Ako te zanima rabljeno na njuskalu mozes nac razer blackwidow(mx blue) po 400kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam sto da radim..Prebise !i je dati 1200 kn za tipkovnicu i bojim se da mi nece stat na stol jer je podloga velika.Sad gledam Blackwimdow 2014 i nije losa za tu cijenu. Sto vi mislite?
Ima li kod nas za nabaviti jos koja mehanicka tipkovnica sa Brown switchevima sa UK layoutom (i osvijetljenjwm), a da nije Logitech G710+?
Moze preporuka tipkovnice do 240 kn?Imam sharkoon tactix i razocaran sam w,a,d,s tipke su mi se udubile i postale su neudobne i neragiraju najbolje.
Smeće s njuskala (makar mi slim da je gad i ovdje) mi je prodal tipkovnicu blackwidow ultimate al ne rade dvije tipke. Jel se ko kuži u promijenu tih cherry blue switcheva i moze li se to uopce popravit? Necu ju prodavat pokvarenu pa ja ispast smece a ak se da popravit zadrzao bih ju.
Smeće s njuskala (makar mi slim da je gad i ovdje) mi je prodal tipkovnicu blackwidow ultimate al ne rade dvije tipke. Jel se ko kuži u promijenu tih cherry blue switcheva i moze li se to uopce popravit? Necu ju prodavat pokvarenu pa ja ispast smece a ak se da popravit zadrzao bih ju.
Koja je najjeftnija mehanička tipkovnica koja se može naći kod nas. Može i link ako je iz eu.
E da, išao bi na mx switch-ove.
Koliko je meni poznato: CHERRY G81-3000
Ta tipkovnica ima Cherry MY switch-ove.
G80-3000 ima MX, a G83-3000 membranu.
Evo ga kao i obećano, stigla je tipkovnica koju sam naručio. LINK
Jako brza dostava, tipkovnica je nova. Tipke se lijepo stišču, jako su tihe i blage. Boja nije baš jednako raspoređena ali nije važno jer lijepo svijetli.
Za $30 ja sam zadovoljan.
Postoji još prodavača koji prodaju istu tipkovnicu pa ću staviti linkove dolje.
LINK (dugine boje)
Mogao si feedback ostaviti barem, na stranici još piše da nisi
Mogao si feedback ostaviti barem, na stranici još piše da nisi
Jesam, ali treba par dana dok se ne stavi. Pogledaj sada, stavljeno je
EDIT:
Još samo par informacija.
-layout je engleski, ne postoje driveri za tipkovnicu ali i netrebaju.
Ja sam imao tanku tipkovnicu prije, pa sam navikao samo lagano stiskat tipke, no na ovoj tipkovnici nisu tanke tipke srećom, i sa samim time mi nekad ne prihvati stisak tipke jer je ne stisnem do kraja. No sve u svemu tipkovnica je ok, i obožavam ove multimedia tipke za glasnoću i kontrola media playera, izvrsno dok igram da nemoram Alt+Tab svako malo za promjenu pjesme.
Moze preporuka mehanicke tipkovnice do max 750kn. Gledao sam po netu i nekako mi se najvise svidaju mx brown ali koliko sam skuzio nema niti jedne tipkovnice s njima za ove novce. E sad naletio sam na Razer Blackwidow 2014 Stealth i primjetio da ih ima u vise verzija
Prva: http://www.instar-informatika.hr/tipkovnica-razer-blackwidow-2014-stealth-usb-mehanicka/RZ03-00393600-R3M1
Druga: http://www.instar-informatika.hr/tipkovnica-razer-blackwidow-2014-ultimate-stealth-usb-/RZ03-00386000-R3M1
Logicno necu uzimat ovu drugu jer nemam para za nju ali mi nije jasno koja je razlika izmedu njih jer sam na youtubeu pronasao reviewe o ovoj Ultimate Stealth a za obicnu Stealth verziju nije bilo nista.
Mislim da je razlika u osvjetljenju tipki (Ultimate ima), ali me nemoj uzeti za riječ.
Sviđa mi se tipkovnica pregledavao sam malo recenzije i slike i na nekim slikama ima veliki enter a
na nekim onaj mali uski. Pročitao sam u prethodnim postovima da ima naša slova i da je tipkovnica ok
ali nitko ne spominje enter a to mi je dosta bitno.
Hvala na odgovorima.
Sviđa mi se tipkovnica pregledavao sam malo recenzije i slike i na nekim slikama ima veliki enter a
na nekim onaj mali uski. Pročitao sam u prethodnim postovima da ima naša slova i da je tipkovnica ok
ali nitko ne spominje enter a to mi je dosta bitno.
Hvala na odgovorima.
ako ima hr layout onda ima veliki enter, ako je us layout, onda ima mali enter
Mislim da je razlika u osvjetljenju tipki (Ultimate ima), ali me nemoj uzeti za riječ.
Tako je ;)
Naša slova su samo dopisna i ne svijetle ali nije veliki problem.
Hvala na odgovorima.
Dvoumim se već par dana između 3 tipkovnice. CM Devastatora, Octane ili Suppressor. Sve su slične cijene, zapravo devastator je ponegdje jeftinija i 100kn a slične su karakteristike. S obzirom da devastator svi hvale ima li svrhe davanja 100-150kn više za octane ili suppressor? Ako netko ima iskustva s tim tipkovnicama bio bih izrazito zahvalan s na odgovoru.
Može li dakle preporuka mehaničke tipkovnice koja nema numpad po mogućnosti i da je odmah dobavljiva kod nas?
Može li dakle preporuka mehaničke tipkovnice koja nema numpad po mogućnosti i da je odmah dobavljiva kod nas?
Cooler Master Quickfire TK. Ona ti je tenkeyless (TKL, nema numerički dio).
http://www.nabava.net/tipkovnice__290/cooler-master-tipkovnica-quickfire-tk-usb__5356701
Imaš i Cooler Master NovaTouch TKL ali ona je puno skuplja:
Cooler Master Quickfire TK. Ona ti je tenkeyless (TKL, nema numerički dio).
http://www.nabava.net/tipkovnice__290/cooler-master-tipkovnica-quickfire-tk-usb__5356701
Mali ispravak... !ma numericki dio! Ali nema onaj sredisnji (strelice, ins, del...), to su "sakrili" u numpadu.
Imam problem, Cm rapid-I mi se zblesirala i odobren mi je povrat sredstava u linksu.
Pitanje je što uzeti? Istu više nemaju..
Doplaćivati mi se zbilja neda.. na brown switcheve sam se naviknuo, ali sad lupam po g103 i mogu reći da mogu i stim živjeti.
Jedino što mi na g103 fali osvjetljenje.. a i s vremenom budu tipke postale gore, jer znam da su na početku i na g11 bile dobre, kasnije više nisu...
Dali ima netko func kb-460 red? po trvrdoći bi trebali biti ko brown, samo bez bumpa..
Imam problem, Cm rapid-I mi se zblesirala i odobren mi je povrat sredstava u linksu.
Doplaćivati mi se zbilja neda.. na brown switcheve sam se naviknuo, ali sad lupam po g103 i mogu reći da mogu i stim živjeti.
Jedino što mi na g103 fali osvjetljenje.. a i s vremenom budu tipke postale gore, jer znam da su na početku i na g11 bile dobre, kasnije više nisu...
Dali ima netko func kb-460 red? po trvrdoći bi trebali biti ko brown, samo bez bumpa..
meni Red switchevi ne odgovaraju, ja sam uzeo Func KB-460 s Blue switchevima i prezadovoljan sam
Blue sam probao, i nebi nikad uzeo.. previše mi to pucketa.. brown su mi bili dobri, još bolji kad sam one gumice stavio...
Najviše me muči što Func ima samo 12 mj jamstva..
Blue sam probao, i nebi nikad uzeo.. previše mi to pucketa.. brown su mi bili dobri, još bolji kad sam one gumice stavio...
Najviše me muči što Func ima samo 12 mj jamstva..
Meni to odgovara
Kad se registriras kod njih na stranicu i uneses serijski broj, dobijes jos godinu dana jamstva
Da ali to onda treba nekud van slati pretpostavljam?
Probal sam kad sma išal po pare u Links, Razerove zelene, to su kao plavi.. čak su mi se dopali.. nisu glasni kolko sam mislio..
Da ali to onda treba nekud van slati pretpostavljam?
Probal sam kad sma išal po pare u Links, Razerove zelene, to su kao plavi.. čak su mi se dopali.. nisu glasni kolko sam mislio..
Ne treba, šalješ dobavljaču u Hrvatskoj.
Meni se dogodila ista stvar. Ukoliko ti nije hitno savjetujem ti da se strpiš mjesec dana, jer postoji mogućnost da im ponovno dođe tipkovnica pa samo kupiš opet. Tako sam ja napravio. Inače, te tipkovnice kod nas malo ima, malo nema. Vidim da su neke trgovine digle i cijenu, u prosjeku 100kn otprilike, pa ako je netko želi uzeti neka prati stanje i odmah kupi jer će nestati vrlo brzo.
Ekipa, treba mi tipkovnica za igranje RTSa, odnosno Dote, bitan mi je brz odaziv tipki. Što mislite o Logitech g103? Ako se ne varam ima mehaničke tipke, može mi neko objasnit koje su prednosti toga i dat mi savjet za adekvatnu tipkovnicu u sličnom cjenovnom rangu. Hvala unaprijed
Ekipa, treba mi tipkovnica za igranje RTSa, odnosno Dote, bitan mi je brz odaziv tipki. Što mislite o Logitech g103? Ako se ne varam ima mehaničke tipke, može mi neko objasnit koje su prednosti toga i dat mi savjet za adekvatnu tipkovnicu u sličnom cjenovnom rangu. Hvala unaprijed
Dota nije RTS, dota je MOBA.
G103 nije mehanička.
Prednosti mehaničke imaš u prvom postu teme.