Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.598
|
čitano: 2.074.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

Gamecom 380 slusalice svi hvale kao i creative fatality hs800 s tim sto je razlika izmedju ova 2 headseta sto su prve teske oko 380 grama a ove druge samo 200,proverite ali mislim da nisam pogresio...

0 0 hvala 0
15 godina

Ako koga zanimaju Gamecom 380, nek se javi na PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Savjetnik za izbor gaming slušalica/headseta

gadne

13 godina
neaktivan

http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=RRS-RR300 

ove? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Podrav ekipa ! :)

Trebam pomoć oko odabira slušalica. Potrebne su mi slušalice općenito za glazbu i filmove i tu i tamo gaming. Volio bi pronaći neke slušalice sa malo jačim bassom i da je kvaliteta zvuka dobra. Planirao sam potrošiti do 450kn na slušalice pa sam malo pogledao i pronašao Razer Electra , sad da li je netko imao iskustva s njima ili ako neko zna za bolje slušalice za tu cijenu bio bi mu zahvalan ako bi mi ih preporučio :))

Znam da Razer Electra imaju mali problem oko mic-a ali to meni nije previše bed a čine mi se super jer je kabel odvojiv od samih slušalica a nije ni predug tako da bi ih mogao i spajati na mobitel pa nositi okolo. A kolko sam čuo i bass na Electrama je brutalan. :)

Hvala !

P.S. Sretan Uskrs ekipa {#}     :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Za 450kn mozes naci solidne 5.1 zvucnike, ako ces i filmove gledati to je i vise nego prijateljska preporuka!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DJbyme kaže...

CM Storm Sonuz ! Pogledaj na netu testove , koji video review i vidi dali bi ti odgovarale !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
DJbyme kaže...

CM Storm Sonuz ! Pogledaj na netu testove , koji video review i vidi dali bi ti odgovarale !

Ima neko iskustva s tim headsetom ? Čini mi se jako dobar samo me zanima kvaliteta bassa nigdje nisam uspio pronaći kakav je, sve ostalo se čini super ...

Btw hvala za preporuku Haf932 ! :D

12 godina
neaktivan

Dosadni smo vise,uglavnom se vrte 3 para headseta a to su:storm sonuz,gamecom 380 i creative fatality hs800...

2 0 hvala 0
15 godina
viktor777 kaže...

Dosadni smo vise,uglavnom se vrte 3 para headseta a to su:storm sonuz,gamecom 380 i creative fatality hs800...

A Medusa NX? A Steelseries 7H, vrti se ovdje puno više od navedenog.

Čini mi se samo da si pročitao zadnje dvije strane i pokušao bit pametan. Svatko voli iznijet svoje potrebe i bit 100% siguran da će mu se isplatit uložene pare.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 22:57 (Vapor).
12 godina
neaktivan

Onda nisi najbolje razumeo,procitao sam sve stranice za tvoju informaciju nego sam naveo te 3 vrste jer je skoro ista cene a to sto si naveo 7h nije ti mnogo pametno jer kosta oko 120 evra,to je nesto drugo jer mogu i ja da stavim slusalice sto kostaju 250 evra,samo sto to nije mnogo pametno.poz

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Iskreno mi je zao sto se ne prica o slusalicama kao sto su SS 3h ili recimo neke druge  u tom rangu cena da bude a to je do 60 evra a to  150 ili 250 evra,koga to zanima taj nece ovde da trosi reci nego ce da ode u radnju i da kupi i da ga boli uvo za komentare sta vi mislite :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

medusa nx sto si naveo to ti je ok,na tako nesto sam mislio...

12 godina
neaktivan
Vapor kaže...
viktor777 kaže...

A Medusa NX? A Steelseries 7H, vrti se ovdje puno više od navedenog.

Čini mi se samo da si pročitao zadnje dvije strane i pokušao bit pametan. Svatko voli iznijet svoje potrebe i bit 100% siguran da će mu se isplatit uložene pare.

Nemoj odma da se ljutis i nerviras :P

16 godina
viktor777 kaže...

Iskreno mi je zao sto se ne prica o slusalicama kao sto su SS 3h ili recimo neke druge  u tom rangu cena da bude a to je do 60 evra a to  150 ili 250 evra,koga to zanima taj nece ovde da trosi reci nego ce da ode u radnju i da kupi i da ga boli uvo za komentare sta vi mislite :D

Cijene se iskazuju u kunama i preporučuje se ono što je dostupno na Hrvatskom tržištu jer je ovo Hrvatski forum jel.

12 godina
neaktivan
bik kaže...
viktor777 kaže...

Cijene se iskazuju u kunama i preporučuje se ono što je dostupno na Hrvatskom tržištu jer je ovo Hrvatski forum jel.

kad ja mogu kune da pretvaram u evre da bi video koliko je to mozes i ti  evre u kune...a inace sajt je jedan od najboljih sto sam video ako ne i najbolji...

12 godina
neaktivan

Opasno izgledaju slusalice Storm ceres-400 skoro sam ih video na slici i deluju kvalitetno,bar po onome sto sam procitao , nisu ni skupe ni jeftine bas,nesto izmedju...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vlasnik sam slušalica gamecom 380 i nije mi jasno koja je svrha natpisa da ima jake basove kad slušalice skoro uopće ni nemaju basove....kvaliteta zvuka solidna ništa posebno....običan jeftinjak od slušalica ima bolje izražen bas nego hvaljeni plantr g380.... Svaka osoba koja kupi ove slušalice ostaje iznenađena samom udobnosti slušalica...udobnije nikad nisam ima na ušima i tu je ona 10...Kvaliteta zvuka solidna( nešto slabiji zvuk na integriranoj zv) minus basovi a plus stavljam na udobnost.... smatram da se za dosta manje novce mogu uzet solidne slušalice sa približno istim zvukom i jačim basovima...istina za 300 kn ne možeš dobit sve 10 u paketu... iskreno neznam što je toliko hvaljeno u ovim slušalicama...300 kn nisu mali novci sad opravdavaju li to ove slušalice nisam siguran....    

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
DJbyme kaže...
Haf932 kaže...
DJbyme kaže...

Ima neko iskustva s tim headsetom ? Čini mi se jako dobar samo me zanima kvaliteta bassa nigdje nisam uspio pronaći kakav je, sve ostalo se čini super ...

Btw hvala za preporuku Haf932 ! :D

Imam ih ja doma, bratu sam kupio. Jako sam (smo) zadovoljni slušalicama, i ful su ugodne. Za bas ti ne mogu reći jer ne slušam muziku gdje su isti izraženi, ali overall jako dobar osječaj.

Da izgledaju super sexy ne moram niti spominjati :)

WordPress ❤
13 godina
neaktivan

Hmm mislio sam si uštediti još malo para pa kupiti GameCom 780 7.1 čine mi se boljima a nije velika razlika u cijeni. Mišljenja, kupiti sad CM Storm Sonuz ili uštedjeti još malo pa ići na GameCom 780 ?

Btw kakve su GameCom 780 što se tiće glazbe i filmova ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

GC 780 s svojih 530-600 Kn dođu taman kao Xonar DG (220-270 Kn) u kombinaciji s GameCom 380 ili sličnima (250-290 kn) a zvuči puno lošije...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znaci Xonar dg + Creative hs-800 ili Storm Ceres-400,mnogo je bolja varijanta...Ja to gledam da uradim samo ne znam sta je bolje od ove dve vrste headseta...

0 0 hvala 0
17 godina
viktor777 kaže...

Znaci Xonar dg + Creative hs-800 ili Storm Ceres-400,mnogo je bolja varijanta...Ja to gledam da uradim samo ne znam sta je bolje od ove dve vrste headseta...

Da, tako je. Uzmi već jednom, bilo koje od tog, nećeš pogriješiti. I nećeš dobiti konkretan odgovor koje je bolje, Fatal1ty ili Ceres kad je to ista klasa.

12 godina
neaktivan
191x7 kaže...
viktor777 kaže...

Da, tako je. Uzmi već jednom, bilo koje od tog, nećeš pogriješiti. I nećeš dobiti konkretan odgovor koje je bolje, Fatal1ty ili Ceres kad je to ista klasa.

Koje budu bolje stajale na glavi te ce biti prave,nemam veliku glavu a ni usi :P

16 godina

također preporučam od plantronics 380,kvaliteta, zvuk i udobnost je za 5, kako je neko rekao neuništive,vrijede više nego šta koštaju

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 23:29 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dery kaže...

također preporučam od plantronics 380,kvaliteta, zvuk i udobnost je za 5, kako je neko rekao neuništive,vrijede više nego šta koštaju

Ne svidjaju mi se te plantronics 380 kako izgledaju i teske su 385 grama sto nije malo,mada sam cuo da ih ljudi hvale dosta...

13 godina
neaktivan

I to mi se čini super samo što me ovaj 7.1 na GC 780 malo "privlači" na njihovu stranu. Evo jedno newbie pitanje pošto nisam upučen 100 % u zvučne kartice: da li imam sa npr. ovom Xonar DG zvučnom karticom mogu imati virtual surrond na npr. GC 380 kao što imaju GC 780 sa svojom zvučnom ? I koliko mi zapravo zvučna kartica poboljšava zvuk ?

Hvala na strpljenju :)

0 GC 780
4 Xonar DG + GC 380
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DJbyme kaže...

I to mi se čini super samo što me ovaj 7.1 na GC 780 malo "privlači" na njihovu stranu. Evo jedno newbie pitanje pošto nisam upučen 100 % u zvučne kartice: da li imam sa npr. ovom Xonar DG zvučnom karticom mogu imati virtual surrond na npr. GC 380 kao što imaju GC 780 sa svojom zvučnom ? I koliko mi zapravo zvučna kartica poboljšava zvuk ?

Hvala na strpljenju :)

Ne da Xonar DG ima virtualni 7.1 za hadset već ima BOLJI virtualni 7.1 nego ijedna USB zvučna (uključujući i onu u GC 780).

Što se zvučnih kartica i kvalitete zvuka tiče; poštena diskretna PCI/pci-e zvučna > USB zvučna > integrirana.

15 godina
viktor777 kaže...
dery kaže...

Ne svidjaju mi se te plantronics 380 kako izgledaju i teske su 385 grama sto nije malo,mada sam cuo da ih ljudi hvale dosta...

Vidiš nikad im ne bi dao 385 grama, uvijek sam mislio da su lagane jer ih stvarno na glavi ne osjećaš, a fleksibilne su za popp.

Pingu ;)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice