Sta ti je bitno kod misa? kolko para mislis dat? Jel bas mora bit za ljevake ili moze uni? Oces sa s ledicama ili burek sa smesom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta ti je bitno kod misa? kolko para mislis dat? Jel bas mora bit za ljevake ili moze uni? Oces sa s ledicama ili burek sa smesom?
je, more i starter za svinje bitno mi je da ima tocan kotacic, precizan, da dobro sljaka na platnenoj tkanini, uni ili lijevi, svejedno, ma moze ledice, ali plaveeeeee
ne vezano za temu, ali @kicmabrajker jesi li ti mozda onaj lik iz team.l2p sa cod2? nekako mi ovo poznato a tak nekak je njemu xfire isao :D
ne vezano za temu, ali @kicmabrajker jesi li ti mozda onaj lik iz team.l2p sa cod2? nekako mi ovo poznato a tak nekak je njemu xfire isao :D
hahahaha, glavom i bradom
hahaha :) ja sam superstarse vodio prije :) igrali smo dosta puta jedni protiv drugih... sjecam se kad ste vi tek poceli ko tim pa igrali protiv nas non stop :D
hahaha :) ja sam superstarse vodio prije :) igrali smo dosta puta jedni protiv drugih... sjecam se kad ste vi tek poceli ko tim pa igrali protiv nas non stop :D
eeeeh da, to su bila vremena
Dosao Roccat Kone Pure Military,vrlo zadovoljan
Pročitao sam nekoliko zadnjih stranica teme i vidim preporučujete ovaj jeftini Coolermaster Alcor.
Pokvarila mi se ova A4tech verzija Fireglidera (double click dugme ne radi već mjesecima, a sada ne radi ni desni klik) tako da trebam novi miš, a ne želim kupovati jeftikaner od 100Kn niti nešto od 500Kn. Želim normalan, dobar miš.
Pošto sam u Sarajevu, nemam baš nekog izbora (Plus, Imtec). Na slikama mi ne izgledaju superkvalitetno CM miševi.
Ne mogu ih isprobati prije kupnje, ali ergonomija mi svakako nije bitna jer imam veliku šaku.
1. mjesto za tebe je svma stari poznanik Logitech M500
2. posto kazes da imas veliku ruku, ne znam kako ti pase claw grip ali evo Genius DeathTaker crni Genius DeathTaker bijeli,
3. bez posebnog predstavljanja Cooler Master Storm RECON
4. ako lova nije presudna ovo je moj izbor Logitech miš Gaming G300
Trenutno kao radim nesto na poslu pa nemam bas vremena da ti pisem nesto previse o misevima. Ako nisi neki zahtjevan korisnik, preporucujem ti da kupis M500 i imas 5 godina da ga unistis (kad je stigao kod mene, prvo sta sam probao je da li radi na kruhu namazanom pastetom i pekmezom tak da ti nista vise ne moram rec ). Stroj koji radi, radi i radi.
Kakve alternative osim deathaddera i Roccat kone ima netko od 2.1m tko ima JAKO velike ruke (malo je reći da imam ruke ko medvjed). Moj deathadder mi je bio malen ali to je najveci mis koji sam pronasao. Bilo bi lijepo da ima extra tipke ko naga sa strane jel igram MMO jako puno. 500kn cca
Ljudi, logitech g402 za nekog ko je 8godina na mx518? Ili ima sta bolje za iste novce drugog proizvodaca, ocu sto slicniji feeling mxu kad vec nigdje nemogu novog naci nazalost.
Ljudi, logitech g402 za nekog ko je 8godina na mx518? Ili ima sta bolje za iste novce drugog proizvodaca, ocu sto slicniji feeling mxu kad vec nigdje nemogu novog naci nazalost.
Za što sličniji feeling uzima se G400s ili G500s. G402 je drugačiji.
Za što sličniji feeling uzima se G400s ili G500s. G402 je drugačiji.
Točno to.
Ili, ako imaš prilike isprobati G402 u nekom dućanu, ili kod nekoga. Možda ti se dopadne promjena.
Kakve alternative osim deathaddera i Roccat kone ima netko od 2.1m tko ima JAKO velike ruke (malo je reći da imam ruke ko medvjed). Moj deathadder mi je bio malen ali to je najveci mis koji sam pronasao. Bilo bi lijepo da ima extra tipke ko naga sa strane jel igram MMO jako puno. 500kn cca
jedan od najvećih miševa je Func MS3-R2, ali je laserski. ima 4 tipke s lijeve strane + 2 ispod scrolla + 1 desno od desne tipke
Ko zeli isprobati misa prije kupnje, pravac Westgate. Prosle godine (prije nego sto sam kupio novog misa) dosao sam u TechnoMarket, gledam miseve po polici i nemrem se odlucit. Dolazi mi prodavac i pita dal bi ja htio probat misa (feeling u ruci). Eto. Dodjes, uzmes u ruke, vidis kako ti stoji i ako ti se svidi kupis. Sve sta vam tu na forumu neko preporuci na temu imam velike ruke, ja bi ovakav grip, ovo ono, to su sve nasa subjektivna misljenja. Imate valjda i nekog lokalnog dilera u sokaku koji ce vam isto tako dat da isprobate misa prije kupnje.
Miš do 150kn . Mora biti iz links.hr
Imam poveću ruku tako da veći misevi dolaze u obzir..
Ako zelis veci mis iz linksa, protegni se jos 50kn za SHARKOON fireglider optical. Ionako je najbolji do 200kn tamo.

znam da ovo nema veze s izborom miševa no ima veze s misem..
uglavnom danas sam uzeo gamdias demeter mis i kada igram csgo nekada mi se samo nisan(crosshair) odvuce lijevo.. znaci 90° u lijevo..
Do cega bi to moglo biti?
EDIT: rijesio sam problem,na desnoj strani iima tipka koju sam moram disable u software-u i sada nemam tih problema..
znam da ovo nema veze s izborom miševa no ima veze s misem..
uglavnom danas sam uzeo gamdias demeter mis i kada igram csgo nekada mi se samo nisan(crosshair) odvuce lijevo.. znaci 90° u lijevo..
Do cega bi to moglo biti?
Do toga da nisi uzeo SHARKOON fireglider optical.
Pokušaj druge/novije/starije drivere.
Za one koji imaju DA Chromu; ima li vam razlike u liftoff range-u između vrijednosti 1 i 10?
Meni nema, a i koga sam god pitao isto je.
Za one koji imaju DA Chromu; ima li vam razlike u liftoff range-u između vrijednosti 1 i 10?
Meni nema, a i koga sam god pitao isto je.
Marketinški trik.
Preporuka nekog laserskog miša do 150kn max. Bitno da mi ima sa strane dodatne dvije tipke forward and backward. Mjenjam ga jer mi na trenutnom već duže vrijeme ne prima uvjek srednja tipka-kotačić.
To ti oce bit ako se zmazanoce nakupi, fino otvoris i ocistis to.
Pozdrav,
Trebao bi preporuku za neki claw/fingertip mis od nekih 200-300kn. Pozeljan links jer mi je dostupan ili pak chipoteka i tehnomarket.
Naime, trenutno imama sharkoonov fireglider i nikako se ne mogu priviknuti na palm grip u igrama. Desetljeca koristenja jeftinih miseva ucinilo je svoje. Dlan mi je negdje srednje velicine.
Evo jedan dobar CM-ov mis za claw grip, povoljna opcija u tvom budjetu: http://www.links.hr/?naziv=mis-coolermaster-storm-xornet-sgm-2001-blon1-laserski-2000dpi-crni-usb&option=artikl&id_artikl=101.503.291
Evo i skuplje alternative od razera: http://www.links.hr/?naziv=mis-razer-abyssus-2014-opticki-3500-dpi-crni-usb&option=artikl&id_artikl=101.503.405

Sutra planiram naručiti novi miš.
Gledam do cca 400 kn, pa što mislite, trenutačno imam Sharkoon Drakonia, ali razmišljam o Roccat Kone Pure Military
Hvala, mislim da će onda ipak bii Pure Military..zapeo mi je za oko iskreno nakon onog testa u Bugu...samo nisam imao izliku za zamijeniti Drakoniu...but oh well, moraš voliti rođendane..
Hvala na odgovoru.
Razerov miš mi je lijep ali mi se ne svđa što tako skup miš nema tipke sa strane.
Odlučio sam riskirati i uzeo si kineza Aula - Emperor hate i moram reći da sam prezadovoljan. Software opcije su opsežne, a i sviđa mi se što mu mužeš podešavati veličinu tako da ti odgovara veličini koju ti želiš. Trebao mi je dan da se naviknem na izbočinu s desne strane koja je predviđena za prstenjak, ali privikavanje je trajalo kratko i super sam zadovoljan.
Ima neki dobar tutorial za "uštimavanje miša". Danas zamijenio Sharkoon Drakonia sa Roccat Kone Military...
Malo sam podesio DPi settingse na 1400-1600-1800-1900-2200, sensitivy na 0..u Control Panel -> Mouse -> Pointing options stavio pointer speed na sredinu i maknuo Enhance Pointer Precision
..sada slijedi navikavanje, Drakonia mi je bila mlao velika, a ovaj mi se sada čini malo mali...mislim da je to dok se ne naviknem koji dan, but oh my good kako sam fulavao u LoLu gluposti :D