Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.560.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
metallic kaže...

@Roby27; probao sam taj m500 davno, sjecam se da mis ima super ergonomiju.

Ima asimetrican dizajn s visokim hrbatom za ugodniji rad i manje umaranje zgloba.

O toj renew verziji sam cuo pohvalu za senzor, tako da bi mis vjerojatno super odgovarao zamisljenoj namjeni.

hvala za feedback, nigdje ga nema izvan kutije da ga isprobam u ducanu, a vidim da bi mogao biti izvrsne ergonomije..

11 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Pozdrav može li pitanje, zna li tko gdje ima za kupiti sharkoonovih fireglider miševa. Imao sam dosad jednog i malo sam ga razbio, a inače sam bio prezadovoljan. Naime sad gledam par dučana i po 200+ su, a ja svoj 150 platio :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Poskupili su u zadnje vrijeme, po svuda s u oko 200 kn, dobra lžalternativa za nekakvih 130 kn bi ti mogao bit sharkoon skark force.

"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
13 godina

Ma neka hvala. Našao za 185, uzet ću ga. Shark force nema triple click dugme, ništa od toga :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pozdrav,

di najjeftinije nabavit nagu? (bilo koji model, stari, novi, wireless, chroma, samo da ima 12 bocnih ne 6 tipkica, i po mogucnosti ispod 600kn)

pitao u uziju di je ona epic naga za 500kn ali je nema na lageru, nemaju nijednu na lageru, znaci oni mi odpadaju.

u biti nadao sam se da ima neka akcija digod na njih? treba mi ko poklon, i nazalost nijedan drugi mise ne dolazi u obzir...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozz svima

Trenutno imam Logitech M100,koji je prilicno los mis,ali mi dobro pase u ruci itd. pa je ostao malo duze nego planirano

Ugl. Treba mi gaming mis za CSGO,po mogucnosti da je <250 kn i da je jednak s obe strane,a ne da je posebno za desnjake ili ljevake

EDIT: typo

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 19:16 (ivanpes).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz trebo bi mis do 300kn, ponajvise igram cs go, do dns sam imao steelseries ikari laser al nako 6 godina krepo je :/

koristim palm grip i jedini uvjet mi je da mis ima 2 tipke na palcu, ostalo nebitno

hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
@ivanpes
Logitech g100s
@ivan555
Mislim da ti je za tu cijenu ako imas i malo vece ruke za palm grip CM Storm Alcor jedini izbor.
&amp;quot;Ono si što jedeš&amp;quot; - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav, 

kupujem novi miš pošto mi je epic Logitecha za 55kn i više nego dosta. Budžet je oko 500kn, može i malo više ako postoji nešto baš best-buy.

Imam neki hibrid fingertip gripa i dosta malu šaku. Ne igram nikakve MOBA-e i slične stvari da bi mi trebalo milion dodatnih funkcionalnosti, bitno je da je miš kvalitetno izrađen.

Za sad mi je na meti Steelseries Sensei, ako ima netko neku bolju preporuku bio bih zahvalan, hvala.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Mis za koji se zainteresiras ukucaj u YT skupa sa "rocket jump ninja". Lik je apsolutno najbolji reviewer miseva ikad i na pocetku svakog videja objasni kaj treba opcenito gledat kod kupnje misa. Za pocetak si izmjeri dimenzije sake kak on veli. Budes sve vidio, evo ti njegov video Steelseries Sensei Raw Rubberized:

Ja bih ti ovako napamet preporucio da si pogledas i Roccat Kone Pure, ali Performance verziju, a ne Kamo radi jos boljeg materijala misa: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=roccat+kone+pure+performance

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 17:06 (The_Fichek).
11 godina
neaktivan
"Camo" (Kone Pure Military) je noviji i ima bolji senzor, a jos je k tome i jeftiniji, tako da se tu ne slazem s tobom, ali u potpunosti se slazem u vezi
Rocket jump ninje.

@The Unforgiven

Osim toga pogledaj i Logitech G303/402/502, Steelseries Rival 300, i fNatic Flick ili kako mu je vec ime.
&amp;quot;Ono si što jedeš&amp;quot; - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
11 godina

Pogledaj video di reviewa Kone Pure military i performance verziju. Veli da performance ima osjetno bolju kvalitetu izrade, a to za senzore moras biti expert u fps žanru da bi osjetio razliku. Nema sanse, ako je on prosjecan gamer, da ce skuzit ikakvu razliku u senzorima, kao i opticki vs laserski.

15 godina
Pao je Kone Pure performance, uz Taito podlogu, stavim koju sliku i dojmove navečer, zasad sam oduševljen pošto je to prvi miš skuplji od 70kn koji sam ikad imao :D
11 godina
neaktivan
Nikad se nisam potrudio pogledat taj video bas zato jer imam KPM.

@The Unforgiven
Dobar izbor podloge i misa, jesi uzeo deblju ili tanju verziju podloge?
11 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prvi je šrot jer ima hrpu problema uključujući i kašnjenje. Drugi (DeathAdder) je recimo dobar.

Twitter: @191x7
11 godina

Naručen Deathadder, koristim palm grip, već 5 godina imam sharkoon fireglider, po izgledu su jako slični i mislim da će pasati pri ruci. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BeLLicus kaže...

Naručen Deathadder, koristim palm grip, već 5 godina imam sharkoon fireglider, po izgledu su jako slični i mislim da će pasati pri ruci. :)

Hoće. Čudi me samo što nije razmotreno više opcija, DeathAddera baš i ne bih svrstao u vrh.

11 godina

Ja sam ljubitelj razera i tu nema pomoći, dizajn, boja, koliko sam čitao na stranim forumima miš većina hvali, zna se dogodit nezadovoljnih korisnika koji su eto te sreće da poberu baš onaj koji ode za mjesec dana, ali bože moj svašta se danas kvari tako da nevidim problem u ovome mišu i čemu toliko hejtanje. Miš je velik točno onakav kakav volim, sviđa mi se dizajn, pretežno igram Battlefield 4, kad dođe Battlefield 1 bacam se na njega. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Evo mišonje, zasad oduševljen, još se privikavam i namještam DPI na onaj koji mi najviše odgovara, ali sve u svemu pun pogodak, hvala još jednom na preporukama.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Koji od ova 2:

Corsair Vengeance M65

G502 Proteus SPECTRUM

Jel može također preporuka podloge? Kupio bih onu ogromnu na koju stane tipkovnica i miš. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Azmo kaže...

Koji od ova 2:

Corsair Vengeance M65

G502 Proteus SPECTRUM

Jel može također preporuka podloge? Kupio bih onu ogromnu na koju stane tipkovnica i miš. :)

od ta dva, ja bi išao definitivno na logitech

a za podlogu, ako uspiješ negdje nać, cm storm swift-rx xxl

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
12 godina

Baš gledam ovu podlogu:

http://www.adm.hr/product.asp?product=podloga-ozone-ground-level-evo-v2-gaming&code=10629ADM

Jel zna netko jel ta OZONE marka valja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Azmo kaže...

Baš gledam ovu podlogu:

http://www.adm.hr/product.asp?product=podloga-ozone-ground-level-evo-v2-gaming&code=10629ADM

imam njihovu mehaničku tipkovnicu i zadovoljan sam njom

s obzirom da se baziraju na gaming opremu, a i radi se o platnenoj podlozi, vjerujem da je dobra, s obzirom na to da ćeš koristiti optički miš na njoj 

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
12 godina
matija656 kaže...
Azmo kaže...

Baš gledam ovu podlogu:

imam njihovu mehaničku tipkovnicu i zadovoljan sam njom

s obzirom da se baziraju na gaming opremu, a i radi se o platnenoj podlozi, vjerujem da je dobra, s obzirom na to da ćeš koristiti optički miš na njoj 

Kupljena OZONKA! :)

11 godina
neaktivan

Napišin eke dojmove ovdje.

17 godina

Lako moguće da u utorak uzimam novi Roccat KPM Desert Strike (nema drugih dostupno!) za navjerojatno malih 250 Kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Di to?

17 godina
Raykip kaže...

Di to?

Od prijatelja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice