Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.598
|
čitano: 2.079.203
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
Jel moze nesto do stotinjak kuna. Bitno je da imaju mikrofon i da su udobne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da

11 godina
Hvala na savjetu, onda cu mikrofon odvojeno uzeti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spacecraft kaže...
Jel moze nesto do stotinjak kuna. Bitno je da imaju mikrofon i da su udobne.

Mislim da do te cijene nemas puno za birat (budes sretan da rade).

Pogledaj sta kaze Nabava.net - KLIK

Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
9 godina
neaktivan
10 godina
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

best buy headseta do 100€? El hypex cloud 2 best buy ili ulazi još štogod u igru. Moze i neki savjet osobe koja posjeduje hyperx .Nisam ih imao još prilike poslusat 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sseennoonn kaže...

best buy headseta do 100€? El hypex cloud 2 best buy ili ulazi još štogod u igru. Moze i neki savjet osobe koja posjeduje hyperx .Nisam ih imao još prilike poslusat 

Cloud 1 ako ne trebas onu usb zvucnu koju prodaju sa Cloud 2.

15 godina
neaktivan
Rade kupi rig500 hd da ti ostane za pubg xD
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
10 godina

hyperx cloud su 650 a cloud II 685 pa i nije neka razlika novčano pa onda nisam ni išao na jedinicu

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
17 godina
sseennoonn kaže...

hyperx cloud su 650 a cloud II 685 pa i nije neka razlika novčano pa onda nisam ni išao na jedinicu

Imas Cloud Core za 525kn - KLIK

Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
8 godina
neaktivan

Samo da pitam headset experte.

Ovdje sam se igrao malo sa nečim. I imam problema sa static noiseom mikrofona već duže vrijeme.

Zanima me; jeftiniji headseti, tipa Speed Link Medusa i još neki, imaju isti problem? To je sve isti k... ?

Hvala.

www. youtube. com /watch?v= pLmXp5uCjs4

0 0 hvala 0
12 godina
sseennoonn kaže...

Samo pazi cloud ti nije bas udoban za usi i glavu radi pritiska. To nitko ne spominje pa eto cisto upozorenje. 

12 godina

Ja imam corsair void stereo..jedna mana je sto je neodvojiv mic..ali su mi preudobne za nosit..buraz ima cloud i super su sto se tice zvuka i izrade..makar i void nezaostaje izradom..posudio sam njegove na par dana i on moje...i void je definitivno udobniji s zerom manje zvucne slike..pa si razmisli o voidu..megastore ili ti hangar 18...525 kn

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
roby27 kaže...
sseennoonn kaže...

Samo pazi cloud ti nije bas udoban za usi i glavu radi pritiska. To nitko ne spominje pa eto cisto upozorenje. 

Stavis na jastuk dimenzija vece od glave prek noci se rastegnu slusalice. Mene je na pocetku glava boljela od slusalica jer imam ogromnu glavu i jako pritiscu, prek noci sam stavil na veci jastuk od moje glave, razvukle se i sad mogu spavat s njima (jesam) bez da boli glava.

Sad su savrseno udobne i overall najbolje slusalice koje sam ikad imal za gejmanje.

7 godina
neaktivan

Pozdrav svima prije svega, imam par upita u vezi gaming headseta te mi je kolega sa posla predlozio da se javim ovdje na forum za pomoc

dakle do nedavno sam imao headset Speedling Medusa NX 5.1 sa pravim 5.1 kanalom koji je na veliku zalost nakon skoro 4 igranja riknuo.

Prije tjedan dana kupio sam u Instaru ( https://www.instar-informatika.hr/ ) gaming headset https://www.asus.com/us/Headphones-Headsets/STRIX_71/ ali nisam previse zadovoljan s njima a objasnit cu i zasto.

Dosta su tise od Medusa NX 5.1 iako se na Asusovim donekle bolje mogu orijentirati po zvuku, posto najvise igram PlayerUnknown's Battlegrounds te tomu slicne igrice

Sada mene zanima vase misljenje o onomu sto sam ja planirao napraviti te ako neko ima takve slusalice da mi kaze svoje misljenje o njima, planirao sam vratiti Asus Strix 7.1 u instar te umjesto njih uzeti https://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-tiamat-71-v2 te ako je potrebno uzeo bih i neku bolju zvucnu karticu sa Razerovim slusalicama posto imam integriranu na maticnoj ( ASRock Z97 Extreme 4 ) jer mislim da bih dobio glasniji i kvalitetniji zvuk nego sa Asus Strix 7.1  mada oba headseta imaju istu impedanciju od 32Ω

Znaci sada me zanima misljenje vas koji se razumijete vise od mene u to koje bi bilo najbolje rijesenje u mom slucaju posto sam Asusov headset platio 1400kn a nisam ni blizu zadovoljan kao sa Medusa NX 5.1 koje sam platio oko 350kn isto tako ako imate za predlozit neki drugi gaming headset sa pravim 5.1 ili 7.1 kanalom predlozite samo uzmite u obzir da najvise igram PlayerUnknown's Battlegrounds koji ne podrzava virtualne 5.1 ili 7.1 kanale a u toj igrici je zvuk granica zivota ili smrti haha

Cijena isto tako nije bitna ako treba nije mi problem dati i preko 2000-2500kn za headset i zvucnu samo da je sve kako treba

Unaprijed hvala na pomoci te mi nemojte zamjerit na predugackom postu!!!!

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
huehuehue kaže...

Pozdrav svima prije svega, imam par upita u vezi gaming headseta te mi je kolega sa posla predlozio da se javim ovdje na forum za pomoc

dakle do nedavno sam imao headset Speedling Medusa NX 5.1 sa pravim 5.1 kanalom koji je na veliku zalost nakon skoro 4 igranja riknuo.

Prije tjedan dana kupio sam u Instaru ( https://www.instar-informatika.hr/ ) gaming headset https://www.asus.com/us/Headphones-Headsets/STRIX_71/ ali nisam previse zadovoljan s njima a objasnit cu i zasto.

Dosta su tise od Medusa NX 5.1 iako se na Asusovim donekle bolje mogu orijentirati po zvuku, posto najvise igram PlayerUnknown's Battlegrounds te tomu slicne igrice

Sada mene zanima vase misljenje o onomu sto sam ja planirao napraviti te ako neko ima takve slusalice da mi kaze svoje misljenje o njima, planirao sam vratiti Asus Strix 7.1 u instar te umjesto njih uzeti https://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-tiamat-71-v2 te ako je potrebno uzeo bih i neku bolju zvucnu karticu sa Razerovim slusalicama posto imam integriranu na maticnoj ( ASRock Z97 Extreme 4 ) jer mislim da bih dobio glasniji i kvalitetniji zvuk nego sa Asus Strix 7.1  mada oba headseta imaju istu impedanciju od 32Ω

Znaci sada me zanima misljenje vas koji se razumijete vise od mene u to koje bi bilo najbolje rijesenje u mom slucaju posto sam Asusov headset platio 1400kn a nisam ni blizu zadovoljan kao sa Medusa NX 5.1 koje sam platio oko 350kn isto tako ako imate za predlozit neki drugi gaming headset sa pravim 5.1 ili 7.1 kanalom predlozite samo uzmite u obzir da najvise igram PlayerUnknown's Battlegrounds koji ne podrzava virtualne 5.1 ili 7.1 kanale a u toj igrici je zvuk granica zivota ili smrti haha

Cijena isto tako nije bitna ako treba nije mi problem dati i preko 2000-2500kn za headset i zvucnu samo da je sve kako treba

Unaprijed hvala na pomoci te mi nemojte zamjerit na predugackom postu!!!!

Ne moraš mijenjat slušalice, kupi si neki DAC ako su ti tihe slušalice i to je to, npr. FiiO E10K.

Ne razumijem kako su ti tihe kad su to slušalice od 32Ω i Realtek ALC1150 bi ih trebao skroz normalno filovat.

7 godina
neaktivan

@honor8 , fora je u tome sta taj headset asus strix ima svoju zvucnu u onoj kutiji koja dode s njim tako da mi realtek nema veze sa headsetom, u tome i je najveci problem jer ne znam dal mogu sta napravit u vezi toga kad ima zvucnu posebno...

0 0 hvala 0
13 godina

Tebi vjerojatno nije nesto dobro postelano u winskima! Ili eventualno neka opcija za boost preko asusovog programa.

Baci oko na manual prvo.

coffe,coffe,coffe.....
7 godina
neaktivan

sta su winski? nema asusovog programa za takvo nesto, ima ali samo za ROG headsete i maticne, manual sam vec sve isprobo zato sam i poceo razmisljat da ih vratim

13 godina

Sori, tipkao sam u busu jako rano ujutro pa je poruka zbrda-zdola. Winsi, windows pregledaj sve audio outpute.

Malo sam ti istrazio, izgleda da treba napravit update firmwarea i tada postaju glasnije s jos boljim bass-om.

Sretno!

coffe,coffe,coffe.....
7 godina
neaktivan

Hvala na pomoci, trenutno sam na poslu pa kad stignem doma i updateam firmware javim dal se promjenilo sta.

Nemojte me krivo shvatit ali ipak dao sam 1400kn za taj headset pa bi mi bilo glupo ostavit ga ako nisam zadovoljan s njime!

Jos jednom hvala!

17 godina

Ekipa, trebaju mi nove slušalice za PS4/PC do 250kn.

Šta je dobro u tom cijenovnom rangu?

Dobio sam neke preporuke za SHARKOON Shark Zone H10.

Služit će samo za igranje, slušanje muzike i ostalo me nee zanima.

PSN: Muskarcina77
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 18:41 (Virty).
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

izgleda da vise nije moguce skinuti firmware update za ovaj headset posto ni na sluzbenim stranicama nista ne izbacuje cak ga u supportu niti nema za odabrati, iako sam pomocu serijskog broja uspio registrirati svoj headset ali i dalje nista, poslao sam im email te ako unutar njihovih "48 sati" kolko su rekli da im treba ne dobijem odgovor vracam ih natrag! Ali svejedno hvala na pomoci!

8 godina
neaktivan
Virty kaže...

Ekipa, trebaju mi nove slušalice za PS4/PC do 250kn.

Šta je dobro u tom cijenovnom rangu?

Dobio sam neke preporuke za SHARKOON Shark Zone H10.

Služit će samo za igranje, slušanje muzike i ostalo me nee zanima.

Ovo i mene zanima, isti buđet. 250kn +-.

15 godina
neaktivan
Plantronics gamecom 388.

Slusalice su vecini vjerojatno ruzne al necete dobit bolje za te pare.. provjereno.

Onaj sharkoon izbjegavajte, odvratne su. Kupio frend pa ih je bacio jer smo mu kupili ove platronics za rodendan..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
huehuehue kaže...

Hvala na pomoci, trenutno sam na poslu pa kad stignem doma i updateam firmware javim dal se promjenilo sta.

Nemojte me krivo shvatit ali ipak dao sam 1400kn za taj headset pa bi mi bilo glupo ostavit ga ako nisam zadovoljan s njime!

Jos jednom hvala!

Ej rista, jel se što riješilo?

coffe,coffe,coffe.....
11 godina
neaktivan

Evo iako je dan odgovor par postova poviše i ja postavljam uvijek isto dosadno pitanje.
Koje slušalice preporučate do 300 KN

Nekoliko prijedloga
Sharkoon Rush ER2 - zar ove sharkoon stvarno ništa nevaljaju ?
Sharkoon Shark zone H10 - koja je konkretna razlika u odnosu na ER2?

Sennheiser PC 310 ODNOSNO Sennheiser SP 107 - ima li uopće razlike, izgleda isti model ?
Slušalice SteelSeries Siberia 100
Slušalice SteelSeries Siberia Raw Prism Headset 61410 (??)

Roccat Kulo Gaming Headset

Ove gore preporučene Plantronics GameCom 388 stvarno nebi išle XC.

Dakle sluše su za FPS mrežne igrice i za sada 98% CS.GO.
Sada se koristim nekim NOname od cca 100 kN koje su na izdisaju ali i te su poslužile, tako
da je limit uistinu 300 KN. Pregledavajući po netu vidim da u biti postoji cjenovni skok sa cijena do 300 KN
direkt na preko 400 KN koliko bi bile najomiljenije hyperX cloud stinger ili više za hyperX cloud (KHX-H3CL/WR)

Eto molim za pomoć uz koji komentar i/ili obrazloženje. Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Ovo je njihov odgovor,

Dear valued customer,
Thank you for contacting Asus, my name is Alexander and I will try my best to assist you with your current situation.
 Regarding the below case, the link you have noticed below reffers to an announcement of the year 2015. The product you have purchased has been manufactured the current year (2017) and this firmware is already installed by Asus to your product.
 In case you are not satisfied by our reply above, please inform us accordingly before filling the satisfaction form.
 In case you are satisfied by our reply above, we invite you to select 9 or 10 as a positive evaluation.
 Should you have any further questions, please do not hesitate to get back in touch with us.

Izgleda da je najnoviji firmware vec bio instaliran u njima ali se i dalje javlja neko krcanje tj šum dok su slusalice pojacane do kraja, a i kvaliteta mikrofona je bila ocajna ali sam uspjeo skinut s neke divlje stranice stariji firmware koji je donekle bolji a i kvaliteta mikrofona je puno puno bolja u usporedbi s najnovijim firewarmom.

8 godina
neaktivan

Zato ja volim klasičan stereo headset, plug n play i nikakve gluposti oko drivera i gluposti. Ne bi uzeo 5.1 ili 7.1, pa da ga je Bog Isus Himself napravio.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice