Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.598
|
čitano: 2.079.174
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Ne svidja mi se razerov zvuk, ima previse basa, sto je super za igre, ali ne toliko super za glazbu (moje misljenje). Takodjer, te slusalice nemaju mikrofon, a meni ne treba external mic, vec neki na headsetu, a Func HS-260 ima fenomenalan mikrofon u tom cijenovnom rangu... :)

13 godina
neaktivan

Meni više paše bass za pjesme, ne za igrice. Kakogod, imaju mikrofon na kablu, samo se treba kupit taj adapter :/ 

ShadowStep
13 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Želim povezat headset koji ima izlaze 3.5mm za zvuk i mikrofon na ps3. Na pamet mi pada 3.5mm x2 na USB adapter, znate li gdje ga ima za kupit u hrv jer nisam našao u linksa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Historix kaže...

Želim povezat headset koji ima izlaze 3.5mm za zvuk i mikrofon na ps3. Na pamet mi pada 3.5mm x2 na USB adapter, znate li gdje ga ima za kupit u hrv jer nisam našao u linksa?

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx

A sto se tice mikrofona. Mislim da je postojala neka mala zvucna, s jedne strane USB, a s druge 3,5mm zenski. I bila je oko 30kn.

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan

http://splur.gy/r/VHb0C/r/2LrwbzD33jg Giveway od razera za Kraken Neon modele koji meni izgledaju predobro, posebno crvena i plava
Zna li se mozda kada bi to moglo doci u nase ducane?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 20:37 (Goddish).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav

Želio bih kupiti jedan prave gaming sluše za oko 500-600kn. Neznam koliko vjerovati stranim recezentima pa se obraćam vama u nadi da ću dobiti odgovore na sljedeća pitanja. Zanima me kvaliteta zvuka,kvaliteta mikrofona te udobnost-jako mi je bitno da mi uši ne drže headset,znači ne zanima me nikakav behind the ear stil već da mi stoje na glavi i da su dosta udobne jer će se nositi veći broj sati pogotovo tijekom ovog ljeta. Također sa prijašnjim headsetom su mi uši bile u jako nezgodnom položaju jer drugačije nije moglo i nebi ih mogao dugo nositi (radi se o Logitech Digital Precision) što je nešto što ne želim susresti sa budućim headsetom . Što se tiče igara,najviše igram FPS-ove ako je to uopće i bitno kod odabira. Za oko su mi upale Sennheiser Siberia V2 koje su oko 530kn te Razer Kraken Pro koje su malo više od 600kn ali ako su bolje nebi se mislio nimalo što se tiče kupnje. Ako imate možda neki drugi prijedlog molio bih vas eto da mi pomognete.

Hvala Vam

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 22:09 (KonkaZzu).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Goddish kaže...

http://splur.gy/r/VHb0C/r/2LrwbzD33jg Giveway od razera za Kraken Neon modele koji meni izgledaju predobro, posebno crvena i plava
Zna li se mozda kada bi to moglo doci u nase ducane?

Ima u http://www.instar-informatika.hr/ (Nema proizvoda na stranici)

http://prntscr.com/3uu7po

ShadowStep
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 22:35 (SBV3X).
13 godina
neaktivan

Razer Kraken u Linksu na aukciji koja završava 1.7, trenutna cijena 200kn

ShadowStep
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, ovako trazim neki ajmo reci well rounded headset za

Filmovi,Anime, serije

Muziku

Gaming

U zadnje vrijeme toliko vise i ne igram toliko puno igre pa ne bi trebao biti samo dobar za gaming nego i za ove  ostale stvari mozda bi cak preferirao ove gore stvari malo iznad gaming , malo po netu gledao i istrazivao itd. nasao par njih ali opet nisam siguran sta bi trebao uzeti.

Pa evo ako moze neka preporuka po vama sta bi bilo najbolje uzeti do nekih 150€. Hvala

EDIT: Evo nekih sto sam ja uspio da nadem pa mi recite sta mislite o njima i koje su vase preporuke

-Roccat Kave xtd

-Shure SRH 440

-Sennheiser HD 558

-Audio-Technica ATH-M50x

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 5:50 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da se nadovežem na svoju prijašnju poruku malo poviše,mogao bih se protegnuti i do 800kn u odabiru pravog gaming headseta.

0 0 hvala 0
17 godina
KonkaZzu kaže...

Da se nadovežem na svoju prijašnju poruku malo poviše,mogao bih se protegnuti i do 800kn u odabiru pravog gaming headseta.

Logitech G230, G430, Func HS-260, Steelseries 7H. Druge za 500-800 Kn ni ne gledaj.

Twitter: @191x7
11 godina
neaktivan
191x7 kaže...
KonkaZzu kaže...

Logitech G230, G430, Func HS-260, Steelseries 7H. Druge za 500-800 Kn ni ne gledaj.

Jedino mi Func HS-260 izgledaju dobro,čujem da imaju dobar mikrofon ali da je labav headset i da nakon nekog vremena pada sa glave...?

Što je sa SS Siberia V2,Corsair 1400/1500 V2?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 18:45 (KonkaZzu).
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Filmovi,Anime, serije

Muziku

Gaming

U zadnje vrijeme toliko vise i ne igram toliko puno igre pa ne bi trebao biti samo dobar za gaming nego i za ove  ostale stvari mozda bi cak preferirao ove gore stvari malo iznad gaming , malo po netu gledao i istrazivao itd. nasao par njih ali opet nisam siguran sta bi trebao uzeti.

Pa evo ako moze neka preporuka po vama sta bi bilo najbolje uzeti do nekih 150€. Hvala

EDIT: Evo nekih sto sam ja uspio da nadem pa mi recite sta mislite o njima i koje su vase preporuke

-Roccat Kave xtd

-Shure SRH 440

-Sennheiser HD 558

-Audio-Technica ATH-M50x

Help ljudi, stvarno mi treba par savjeta {#}

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina

Uzeo bi profi sluše i neki ok mikrofon sastrane na tvom mjestu. Čini se da više slušaš nego pričaš. ;)

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U principu, najbolji izbor bi bio kupiti jedne od navedenih slušalica i upariti ih sa kvalitetnom zvučnom karticom. Audiofilske slušalice imaju daleko bolju kvalitetu zvuka od gotovo svih headseta dotičnog cjenovnog ranga. Što se tiče virtualizacijskog softwera za filmove preporučam Dolby Headphone ili DTS surround sensation headphone, a za gaming Razer surround ili Creativeov cmss3D.
Glazbu je najbolje slušati bez ikakvog dodatnog softwerskog rješenja, dakle u čistom stereu.
Još jedna stvar- ekvalizacija slušalica je vrlo bitna za ostvariti puni potencijal slušalica, ponekad razlika kvalitete zvučne slike između neekvaliziranih slušalica i onih ekvaliziranih je kao dan i noć.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 11:34 (Altruistic).
15 godina

Zvuča asus xonar dg, preporuka headseta do 700kn za glazbu te igre

pozeljno bi bilo da su overhead

hvala

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 23:26 (The Unforgiven).
17 godina
The Unforgiven kaže...

Zvuča asus xonar dg, preporuka headseta do 700kn za glazbu te igre

pozeljno bi bilo da su overhead

hvala

Steelseries 7H.

14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
scarface797 kaže...

Filmovi,Anime, serije

Muziku

Gaming

-Roccat Kave xtd

-Shure SRH 440

-Sennheiser HD 558

-Audio-Technica ATH-M50x

Help ljudi, stvarno mi treba par savjeta {#}

Pogledaj si još Func HS-260, imaš u Instaru

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
11 godina
neaktivan

Func HS-260 ili Corsair 1400/1500 V2 ?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav. Nakon puno kemijanja i traženja  vrijeme je da vas zamolim za pomoc. Naime posto mi je život takav kakav je " terenski rad i sl" a mjesecno sam doma jako rijetko, htio bi i ja uzivati u blagodatima  5.1-7.1 zvuka :)  i jedini nacin na koji to mogu ispuniti je odgovarajuci head set. {#} Posto sam si uzeo novi laptop ( ASUS Republic of gamers G75)  napokon mogu vrtiti zahtijevne igre, ali jos samo fali zvuk :) 

Neki cijenovni razred bi bio- 400-500 kn.

-Dali uzeti novo ili polovno ?

-U tom cijenovnom rangu je i plantronics 780- ali njega bi izbjegavao posto dosta ljudi ima problema s njime i wins 7, a i znam par slucajeva da su pukle, sto naime garancije ne pokriva.

- mogucnost spajanja samo usb , tj samo kabal, bez ikakvih kontrola na njemu, znaci nikakve kutijice ni sl,  eventualno  podesavanje na slusalici ili tak nesto.

- uglavnom su svi headsetovi virtual 5.1-7.1.  Koji je bolji izbor?

- za oko mi je zapao genius g700 7.1 dolby virtual USB.  izgledaju robusno i djeluju ok, možda netko malo veci info ili nesto?

- mikrofon nije prevelika znacajka .{#}

Hvala unaprijed {#}

Teško je biti glup,Konkurencija je prevelika
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Christiyan kaže...

Pozdrav. Nakon puno kemijanja i traženja  vrijeme je da vas zamolim za pomoc. Naime posto mi je život takav kakav je " terenski rad i sl" a mjesecno sam doma jako rijetko, htio bi i ja uzivati u blagodatima  5.1-7.1 zvuka :)  i jedini nacin na koji to mogu ispuniti je odgovarajuci head set. {#} Posto sam si uzeo novi laptop ( ASUS Republic of gamers G75)  napokon mogu vrtiti zahtijevne igre, ali jos samo fali zvuk :) 

-Dali uzeti novo ili polovno ?

-U tom cijenovnom rangu je i plantronics 780- ali njega bi izbjegavao posto dosta ljudi ima problema s njime i wins 7, a i znam par slucajeva da su pukle, sto naime garancije ne pokriva.

- mogucnost spajanja samo usb , tj samo kabal, bez ikakvih kontrola na njemu, znaci nikakve kutijice ni sl,  eventualno  podesavanje na slusalici ili tak nesto.

- uglavnom su svi headsetovi virtual 5.1-7.1.  Koji je bolji izbor?

- za oko mi je zapao genius g700 7.1 dolby virtual USB.  izgledaju robusno i djeluju ok, možda netko malo veci info ili nesto?

- mikrofon nije prevelika znacajka .{#}

Hvala unaprijed {#}

Ja imam te G700, i jako sam zadovoljan s njima.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

kakav je taj 7.1 virtual,? kak sjedaju na usima =) ? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Christiyan kaže...

...

Uzmeš si Logitech G230 te na laptop instaliraš Razer Surround (free program) i imaš surround (s bilo kojim headsetom).

Alternativa - Logitech G430 (što je plavi G230 + USB zvučna s 7.1 virtualnim zvukom).

17 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Christiyan kaže...

...

Uzmeš si Logitech G230 te na laptop instaliraš Razer Surround (free program) i imaš surround (s bilo kojim headsetom).

Alternativa - Logitech G430 (što je plavi G230 + USB zvučna s 7.1 virtualnim zvukom).

Bas cu probati sad taj programcic pa da vidim :)  ti probao ?? 

14 godina
neaktivan

Logitech G430 je ista stvar kao i G230 samo su u plavoj boji i dobije se uz njih mini sound card (ili kako se to vec zove) al za taj 7.1 se ne isplati dat 100-200 kn vise. Imam G230 moram priznat da su odlicne jos samo ubost neku finu zvucnu do 500 kn i to je to! :D

Senna
17 godina
neaktivan
DayYytona kaže...

Logitech G430 je ista stvar kao i G230 samo su u plavoj boji i dobije se uz njih mini sound card (ili kako se to vec zove) al za taj 7.1 se ne isplati dat 100-200 kn vise. Imam G230 moram priznat da su odlicne jos samo ubost neku finu zvucnu do 500 kn i to je to! :D

Radi se o laptopu i mobilnosti:) sto znaci da dodatne zvucne kartice nisu poželjne :) 

14 godina
neaktivan

Zvucnu karticu sam mislio sebi uzet a nikome drugome preporucit. Sto se tice samih slusalica odlican stereo i uvijek se moze skinut razerov fake surround. :D

Senna
11 godina
neaktivan

Napokon je ovaj glupi forum proradio.

Molim pomoč!

Dakle,kupio bih gaming headset za nekih 300-400kn. Ako ima kakav prijedlog. Koristio bi ih za slušanje glazbe i snimanje glasa. Poželjno bi bilo da su kvalitetne i da imaju dobar zvuk i mikrofon. Da se ne raznesu na malo većoj glavi. Da random lijeva/desna slušalica ne ostane bez zvuka. Da su na klasičan izlaz/ulaz.. ili možda USB. Može i wireless,ako je bez baterija.

Zapelo mi je za oko nekoliko modela,kao što su: Genius G700 ili Logitech G230.

Ponuda:

http://www.adm.hr/index.php?cPath=258_35_334&sort=1a&page=1

http://www.links.hr/?option=katList&id_kategorija=100506

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 13:02 (DuckyYou).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DuckyYou kaže...

Napokon je ovaj glupi forum proradio.

Molim pomoč!

Dakle,kupio bih gaming headset za nekih 300-400kn. Ako ima kakav prijedlog. Koristio bi ih za slušanje glazbe i snimanje glasa. Poželjno bi bilo da su kvalitetne i da imaju dobar zvuk i mikrofon. Da se ne raznesu na malo većoj glavi. Da random lijeva/desna slušalica ne ostane bez zvuka. Da su na klasičan izlaz/ulaz.. ili možda USB. Može i wireless,ako je bez baterija.

Zapelo mi je za oko nekoliko modela,kao što su: Genius G700 ili Logitech G230.

Ponuda:

http://www.adm.hr/index.php?cPath=258_35_334&sort=1a&page=1

http://www.links.hr/?option=katList&id_kategorija=100506

Func HS-260. imaš ih u ADM-u ili Instaru

11 godina
neaktivan
Za 520kn,toliko para nemam.

Mislim da ću uzet G230,za nekih 370kn nove. Mislim da se to ne može nadmašiti.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice