sam zadovoljan. Medutim na mobitelu vec godinu dana koristim JVC marshmallow koje za svoju cijenu stvarno jesu jako dobre. Ali opet... u usporedbi s prijateljevin sennheisericama... cjenovni limit neka bude nekih 500kn ali bi ipak volio da se vrte oko 300. I imam jos jedan zahtjev. Ove JVC su prve slusalice koje su mi trajale preko godinu dana. Jer imaju malo deblji kabel. Tj osjetno deblji. Nista drugo mi nije trajalo preko par mjeseci :/. Prijatelj ima in ear sennheiserice od oko 300kn i vec 2 puta ih je reklamirao jer bi jedna crkla... 

Jos jedne slusalice koje su me apsolutno odusevile su prijateljeve steelseries flux in ear... ali su one nesto skuplje od 1000kn...

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
athlon64 kaže...

Ako nije problem moze li mi netko savjetovat in ear slusalice za mp4/smartphone. Doma imam AKG K512 i jako sam zadovoljan. Medutim na mobitelu vec godinu dana koristim JVC marshmallow koje za svoju cijenu stvarno jesu jako dobre. Ali opet... u usporedbi s prijateljevin sennheisericama... cjenovni limit neka bude nekih 500kn ali bi ipak volio da se vrte oko 300. I imam jos jedan zahtjev. Ove JVC su prve slusalice koje su mi trajale preko godinu dana. Jer imaju malo deblji kabel. Tj osjetno deblji. Nista drugo mi nije trajalo preko par mjeseci :/. Prijatelj ima in ear sennheiserice od oko 300kn i vec 2 puta ih je reklamirao jer bi jedna crkla... 

Jos jedne slusalice koje su me apsolutno odusevile su prijateljeve steelseries flux in ear... ali su one nesto skuplje od 1000kn...

Pozz. Hm, nema bas puno pristupacnih izdrzljivih slusa kod nas. Tj jedino su philips/o'neal posebna verzija dovoljno cvrste al taj kabel stvara buku kad se dira o odjecu i neznam kakav je zvuk.

Uzeo bi radje yamaha eph50(navodno robusne i max kvaliteta izrade kod eph serije). Imao sam eph30 i trajale su preko 2 god a nosio sam ih svugdje i na trening. Zvuk je bio show!

Malo istrazi, eto moji prijedlozi. Lp

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 19:08 (metallic).
15 godina
metallic kaže...
athlon64 kaže...

Pozz. Hm, nema bas puno pristupacnih izdrzljivih slusa kod nas. Tj jedino su philips/o'neal posebna verzija dovoljno cvrste al taj kabel stvara buku kad se dira o odjecu i neznam kakav je zvuk.

Uzeo bi radje yamaha eph50(navodno robusne i max kvaliteta izrade kod eph serije). Imao sam eph30 i trajale su preko 2 god a nosio sam ih svugdje i na trening. Zvuk je bio show!

Malo istrazi, eto moji prijedlozi. Lp

Dopadaju mi se ove yamaha. Jos jedno pitanje. Zelio bih da imaju izuzetno dobru izolaciju. Tj da ubiju sto vise okolnih zvukova. Tako da ih mogu gurat sto tise za isti efekt... Ako si ih koristio kakve su po tom pitanju? 

13 godina

Silikonski jastucici su bili odlicni tj. mekani i prilagodjivi pa je tudja buka ostajala vani, a ja nisam smetao drugima u busu i tramvaju.

Naletio sam na ove neki dan, ucinile su mi se opake:

http://www.links.hr/?naziv=slusalice-razer-hammerhead-crno-zelene-in-ear&option=artikl&id_artikl=100.506.538

P.s.prije nego pljuvaci razera pocnu, razer ih vjerojatno rebrandira od premium proizvodjaca, al ne kuzim pola godine gare.

Edit: jedine razer sto sam imao bile su made by sennheiser i bile su bez mane.

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 19:46 (metallic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel mi može netko reći nešto više o bežičnim slušalicama? Gledam ih i našao sam Sony bežične za oko 250 kuna koliko se sječam. Koliko su opčenito bežične slušalice kvalitetnije od žičanih i koliko su izdržljive? Već mi je pun kufer nakon godinu dana kupovat nove slušalice jer žica se kod slušalica gube kontakt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A evo gledam recenzije ovih eph 50. Svidaju mi se stvarno al opet, kabel izuzetno tanak :/  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
athlon64 kaže...

A evo gledam recenzije ovih eph 50. Svidaju mi se stvarno al opet, kabel izuzetno tanak :/  

A gle, podji vidit uzivo. Moje su bile s istim kabelom valjda i svasta su podnile, vjerojatno je kvalitetan materijal...

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
neaktivan

Moram priznati da je kod ovih AKG k518LE velika, hajmo reci mana, ta sto se usi nakon 20-tak minuta toliko ugriju da ih je nemoguce nositi dalje. Jednostavno ako imate musku glavu odrasle osobe ove slusalice ne preporucujem. Sve ostalo je ok, za ovu cijenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
metallic kaže...
ExStazy kaže...

Moja preporuka su ti ove, ukratko, super stvar za male novce:

https://www.technomarket.hr/products/09110735/sony-mdr-ex50lpb

P.s.nakon par žeščih modela in-ear sluš, došao sam do ovih i vrlo sam zadovoljan, a pogotovo kad pogledam uloženo/dobiveno. 

Lp

Evo samo bih se htio zahvaliti, kupio navedene sluške u Instar-u 110kn, zasada su odlične!

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina

Baš mi je drago, uživaj u slušanju. :)

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

EDIT2: Naručio sam si AKG K321, postam slike kad stignu. {#} 

Stigle slušalice. {#}
LINK, odakle sam naručio. 16 dana je trebalo da dođu.
Dolaze original zapakovane (sve naljepnice na rubovima su original) sa garancijom.
Od dodatnih stvari: još dva dodatna seta gumica (male, srednje, velike), lijepa kožna (ne znam dali je prava koža) torbica.
Ja sam ih isprobao na HTC 8X-u i mogu reći da mi pašu.
Svi koji imate HTC mobitel sa Beats sustavom, isključite odmah taj Beats sustav. Samo pojača bas i totalno ubije srednje tonove, grozno nešto.

Evo nešto slika na brzinu: 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 20:35 (dombak1608).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice