Savjetnik za izbor pc zvučnika
- poruka: 4.903
- |
- čitano: 1.393.457
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Prvo, WUT? 1 2 ((ako neko može objasnit, jer ja samo znam za 3000, a nisam baš siguran da i 2000 isto izgledaju..)) Drugo, ti genius 3000, kada ih odsarafim dali mogu malo zatrest pod?
Ja vec 6 godina furam X-530 , prezadovoljan i ni ne pomisljam na nista drugo.... za kucnu upotrebu best buy , bio-ostao...
Oživljavam malo temu.
ugl uzimam nove zvučnike 2.0 do 600 kn i sad se dvoumim izmedu Genius sp hf 1800a i Genius sp hf 2020,
što više gledam to manje znam koje bih uzeo.
Ako može bilo kakva pomoć puno hvala.
edit: uzeo sam 1800a
I za one koji se slučajno budu dvoumili između ovih gore, 1800 je bolji model.
Osim ako vam nužno ne treba daljinac.
I za one koji se slučajno budu dvoumili između ovih gore, 1800 je bolji model.
Osim ako vam nužno ne treba daljinac.
Sad mi je odmah lakše haha
Pozdrav. Što mi je bolje uzeti, ovo kinesko pojačalo ili ovo sony pojačalo s njuškala. dali ovo pojačalo s njuškala samo za subwoofer ili može reproducirati sve tonove?
i može preporuka nekog pojačala do 200kn do 50w.
LP
Pozdrav. Što mi je bolje uzeti, ovo kinesko pojačalo ili ovo sony pojačalo s njuškala. dali ovo pojačalo s njuškala samo za subwoofer ili može reproducirati sve tonove?
LP
Za što, za auto? :)
A najjeftinije pojačalo koje sam našao na Njuškalu je 350 kuna.
LP
Za što, za auto? :)
A najjeftinije pojačalo koje sam našao na Njuškalu je 350 kuna.
Za kuću mi treba pojačalo, imam dva Sony zvučnika koji stoje pa da ih spojim na pc

Pozdrav. Zanima me što mislite o zvučnicima Logitech Z130. Planiram ih kupiti i spojiti na televizor jer nisam zadovoljan kvalitetom zvučnika ugrađenih u televizor.
Hvala.
A ti ce biti vjerojatno gori nego oni na televizoru. Samo 2x2.5W i to iz plastike...
Gledaj nesto tipa Genius SP-HF1800A u tu svrhu...
Ma kakvi Logitech 2.0, to je prošlo svršeno vrijeme. Od modela Z10 i Z520 nisu napravili ništa vrijedno spomena.
Kao što ti je kolegea gore naveo, gledaj neki Genius.
Hvala na odgovorima ali ne trebaju mi baš neki jaki zvučnici. Cijenu sam mislio izdvojiti oko 150 kn
Sviđaju mi se ovi Genius SP-HF150 ali oni se priključuju samo preko USB-a, a meni trebaju zvučnici koji imaju onaj 3.5mm priključak.
Ma čak nije stvar ni u snazi, već u tome da Z130 nisu dovoljno kvalitetni zvučnici da zamjene one ugrađene u televiziju.
Ček, idem ti na njuškalo vidjet što ima.
EDIT: Evo na njušci zbilja nema ništa pametno, pa sam izdvojio ove Creative itrigue 3200 za 200 kn, 2.1 sustav ali su stvarno dobri zvučnici za tu siću.
Hvala svima na prijedlozima. Sad sam pronašao neke stare zvučnike od kompa pa sam ih probao spojiti na TV i super su ali pošto su stari pogledati ću još kakvih ima za kupiti.
Pozdrav
Ti genius zvučnici imaju 3.5" priključak. USB služi za napajanje
Ti genius zvučnici imaju 3.5" priključak. USB služi za napajanje
Što stvarno? Ja nigdje nisam vidio da imaju 3.5mm priključak.
Nisam ni vidio da to piše. Super! Onda ću najvjerojatnije njih uzeti u Protisu su 52,70 kn. Čitao sam na internetu da su jako dobri
Ima li tvoj TV USB priključak?
Ako ne morat ćeš kupit i USB punjać
Ima li tvoj TV USB priključak?
Ako ne morat ćeš kupit i USB punjać
Ima ali na njega je priključen prijenosni HDD. Imam doma nekoliko punjača od Android uređaja, hoću li moći zvučnike spojiti na njega pa u struju ili?
Da
Ja sam to isto mislio napraviti ali bojim se da ga ne bih spržio
ne kužim se u struju ali ja koristim jedan punjać od 5V za sve i nemam problema sa eksplozijama
Pozdrav, molim par prijedloga za solidne zvucnike 2.1 do 300-tinjak kuna. Treba mi za laptop i projektor uglavnom za gledanje filmova i slusanje glazbe. Hvala
Ako ti ne smeta rabljena roba, uzmi one Creative što sam predložio par postova iznad.
Od ovih novih zvučnika nema kruha, a da dođu 300 kn.

Zvučnici do 1500kn, 5.1 po mogućnosti, što jači i kvalitetniji, bit će raštrkani po sobi za ugođaj. The more the merrier rekli bi. Ne razumim se toliko u zvučnike pa je svaki savjet dobrodošao.
Trenutno posjedujem ove ( http://www.links.hr/artikl-100.503.193 ), dakle htio bih nešto što će još eventualno pojačati ove ili da uštekam dodatne ili slične kombinacije što je moguće, jer se ne razumijem, unaprijed hvala!
Ako na njima slušaš glazbu onda ti 5.1 ne treba. Možeš prodat te Z523 i kupiti npr. Z623. Imaju mnogo više snage i kvalitetnije zvuče. 1100 kn
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9220
Ili ako baš želiš najjače od PC zvučnika se rastegni koju kunu pa uzmi Z906 za 1800 kn
Oživljavam malo temu.
ugl uzimam nove zvučnike 2.0 do 600 kn i sad se dvoumim izmedu Genius sp hf 1800a i Genius sp hf 2020,
što više gledam to manje znam koje bih uzeo.
Ako može bilo kakva pomoć puno hvala.
edit: uzeo sam 1800a
Imam Genius SP-HF1800A i veoma sam zadovoljan s njima, kakvu zvucnu imas? Kakvi su dojmovi kolega?
Ja ih koristim spojene na svoj laptop - Toshiba Satellite L50-A-138, sad me zanima ako netko bolje zna dali bi mi preporucili kupnju neke eksterne USB zvucne i dali bi dobio ista kvaliteniji zvuk s njom?
Kakvi su zvucnici Logitech Z523? Imam priliku kupiti bijele koji su koristeni nekoliko sati, a zatim spremljeni u ormar i nisu vise koristeni. Nemaju garanciju, a cijena je 250kn, je li to isplativo?