Još pitanjce..ako se odlučim za Sharkoon fireglidera koji bi presudan faktor to trebao biti, dali ona 7 tipka za pucanje uz lijevu glavnu tipku miša, kvalitetnija izrada prema Shark Forceu, bolja ergonomija, nešto četvrto?
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša
- poruka: 6.079
- |
- čitano: 1.531.350
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bolji senzor i bolja kvaliteta izrade.
Nakon što sam u dućanu isprobao Sharkoon fireglider optical i Sharkoon Shark Force bez dvoumljenja sam se odlučio za Shark Force - puno bolje paše na moju ruku.
Nadam se da nisam pogriješio i da ću biti zadovoljan sa Shark forceom.
Hvala svima na komentarima i pomoći.
Nakon što sam u dućanu isprobao Sharkoon fireglider optical i Sharkoon Shark Force bez dvoumljenja sam se odlučio za Shark Force - puno bolje paše na moju ruku.
Nadam se da nisam pogriješio i da ću biti zadovoljan sa Shark forceom.
Hvala svima na komentarima i pomoći.
Ne brini se miš je odličan i ja sam nedavno uzeo jednog
Od tebe sam i prvi puta čuo za Shark force kad si ga spomenuo prije par dana.. Tnx again.
Da li tko koristi Aula Ghost Shark, planiram si ga uzeti za ~150 kn pa me zanima da li se isplati, kakav je u ruci i općenita kvaliteta...? I kakav je u usporedbi sa Sharkoon shark force? Način držanja je palm grip. Hvala unaprijed ^^
Pozdrav! Nabavio sam si G303 prije par dana, i kad ga uzmem u ruku i protresem, čujem neko zveckanje, jel to nešto opasno?
Ok, našao sam na netu.
Jucer sam isao u kupovinu bezicnog misa i kad sam dosa kuci i raspakira vidim da je zicni.Sad vas pitam dali je to dobar mis,ako je nebi ga vraca .Radi se o modelu Sharkoon - SHARK ZONE M20.
Ako imas stati Bug, onaj iz 11. mj. 2014 (mislim) s recenzijom miseva, tamo je recenziran i ako se dobro sjecam bio je katastrofa, odi s provjerenim SharK Force.
@Stranac01
Solidan mis, koliko je meni poznato taj mis ima isti senzor kao i FireGlider optical i trebao bi biti solidan.

može neki prijedlog
triba mi novi miš cijene oko 100-150 kn.. uzea bi sa ebay-a
trenutno koristin ovo(logitech m raz105) smeće od kojeg mi otpada ruka jer je prevelik, a i težak..
nije da baš igram previše igre, al kad igram ugl su fps
Nemoj ta kineska govna, ja sam ih uzimao (i jeftinije i skuplje) i svi su isti drek, potpuno identični miš(krš)evi samo s drugačijim dizajnom izvana. Uzmi Sharkoon Shark Force imas ih u nasim trgvinama izmedu 120-150kn, vrijedi svake kune.
to je ovaj jel tako? ako je super, neću se previše mislit
skuplji na ebayu nego u našim dućanima lol
to je ovaj jel tako? ako je super, neću se previše mislit
skuplji na ebayu nego u našim dućanima lol
Ja nedavno uzeo meni je odlican, tezina je taman, fino lezi u ruci, fukcionalan, za te novce odlican izbor.
otiću sutra do hg spota, 135kn, pristojno skroz
Trebam preporuku miša, cijena 100-200kn, ne igram ništa, inaće crtam u AutoCAD-u, i surfanje netom.
par postova iznad imas prijedlog...
Ako mi netko može preporučiti miša do 300 kn da je laserski i malo većih dimenzija.
Treba mi laserski zato što imaju bolji tracking na većini površina, a da ne moram vaditi podlogu jer ću ga koristiti za laptop i morati će raditi u raznim često neidealnim uvjetima.
Može i preporuka za bežični samo sam svjestan da za nešto dobro treba izdvojiti više od ovog budžeta.
Kupio ovaj mis i Gamdias Hermes Lite mehanicku tipkovnicu,
https://www.links.hr/hr/mis-gamdias-ourea-optical-2500dpi-crni-usb-101503401#
Cekam da dode pa javim kakvi su im proizvodi..
Btw. Taj mis platio jucer 185kn, danas akcija 150kn.. Inace imam srece u zivotu :D
Pozdrav! Molim pomoć za odabir novog miša. 4 godine sam koristio Logitech M235 (9,5 cm x 5,5 cm) dok prije par dana nije LMB počeo rikavat pa mi treba novi. Bio mi je super jer sam imao izvrsnu kontrolu nad njim u svakom trenutku, jedino što mi je bio premali jer imam solidno veliku šaku. Inače, kupio sam prije 3 mjeseca preko ebaya za 5 dolara "gamerski" miš (12,7 x 8.5) koji je sasvim pristojan (promjenjiv dpi do 5500, hrpa tipki), ali u dvije stvari mi ne odgovara. Prvo, mislim da imam claw grip i da se zato na veličinu ovoga nisam priviknuo. Drugo, prejako klizi po podlozi. To je super za brzo pomicanje, ali ne mogu precizno pucati u igrama, predugo mi traje "fino namještanje" kursora. Razmišljam o kupnji Logitecha M500 (12,6 x 6,9) jer je cijena ok, a i htio bih žičnog ovaj put. Muči me to klizanje po podlozi jer to ne mogu znati prije nego što ga kupim. Dao bih najviše 250 kn. Savjeti?
Trazim mis do cca. 500tinjak kuna, ako je bas potrebno mogu potegnuti do nekih 600tinjak. Koje su vase preporuke?
Po mogucnosti da nije Razer, prije oko 2 godine samm kupio Imperatora i nakon cca 2 tjedna me poceo "zezat", razni softverski problemi i sl. A jednom usred igre me toliko izludio da sam ga bacio kroz prozor tako da je sada... rip
Vec godinu dana imam g500 i sluzio me sjajno do prije 10ak dana kada su i na njemu poceli double click problemi koji su na razeru bili konstantni... pa trazim dostojnu zamjenu g500.
Najvise mi treba za video i photo edit, ali i gaming jer ipak na gamingu trosim 2-3h dnevno, najvise fps.
Zasad ciljam prema g502.... Savjeti, misljenja?
Trazim mis do cca. 500tinjak kuna, ako je bas potrebno mogu potegnuti do nekih 600tinjak. Koje su vase preporuke?
Po mogucnosti da nije Razer, prije oko 2 godine samm kupio Imperatora i nakon cca 2 tjedna me poceo "zezat", razni softverski problemi i sl. A jednom usred igre me toliko izludio da sam ga bacio kroz prozor tako da je sada... rip
Vec godinu dana imam g500 i sluzio me sjajno do prije 10ak dana kada su i na njemu poceli double click problemi koji su na razeru bili konstantni... pa trazim dostojnu zamjenu g500.
Najvise mi treba za video i photo edit, ali i gaming jer ipak na gamingu trosim 2-3h dnevno, najvise fps.
Zasad ciljam prema g502.... Savjeti, misljenja?
Meni se double click pojavio na roccat kone pure military isto nakon cca god dana, kontaktirao u Instar da vidim dal se može šta napravit pošto miš ima 2 god garanciju, pitali u ovlaššteni servis, servis javio da će mi dat novog, dali mi adresu, miš poslao sad čekam novi da dođe
Preporuke
-Logitech G502/G303
-Roccat KPM/ Kone XTD Optical
-Steelseries Rival 300
-Mionix Naos 7000

Preporuke
-Logitech G502/G303
-Roccat KPM/ Kone XTD Optical
-Steelseries Rival 300
-Mionix Naos 7000

Kupio ga nekad oko Božića pretprošle god, odma u startu lijevi klik bio čudan, kao da bilo lufta malo i onak čudno zvučalo kad klikćeš, ali nije bilo dvoklika pa nisam previše obraćao pozornost, prošlu god sam više bio u Njemačkoj nego kući tak da ga ja sigurno strgao nisam, falični primjerak 99% al eto super dobit ću novi a pitao ih više iz radoznalosti dal to spada pod garanciju.
Razmišljam da ovog novog prodam za cca 200kn i kupim neki veći miš jer jedino mi ne paše što je premali za moju ruku
Stigao miš
Odličan je, ima utega u sebi koji se mogu vaditi, po dodatnu tipku sa svake strane, kod mene je lijeva za button4, a sa desnom mijenjam profile.
Moguce je napraviti 6 profila, svaki sa razlitim postavkama dpi,cursor speed, scroll speed, polling rate, double click speed, te mozete namjestiti bilo koju RGB boju.
Program cak i broji koliko koju tipku pretiscete...
Sve u svemu za cijenu od 185kn koliko sam ga platio, pre dobar miš.. ;)
https://www.links.hr/hr/mis-gamdias-ourea-optical-2500dpi-crni-usb-101503401
ovako
kako sam prije tražio, i još uvijek tražim da kupim func ms3 r2 (novi, ne polovni, jer mi ikari sve češće javlja dvoklik), čini mi se da to neće ići jer vidim na službenoj stranici da su kupljeni od strane fnatic tima, te ne vjerujem da će napraviti isti ili sličan miš, a zalihe miša koje su bile, su prodane u trgovinama i ne vjerujem da će ga ponovno dobit (pitao prije skoro mj dana u instaru dal će ga dobit, rekli 15 do 20 dana, ali još ništa)
mislim da sam ga našao samo u jednoj trgovini u čk, ali je cijena 510 kn, pa neznam dal mi se ispalti toliko dat za njega (pošto je u instaru bio oko 360 kn - najjeftinija cijena)...
vjerujem da za 500 kn mogu dobit bolji miš od funca...
pa gledam malo druge miševe tu do kojih max 500 kn
trenutno mi je najviše zapeo za oko kone xtd (laserski, optički nema za kupit kod nas) jer je dosta velik, a osobno tražim velik miš jer korisitm palm grip
ako bi njega kupio, onda bi i kupio tvrdu podlogu, recimo ss 4hd (oko 150 kn a taman mi stane kraj lapa na stol), jer znam da tvrđe podloge bolje odgovaraju laserskim senzorima (trenutno imam qck mini, platnenu)
pa me zanima vaše mišljenje o mišu, dal se isplati kupnja kone xtd ili ima neki bolji izbor za te novce
sviđa mi se i kod njega shift funkcija, sa kojom bi radio dosta toga što trenutno radim rukama, a na njemu bi to odradio jako lako
svaka pomoć dobro došla
Od drugih velikih miseva tu su Razer Deathadder, Mionix Naos 7000 i SS Rival 300.

ovako
...
svaka pomoć dobro došla
Logitech G502 Proteus Core bit ti trebao štimati.
I svakako udobna podloga, podloga ako je kruta gubi smisao.
Od drugih velikih miseva tu su Razer Deathadder, Mionix Naos 7000 i SS Rival 300.
deathaddera mi ima brat, nije loš, možda bih još mogao to razmotrit iako mi je malo više od cijene do koje bi išao (500 kn max)
naosa nisam pronašao da ima za kupnju negdje kod nas, ako tko ima kakav info gdje bi bio neka napiše
rival bi isto još mogao proć, ali nekako nebi opet htio istog proizvođača
ovako
...
svaka pomoć dobro došla
Logitech G502 Proteus Core bit ti trebao štimati.
I svakako udobna podloga, podloga ako je kruta gubi smisao.
to mi je ipak dosta van cijene, 600 kn mi je ipak malo previše trenutno za miša...
kako težim obliku miša kao što su ikari / naos, to mi je jedan od glavnih razloga zašto bi htio func miša...
a isto vidio sam u instaru da ima speedlink decus miš za kojih 250 kn, koji me najviše privlači zbog dizajna, samo neznam koliko je dobar...
gledao sam malo po youtube reviewove, i ne čini mi se loš...