Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.598
|
čitano: 2.074.892
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Da li kingston hyper x cloud imaje vibraciju?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
Gregurevic kaže...

Da li kingston hyper x cloud imaje vibraciju?

Ne? Na kakvu vibraciju misliš?

Twitter: @191x7
9 godina
neaktivan

npr. kad igras cs i sad lik ti trci s lijeve strane i priblizava se tebi hoce li sad zavibrirati lijeva slusalica

0 0 hvala 0
15 godina
Gregurevic kaže...

npr. kad igras cs i sad lik ti trci s lijeve strane i priblizava se tebi hoce li sad zavibrirati lijeva slusalica

nemaju to one

cloudice su no bs stereo slušalice

neznam kako je vama, ali meni osobno sve što je dodatno od zvučnika unutra ili na slušalici (tipa ta vibracija, ledice za svjetlo i sl) totalno nepotrebno

drugo su recimo kontrole za kontoliranje nekih stvari, što na žičanima što na wireless sluškama 

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
14 godina
Gregurevic kaže...

Znam za vibracije kod koje su "spojene" s basom.

Ali da su povezane s akcijama u nekoj igri, za to još nisam čuo!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 19:56 (CyberDemonVZ).
13 godina

Vidio sam neki njemacki headset s opcijom vibracije u chipoteci davno. Mozda je bio A4tech, ali nisam siguran, iako nisu bile skupe.

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
metallic kaže...

Vidio sam neki njemacki headset s opcijom vibracije u chipoteci davno. Mozda je bio A4tech, ali nisam siguran, iako nisu bile skupe.

Genius GX-Gaming Cavimanus...imal sam priliku isprobat jedan prije par godina,čak i nisu bile tak loše za gaming.

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
16 godina
neaktivan

Ima netko ovdje Mad Catz Cyborg F.R.E.Q.TE headset?

Ako da, kakav je po pitanju zvuka i mikrofona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xG4M3 kaže...

iskreno, riga mi se od izgleda...

za te novce možeš kupit cloudce koje će ti bit sigurno bolje nego ove, a i sigurno jeftinije

a i za te novce možeš kupit dosta dobre audiofilske slušalice, osim ako baš moraju biti headset pa da ti treba mikrofon

16 godina
neaktivan
matija656 kaže...
xG4M3 kaže...

za te novce možeš kupit cloudce koje će ti bit sigurno bolje nego ove, a i sigurno jeftinije

a i za te novce možeš kupit dosta dobre audiofilske slušalice, osim ako baš moraju biti headset pa da ti treba mikrofon

Naručio sam Cloud II. Svi su njih preporučili pa ću vidjet danas kakve su točno.

Treba mi headset, mic je must have :)

15 godina
xG4M3 kaže...

Naručio sam Cloud II. Svi su njih preporučili pa ću vidjet danas kakve su točno.

dobar i bolji izbor, pametno si napravio

15 godina

isprike za dupli u početku

neki budget ulaz u bolji audio je upotpunjen

nabavio sam si fiio e10k napokon 

polovni, star oko pola godine za 350 kn od kolege tu sa foruma, odlična cijena i još mi je bio tu pod nosom, tako da nisam imao što razmišljati, jučer vidio oglas i danas kupio

moram ga još onako pošteno malo probat poslušat da vidim kako to sve ide, ali od gaming usb zvučne može samo da bude bolje

prvo dok sam ga vidio je bilo, wtf taj dr*k je tak mali, novi košta skoro pa 700 kn, a manji je od kutije cigara, wtf ??

dt770 na njemu radi savršeno, pogona ima i više nego dovoljno, iskreno sam mislio da će kotačić biti na manjim brojevima za ugodno ili glasno slušanje, ali na većim je brojevima nego što sam očekivao

sa bass boost off muzika mi se nekako čini više flat, a dok prekrenem bass boost na on, onda dolazi onaj zvuk na koji sam izgleda sve ove godine bio priviknut, sa više basa, tako da taj bass boost ostaje isključen do daljnjega, pa da se priviknem na takav zvuk

channel imbalance je gotovo nepostojeći, kažem gotovo zato jer sam primjetio da na najnižem zvuku, dakle dok kotočaćić jedva pomaknem, tj mm samo, onda čujem jedva jedvice da lijevi kanal svira a desni ne, a čim pomaknem još koji mm oba kanala se jednako čuju

u ovih nekoliko pjesama koje sam malo provrtio da vidim kako to sve ide, primjetio sam neke detalje koje prije nisam čuo, ali da je razlika nebo i zemlja od ove steelseries usb zvučne, nije, profinjenije i muzikalnije je, ali da je razlika ogromna, nije

ali s obzirom koliko sam ga platio, prezadovoljan sam

skoro sam pred neki dan ga kupio sa muziker shopa, iako bi morao ga čekati skoro mjesec dana, i dobro da nisam 

čekanje i praćenje oglasa se isplatilo 

odoh slušat dalje pjesme 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 17:26 (matija656).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Kod mene je sa Fiio i Cloud 1 zvuk na kompu oko 50% a na Fiio je oko 3 i to je meni ful glasno.
Kakva je kod tebe situacija?

Meni se osobno vise svidja flat zvuk za svakodnevne stvari (youtube, malo mjuze...), a nekad kad se zazelim onda ukljucim bass boost ili ako dolazi bolje do izrazaja kod neke mjuze (npr. Drum'n'bass).
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
15 godina
djigibao kaže...
Kod mene je sa Fiio i Cloud 1 zvuk na kompu oko 50% a na Fiio je oko 3 i to je meni ful glasno.
Kakva je kod tebe situacija?

Meni se osobno vise svidja flat zvuk za svakodnevne stvari (youtube, malo mjuze...), a nekad kad se zazelim onda ukljucim bass boost ili ako dolazi bolje do izrazaja kod neke mjuze (npr. Drum'n'bass).

recimo ako imam složene winse na 100, onda mi je na 2 dovoljno za neko glasno slušanje, iako nekad volim i glasnije

ako imam winse na 50, onda mi je 4 taman, nit je glasno nit je tiho, dok pojačam na 6 to mi je sasvim dovoljno za ugodno glasno slušanje

s obzirom da je između cloudica i ovih mojih dt770 razlika 20 ohma, očekivao sam manju razliku, ali neznam kako stoje cloudice i dt770 po osjetljivosti i ostalim specifikacijama 

a za bass boost ću još vidit, za filmove i igre bude dobro došao, a za muziku (bilo to metal, rock, dnb, tehnjava, dubstep i ostalo) mislim da ću ga držati ugašenog, čisto zbog toga da se ne moram svaki čas prilagođavati na drugačiji udarac bassa 

s obzirom da sam ga platio "samo" 350 kn, prezadovoljan sam uređajem

11 godina

Slažem se ali gaming je meni dosadan sa flat zvukom pogotovo u fps-ovima i brzim akcijskim igrama..kaj se tiče mjuze tu je korektna doza basa uvijek poželjna neovisno o vrsti i prigodi/nisam tipični bass head 

14 godina
neaktivan

koja bi bila razlika od ove dvije slušalice? sutra bi skočio kupiti, gledam po specifikacijama sve isto, osim cijena naravno

https://www.links.hr/hr/slusalice-hyperx-cloud-core-gaming-khx-hscc-er-crne-100507056

https://www.links.hr/hr/slusalice-hyperx-cloud-gaming-khx-h3cl-wr-crne-100507041

ove prve cloud core nemogu naći na njihovoj službenoj stranici

http://www.hyperxgaming.com/en/headsets

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bojan111111 kaže...

koja bi bila razlika od ove dvije slušalice? sutra bi skočio kupiti, gledam po specifikacijama sve isto, osim cijena naravno

https://www.links.hr/hr/slusalice-hyperx-cloud-core-gaming-khx-hscc-er-crne-100507056

https://www.links.hr/hr/slusalice-hyperx-cloud-gaming-khx-h3cl-wr-crne-100507041

ove prve cloud core nemogu naći na njihovoj službenoj stranici

http://www.hyperxgaming.com/en/headsets

razlika ti je u opremi dodatnoj koju dobiješ sa njima

sa core verzijom dobiješ ono osnovno samo, a sa normlanim dodatne kablove, torbicu, adapter koji spaja dva konektora u 4 pole konetor, adapter za avion, dodatni jastučići 

ako ti ne trebaju ti dodaci, uzmi core verziju, jer su slušalice u potpunosti iste, samo je razlika u opremi koja dolazi sa njima 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 20:02 (matija656).
14 godina
neaktivan

pa u principu mi ne trebaju svi ti dodaci osim taj šta spaja iz 2 u 1, mislim da mi taj treba za u mobitel, pa valjda je i on u ovom jeftinijem paketu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matija656 kaže...
xG4M3 kaže...

dobar i bolji izbor, pametno si napravio

Evo isprobao i blago razočaran. Meduse koje sam imao do sada i platio 280kn posrame ovaj headset po pitanju mikrofona. Zvuk ima više bassa i za to još nisam siguran dal je bolje ili lošije.

Prvo sam spojio preko USB-a i živi užas. Otrčao do Chipoteke po analogni splliter i sad je zvuk i mikrofon bolji, ali i dalje se to ne može mjeriti s tri puta jeftinijim headsetom. Jedino što je build quality daleko bolji nego na Medusama.

Vidjet ću što s njima. Velik plus je to što ih mogu na PS4 bez problema spojiti i ovaj USB adapter mogu za zvučnike koristiti... ali to je to.

Katastrofa da do 1000kn nema ništa kvalitetnog. Da nije ovaj G4ME ONE od Sennheisera tako skup uzeo bih to, ali 1800kn mi se ne daje baš.

15 godina
bojan111111 kaže...

pa u principu mi ne trebaju svi ti dodaci osim taj šta spaja iz 2 u 1, mislim da mi taj treba za u mobitel, pa valjda je i on u ovom jeftinijem paketu

jeftiniji paket ima kabel koji ide iz slušalica da je odmah 4 pole, dakle ne trebaš nikakav adapter da moreš koristiti na mobitelu i da radi i zvuk i mirkofon

mislim da sa ovom jeftinijom verzijom dobiješ samo produžni kabel koji na kraju razdvaja mikrofon i zvuk u posebne priključke 

12 godina
neaktivan
matija656 kaže...
xG4M3 kaže...

Vidim da si ti jedini tu koji zna išta u kvaliteti slušalica,pa cu tebi rec kaj mislis o fidelio x2 upravo sam ih narucio tolko sam cuo dobrih receznija o njima da je to strašno.i netrebam AMP niti DAC jel ih nije tolko tesko gurati makar bi bio pozeljan AMP kazu

15 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Vidim da si ti jedini tu koji zna išta u kvaliteti slušalica,pa cu tebi rec kaj mislis o fidelio x2 upravo sam ih narucio tolko sam cuo dobrih receznija o njima da je to strašno.i netrebam AMP niti DAC jel ih nije tolko tesko gurati makar bi bio pozeljan AMP kazu

hvala na komplimentu :D
a gle, znam o tome isto koliko i drugi, uglavnom sa gledanjem raznih reviewova i pisanja o raznim stvarima dok sam tražio sebi neke slušalice 

a za neko detaljno opisivanje bi morao proizvode probat i slično, a hvala bogu za audiofilske stvari i dac / amp, ima previše toga za testirati i kombinirati, a para se nemre imat na bacanje...

a i isto tako, zvuk je subjektivna stvar, tako da nekome jedno može bit majka, drugome dr*k jer drugačije čuje

ali uglavnom, te fidelio x2 su jako hvaljene sa svih strana, kako si i sam dobro primjetio

jedne su od onih koje kupiš i koristiš, i ne moraš neke modifikacije radit da bi eventualno bolje zvučale, čak ni jastučiće ne moraš promijeniti

konstrukcijski su odlično napravljene, lijepo dizajnirane, ništa prenapadno, headband je riješen sa spušvastom trakom koja je na elastici (sve više slušalica ima takav ili sličan dizajn) i navodno su jako udobne upravo zbog toga, jer se headband lakše formira za oblik glave pa bolje rasporedi težinu, jastučići su isto tako dovoljno dobri, ali nisam siguran dal idu oko uha ili malo na uho, jer koliko sam vidio sa raznih videa, trebali bi bit kao oko uha, ali su mi se nekako činili malo manji od ostalih

što se tiče zvuka trebale bi bit odlične, otvorenog su tipa pa to pomaže, a imaju dobro raspoređen zvuk po frekvencijama, dobar soundstage (hbg ipak su otvorene pa to puno pomaže) i imaging je isto tako jako dobar

što se tiče nekog pojačala, to sve ovisi o tome koliko su slušalice zahtjevne za pogon i kakav je izvor zvuka na koji se spajaju

ali neki dac / amp, ili samo amp bi sigurno pomogao, pogotovo sa nekim boljim slušalicama kao fidelio x2

jer one će radit i sa mobitela i sa integruše (isto rade i moje dt770 koje su80 ohma), samo što je to usko grlo, i neće radit punim potencijalom, a sve dok znaš da imaš opciju da kupiš nešto da rade kako treba, vjeruj mi da nećeš bit miran sa tim sve dok ne nabaviš barem pojačalo (ukoliko imaš dovoljno dobar audio izvor)

znam da ja nisam bio miran u vezi toga od kad sam kupio cloudice prije dvije godine

ja bi volio jednog dana upiknut schiit stack, modi 2 i magni 2 (dac i amp), samo je problem što svaki dio košta 125 € i onda još oko 25€ dostava, šalje se iz nizozemske, jer drugdje u eu ne možeš nabavit, a to je ipak dovoljno velika cijena da si premisliš, ali jeftinijih dac / amp opcija ima, što na amazonu, što na alliexpressu, muziker i slično

recimo fiio e10k, nuforce udac3, smsl m2 ili m3, smsl m6, schiit fulla 1 ili 2, micca origen+ (iako nije dobavljiva u europi, samo amerika), bravo ocean tube amp, audioquest dragonfly 1.2 i 1.5, itd itd

ima tu još dosta jeftinih pojačala i dacova, samo treba pregledat što je gdje nabavljivo i u kojoj cijeni si u mogućnosti nabaviti, tj koliko si spreman platit takvo nešto

jer tu kao i kod slušalica, cijena može bit astronomska, a razlika u zvuku na bolje može biti svega 5-10% od nečeg srednjeg ranga, ali dacovi i ampovi su tema za sebe, te bi o tome bilo što govora i u zasebnoj temi

ja sam si jučer uzeo e10k za 350 kn u mint stanju, pola godine star, prezadovoljan sam s obzirom da je novi skoro 700 kn, tak da sam super prošao po tom pitanju, moje dt770 rade i više nego odlično na njemu, a i za prvi dac / amp mislim da nisam mogao bolje, a da ne platim previše

a nemogu ga usporedit sa ničim drugim nego li samo sa steelseries usb zvučnom koju sam do jučer koristio, jer nisam imao prilike niti sam bio u doticaju sa nečim boljim

razlika između integrirane i fiia je lako primjetna, između ss zvučne i fiia manje alio opet primjetno, čuješ detalje koje prije nisi i sve zvuči nekako čišće i muzikalnije

ubuduće ovakve stvari pišite u temu za izbor slušalica za glazbu, ovo je ipak tema za gaming slušalice, a traži se informacija za audiofilske slušalice

;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 14:26 (matija656).
16 godina
neaktivan

TURTLE BEACH Z60 valja što? Nekako se bojim da to ovdje nitko nema ali svejedno da probam.

Imam još 13-14 dana da zamijenim Cloud II za nešto bolje, ako ima što bolje u tom cjenovnom rangu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 14:55 (xG4M3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
xG4M3 kaže...

TURTLE BEACH Z60 valja što? Nekako se bojim da to ovdje nitko nema ali svejedno da probam.

Imam još 13-14 dana da zamijenim Cloud II za nešto bolje, ako ima što bolje u tom cjenovnom rangu.

Trebaš jako dobro opisati problem.

Ti ne tražiš "bolje slušalice" u tom cjenovnom rangu, nego slušalice s jačim basom i boljim mikrofonom.

Mikrofon na različitim modelima je isprobavalo jako malo ljudi ovdje. Pogledaj u jednom od BUG-ova, bio je test ogromnog broja slušalica, a komentirali su i mikrofone.

Ili pogledaj on line recenzije.

Npr, skuplji modeli Logitecha imaju dobre mikrofone.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
matija656 kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

hvala na komplimentu :D
a gle, znam o tome isto koliko i drugi, uglavnom sa gledanjem raznih reviewova i pisanja o raznim stvarima dok sam tražio sebi neke slušalice 

a za neko detaljno opisivanje bi morao proizvode probat i slično, a hvala bogu za audiofilske stvari i dac / amp, ima previše toga za testirati i kombinirati, a para se nemre imat na bacanje...

a i isto tako, zvuk je subjektivna stvar, tako da nekome jedno može bit majka, drugome dr*k jer drugačije čuje

ali uglavnom, te fidelio x2 su jako hvaljene sa svih strana, kako si i sam dobro primjetio

jedne su od onih koje kupiš i koristiš, i ne moraš neke modifikacije radit da bi eventualno bolje zvučale, čak ni jastučiće ne moraš promijeniti

konstrukcijski su odlično napravljene, lijepo dizajnirane, ništa prenapadno, headband je riješen sa spušvastom trakom koja je na elastici (sve više slušalica ima takav ili sličan dizajn) i navodno su jako udobne upravo zbog toga, jer se headband lakše formira za oblik glave pa bolje rasporedi težinu, jastučići su isto tako dovoljno dobri, ali nisam siguran dal idu oko uha ili malo na uho, jer koliko sam vidio sa raznih videa, trebali bi bit kao oko uha, ali su mi se nekako činili malo manji od ostalih

što se tiče zvuka trebale bi bit odlične, otvorenog su tipa pa to pomaže, a imaju dobro raspoređen zvuk po frekvencijama, dobar soundstage (hbg ipak su otvorene pa to puno pomaže) i imaging je isto tako jako dobar

što se tiče nekog pojačala, to sve ovisi o tome koliko su slušalice zahtjevne za pogon i kakav je izvor zvuka na koji se spajaju

ali neki dac / amp, ili samo amp bi sigurno pomogao, pogotovo sa nekim boljim slušalicama kao fidelio x2

jer one će radit i sa mobitela i sa integruše (isto rade i moje dt770 koje su80 ohma), samo što je to usko grlo, i neće radit punim potencijalom, a sve dok znaš da imaš opciju da kupiš nešto da rade kako treba, vjeruj mi da nećeš bit miran sa tim sve dok ne nabaviš barem pojačalo (ukoliko imaš dovoljno dobar audio izvor)

znam da ja nisam bio miran u vezi toga od kad sam kupio cloudice prije dvije godine

ja bi volio jednog dana upiknut schiit stack, modi 2 i magni 2 (dac i amp), samo je problem što svaki dio košta 125 € i onda još oko 25€ dostava, šalje se iz nizozemske, jer drugdje u eu ne možeš nabavit, a to je ipak dovoljno velika cijena da si premisliš, ali jeftinijih dac / amp opcija ima, što na amazonu, što na alliexpressu, muziker i slično

recimo fiio e10k, nuforce udac3, smsl m2 ili m3, smsl m6, schiit fulla 1 ili 2, micca origen+ (iako nije dobavljiva u europi, samo amerika), bravo ocean tube amp, audioquest dragonfly 1.2 i 1.5, itd itd

ima tu još dosta jeftinih pojačala i dacova, samo treba pregledat što je gdje nabavljivo i u kojoj cijeni si u mogućnosti nabaviti, tj koliko si spreman platit takvo nešto

jer tu kao i kod slušalica, cijena može bit astronomska, a razlika u zvuku na bolje može biti svega 5-10% od nečeg srednjeg ranga, ali dacovi i ampovi su tema za sebe, te bi o tome bilo što govora i u zasebnoj temi

ja sam si jučer uzeo e10k za 350 kn u mint stanju, pola godine star, prezadovoljan sam s obzirom da je novi skoro 700 kn, tak da sam super prošao po tom pitanju, moje dt770 rade i više nego odlično na njemu, a i za prvi dac / amp mislim da nisam mogao bolje, a da ne platim previše

a nemogu ga usporedit sa ničim drugim nego li samo sa steelseries usb zvučnom koju sam do jučer koristio, jer nisam imao prilike niti sam bio u doticaju sa nečim boljim

razlika između integrirane i fiia je lako primjetna, između ss zvučne i fiia manje alio opet primjetno, čuješ detalje koje prije nisi i sve zvuči nekako čišće i muzikalnije

ubuduće ovakve stvari pišite u temu za izbor slušalica za glazbu, ovo je ipak tema za gaming slušalice, a traži se informacija za audiofilske slušalice

;)

Ja imam male usi tako da defintivno meni idu prek usiju kaj i volim,ja imam asus hero VI maticnu koja ima dobrar soundcar on board tako da ne brinem da ce se lose cut.Znaci sve u svemu za gaming su god gift posto mi mic netreba jel imam blue yeti 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 15:34 (Nvidia GTX 680).
11 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

ja imam asus hero VI maticnu koja ima dobrar soundcar on board tako da ne brinem da ce se lose cut.

Imam i ja ali nema nista posebno dobro u toj integriranoj i ostatku sličnih tj. nemam i nebi ustekao u nju hx od 400 kuna a ne nešto skuplje/bolje neovisno o impedanciji...po meni je to promašaj uštekavati u onboard zvučnu/ne kažem da se neće solidno čuti.

15 godina
ZGamer kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

ja imam asus hero VI maticnu koja ima dobrar soundcar on board tako da ne brinem da ce se lose cut.

Imam i ja ali nema nista posebno dobro u toj integriranoj i ostatku sličnih tj. nemam i nebi ustekao u nju hx od 400 kuna a ne nešto skuplje/bolje neovisno o impedanciji...po meni je to promašaj uštekavati u onboard zvučnu/ne kažem da se neće solidno čuti.

slažem se

uštekavati nešto bolje na integriranu zvučnu je grijeh, najviše zbog toga jer se nalazi u samom pc-u,dakle vjerojatno bi mogle bit smetnje sa statičkim elektricitetom koji će se čut u slušalicama i neće radit punim potencijalom, neovisno o impedenciji

a jeftine usb zvučne bi mogle dat bolji zvuk, najviše zbog toga jer su van kučišta i nema opasnosti od statike, a kamoli dac / amp, pa makar i neki jeftini, trebali bi bit (a sigurno i jesu) bolji po zvuku od bilo čega integriranog

12 godina
neaktivan
matija656 kaže...
ZGamer kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

slažem se

uštekavati nešto bolje na integriranu zvučnu je grijeh, najviše zbog toga jer se nalazi u samom pc-u,dakle vjerojatno bi mogle bit smetnje sa statičkim elektricitetom koji će se čut u slušalicama i neće radit punim potencijalom, neovisno o impedenciji

a jeftine usb zvučne bi mogle dat bolji zvuk, najviše zbog toga jer su van kučišta i nema opasnosti od statike, a kamoli dac / amp, pa makar i neki jeftini, trebali bi bit (a sigurno i jesu) bolji po zvuku od bilo čega integriranog

SupremeFXSupremacy through discrete-caliber audio

ROG-exclusive technology implements multi-approach shielding, with ELNA audio capacitors helping offer 8-channel HD sound that's equal in power, clarity, and range to dedicated sound cards. This is the first-ever onboard sound capable of true audiophile-grade performance, set to revolutionize the way you hear games, movies, music, and even other people via chat. Discover a whole new dimension of superior audio and get ready to rule.

SupremeFX shielding: ensures precision analog/digital separation and greatly reduced multi-lateral interference from within the PCB and from other components.
EMI protection cover: protects HD audio chip from interference to ensure sound quality.
ELNA premium Japan-made audio capacitors: provide warm, natural, and immersive sound with exceptional clarity and fidelity that are great for game effects and multimedia.

To pise da imam na maticnoj

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 16:44 (Nvidia GTX 680).
15 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

SupremeFXSupremacy through discrete-caliber audio

ROG-exclusive technology implements multi-approach shielding, with ELNA audio capacitors helping offer 8-channel HD sound that's equal in power, clarity, and range to dedicated sound cards. This is the first-ever onboard sound capable of true audiophile-grade performance, set to revolutionize the way you hear games, movies, music, and even other people via chat. Discover a whole new dimension of superior audio and get ready to rule.

SupremeFX shielding: ensures precision analog/digital separation and greatly reduced multi-lateral interference from within the PCB and from other components.
EMI protection cover: protects HD audio chip from interference to ensure sound quality.
ELNA premium Japan-made audio capacitors: provide warm, natural, and immersive sound with exceptional clarity and fidelity that are great for game effects and multimedia.

To pise da imam na maticnoj

a gle, ne kažem ja da je ta tvoja matična loša što se tiče zvuka, treba probati

pogotovo jer sa boljom tehnologijom, sigurno su i na području integriranih zvučnih napravili pomake na bolje

a o tome ne mogu dati puno mišljenja jer nisam probao uštekat neke slušalice na neki noviji komp direktno u njega, jer furam laptop još od faksa, koji je skoro 7 godina star, stoga vjerujem da je bilo što novije, pogotovo ove high end matične i bilo što vanjsko za zvuk, bolje od integrirane zvučne koju imam u lapu

tako da vjerujem da će ti x2 radit sasvim solidno i da ćeš bit zadovoljan sa zvukom koji ćeš tako dobit, da bi vidio dal ima kakve promjene u zvuku sa nekim dac/amp ili samo amp, je drugi par opanaka, jer tebi ta promjena može bit manje ili više čujna, možda čak i ne

jer kao što sam i prije rekao, zvuk je jako subjkektivna stvar, i ono što jednom zvuči dobro, drugom može bit čudno ili mu odgovara drugačiji tip zvuka, a to je i razlog zašto postoji toliko slušalica i opcija sa njima

ja sam tip osobe koji onboard zvuk želi zaobić u što širem luku, najviše zbog toga da se izbjegne bilo kakva mogućnost statičkog elektriciteta i anomalija koje bi on mogao prenijet u zvuk i same slušalice

ovako dok imaš nešto van kučišta ili laptopa za zvuk, osiguran si da neće bit, odnosno nebi trebalo bit nikakvog dirty signala ili statičkog u slušalicama, a i na taj način mogućnosti za tim svodiš na minimum (iako ni na taj način nisi 100% siguran od tih stvari)

11 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

To pise da imamo na maticnoj

Piše i na plotu pi*da... ali gledaj na to ovak... jel želiš nešto od 2.000 kuna uštekati u nešto od cca. 100 kuna dok za neznatno veću cifru dobiješ sigurno bolju zvučnu sliku iz tog uloženog novca.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice