Savjetnik za izbor pc zvučnika izdvojena tema

poruka: 4.903
|
čitano: 1.429.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
17 godina
Re: Savjetnik za izbor pc zvučnika
zorank95 kaže...

Pozdrav svima,

Da li bih dobio bolju kvalitetu zvuka ako bih umjesto trenutnih Genius SP-HF1255B spojio muzičku liniju Panasonic SA-PM18, a da trenutne genius prebacim uz televizor. Liniju ne koristim ni za šta osim što skuplja prašinu zadnjih 10 godina(upaljena nekih 20 puta u tom periodu). Na snagu se ne smijem previše obazirati pošto sam u stanu pa moram paziti da ne pretjeram.

Probaj.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
17 godina
neaktivan
Savjetnik za izbor pc zvučnika

Pozdrav,

kupujem zvučnike za dnevnu sobu, TV mi je Panasonic UT50. Htio bih 5.1 sustav ako je ikako moguće s tim TV-om. Postoje li neki wireless, bluetooth sustavi za spajanje na TV?

Budžet oko 1600 kn.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav,

Potrebna mi je preporuka zvučnika za računalo.

Koristim ih za glazbu i gledanje filmova,poželjno 5.1

Cijenom do 1000kn.

hvala

Do not go gentle into that good night, Old age should burn and rave at close of day; Rage, rage against the dying of the light..
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Pozdrav svima,

na preporuke iz ove teme prije skoro godinu dana uzeh Genius SP-HF 1250B

za komp, zaista odlični zvučnici za te novce. Dakle, zadovoljan sam s njima generalno ali jel, uvijek može bolje.    No, napravio bih upgrade na nešto jače i kvalitetnije 2.0 zvučnike. Pa, su mi tako, opet, iz ove teme, upali u oči ovi zvučnici Alesis elevate 5 

Sviđa mi se veća kutija, jači doljnji driver od čak 5" što mora raditi razliku i generalno viša kvaliteta u svemu.

E sad, ima li netko tko je već kupio ove zvučnike da napiše riječ dvije o njima iz prve ruke? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 15:04 (Renta10).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Trebali bi mi zvucnici za pc,fokus ce biti vise na filmovima(slusati ce se i muzika naravno) pa mi  je  zapeo   za oko Creative t4.

Po recenzijama se cine kao dosta soldino zvucnici,ali volio bi cuti misljenje od nekog tko ih ima ili ih je mozda negdje imao priliku cuti.

Mogu ih nabavaiti za 250 eura pa me zanima te moze li se proci bolje za tu lovu? Uvjet je da se ima daljinski,bez toga ne namjeravam uzimati.I jedino novo.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz ekipa. 

Evo cura mi traži zvučnike za PC, za glazbu i gledanje filmova/igre (najmanje glazba). Cijena do cca. 650 kn, može i koja kn više. Koliko vidim većina dućana ima istu ponudu, te ne mogu naći bolji 2.1 od Genius 3000 ili Logitech Z533, koju me ne impresioniraju. Prvenstveno Genius-ov izgled, nisam fan "gaming" dizajnova, a za Logitech čitam kako imaju dosta problema. Ima itko kakve preporuke? Hvala 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 19:02 (Bouzoo).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Bouzoo kaže...

Pozz ekipa. 

Evo cura mi traži zvučnike za PC, za glazbu i gledanje filmova/igre (najmanje glazba). Cijena do cca. 650 kn, može i koja kn više. Koliko vidim većina dućana ima istu ponudu, te ne mogu naći bolji 2.1 od Genius 3000 ili Logitech Z533, koju me ne impresioniraju. Prvenstveno Genius-ov izgled, nisam fan "gaming" dizajnova, a za Logitech čitam kako imaju dosta problema. Ima itko kakve preporuke? Hvala 

Možda je cura fan takvog dizajna, odnosno ne smeta joj takav dizajn?

Dizajn je ne bitan, bitno da dobro rade.

GENIUS SP-HF2020 V2 - 730 kn iz Linksa preko web shopa.

12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Bouzoo kaže...

Pozz ekipa. 

Kad kažem mene, mislim na nju. Typo. Objasni ženama da dizajn nije bitan. 

Bojim se da su preveliki. Nažalost moraju biti na stolu, a stol za PC je radni i nikako ne stanu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 20:31 (Bouzoo).
14 godina
odjavljen
Bouzoo kaže...
Dex.pwn kaže...
Bouzoo kaže...

Pozz ekipa. 

Kad kažem mene, mislim na nju. Typo. Objasni ženama da dizajn nije bitan. 

Bojim se da su preveliki. Nažalost moraju biti na stolu, a stol za PC je radni i nikako ne stanu. 

Bojim se da na stol može doći jedino MS-ovi zvučnici od 30 kuna.

Može fotka da vidimo to okruženje?

Pokušaj objasnit curi da dizajn nije bitan sretno ti

14 godina
odjavljen

Sjećate se kad sam se žalio na pregrijavanje stražnjeg dijelova woofera u Z906? Jučer sam stavio ventilator(ispuhuje zrak na desnu stranu), slušam muziku na 12/44 razini, zadnji dio nije više vruć kao prije. Sad je više mlak. Ako još netko ima Z906, neka napravi ovako nešto, pomaže definitivno.

U pitanju je ventilator iz napajanja, 12V, 1/3A. Nije glasan, spojen na napajanje iz kompa.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
bik kaže...

Koliko ste zadovoljni sa Creative GigaWorks T20 Series II ? Jel se može šta puno više postić u kvaliteti drugom zvučnom naspram sadašnje Realtek alc892 ?

Ja sam dosta zadovoljan. Primijeti se mala razlika, ali ništa značajno. Jbg. slušaš elektroniku i tehno pa kupiš 2.0 s 2.75" membranom...

Hornet_93 kaže...

pozz ekipa 

planiram uzeti za 2 tjedna M-Audio BX8 D2 - jel se netko susretao sa njima slučajno? 

čitam malo po netu, čine se dobri uloženo/dobiveno monitori, osim kaj je bas malo pojačan - al to me i ne smeta, dapače.

Odlični zvučnici, slušao ih i u studiju i u kući gdje nisu bili nešto posebno namješteni. Bas čak nije nešto pojačan, ipak su to monitor zvučnici.

Mojpismonosa kaže...

Koje zvucnike za oko 500kn? 2.1, uglavnom filmovi, glazba i tako...

Gledam Logitech Z333 i Genius SW G2.1 3000 Gaming (jos uvijek prihvatljivo cijenom), ali nekako nisam zadovoljan reviewovima za oba... Ima netko trecu (bolju) opciju za preporucit? Ili bar da me olaksa odabira izmedu ova 2 sto sam naveo?

Mora biti novo ili?

Moslavac. kaže...

Logitech z623 2.1 ili Creative Gigaworkd t40 series 2 ? 

Sportski auto ili limuzina? Kužiš :)

RaZ0R9111 kaže...

Pozdrav,

Potrebna mi je preporuka zvučnika za računalo.

Koristim ih za glazbu i gledanje filmova,poželjno 5.1

Cijenom do 1000kn.

hvala

Genius Sw hf 6000. Ako ih nema po takvoj cijeni, onda slabiji Genius. Logitech u tom području nije baš nešto.

geronimo4661 kaže...

Trebali bi mi zvucnici za pc,fokus ce biti vise na filmovima(slusati ce se i muzika naravno) pa mi  je  zapeo   za oko Creative t4.

Po recenzijama se cine kao dosta soldino zvucnici,ali volio bi cuti misljenje od nekog tko ih ima ili ih je mozda negdje imao priliku cuti.

Mogu ih nabavaiti za 250 eura pa me zanima te moze li se proci bolje za tu lovu? Uvjet je da se ima daljinski,bez toga ne namjeravam uzimati.I jedino novo.

Za te novce se uzme novo pojačalo s parom zvučnika koji požderu te Creative za predjelo.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
explorer 4 kaže...
bik kaže...

Koliko ste zadovoljni sa Creative GigaWorks T20 Series II ? Jel se može šta puno više postić u kvaliteti drugom zvučnom naspram sadašnje Realtek alc892 ?

Ja sam dosta zadovoljan. Primijeti se mala razlika, ali ništa značajno. Jbg. slušaš elektroniku i tehno pa kupiš 2.0 s 2.75" membranom...

2.0 jedino i dolazi u obzir za glazbu.

Membrane su male, jasno slab bas, razlog kupovine sam napisao koji post ispod a i dobio ih za smiješnu cijenu. Vrijeme je pokazalo da zvučnici nisu dobro uštimani "out of the box", prigušen je treble previše i fali malo basa, equalizer rješava djecije probleme, basa fali i dalje al privikneš se pošto nemam kompromisa sa prostorom. Ocijena 3.5/5.

15 godina
neaktivan
bik kaže...

2.0 jedino i dolazi u obzir za glazbu.

Membrane su male, jasno slab bas, razlog kupovine sam napisao koji post ispod a i dobio ih za smiješnu cijenu. Vrijeme je pokazalo da zvučnici nisu dobro uštimani "out of the box", prigušen je treble previše i fali malo basa, equalizer rješava djecije probleme, basa fali i dalje al privikneš se pošto nemam kompromisa sa prostorom. Ocijena 3.5/5.

Da da, 2.0 je tu jedini logičan izbor. Imao sam Z2300 u zgradi tjedan dana, to je bio kaos.

Imam ti polurješenje. Ajde probaj pronaći nekakva postolja za te zvučnike, ili nešto sam improviziraj, tako da ti twiteri budu u razini ušiju. Zvuk je primjetno bolji. To su prvenstveno kvalitetni zvučnici, i iz tako male kutije je čudo da i ovako zvuče. Probaj ubaciti nekiki original CD, vidjet ćeš kako lijepo znaju zvučat.

13 godina

geronimo4661 kaže...

Za te novce se uzme novo pojačalo s parom zvučnika koji požderu te Creative za predjelo.

Moze onda preporuka za takvo nesto,za neko 5.1 pojacalo sa 2 zvucnika,sub bi onda uzeo kasnije.Prvenstveno sam odustao od toga jer sam mislio da za tu lovu nema sanse naci takvo nesto a da je novo.koliko sam malo gledao najjeftniji pioneer ili yamaha su skoro 200 eura,a trenutno polovno ne dolazi u obzir.

Imam kod kuce solidan onkyo 5.1 sustav,pa sam mislio nesto kompaktnije nabaviti posto sam vani trenutno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 0:12 (geronimo4661).
15 godina
neaktivan

Aha, ti bi nešto kompaktnije. Onda nema smisla ovo što sam ti ja predložio, jer su i zvučnici i samo pojačalo/reciver dosta veliki naspram Creative zvučnika koje si spomenio.

0 0 hvala 0
13 godina

Ekipa jedno malo pitanje 

Naime, imam jedan stari set 5.1 zvucnika ali nakon 10 godina zvucnici su poceli da krce, iz nekih ne izlazi zvuk, sto bi se reklo koliko para toliko muzike, odradili su svoje vrijeme je da se uzmu novi. Naime radi se o drvenim kutijama, pa sam razmisljao samo da zamjenim "mehaniku" tj same zvucnike-cilindar kako ga vec zovu ljudi.

Kod mene su prethodni bili 6ohm 8w, nove nisam nasao istih specifikacija nego samo jace tj 8ohm 10w. 
Hoce li biti kakvih problema da se to zamjeni, naravno sve to ide u pojacalo na kraju dana.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
explorer 4 kaže...

Aha, ti bi nešto kompaktnije. Onda nema smisla ovo što sam ti ja predložio, jer su i zvučnici i samo pojačalo/reciver dosta veliki naspram Creative zvučnika koje si spomenio.

Ma snasao bi se nekako sa prostorom,pogotovo ako su u pitanju bookshelf zvucnici.Samo ti predlozi nesto pa cu onda razmisliti.

15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ekipa jedno malo pitanje 

Naime, imam jedan stari set 5.1 zvucnika ali nakon 10 godina zvucnici su poceli da krce, iz nekih ne izlazi zvuk, sto bi se reklo koliko para toliko muzike, odradili su svoje vrijeme je da se uzmu novi. Naime radi se o drvenim kutijama, pa sam razmisljao samo da zamjenim "mehaniku" tj same zvucnike-cilindar kako ga vec zovu ljudi.

Kod mene su prethodni bili 6ohm 8w, nove nisam nasao istih specifikacija nego samo jace tj 8ohm 10w. 
Hoce li biti kakvih problema da se to zamjeni, naravno sve to ide u pojacalo na kraju dana.

Neće bit problema, svejedno mijenjaš kabel i cijeli zvučnik.

geronimo4661 kaže...
explorer 4 kaže...

Ma snasao bi se nekako sa prostorom,pogotovo ako su u pitanju bookshelf zvucnici.Samo ti predlozi nesto pa cu onda razmisliti.

Budem poslijepodne potražio nešto. Reci mi do koje bi cifre išao.

13 godina
explorer 4 kaže...

geronimo4661 kaže...
explorer 4 kaže...

Budem poslijepodne potražio nešto. Reci mi do koje bi cifre išao.

Do 250 eura,znaci cca 2k kuna max.Napominjem,prvenstveno ce sluziti za gledanje filmova,ali naravno slusat ce se i muzika.

15 godina
neaktivan
geronimo4661 kaže...

Do 250 eura,znaci cca 2k kuna max.Napominjem,prvenstveno ce sluziti za gledanje filmova,ali naravno slusat ce se i muzika.

Vidim da je cijena recivera nešto porasla, tako da ti za 2000kn ne mogu ništa sklepati. Ali, možda čak i bolje da nisam ništa našao jer onda ovo ne bi našao.

Ugl. M audio AV32, 2.1 sustav, ima daljinski, i dođu 1700kn, što je manje od onih Creative, od kojih su bolji na svakom području.

http://www.audiopro.hr/proizvod/m-audio-av32-1-set?idPro=29413

Prema mom iskustvu, M audio je ipak stepenicu iznad Creativea.

15 godina

Pozdrav,

imam pitanje vezano uz montazu zvucnika i ovo mi se cini ko najslicnija tema.

Posjedujem Samsungove zvucnike 40W, 8ohma(ko sa slike), od neke linije, pogoni ih lepai pojacalo od 2x20W, nije bas neki setup, ali dobro posluzi.

Sad mene zanima kako da ih montiram na zid za ne bas prevelike novce(za oko 100kn za oba zvucnika, ako postoji rjesenje koje je puno kvalitetnije, moze i 200)

Nosaci za zvucnike mi se cine preskupi, tako da moje oprije su:

1. Police

2. Fiksni Vesa mountovi za monitore(ovako nesto: https://www.protis.hr/products/details/transmedia-trnh91sl-lcd-flat-screen-2576cm-wall-mount-blk/35552)

Masa zvucnika je 2kg.

E, sad koje je bolja opcija od ove 2 i eventualno neka 3. unutar mojeg cijenovnog ranga.(na stolu mi zauzimaju previse mjesta)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2016 18:20 (CroNk3r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bih radije išao na police, i to neke koji su veće površine od donje plohe zvučnika.

1 0 hvala 1
15 godina

Hvala na brzom odgovoru,

zanima me jos da li je bolje postaviti u visinu glave priliom sjedenja na bocne zidove ili skroz gore u kut(ko u kaficima, ali bez nagiba)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Hvala na brzom odgovoru,

zanima me jos da li je bolje postaviti u visinu glave priliom sjedenja na bocne zidove ili skroz gore u kut(ko u kaficima, ali bez nagiba)

Kako bi dobio realnu pozornicu zvuka, bitno ih je dobro pozicionirati, a ti bi bilo u razini ušiju, i to tako da ti visokotonac bude iznad, a niskotonac ispod, što je s ovim tvojim zvučnicima izvedivo.

13 godina
explorer 4 kaže...
geronimo4661 kaže...

Vidim da je cijena recivera nešto porasla, tako da ti za 2000kn ne mogu ništa sklepati. Ali, možda čak i bolje da nisam ništa našao jer onda ovo ne bi našao.

Ugl. M audio AV32, 2.1 sustav, ima daljinski, i dođu 1700kn, što je manje od onih Creative, od kojih su bolji na svakom području.

http://www.audiopro.hr/proizvod/m-audio-av32-1-set?idPro=29413

Prema mom iskustvu, M audio je ipak stepenicu iznad Creativea.

Hvala na preproruci,te mogu naci za 199 eura,ici cu u ponedjeljak da ih probam poslusati.Imao sam priliku cuti av40,i fakat su bili dobri,ali citam malo po netu i ekipa i nije bas najzadovoljnija,uglavnom se slazu da je to dosta slabije od av40/av42,ali uglavnom,probat cu ih poslusati pa cu vidjeti onda.

Sta mislis o Edifier s 530d ?Nisam priliku do sada isprobati ista od edifiera,ali cini mi se kao nelos brand,njih mogu nabaviti za 250 eura.

15 godina
explorer 4 kaže...
CroNk3r kaže...

Hvala na brzom odgovoru,

Kako bi dobio realnu pozornicu zvuka, bitno ih je dobro pozicionirati, a ti bi bilo u razini ušiju, i to tako da ti visokotonac bude iznad, a niskotonac ispod, što je s ovim tvojim zvučnicima izvedivo.

Hvala, nasao sam i police malo vece od zvucnika, znaci postavljam ih malo vise nego su sad na stolu u kutove sobe.

Sta se tice niskih tonova imam i jednog woofera koji je ispod stola tako da nema problema, za nekih mjesec dana kada to sredim postam slike.

15 godina
neaktivan
geronimo4661 kaže...

Hvala na preproruci,te mogu naci za 199 eura,ici cu u ponedjeljak da ih probam poslusati.Imao sam priliku cuti av40,i fakat su bili dobri,ali citam malo po netu i ekipa i nije bas najzadovoljnija,uglavnom se slazu da je to dosta slabije od av40/av42,ali uglavnom,probat cu ih poslusati pa cu vidjeti onda.

Sta mislis o Edifier s 530d ?Nisam priliku do sada isprobati ista od edifiera,ali cini mi se kao nelos brand,njih mogu nabaviti za 250 eura.

Lošije je po pitanju reprodukcije glazbe, jer su AV40 čistokrvni 2.0 monitori, ovo je nešto između. Ustvari, ovi 32.1 su AV30 s dodanim subwooferom, tako da te to ne buni, odlični su to zvučnici i sigurno koplje iznad Creative modela.
Edifier je odlična marka, poslušao sam njihovih par primjeraka, a među njima je bio preteča ovih koje si linkao. Brutalni zvučnici, subwoofer razmontira pola stana :D

CroNk3r kaže...

Hvala, nasao sam i police malo vece od zvucnika, znaci postavljam ih malo vise nego su sad na stolu u kutove sobe.

Sta se tice niskih tonova imam i jednog woofera koji je ispod stola tako da nema problema, za nekih mjesec dana kada to sredim postam slike.

Ne mora nužno u kutu biti, i nemoj ih staviti predaleko od glave, jer onda nemaš onu shemu jednakostraničnog trokuta gdje je tvoja glava jedna od tri točke.

Nema na čemu. Što ti bude još trebalo se javi slobodno. Sretno u poslu :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2016 10:50 (explorer 4).
13 godina
explorer 4 kaže...
geronimo4661 kaže...

Lošije je po pitanju reprodukcije glazbe, jer su AV40 čistokrvni 2.0 monitori, ovo je nešto između. Ustvari, ovi 32.1 su AV30 s dodanim subwooferom, tako da te to ne buni, odlični su to zvučnici i sigurno koplje iznad Creative modela.
Edifier je odlična marka, poslušao sam njihovih par primjeraka, a među njima je bio preteča ovih koje si linkao. Brutalni zvučnici, subwoofer razmontira pola stana :D

Pod pretecu mislis na Edifier s330d ? Oni su na  nekoj akciji za 140 eura.

I sto bi ti na kraju uzeo,av32.1 za 200 eura,s530d za 250 ili mozda ustedit nesto i uzeti s330d za 140?

15 godina
neaktivan
geronimo4661 kaže...

I sto bi ti na kraju uzeo,av32.1 za 200 eura,s530d za 250 ili mozda ustedit nesto i uzeti s330d za 140?

Ne, mislim na Edifier S730, zvjerke sa subwofferom mase preko 20kg i membranom od 10". Ovaj 330 je najniži model iz te serije, a 530 je na polovici, što se i vidi po specifikacijama, koje su i dalje jako dobre.

Nisam znao da možeš dobaviti Edifier, jer su tu kod nas prilično nedostupni, možda pokoji model, ali oni slabiji.

Ne znam kolika ti je soba, ali prejaki zvučnici bi možda mogli biti overkill. Generalno pričamo o dobrim i kvalitetnim zvučnicima, tako da tu što god da kupiš ćeš bit zadovoljan. S tim da bi ti Creative za onih 250 eura dao daleko najmanje. Mali subwoofer, kao što je na onom Creative modelu, ne može niti vode donijeti ovome na modelu s530d. Da ne govorim o S730, koji izbija štokove i skida slike sa zidova po potrebi.

Ako gledaš ponajprije za filmove, s530d bi tu ipak trebali biti u prednosti. S tim da je to prilično velik novac, a ako soba nije velika, možda bi i s330d mogli odraditi dobar posao.

EDIT: Druže ni 330 ni 530 nemaju daljinski, tako da ti oni otpadaju onda.

EDIT 2: Ako kome trebaju dobri i kvalitetni 2.1 zvučnici za 250kn, evo vam Logitech Z4 na njuškalu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2016 15:38 (explorer 4).
13 godina
explorer 4 kaže...
geronimo4661 kaže...

Ne, mislim na Edifier S730, zvjerke sa subwofferom mase preko 20kg i membranom od 10". Ovaj 330 je najniži model iz te serije, a 530 je na polovici, što se i vidi po specifikacijama, koje su i dalje jako dobre.

Nisam znao da možeš dobaviti Edifier, jer su tu kod nas prilično nedostupni, možda pokoji model, ali oni slabiji.

Ne znam kolika ti je soba, ali prejaki zvučnici bi možda mogli biti overkill. Generalno pričamo o dobrim i kvalitetnim zvučnicima, tako da tu što god da kupiš ćeš bit zadovoljan. S tim da bi ti Creative za onih 250 eura dao daleko najmanje. Mali subwoofer, kao što je na onom Creative modelu, ne može niti vode donijeti ovome na modelu s530d. Da ne govorim o S730, koji izbija štokove i skida slike sa zidova po potrebi.

Ako gledaš ponajprije za filmove, s530d bi tu ipak trebali biti u prednosti. S tim da je to prilično velik novac, a ako soba nije velika, možda bi i s330d mogli odraditi dobar posao.

EDIT: Druže ni 330 ni 530 nemaju daljinski, tako da ti oni otpadaju onda.

EDIT 2: Ako kome trebaju dobri i kvalitetni 2.1 zvučnici za 250kn, evo vam Logitech Z4 na njuškalu.

Da,vjerujem da je  s730 dobar,ali i kosta skoro 400 eura.Ja sam trenutno u Ateni tako da  ovdje imam solidnu ponudu zvucnika.

A dnevni boravak nije velik,mozda jedno 15 kvadrata,a posto sam u zgradi te  filmove/serije gledam uglavnom navecer , jacina i nije presudna,radije biram pristojnu kvalitetu zvuka.Za s330d znam da imaju samo onaj zicani kontroler(cak bi mozda i to pregrmio nekako ako je dobra kvaliteta zvuka za tu lovu),ali s530 bi trebao imati oboje,bar koliko vidim u ponudi na internet stranicama i na pokojem videu na youtube.

Uglavnom,probat cu slijedeci tjedan poslusati i m audio i edifier i nadam se uzeti nesto,ne mogu vise podnijeti ove tv zvucnike,pogotovo kad sam  zadnjih 12-13 godina koristio onkyo sustav.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Koji media player kupiti?, Vaš audio kutak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice