Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.599
|
čitano: 2.082.363
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta
191x7 kaže...

Pa, svatko ima pravo na svoje mišljenje, to ne znači da je svako mišljenje ispravno. Razerove slušalice nemaju dobar zvuk i to je to.

A to izjavljujes na temelju SVOG iskustva - testiranja od nekoliko dana {#}

11 godina
neaktivan

pa dobro koje su bolje logitech ili CM onda?

16 godina
191x7 kaže...

Pa, svatko ima pravo na svoje mišljenje, to ne znači da je svako mišljenje ispravno. Razerove slušalice nemaju dobar zvuk i to je to.

Plantronics GameCom 367 > Logitech G230 > i sada imam Razer Electre (koje sam kupio iz znatiželje) i nebi ih mjenjao nit za jedne druge. :)

13 godina
neaktivan
Reedy kaže...
191x7 kaže...

Plantronics GameCom 367 > Logitech G230 > i sada imam Razer Electre (koje sam kupio iz znatiželje) i nebi ih mjenjao nit za jedne druge. :)

Jel imaš onaj adapter za mikrofon? Koliko on košta? Dvoumim se još između Kraken i Electra, kraken su 110dB, electra 104 čini mi se

ShadowStep
16 godina
SBV3X kaže...
Reedy kaže...
191x7 kaže...

Jel imaš onaj adapter za mikrofon? Koliko on košta? Dvoumim se još između Kraken i Electra, kraken su 110dB, electra 104 čini mi se

Da imam adapter, kupio u linksu za kojih 15-20 kn. Imao sam Kraken 7.1 (također kupio u linksu) ali sam ih zamjenio za electre i zvučnu. Jednostavno kraken su me previše stiskale za uši i nikako mi nisu sjele, uši boljele užas nakon 10 min nošenja, dok su frendu te iste kraken vrhunske što se tiće udobnosti. Trebaš probat i najbolje ćeš znati. E da, još jedna stvar te kraken 7.1 bile su usb što je stvaralo glupe šumove koji se nikako nisu dali riješiti, recimo zvuk od skype kad dolazi poruka nije onako čisti lagan zvuk nego ŠUM pa zvuk pa se ŠUM nastavlja još 5 sec nakon zvuka, to me užasno živciralo. Dakle vratio sam kraken i uzeu electru + asus xonar dg, nisam niti malo požalio i naučio da više nikad neću uzimat slušalice koje imaju svoju zvučnu i rade na usb. 

13 godina
neaktivan
Reedy kaže...
SBV3X kaže...
Reedy kaže...
191x7 kaže...

Da imam adapter, kupio u linksu za kojih 15-20 kn. Imao sam Kraken 7.1 (također kupio u linksu) ali sam ih zamjenio za electre i zvučnu. Jednostavno kraken su me previše stiskale za uši i nikako mi nisu sjele, uši boljele užas nakon 10 min nošenja, dok su frendu te iste kraken vrhunske što se tiće udobnosti. Trebaš probat i najbolje ćeš znati. E da, još jedna stvar te kraken 7.1 bile su usb što je stvaralo glupe šumove koji se nikako nisu dali riješiti, recimo zvuk od skype kad dolazi poruka nije onako čisti lagan zvuk nego ŠUM pa zvuk pa se ŠUM nastavlja još 5 sec nakon zvuka, to me užasno živciralo. Dakle vratio sam kraken i uzeu electru + asus xonar dg, nisam niti malo požalio i naučio da više nikad neću uzimat slušalice koje imaju svoju zvučnu i rade na usb. 

A u linksu piz.de, doneo mis star 15 dana, znaci ne otpakiran bio i nisu tjeli primit jer je kao max 8 dana za povratak, ak kuzis sta ocu rec. I sad mi stoji mis, nemogu ga prodat, a trebam sluske -.-' 
+ Links je pre skup, u bilo kojoj drugoj trogvini ces kupit electrice za 450 kuna, kod njih za samo 509 kuna crne, a zelene 525. Rasizam 

ShadowStep
16 godina
SBV3X kaže...
Reedy kaže...
SBV3X kaže...
Reedy kaže...
191x7 kaže...

A u linksu piz.de, doneo mis star 15 dana, znaci ne otpakiran bio i nisu tjeli primit jer je kao max 8 dana za povratak, ak kuzis sta ocu rec. I sad mi stoji mis, nemogu ga prodat, a trebam sluske -.-' 
+ Links je pre skup, u bilo kojoj drugoj trogvini ces kupit electrice za 450 kuna, kod njih za samo 509 kuna crne, a zelene 525. Rasizam 

Ma da slažem se da su preskupi, ali u Varaždinu nemam normalnije trgovine a nije mi se isplatilo naručivat pa sam samo uzeo u Linksu. Ja nisam nikad imao problema s njihovim servisima, sve uvijek bilo okej. Trebao si biti uporan sa mišem, bi oni popustili :)

13 godina
neaktivan

Hjooj kud nisi ranije reko haha

ShadowStep
15 godina
neaktivan
SBV3X kaže...

Neznam kolko bi ti ovo pomoglo, al ja sam probo Razer Moray kopiju sa ebaya. Tolko sam oduševljen sa slušalicama, nemogu zamislit tek kakve su ove org prave. + Hammerhead ima jači bass. Probo sam Beats tour 2013, one su kao SOL republic Amps, isto nešta savršeno, a cijena je malo veća od Hammerhead ako se dobro sječam.

Dobio Hammerhead Pro na poklon od drage i oduševljen sam.

Zvuk je odličan, pogotovo za razno razne pucačine, bass fino drma.

Napokon ne moram imat headset na glavi, zvuk prebolestan, zamjenjivi čepići su dobrodošli budući da sam morao staviti najmanje.

Mikrofon je isto dobar + promijenili su mu izgleda položaj. Sve reviewe na netu što sam gledao, ljudi kažu da je mic prenisko na žici i dođe im na pola prsa, sad je stavljen na žicu od desne sluške i odmah je ispod brade.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
13 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Preporuka za wireless headset (gaming sporedan - uglavnom Dota2) iz Njemačke. Volio bih da su jeftinije od g930, ako je moguće do 100eura, međutim budžet je fleksibilan ukoliko se isplati protezat. Gledo sam npr. Plantronics 955.

Također mi je potrebna preporuka za neki solidan all around headset, u rangu logitech g230, uzimam iz Njemačke. Preferiram logitech ali sam spreman uzet bilo koji brend/model ako je best buy u toj kategoriji.

Prvi headset (wireless) mi je za druga koji ima ogromnih problema sa kablovima (cable twisting) te stoga želi samo uzimat wireless headset,a drugi je za mene i služit će većinom za voice chat i lagani gaming (LoL)

stranice: ebay.de         

computeruniverse.net          

mindfactory.de (ako znate još koje dodajte)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 20:17 (kenan.M).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jučer sam kupio Razer Electra u Audaxu, Slavonski brod. 500 kuna, 15% popusta na gotovinu, izašlo me 425kn. Slušalice su odlične, bass jak, udobne jako, mekane, ne osjete se na glavi, jedino je glupo što su ovo napravili sa mikrofonom što se mora adapter kupit :/

ShadowStep
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Moze savjet za neki gaming headset ali i za muzike do 300kn ali ako je neki bas puno bolji moze i do 350 spojio bi ga zasad na itegriranu zvucnu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za 420 mozes kupit Razer Electra i Kraken...

ShadowStep
15 godina
neaktivan

Nemojte me sad ispljuvat, ali svatko tko kupuje slušalice, trebao bi dobro razmisliti o in-ear rješenjima.

Ja sam se preporodio, ne bih se više vratio na headsetove za nikakve novce.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Vash kaže...

Nemojte me sad ispljuvat, ali svatko tko kupuje slušalice, trebao bi dobro razmisliti o in-ear rješenjima.

Ja sam se preporodio, ne bih se više vratio na headsetove za nikakve novce.

Zasto bi netko pljuvao, pa uvijek je dobro čuti nečija iskustva ili savjete.

Ja npr. do sad nikad nisam čuo da netko igra na in ear slušalicama.

A i ne znam kako to može biti bolje. Manji zvučnici (lošija kvaliteta, manje basa..?), ne pokrivanje uha, pa čujem sve iz vana, bol od pritiskanja u uhu nakon nekoliko sati....

Moja razmišljanja, your turn :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan

Func HS-260 za čist zvuk i dobar bass

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Zasto bi netko pljuvao, pa uvijek je dobro čuti nečija iskustva ili savjete.

Ja npr. do sad nikad nisam čuo da netko igra na in ear slušalicama.

A i ne znam kako to može biti bolje. Manji zvučnici (lošija kvaliteta, manje basa..?), ne pokrivanje uha, pa čujem sve iz vana, bol od pritiskanja u uhu nakon nekoliko sati....

Moja razmišljanja, your turn :)

Ono što nisam znao je da svi pro igrači (recimo CS) u biti imaju in-ear sluške i preko njih headset.

Ne znam za ostale sluške, ali ove moje mjutaju sve vanjske zvukove, žena mi može pričat što hoće, čak i dok nema zvukova iz kompa ne čujem ju ništa, tek potpuno prigušen mrmor. Da joj ne vidim usta ne bih ni znao da nešto priča. :D Mob mi je zvonio ko lud na stolu pored mene, 0 bodova.

Kvaliteta zvuka je izvrsna, pogotovo basa, za pucačine dušu dale, plus razer virtual 7.1 surround pregenijalna kombinacija.

Boli u uhu nemam nikakve, ove moje dolaze sa 4 veličine in-ear čepića. Standardni, pa na njih možeš staviti mrvicu veće, najveće, a da bi stavio najmanje moraš skinuti ove standardne.

Ja koristim ove najmanje, standardni su mi bili ok, ali nakon nekog vremena sam osjetio pritisak u uhu.

Prije sam koristio Plantronics 367 i bio sam zadovoljan, mislim i sad sam zadovoljan, ali moja koža loše reagira na znojenje pod tim materijalom koji ti dira lice i pokriva uši. Po ljeti se znojiš ko budala, i uvijek nakon nekog vremena sam osjećao težinu. Pogotovo me smetalo zbog naočala, uvijek bi mi se urezale u glavu jer ih sluške pritišću, koliko god labavo stavio. Na kraju sam ih držao najčešće oko vrata, i koristio samo mikrofon.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 14:25 (Vash).
16 godina

headset do 500 kn preporuke ? Hvala {#}

Neznam kojim će se oružjem voditi treći svjetski rat, ali znam da će se četvrti voditi kolcima i kamenjem. Albert Einstein

0 0 hvala 0
15 godina
Teran kaže...

Logitech G230 ili CM Storm Ceres 500

17 godina
Teran kaže...

softwaremaniac kaže...
Teran kaže...

Logitech G230 ili CM Storm Ceres 500

Za tu cijenu dobar je i Func HS-260:

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=func+hs+260

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
Teran kaže...

Razer Electra - 100dB, pre udobne, ne osjete se na glavi.  Logitech - 85dB...

ShadowStep
13 godina
neaktivan

Gdje kupiti astro A40? u HR?

Ili neke druge koje bih mogao koristiti na PC i laptopu, mob ponekad. Bitno mi je da su 5.1 do 800kn max, osim ako su Astro V40 + zvučna onda sam spreman i više izdvojiti.

Let it be
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 11:27 (duzda).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ekipa, da vas pitam:

Gledam ove Steelseries Siberia v2 na ebay-ju.

Znam da su fake and sh.it i da nisu kao prave, al mene zanima da li one vrijede tih 35-40$ ili su samo 5$ dijelovi koji su fino zapakovani? Odnosno, da li im je zvuk išta bolji od standardnih slušalica od 5-10€?

Ja nisam zahtjevan korisnik, koristim onboard zvučnu i ne opterećavam se previše s tim, a potrgao sam ove trenutne koje imam (od 6-7€ :D).

E sad, ako su bolje od 5€ slušalica, možda bi kupio, samo neću da dam 40$ za 5$ kvalitet.

Znači (da skratim): Da li vrijede 40$ koliko traže za njih ili ne?

Thx

0 0 hvala 0
17 godina

Naravno da ne, a dali vrijede 20$ - to već vjerojatno da.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Od tih Ceres 300.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Od tih Ceres 300.

od ostalih u cjenovnom rangu jel ima boljih ? ili je ceres neki best buy 

17 godina
Rekao bih da je best buy Medusa NX a da je Ceres grand prix u tom segmentu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Rekao bih da je best buy Medusa NX a da je Ceres grand prix u tom segmentu.

a imam meduse vec druge stereo, i nisam bas previse zadovoljan, zvuk je odlican al obje su prestale radit nakon tocno godinu dana

15 godina

Ceres i od mene {#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice