Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša izdvojena tema

poruka: 6.079
|
čitano: 1.561.335
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

Sto mislite o Asus rog gladiusu? Gledam recenzije, dosta ga hvale, cijena je 460kn, isto kao i g402, sto odabrati? Asus izgleda jako kvalitetno napravljen isto kao i logitech, 0 akceleracije, dobar oblik, osvjetljenje nije divlje i prenapadno, dobiju se 2 kabla (jedan opleteni i jedan gumeni), torbica za mis, rezervni feetovi i can 2 vrste switcheva koji se mogu mijenjati... Asus mi se cini da nudi vise za novac, sto vi mislite?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 11:35 (alien20).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam Logitech M500 i jedan problem.

Odjednom je počeo štekati, lijevo i desno ide normalno, ali za gore i dolje trza..

To se dešava samo na podlozi, ako nje nema onda radi normalno.

Dali netko zna koji je uzrok tome jer do jučer je radio normalno?

EDIT:

Riješio sam.. udario sam ga u stol i sad radi odlično, kao prije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 16:21 (dexxa86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Uzeo sam iz portio.hr cooler master octane gaming combo (miš+tipkovnica) i prezadovoljan sam, za 280kn miš i tipkovnica i to jako dobre izrade 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sto bi vi uzeli? Cijena je 100% ista.

Igram sve igre, mp igram samo fps, neigram mmo i slicne stvari.

12 Logitech G402
4 Asus ROG Gladius
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 19:35 (alien20).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima, zanima me kupnja miša, treba mi za gaming uglavnom igram samo cs go...Do sad sam imo neki mis acme kostao je nekih 100kn uzeo sam ga samo zato sto je bio najjeftiniji sa mogucnoscu promjene dpi-a na 600, inace ostali obicni misevi rade na 1000 a gamerskih uopce nije bilo... ali taj mis ima jako slabi laser, nakon 5 mjeseci mu je otiso prvi put, dobio sam novi nije proslo ni 4 mjeseca opet je otiso...

ovaj put sam odlucio dati koju kunu vise i uzet mis od boljeg proizvodaca, sto mislite o ovom: http://www.links.hr/?naziv=mis-genius-x-g510-gaming-2000dpi-crni-usb&option=artikl&id_artikl=101.503.391

Hoce li izdrzat bar godinu dana?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kupi Alcor

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ako mi mozete objasniti mozda koja je razlika u Roccat Pure seriji miseva? Naci izmedu Kone Pure, Pure Optical i Pure Military? Samo senzor i boja ili ima nesto vise? I koji preporucate? Uskoro nadam se cu uzeti neki malo bolji mis, a posto nemam bas neki velku ruku, a i grip misa mi je tip grip (bar tako ovaj link kaze: http://www.epicgear.com/en/technologies/types-of-mouse-grip). Neke preporuke mozda za neki mis za tu vrstu gripa? Hvala unaprijed ljudovi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog mi
Gam3r kaže...

ako mi mozete objasniti mozda koja je razlika u Roccat Pure seriji miseva? Naci izmedu Kone Pure, Pure Optical i Pure Military? Samo senzor i boja ili ima nesto vise? I koji preporucate? Uskoro nadam se cu uzeti neki malo bolji mis, a posto nemam bas neki velku ruku, a i grip misa mi je tip grip (bar tako ovaj link kaze: http://www.epicgear.com/en/technologies/types-of-mouse-grip). Neke preporuke mozda za neki mis za tu vrstu gripa? Hvala unaprijed ljudovi :)

Kone Pure je laserski, Kone Pure optical je optički, a Pure Military je nova generacija Pure Optical miša. Optički imaju bolji senzor.

Twitter: @191x7
15 godina

hvala. Ovaj military mi se jako svida. Nadam se njega onda upiknuti. Neke alternative mozda uz njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Razer Deathadder chorma i g402

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Asus rog, imao ga prilike koristit prije par dana, u usporedbi sa 402  je neusporediv,asus je nekoliko koplja iznad ... Preporucam asus ,i oblik mu puno bolje lezi u ruci , reko bi bolje ergonomije .

11 godina
neaktivan
hvala, vjerojatno i hocu, dali je g502 bolji od asusa?
10 godina
neaktivan

Asus gladius je Prvenstveno fps mis i tu mu nema premca, g502 je multipraktican(vise tipka ima) pa je koristan ako igras mmo .... Ali ako igras prvenstveno fps nemas se sto dvoumit,asus .... Ja uzeo za fps steelseries rival,bilo mi malo zao kad probao asus da nisam njega uzeo ali i rival je jako odlican mis ... Za sljedeci ce bit ili asus ili corsair m65

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sve zavisi od gripa,ali ja bi isao na Kone Pure Millitary

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kod g502 mi se svida sto se moze tunirati tezina, sensitivity gore, dolje mi je obvezan, sniper tipka mi se cini zakon, a ove ostale dvije tipke mi odlicno dodu za frag i knife. Odlicno mi izgleda free spin scrool wheel za liste u wordu, ppt-u, za net browswing itd.

Igre igram sve, fps igram mp, a ove ostale sve. Mislim da cu uzeti logija ipak, jer gladius mi jednostavno nudi samo dvije tipke koje bi morao staviti za dpi up i down (to mi treba za razlicita vozila u bf, posebno dpi za heli gunnera, infantry, tenk itd.)

0 0 hvala 0
14 godina

Ovako Cooler Master opisuje različita držanja miša.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Evo sam si si odgovorio , asus rog je ko i kone pure  mis namjenjen za Fps ... A buduci da igras sve uzmi logitech , mada uzmi u obzir jos neke recimo func ms-3 r2 koji je preodlican mis bas za prelaz sa raznih zanrova igre, dosta tipka,kvaliteta izrade,po meni savrsen raspored tipka... Roccat tyon je isto dobar mis . 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

nakon što sam prije mjesec dana kupio novu konfu (hvala ekipi s drugog topica na savjetima koje sam uvažio), i moj Logitech mx500 (bežični) kao da je znao da je i njemu vrijeme isteklo pa je jednostavno prestao raditi.

Vrijeme je za novi pa molim ovim putem za pomoć;

dakle treba mi miš za gaming i to za slijedećim karakteristikama:

Tip igara:  RPG i ponekad TBS (FPS su isključeni).

Preferencije:  ugodan i ergonomičan prilikom vremenski dugotrajnog korištenja, pouzdan (hardwerski u smislu mehaničkih kvarova)  ali i obzirom na software (koristim win 8.1)

Koliko sam iz skica uspio skužiti koristim "palm grip" prilikom rukovanja:)

Cijenovni rang: 400-500 HRK (+/- 100 HRK nije problem)

Hvala svima koji mogu pomoći savjetom!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Corwin_01 kaže...

Pozdrav svima,

nakon što sam prije mjesec dana kupio novu konfu (hvala ekipi s drugog topica na savjetima koje sam uvažio), i moj Logitech mx500 (bežični) kao da je znao da je i njemu vrijeme isteklo pa je jednostavno prestao raditi.

Vrijeme je za novi pa molim ovim putem za pomoć;

dakle treba mi miš za gaming i to za slijedećim karakteristikama:

Tip igara:  RPG i ponekad TBS (FPS su isključeni).

Preferencije:  ugodan i ergonomičan prilikom vremenski dugotrajnog korištenja, pouzdan (hardwerski u smislu mehaničkih kvarova)  ali i obzirom na software (koristim win 8.1)

Koliko sam iz skica uspio skužiti koristim "palm grip" prilikom rukovanja:)

Cijenovni rang: 400-500 HRK (+/- 100 HRK nije problem)

Hvala svima koji mogu pomoći savjetom!

posto koristis palm grip, logitech g402 bi bio dobar, zbog toga sto je veci, pa mozes cijelu ruku osloniti

15 godina
neaktivan

Zahvaljujem na savjetu.. Pogledao sam i pročitao nešto o njemu i čini mi se ok za moje potrebe

12 godina

Pozz! Možete li mi preporučiti neki miš(svejedno bežićni ili žićni) do 200kn nisam gejmer ali nikad se ne zna .

Hvala na odgovorima unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protegni 50 KN i ubodi CM Alcor, ne mora se puno pricati, prolistaj prethodne stranice...
Respect the Raise...!
14 godina
odjavljen

Trebam preporuku za neki "gamerski" miš.

Trenutno imam Sharkoon Fireglider (laser) i miš je super, ali mi je popadao po podu milion puta, s nogom sam žicu potegnuo pa je završio na drugom kraju sobe i tako :D

Zato nebi bilo loše da je miš bežični, ali samo ako savršeno radi, znaći kao i žični. 

Igram samo MMO trenutno (WOW), ali one tipke sastrane mi nisu potrebne jer se nemogu naviknuti na to 

Samo Links i po mogućnosti da je dostupno u VŽ jer mi se neda čekati dostavu i onda evenutalno natezati s garom.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Trenutno imam Sharkoon Fireglider (laser) i miš je super, ali mi je popadao po podu milion puta, s nogom sam žicu potegnuo pa je završio na drugom kraju sobe i tako :D

Zato nebi bilo loše da je miš bežični, ali samo ako savršeno radi, znaći kao i žični. 

Igram samo MMO trenutno (WOW), ali one tipke sastrane mi nisu potrebne jer se nemogu naviknuti na to 

Samo Links i po mogućnosti da je dostupno u VŽ jer mi se neda čekati dostavu i onda evenutalno natezati s garom.

http://www.links.hr/?naziv=mis-razer-naga-epic-elite-edition-laserski-bezicni-5600dpi-crni-usb&option=artikl&id_artikl=101.506.163

http://www.links.hr/?naziv=mis-logitech-g700s-gaming-laserski-bezicni-8200dpi-crni-usb&option=artikl&id_artikl=101.506.213

Dva bezicna

http://www.links.hr/?naziv=mis-razer-naga-2014-edition-laserski-8200dpi-crni-usb&option=artikl&id_artikl=101.503.373

Ovaj je zicni

14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Deawood kaže...

http://www.links.hr/?naziv=mis-razer-naga-epic-elite-edition-laserski-bezicni-5600dpi-crni-usb&option=artikl&id_artikl=101.506.163

http://www.links.hr/?naziv=mis-logitech-g700s-gaming-laserski-bezicni-8200dpi-crni-usb&option=artikl&id_artikl=101.506.213

Dva bezicna

http://www.links.hr/?naziv=mis-razer-naga-2014-edition-laserski-8200dpi-crni-usb&option=artikl&id_artikl=101.503.373

Ovaj je zicni

Ne volim baš Razer, ali ajde, Naga 2014 edition mi se ne čini loš miš. Ali ne volim mi miš izgleda kao Transformer (npr. Cyborg RAT).

E da, još možda Corsair ili Steelseries? Vidim da ih imaju u Futuri pa ako bi bili osjetni bolji, naruči se :D

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...
drakula789 kaže...
Deawood kaže...

Dva bezicna

Ovaj je zicni

Ne volim baš Razer, ali ajde, Naga 2014 edition mi se ne čini loš miš. Ali ne volim mi miš izgleda kao Transformer (npr. Cyborg RAT).

E da, još možda Corsair ili Steelseries? Vidim da ih imaju u Futuri pa ako bi bili osjetni bolji, naruči se :D

Malo sam gledao i neki kazu da je ovaj Razer trenutno najbolji mis(istina,ne preferiram ih ni ja)

http://www.instar-informatika.hr/mis-razer-naga-epic-chroma-gaming-akcija/RZ01-01230100-R3G1

Corsair

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=15821

Logi

http://www.instar-informatika.hr/logitech-gaming-g602-bezicni-mis/log-g602

10 godina
protjeran

Pozdrav svima.Treba mi novi mis pa se premisljam izmedu ova dva Genius X-G500 i CANYON Gaming Mouse CND-SGM7.Koji je po vama bolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ekipa igram bf4 i cs plus neke signle player igrice no to nebitno kaj da uzmem

1. Razer Deathader Chroma novi

Logitech G502

ako je neko probo oba dva jel moze rec nekaj o njima? nemam velike ruke btw

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2015 23:10 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Ekipa igram bf4 i cs plus neke signle player igrice no to nebitno kaj da uzmem

1. Razer Deathader Chroma novi

Logitech G502

ako je neko probo oba dva jel moze rec nekaj o njima? nemam velike ruke btw

Nijedan. Jeda od ova tri:

- Roccat Kone Pure Military Optical

- Logitech G303 Daedalus Apex

- Roccat Tyon

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan

Deathadder zbog vrlo dobrog gripa ako si low sens player najlakse "veslas" snjim :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice