Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.560.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
Čital sam malo vaše preporuke i to ... i odlučio se za ovu igračku ... za sada privikavanje ... ok je bilo kaj je uz njega išla i podloga i majca ... više imformacija: http://www.roccat.org/en-HR/Products/Gaming-Mice/Kone-XTD-Series/Kone-XTD/
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Di si uzeo taj komplet?
13 godina
neaktivan
Svijet medija .... 499kn ....
13 godina
neaktivan
16 godina
Bit će da si uzeo zadnji primjerak! ;)
11 godina
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Evo stigao danas miš i podloga, pri ruci paše super, u fps igrama radi besprijekorno, pre zadovoljan sam kao kalupljen za moju ruku :)

http://imgur.com/XFgfEvV.jpg

http://i.imgur.com/gzyK38L.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2016 21:19 (BeLLicus).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

brijalec

Komplet im je vrhunski. Ta podloga sama kosta min. 100kn, majca barem 50kn. Daj mi samo reci s kojeg misa prelazis jer ljudi vele da je Kone XTD malo pretezak, a meni bi brijem bio taman jer sam navikao na jos tezi Logitech G700. Koji grip imas, kako ti pase? Javi dojmove kad se malo naviknes. I napisi kakav feeling ti daje podloga, je li pregruba, ako mozes jos malo blize slikati samu teksturu podloge.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 1:30 (The_Fichek).
11 godina
neaktivan

Znaci zelim kupit kvalitetan miš, odlican za gejming. Igram sve vrste igara ali najvise se baziram na csgo (surf mod) tu su mi refleksi i brzina i kvaliteta potrebni. (posebno da mi mis sporije obavlja funkciju dok se ja brzo okrecen tj delay) Naravno ne zelin da je uzasno skup. Nebih dao cca 4oo kn za njega.

Nadan se da imate kakve preporuke :D

takoder neki jeftin al dobar i malo veci od standarda mousepad koji ce se ljepo slagat sa mišem

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 13:18 (Destinyg133).

0 0 hvala 0
11 godina

Koji grip imas? (ako ces jos u detalje gledaj i velicinu sake pa malo pogledaj koji video Rocket Jump Ninja-e) S obzirom na grip i velicinu sake bi onda trebao sam skuzit koja velicina i dizajn misa ti odgovaraju, npr. neki niski mis kao Steelseries Sensei ili neki deblji i vislji mis kao Roccat Kone Pure perf. ili XTD.. Za kraj gledaj senzor i broj tipki.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 13:23 (The_Fichek).
17 godina

Preporučam Roccat Kone Military Optical i Cooler Master Swift RX podlogu.

Twitter: @191x7
11 godina

Mislis Camo? Kako nac verziju s optickim senzorom na ovoj nabavi..? Mogao bi mu bit dobar mis, osim ako mu se ne svidi malo vislji dizajn.

17 godina
The_Fichek kaže...

Mislis Camo? Kako nac verziju s optickim senzorom na ovoj nabavi..? Mogao bi mu bit dobar mis, osim ako mu se ne svidi malo vislji dizajn.

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=kone+pure

11 godina
neaktivan

a sta mislite o ovoj varijatni, devastator combo

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
To ima i tipkovnicu (koja je odlićna) i miša (koji je neudoban i s lošim senzorom).
"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
11 godina
neaktivan

aha , e super, el imate jos sta za preporucit

0 0 hvala 0
11 godina

Napamet ne, ako odgovoris na gornja pitanja vjerojatno da.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 14:22 (The_Fichek).
12 godina
191x7 kaže...
The_Fichek kaže...

imao sam taj mis u rukama, poprilicno dobra izrada i grip, scroll je malo hrapav ali sveukupno gledajuci mis je prva liga za te novce.. 

11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina

Idi onda na preporuceni Roccat, slicnog je oblika.

13 godina
neaktivan
Dakle ovako .... nakon koji tjedan testiranja ... miš savršeno leži u ruci ... jbg ja sam odmah hitil u njega sve utege i nije bas pretezak ... nekak taman ... podloga ti je vise manje strukture kao tepih ... nisam doma da ti sad uslikam ... prije njega sam imao nekog zalmana i problem zkj sam ga mjenjal je bio, posto mu je tipka za dpi bila odmah kraj lijevog klika pa se nekad zaneses u bitci i smanjis si nenadano dpi a onda veselo ... btw jucer je stigla i ova igracka tak da je sve u kompletu ... 😆😆😆
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
roby27 kaže...
191x7 kaže...
The_Fichek kaže...

imao sam taj mis u rukama, poprilicno dobra izrada i grip, scroll je malo hrapav ali sveukupno gledajuci mis je prva liga za te novce.. 

Kada se navikneš, najbolji scroll i srednja tipka IKADA. 

brijalec kaže...
Dakle ovako .... nakon koji tjedan testiranja ... miš savršeno leži u ruci ... jbg ja sam odmah hitil u njega sve utege i nije bas pretezak ... nekak taman ... podloga ti je vise manje strukture kao tepih ... nisam doma da ti sad uslikam ... prije njega sam imao nekog zalmana i problem zkj sam ga mjenjal je bio, posto mu je tipka za dpi bila odmah kraj lijevog klika pa se nekad zaneses u bitci i smanjis si nenadano dpi a onda veselo ... btw jucer je stigla i ova igracka tak da je sve u kompletu ... 😆😆😆

Vadi utege van ako ti je stalo do performansi i vlastite ruke. Miše ne treba nego mora biti što lakši.

11 godina
neaktivan
Zanimljivo, meni je scroll na KPM "prelagan", tj. pre lako se okrece.
11 godina

191x7

Zakaj bi trebao bit cim laksi? Ovak si zjaca zglob i malo podlakticu, ako je mrsav 

11 godina
neaktivan

jedino sto je design misa odvratan tj bar za onu desert verziju, a lipse solucije su skuplje naravno

takoder do 5k dpi, mislin nepotrebno

imas li sto jeftinije a isto odlicno tj da ima odlican senzor? i da je mis udoban i kvalitetan

sta kazete na ovo redragon m601 centrophorus

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 3:12 (Destinyg133).
17 godina
The_Fichek kaže...

191x7

Zakaj bi trebao bit cim laksi? Ovak si zjaca zglob i malo podlakticu, ako je mrsav 

Pa, pokazalo se da je s lakšim mišem veća preciznost ali i manje opterećenje ne prste i zglobove šake.

Dakle, ergonomija (zdravlje ruke) i performanse. 

Destinyg133 kaže...

jedino sto je design misa odvratan tj bar za onu desert verziju, a lipse solucije su skuplje naravno

takoder do 5k dpi, mislin nepotrebno

imas li sto jeftinije a isto odlicno tj da ima odlican senzor? i da je mis udoban i kvalitetan

sta kazete na ovo redragon m601 centrophorus

Baš imam Desert Strike i ružan je samo na slikama. U stvarnosti je puno tamniji, više mat (manje sjaj) i stvarno mu puno znači RGB osvjetljenje logoa.

U stvarnosti je najružniji Camo Charge, onaj zeleni. Osim toga, nisam znao da ljudi gledaju u miša dok im je pokriven rukom.

Iako, samo dizajn je ustvari dobar i isti je za sve Kone Pure Military, čak i za Kone Pure Optical. Samo su boje drugačije.

5K dpi - pa nitko te ne sili da ga koristiš na toliko. I onako je za 1080p zaslone optimalno između 900 i 2000 dpi, pa se postavi na negdje u tom rasponu i na koliko si navikao.

Teško da će se nači jeftinije od ~300 Kn a da ima perfektan senzor. A za 300 Kn imaš još i CM Storm Alcor (lošiji od Konea), Logitech G302, Steelseries Rival 100 i slične.

Taj Redragon kojeg spominješ je smeće, isti MS Industrial / Havit / E-Blue. To je za balavce koji tek ulaze u gaming; ono kad neuki (za gaming) roditelji svom djetetu (od 9-10-12 godina) kupuju prvi komp za igre pa im je bitno da miš svijetli.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 10:56 (191x7).
11 godina
neaktivan
Haha stari cilo jutro se mislin. Al uspija se me nagovorit. Fu*k design, mis je bomba. Cua san da dosta hvale taj senzor. 331o ako se ne varam, a stv mi tria odlican mis.

Jos sad samo da risin neki okej mousepad. Jeftin al velik. Naravno ne nesto previse. Jer osim cs-a competitive. Dosta surfan. Ne zelin da mi zafali podloge dok ka debil vucen. Trenutno san na a4 papiru kao altetnativna zamjena jer mi moj trenutni mis ima los senzor i ne rado na svakon surfaceu.

Jos sad kad bi mi tako nesto nasa bija bi ti jako zahvalan. :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Steelseries QCK+, Roccat Taito King size ako ti treba velika podloga, a ako ne onda njihove obicne verzije.
17 godina

Cooler Master Storm Swift RX. Veličina M ili L http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=swift+rx

Ili što kolega kaže, Roccat Taito, ali ona novija deblja inačica.

Uglavnom, bitno ti je da je podloga udobna što bi značilo da je barem 4mm ili deblja.

11 godina
Destinyg133 kaže...
Haha stari cilo jutro se mislin. Al uspija se me nagovorit. Fu*k design, mis je bomba. Cua san da dosta hvale taj senzor. 331o ako se ne varam, a stv mi tria odlican mis.

Jos sad samo da risin neki okej mousepad. Jeftin al velik. Naravno ne nesto previse. Jer osim cs-a competitive. Dosta surfan. Ne zelin da mi zafali podloge dok ka debil vucen. Trenutno san na a4 papiru kao altetnativna zamjena jer mi moj trenutni mis ima los senzor i ne rado na svakon surfaceu.

Jos sad kad bi mi tako nesto nasa bija bi ti jako zahvalan. :D

Brale moj ti bi sve jako dobro i puno ostalih zahtjeva, a jeftino. Rijetko tako sto mozes nac, ili sto bi se reklo ti bi se j*** a da ti ne uđe.  

If you have nothing to lose, try.
11 godina
neaktivan

hahha a pokusavan jeftinije proc :D svako bi tako, jedva sam se nagovorija da uopce uzmen skuplji miš

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice