Razer Mako 2.1 zvucnici

poruka: 237
|
čitano: 27.381
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Razer Mako 2.1 zvucnici
microman kaže...
Mirko935 kaže...

Ma ne mislim ni ja da će staviti pojačalo od par tisuća dolara, samo sam htio reći da u vezi zvučnika uvijek više vjerujem renomiranom proizvođaču zvučnika nego proizvođaču gaming opreme, that's it. Namigiva

Čisto sumnjam da je Razer proizveo te zvučnike, vijerojatno su od nekog drugog a razer je samo brandirao svoje ime. Isto radi Corsair sa večinom svojih proizvoda i zato ja jednako vijerujem kako Seasonicu tako i Corsairu.Smijeh

ni apple ne proizvodi iphone, ali to je njihov brand, a sada tko sve stoji iza toga to je drugi par opanaka

evo nekih dobavljača za iphone 3g

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 17:20 (hd22sb).
16 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

ni apple ne proizvodi iphone, ali to je njihov brand, a sada tko sve stoji iza toga to je drugi par opanaka

evo nekih dobavljača za iphone 3g

iPhone Primary Contractors  - a partial list Software and design Apple USA Assembly Foxconn?, Quanta, Unknown Taiwan TFT-LCD Screen Sanyo Epson, Sharp, TMD Japan Video processor chip Samsung Korea Touch screen overlay Balda Germany Bluetooth chip Cambridge Silicon Radio UK Chip manufacture TSMC, UMC Taiwan Baseband IC Infineon Technology Germany WIFI Chip  Marvell USA Touch screen control chip Broadcom USA CMOS chip Micron USA NOR Flash ICs Intel, SST USA Display Driver chip National Semi, Novatek US, TW Case, Mechanical parts Catcher, Foxconn Tech Taiwan Camera lens Largan Precision Taiwan Camera module Altus-Tech, Primax, Lite On Taiwan Battery Charger Delta Electronics Taiwan Timing Crystal TXC Taiwan Passive components Cyntec Taiwan Connector and cables Cheng Uei, Entery Taiwan

Izokrečeš ono što sam ja mislio. Apple ne proizvodi iPhone,več se iPhone sklapa u Foxconn, al Apple je dizajnirao i patentirao iPhon, dok primjerice Corsair kupuje gotova Seasonicova riješenja i na njih stavlja naljepnice. Isto tako je vijerojatno napravio i Razer. Znači platio je gotovi proizvod i na njega nakeljio svoju naljepnicu.

I'll be back
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Mirko935 kaže...

Ma ne mislim ni ja da će staviti pojačalo od par tisuća dolara, samo sam htio reći da u vezi zvučnika uvijek više vjerujem renomiranom proizvođaču zvučnika nego proizvođaču gaming opreme, that's it. Namigiva

Čisto sumnjam da je Razer proizveo te zvučnike, vijerojatno su od nekog drugog a razer je samo brandirao svoje ime. Isto radi Corsair sa večinom svojih proizvoda i zato ja jednako vijerujem kako Seasonicu tako i Corsairu.Smijeh

Ni ne mislim da ih Razer proizvodi, ali kod Corsaira se zna za svaki proizvod tko ga radi. Kad bi se znalo tko ove zvucnike proizvodi bi bilo bolje, ovako im ne vjerujem ni najmanje :P
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Izokrečeš ono što sam ja mislio. Apple ne proizvodi iPhone,več se iPhone sklapa u Foxconn, al Apple je dizajnirao i patentirao iPhon, dok primjerice Corsair kupuje gotova Seasonicova riješenja i na njih stavlja naljepnice. Isto tako je vijerojatno napravio i Razer. Znači platio je gotovi proizvod i na njega nakeljio svoju naljepnicu.

čisto sumnjam da je trakvo što napravio, mislim da je to njihov dizajn i njihova ideja , a sada s kime su u sardnji ih napravili to je nešta drugo

dakle kad uzmeš corsair i seasonic, to ti dođe isto kao da kažeš da je mako napravio logitech za razer

ne znam čiji proizvod bi na tržištu bi mogli rebrandirati, jer uređaj kao mako nema nitko drugi, a seasonic ne proizvodi samo za corsair napajanja, ima tu i drugih igrača

16 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

Evo tko proizvodi te zvučnike

Uostalom autor teme je dao opis u kojemu piše da je sustav certificiran od strane THX-a

I'll be back
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

čisto sumnjam da je trakvo što napravio, mislim da je to njihov dizajn i njihova ideja , a sada s kime su u sardnji ih napravili to je nešta drugo

dakle kad uzmeš corsair i seasonic, to ti dođe isto kao da kažeš da je mako napravio logitech za razer

ne znam čiji proizvod bi na tržištu bi mogli rebrandirati, jer uređaj kao mako nema nitko drugi, a seasonic ne proizvodi samo za corsair napajanja, ima tu i drugih igrača

THX drži patentna prava na taj zvučnićki sustav, a razer je samo kupio taj sustav i brandirao pod svoje ime.

Evo što ti piše ispod slike

to buy a Razer Mako 2.1 THX Certified Multimedia System.

I upravo isti taj THX poizvodi zvučne sustave za Logitech, Creative Labs,M&K,kenwood,JVC,Sharp,itd.... LINK

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 17:44 (microman).
15 godina
neaktivan
microman kaže...
hd22sb kaže...

THX drži patentna prava na taj zvučnićki sustav, a razer je samo kupio taj sustav i brandirao pod svoje ime.

I upravo isti taj THX poizvodi zvučne sustave za Logitech, Creative Labs,M&K,kenwood,JVC,Sharp,itd.... LINK

THX je certifikat za standard, a ne proizvodac!!!

The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

Da li bih osjetio razliku da prijeđem s Altec Lansing 221 zvučnika na ove Razerove?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
hd22sb kaže...

Zar THX nije certifikat da je zvučnik prošao neke određene testove i da dobiva THX certifikaciju a ne proizvođač!?
Odnosno ta je taj THX nešto slićno SILVER, GOLD i to, kod napajanja?!

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Da li bih osjetio razliku da prijeđem s Altec Lansing 221 zvučnika na ove Razerove?

Bi

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...
microman kaže...
hd22sb kaže...

Zar THX nije certifikat da je zvučnik prošao neke određene testove i da dobiva THX certifikaciju a ne proizvođač!?
Odnosno ta je taj THX nešto slićno SILVER, GOLD i to, kod napajanja?!

pa no..THX je komad papira na kojem pise da je uredaj prosao odredene testove i da se time odobrava koristenje THX logo'a..

16 godina
neaktivan
thedream kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Bi

Nego, de vidi za one Mission-e, jel to 40% od one cjene koje je navedena, da se bre bolje zaletim po jedne!?

17 godina
neaktivan
thedream kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Bi

Koliko bi to otprilike bilo bolje?

[Edit]

Ivsa na što misliš?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 17:54 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

jel ovo za sekciju humor ili šta!?

mislim ono, to nas zekiš ili je stvarno pitanje, ako zaprave pitaš onda je odgovor da, itekako bi osjetio

15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Definitivo!

17 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

Mislio sam da ću osjetiti razliku, ali sam htio biti siguran. Osmijeh Ima li nešto bolje od toga, a da ima na nabava.netu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Mislio sam da ću osjetiti razliku, ali sam htio biti siguran. Osmijeh Ima li nešto bolje od toga, a da ima na nabava.netu?

Ima Focal,ali je skup ko drniški pršut,i još malo više.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

Može li konkretna preporuka?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Može. Yamaha receiver za 1500kn i Missioni E32 sa 40% popusta. Ako je na tu cifru 40% popusta. Ili oni drugi floorstanderi za 899,pa na to 40%. Nemaš šta razmišljati ako je to 40% na te cijene. Trebali bi svi otići po jedne.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

trebaš reći cijenu i šta otprilike tražiš, dakle kakve su ti želje

17 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
Razer_Copperhead kaže...

700-800 kuna, a služili bi za muziku, filmove i poneku igru tipa NBA 2k i PES.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 18:02 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
hd22sb kaže...
Razer_Copperhead kaže...

700-800 kuna, a služili bi za muziku, filmove i poneku igru tipa NBA 2k i PES.

onda se najbolje obrati thedream, on će ti naći na njuškalu polovne zvučnike i pojačalo za tu cijenu, dakle bolje od toga nećeš nikako naći

17 godina
neaktivan
Razer Mako 2.1 zvucnici

Polovno ne kupujem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thedream kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Može. Yamaha receiver za 1500kn i Missioni E32 sa 40% popusta. Ako je na tu cifru 40% popusta. Ili oni drugi floorstanderi za 899,pa na to 40%. Nemaš šta razmišljati ako je to 40% na te cijene. Trebali bi svi otići po jedne.

trebali bi samo kaj nemam za papar..ostal sam bez posla lol O.T. im neko neki job za mene, radim bilo sta Nevinašce

da radim kupio bi sleper pa nek se nade :p

15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Polovno ne kupujem.

ako možeš nadodati još nekih 300 kn, onda uzmi si svakako ovo

http://protis.hr/products/details/zvucnici-logitech-z2300/4020?service=1

17 godina
hd22sb kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Polovno ne kupujem.

ako možeš nadodati još nekih 300 kn, onda uzmi si svakako ovo

http://protis.hr/products/details/zvucnici-logitech-z2300/4020?service=1

opet su pojeftinili vidim... zovem protis, al je zauzeto... oni su stalno zauzeti... :/

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan
microman kaže...
hd22sb kaže...

Krivo shvacate!

Ovi zvucnici su napravljeni u suradnji THX I Razera i obratno!

TO su jedini zvucnici koje je thx napravio (i to nesto znaci)!

Znaci razer je nazvao thx i rekao ekipa, dovedite pi*ke kod nas u gajbu da igramo poker i razgovaramo o poslu, posto imamo prijedlog za vas... a sve ostalo je legenda!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Krivo shvacate!

Ovi zvucnici su napravljeni u suradnji THX I Razera i obratno!

TO su jedini zvucnici koje je thx napravio (i to nesto znaci)!

Znaci razer je nazvao thx i rekao ekipa, dovedite pi*ke kod nas u gajbu da igramo poker i razgovaramo o poslu, posto imamo prijedlog za vas... a sve ostalo je legenda!

ako je tako, to je onda njihova sramota, ima drugih proizvođača koji imaju omnipolarne zvučnike već godinama, ali proizvode zvučnike koji to obavljaju vrhunski

17 godina
Razer Mako 2.1 zvucnici

Nakon dosta premisljavanja, narucil sam Z2300 iz ovog foruma :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 20:33 (Batista).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
thedream kaže...
Razer_Copperhead kaže...

trebali bi samo kaj nemam za papar..ostal sam bez posla lol O.T. im neko neki job za mene, radim bilo sta Nevinašce

da radim kupio bi sleper pa nek se nade :p

Navodno da se taj popust od 40% odnosi na sve Mission zvučnike u Vemil-ovom ponudi!? Šutim

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice