Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.599
|
čitano: 2.081.945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Isti je artikl, drugi uvoznik je Microline :)

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
17 godina
Kiki-hr- kaže...

Isti je artikl, drugi uvoznik je Microline :)

Microline daje 10 godina jamstva na headset na koji proizvođač daje samo dvije?

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Ljudi links mi nemože popravit po 300-ti put Speedlink Medusa NX slušalice pa su rekli da uzmem neke druge po izboru uz nadoplatu jel. 209kn su bile ove, dakle tražim nešto s ove stranice.  Ponuda je katastrofa, kakve su ove plantronics 318? U principu što je najbolje na ovoj stranici :( ?

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzmi povrat sredstava, nadodaj nešto mali i naruči poštene slušalice.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Itko ima iskustva sa ovime? 200kn su.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Relativno su nove na našem tržištu. Provjeriti ću s Sharkoonom da mi pošalju par na recenziranje (šalim se XD).

15 godina
191x7 kaže...
nul-3 kaže...

Relativno su nove na našem tržištu. Provjeriti ću s Sharkoonom da mi pošalju par na recenziranje (šalim se XD).

Dizajn je yeben, baš mi se sviđaju. Al ne želim trčat pred rudo :D

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
11 godina
neaktivan

Siberia v2 vs Steelseries 7H?casual+music

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
zhvnbrate kaže...

Nije ti valjda Kingston HyperX Cloud preskup? Mislim da i te dodju oko 700 Kn a Kingston ih sije u svemu.

11 godina
neaktivan
191x7 kaže...
zhvnbrate kaže...

Nije ti valjda Kingston HyperX Cloud preskup? Mislim da i te dodju oko 700 Kn a Kingston ih sije u svemu.

U UTAH zivi i ima popust 70% na sve steelseries produkte tako da me siberia v2 dode 50$ a 7H 45$ a hyper preko 110

11 godina
neaktivan
zhvnbrate kaže...

Siberia V3

17 godina

Između Siberie v2 i 7H svakako 7H zbog boljeg zvuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bezicne slusalice sa mikrofonom, cca 600-700kn. Jel ima sta u tom cjenovnom rangu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam gamescom platronics 780 prakitčno kao nove, dao 580 kn i onda ih mi nećak strga kod desne slušalice.

zalijepio sam ih i normalno rade te ih i dalje koristim ,ali živcira me pošto mi je sve doma novo da mi jedino budu sluške slomljene,te sam odlučio kupit nove.

koji je trenutni best buy do 500 kn?

logitech g230? ( to mi je zasad prvi izbor)

slušalice koje mislim kupit nesmiju imat usb kao i ove koje imam 780 i moraju biti udobne.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

logitech g230? ( to mi je zasad prvi izbor)

Do 500 Kn su Logitech G230 / G430 naj (samo si biraš jel ti bolja crvena ili plava boja), no bolje se malo razvuči (ako možeš) i kupiti Func HS-260 (525+ Kn) jer su nešto bolje.

Enivej, evo moj unboxing Kingston HyperX Cloud headseta, pošto sam bijele unboxao na hrvatski crne sam na engleskom:

10 godina
neaktivan

Pozdrav

trebao bi neke slusalice do 250kn ne trebaju imati mic ako moze neka preporuka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam spedlink medusa 5.1 i zvuče super ali su mi prije par dana pukle kod onog zgloba, ipak je to plastika.

I sada sam gledao neke bolje slušalice i našao sam par modela i ne znam koje bih odabrao. 

Kupio bi ih u Kanadi tako da su cijene u dolarima.

I jedno pitanje za sve vas koji se razumijete u surround sound. Medusa 5.1 ima odlučan feature, radi se o vibraciji basova (slušalice doslovno vibriraju kod niskih tonova) i to mi je genijalno - e sad, jesu li one jedinstvene u tome ili više manje sve 5.1/7.1 slušalice imaju to?

Tiamat mi se sviđa jer je 7.1, AKG jer su bile 350 a sada su 200$, Senhhieser govori sam za sebe, i za audio tehnicu M50x sam čuo da su najbolje slušalice za oko 200$.

btw, molim vas da ne preporučujete slušalice na osnovu marke, tj koliko je koja cool i popularna, nije mi bitna marka.

0 Razer Tiamat 7.1
2 AKG K 550
1 Sennheiser PC 350 SE
7 Audio-Technica ATH-M50x
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da tu razer nema puno sta trazit al dobro.

Inace senn 350se imas i u black-red verziji sennheiser g4me zero.

Kod nas s dvogodišnjem jamstvo 1600kn.

Nadam se da imas dobru zvucnu kad si se vec odlucio na malo bolje tj kvalitetnije slusalice. Xonar bez ampa to vecinom nisu.

CPU-Z http://valid.canardpc.com/2801094
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kad vec dajes toliko novaca, a mikrofon ti nije neizostavan(a nebi trebao bit) onda bi za koju kunu vise definitivno preporucio Philips Fidelio X1, imam ih oko godinu dana i prezadovoljan sam njima...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 10:35 (berto).
17 godina
neaktivan

Stavio sam razer na listu jer trenutno imam true 5.1 slušalice i odličan je zvuk, sviđa mi se directional sound. E sad, neznam jel bi mogao to dobiti sa stereo slušalicama kao npr sennheiser 350SE.

Mic mi nije najbitniji ali bih volio da ima mic jer igram dosta sa frendovima preko teamspeaka.

I vidio sam da te senn slušalice imaju impedanciju od 150 ohma pa sam razmišljao o zvučnoj kartici. Dali su prijenosne ok? Jer imam laptop pa bi bilo super kada bih mogao imati zvučnu kad koristim laptop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imam G230 slusalice tjedan dana. Super je zvuk ali mi se cine nekako vrlo krhke. Kao da bi naglo skidanje sa glave polomilo tu plastiku. Valjda to samo tako izgleda....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Agat kaže...

Imam G230 slusalice tjedan dana. Super je zvuk ali mi se cine nekako vrlo krhke. Kao da bi naglo skidanje sa glave polomilo tu plastiku. Valjda to samo tako izgleda....

Više izgleda, ali u praksi nije tako. Materijal je odličan i drži se dosta dobro (moje mišljenje).
Ja ih imam možda oko pola godine, ali imam problem sa zvukom. Počene se gubiti na jednu stranu slušalica kada pojačavam i smanjujem volumen. Vidjet ću, možda ih odnesem u servis.

Ne trebaš se brinuti za svoje slušalice... možda je ovo samo problem kod mene ili ti ga bad luck. {#}

11 godina
neaktivan

Neko ima Steelseries 7H da snimi tes mic-a?

Bio bih mnogo zahvlan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nul-3 kaže...

Kupio sam ih ja jučer i Linksu i zadovoljan sam.

Slušalice su dosta lagane i nakon 10h igranja (s povremenim pauzama) ni ne osjetiš da ih imaš na glavi.

Dizajn samih slušalica je odličan (a i kutija u kojoj dolazi zajedno sa onom vrečicom :) ), odlično sjeda na glavu a zvuk je odličan. Mikrofon sam isprobao samo par riječi sa sound recordom i čini se u redu, nema šumova i zvuk je čist. 

15 godina
neaktivan

Evo samo jedno pitanje na brzinu.

Planiram kupit Kingston Hyperx Cloud. I vidim posto su 60 ohmske sluske oce mi trebat zvucna kartica za njih?

Maticna mi je ASUS M5A97. Nekuzim se bas u te stvari pa bolje da pitam nekoga ko zna.

No.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fico_1504 kaže...

Evo samo jedno pitanje na brzinu.

Planiram kupit Kingston Hyperx Cloud. I vidim posto su 60 ohmske sluske oce mi trebat zvucna kartica za njih?

Maticna mi je ASUS M5A97. Nekuzim se bas u te stvari pa bolje da pitam nekoga ko zna.

Imaš na ploči prihvatljiv zvučni čip, ne bi bilo loše da je neka bolja zvučna ili još bolje USB AMP/DAC ali poslužiti će i ta s ploče.

Iako su 60-omske slušalice ja na svojoj zvučnoj sasvim pristojno čujem sve (bez da dižem postavke s za 32oma na one za 32-64 oma), čak je i na integriranoj ok.

To što neke slušalice imaju veću impedanciju ne znači da nužno trebaju i jači izvor.

Dobro, ako su slušalice 150 oma impedancije a spojiš ih na izvor koji jedva napaja prosječne 32-omske, onda tu zna biti malo gubitaka, al razlika 32 ili 60 je zanemariva.

11 godina
neaktivan

Znaci uzeo sam siberiu v2 jer sam cuo da je u 7h slab bass i da su srot za muziku pa sam uzeo siberiju.Prvi utisci znaci udobnost nevjerovatna +,pozicioniranje zvuka + (za fps igre dusu dala) sve se cuje jer nivo ispod il iznad tebe.Za muziku isto odlicne sumnjam da sam za 50$ koliko sam ih platio mogao uzeti ista bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I da dali ste se susretali sa kompanijom OZONE?Vrlo dobar proizvodjac gaming opreme.I naravno sad pogledaj te headset Ozone Rage ST i 7HX.

TK
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

gdje si uzeo siberiu v2 za 50$?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koje slušalice uzeti za nekih 500-550 kn ? trgovina links .

Im BATMAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice