Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.555.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

cuo sam da se razer imperator jako cesto kvari isto kao i roccat kone (frendu bio 6 puta na servisu u pola godine)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kolicina proizvoda na koju se ljudi žale je prevelika. Novci su vasi a ne moji. Ja samo dobronamjerno kazem da onaj ko je spreman izdvojiti vecu sumu novca neka dobro razmisli o tome sta radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

To ti je zakon potražnje/prodaje i kvarljivosti. 

Ja nekako sumnjam da se Razerovi miševi kvare više nego ostali jer današnja consumer grade tehnologija je sve samo ne pouzdana. 

Ovo što si rekao Logitech ili Ratz. Okej Logitech, imaju onu legendarnu podršku ako se ne varam, ali Ratz 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sta se tice RATZa meni samom su misevi fenomenalni. 4 frenda su kupila RATZ a ja pamet jebena reko: Kaje boleki? Nema se za rejzer? Dvestopejst kuna vise i nema me niko u CODu. I eto sad ko i svaki jalni zagorec se placem kaj sused ima bolje... Sta se tice supporta za RATZ nisam siguran. Razer i Logitech po pitanju supporta funkcioniraju isto samo je problem u tome ako zelis vratiti Razera moras u ducan, jer ako ga saljes u 'Muricu ispast ce te breg penez. 2 tjedna sam kombinirao s covjekom kak da mu dostavim misa u di li vec im je sjediste ili sta ti ja znam, ode on preracunat i cifra je bila minimalno 800KN. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Sused, ali pogleč kak su ti Ratz grdi, tak zgledaju kak černobilski štakor, rađe bi si gemišta spil nego kupil toga štakora 

Bez za*ebancije, meni su Ratz preružni i ne ergonomski 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Stvar ukusa... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja sam prije nekih 2 mjeseca kupio logitech g302 daedalus prime.

Svakom preporucam sad je cak 20ak kuna jeftiniji,mis je jako precizan dosta je lagan i udoban.

sm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz ljudi, 

Deathadder me služio lijepih 7 godina, no vrijeme je za novi miš. 

Najviše igram Dotu 2, pa mi je važna brzina i preciznost te da miš ima dvije tipke sa lijeve strane za inventory slotove.

Želio bi imati sličnog miša kao Deathadder po veličini i ergonomiji jer mi savršeno leži u ruci.

Bio bi spreman odvojit kojih 400-500kn za novog glodavca.

Nothing is true, Everything is permitted!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 9:43 (Kuys).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi

Ne znam sta ces sa samo 2 tipke na misu u Doti ali evo:

Ovo bi se isplatilo pricekati ako imas neku alternativu za narednih tjedan-2:

G303

Ako se odreknes kutije cigareta i kave na 2 dana:

G502

Ovaj ti je sa bez žice :D

G602

Evo da ne bi bilo slucajno da nema Razera:

Razer Naga Hex

Je 500+kn, ali mislim da te nece ubiti 

17 godina

Ma samo pikne novog Deathaddera i ima mis na koji je navikao samo puno bolji nego prosli.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Ekipa igram bf4 i cs plus neke signle player igrice no to nebitno kaj da uzmem

1. Razer Deathader Chroma novi

Logitech G502

ako je neko probo oba dva jel moze rec nekaj o njima? nemam velike ruke btw

Imao oba. Chroma laksi. Senzori meni oba perfektna, znaci ako gledas senzor nemres fulat ni s jednim. Chroma za palm grip, uzasno los za claw, g502 dobar za claw, g502 izrada djeluje  "kvalitetnije", subjektivni dojam. Uglavnom nemres fulat ni s jednim bit je samo gripa i kak ti bu lezo u ruci

14 godina
odjavljen

Ne kužim jednu stvar, zašto bi bilo bolje da je miš laganiji?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Mislim da je to stvar osobnog ukusa tj. nekome odgovara da je teži, a nekome da je lakši. Meni je nekako bolje kad je malo teži, a ne da mi bježi sam po stolu 

...My life, My game, My rules...
10 godina
neaktivan

Moj savjet ti je kupi si logitech g302 i jos ces ustedit,a imat ces jako preccizan miš.

Ja mislim da ti bolje netreba,makar neznam sta ima u skupljim misevima toliko bolje.

sm
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 21:30 (Pepa97).
14 godina
odjavljen
SoynTech kaže...
Deawood kaže...

Mislim da je to stvar osobnog ukusa tj. nekome odgovara da je teži, a nekome da je lakši. Meni je nekako bolje kad je malo teži, a ne da mi bježi sam po stolu 

Meni smeta kad je lagani jer osjećam kao da imam miš od 25kn iz Konzuma. Razer Naga kojeg trenutno daje nekakvi mid range osjećaj, dok Sharkoon Fireglider koji je poprilično teži s utezima daje daleko bolji osjećaj. 

10 godina
neaktivan

Ako igras dotu onda steelseries rival :) .... Obican mada imaju bas i dota verziju tog misa

14 godina
odjavljen
Killer13 kaže...

Ako igras dotu onda steelseries rival :) .... Obican mada imaju bas i dota verziju tog misa

A koja je razlika između običnog i "Dota edišn? Isti su, samo je izgled drugačiji :) 

Za DOTA i LoL je baš svejedno kakvi je miš, kao i ostatak periferije. 

Tak da bi trebao gledati kako mu u ruci leži. 

11 godina

Nakon silnog googlanja, istraživanja, razmišljanja dilema oko miša mi se svela na 3 modela, pa bih zamolio za pomoć.

Planiram kupit CM Octane set zbog tipkovnice. Pošto nigdje nisam pronašao iskustva sa mišem koji dolazi u tom setu, razmišljao sam o prodaji i kupnji drugog miša.

Dilema za kupnju se svela na Sharkoon Fireglider Black i CM Storm Alcor. Moram priznati da mi se Sharkoon malo više sviđa dizajnom, no to nije presudno. 

Što se upotrebe tiče treba mi za neprofesionalno igranje (igram za gušt, rijetko MP), web, neprofesionalno korištenje Photoshopa i sličnih grafičkih programa (radim skinove za ETS2 igru uglavnom za sebe, ništa profesionalno).

Pošto sam se totalno pogubio u svim tim review-ima molim vaš savjet što je od navedenog najbolja kombinacija. 

0 Ostaviti set u kompletu
2 Kupiti Sharkoon Fireglider
8 Kupiti CM Storm Alcor
Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Reko ajde da bas istrazim kaki su to misovi i skuzim da je na stolu do mene taj famozni fireglider. Uzmem ja to fino u ruku, reko idemo delat i kad ono fino to pici. I tak radim ja 10 min kad ono sve mokro. Ovaj super glossy je..ni finish je toliko zasran da je to strasno. Imam šapu ko međed i ide preko cijelog misa tak da mi je rad s tim misem katastrofa. To je bilo dosta da me odbije. I sad citam ovaj zadnji post i gledam rezultate. Vidim da CM vodi debelo pa sam sad stvarno zaintrigiran jel i to isto preporuka kako bacit 300 kn u vjetar ili ne. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ZeroC00l kaže...

Reko ajde da bas istrazim kaki su to misovi i skuzim da je na stolu do mene taj famozni fireglider. Uzmem ja to fino u ruku, reko idemo delat i kad ono fino to pici. I tak radim ja 10 min kad ono sve mokro. Ovaj super glossy je..ni finish je toliko zasran da je to strasno. Imam šapu ko međed i ide preko cijelog misa tak da mi je rad s tim misem katastrofa. To je bilo dosta da me odbije. I sad citam ovaj zadnji post i gledam rezultate. Vidim da CM vodi debelo pa sam sad stvarno zaintrigiran jel i to isto preporuka kako bacit 300 kn u vjetar ili ne. 

To sa znojenjem je istina, skroz iritantno je. 

Ali mi oblik bolje paše nego na Nagi jer je Naga ko nekakvi pauk, jedan dio je puno viši. A na Fireglideru mi se ruka odmara jer je više ispruženi, iako mi prsti idu prek miša, kao i kod tebe. 

Ali Fireglider je više FPS miš, a Naga MMO tak da ti miševi jedan s drugim veze nema. 

13 godina
neaktivan

Koji su nabolji laserski misevi trenutno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zdenko1991 kaže...

Koji su nabolji laserski misevi trenutno?

Laserski i najbolji ne ide skupa u rečenici.

Uglavnom, gledaš na Avago ADNS 9800 senzor ili pak 9500 koji nije puno lošiji.

Ali i dalje je to daleko od optičkih, pogotovo onoga u Logitech G303, G502, Deathadder 2013, Deathadder Chroma, Kone Pure Optical, Kone Pure Military, Logitech G400s itd.

13 godina
neaktivan

Sto je s Corsairovim misevima?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Šta s njima?

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
drakula789 kaže...

Šta s njima?

Rijetko ili cak nikad ne prepirucujes njihove miseve.Jesu li losi?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
drakula789 kaže...
191x7 kaže...
drakula789 kaže...

Šta s njima?

Rijetko ili cak nikad ne prepirucujes njihove miseve.Jesu li losi?

Nisu loši. Samo za istu cijenu ima boljih.

10 godina
neaktivan

Nema razlike izmedju dota i obicnog rival ... Mis super lezi u ruci, corsair su vrhunski misevi inace, m65 za fps je preodlican ... M95 za mmo 

0 0 hvala 0
13 godina

e decki, kakav je razer taipan? u subotu sam dokrajcio deathadder left hand, pa je osla i razerova lycosa, jedna od tipki mi se ne vraca, ostaje dolje, kolko sam vidio ispod se ona guma sva precvikala i ne vraca tipku, za prvu silu sam uzeo cm octane tipkovnicu, dns mi treba stici, pa gledam tog taipana, pa me zanimaju misljenja, jel to vrijedi tih para ili je to kao i sve razerovo preuvelicano...te kojeg miseka preporucujete s obzirom da sam ljevak, hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako su ti 2 razerova misa otisla neznam zas uopce razmisljas o nabavki opet njihovog misa. Kao sto je ekipa rekla ima puno boljih alternativa

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Gam3r kaže...

ako su ti 2 razerova misa otisla neznam zas uopce razmisljas o nabavki opet njihovog misa. Kao sto je ekipa rekla ima puno boljih alternativa

jedan je samo otisao, i to jer sam ga ja razbio  zajebavao me kotacic, pa sam mu skratio muke, a lycosa je tipkovnica...pa slobodno se izjasni o kojim je alternativama rijec 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice