u ponudiu nema 308 i 367 pa se dvoumim izmedu te dvi
Preporuka slušalica
- poruka: 200
- |
- čitano: 74.966
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
u ponudiu nema 308 i 367 pa se dvoumim izmedu te dvi
367,Ali probaj ih obavezatno da vidiš kako ti sjede na glavi.
evo ljudi da ne otvaram novu temu.slusalice do 200 kn u linksa.medusa nx ili gamecom 307
HVala unaprijed
Speedlink Medusa NX !
5 | Medusa NX |
---|---|
1 | Gamecom 307 |
HGspot GameCom 380 200kn, uzmi ih dok su još tako jeftine bolje su sto puta
Jučer sam kupio GameCom 380 i prezadovoljan sam njima. Samo što neznam u koji utor da ih zaštekam pošto u zelenom konektoru otraga imam zaštekanu liniju, a ispred kučišta se čuje šum.
Evo odmah jedna anketa.
Kamo imate uštekane svoje slušalice/headset ?
5 | Na zadnjoj ploči u nekom utoru |
---|---|
1 | Na prednjoj ploči |
1 | U zvučnicima/liniji |
Jučer sam kupio GameCom 380 i prezadovoljan sam njima. Samo što neznam u koji utor da ih zaštekam pošto u zelenom konektoru otraga imam zaštekanu liniju, a ispred kučišta se čuje šum.
Evo odmah jedna anketa.
Probaj uštekati liniju na front panel a slušalice na back....moje su na usb-u :)
Evo odmah jedna anketa.
Probaj uštekati liniju na front panel a slušalice na back....moje su na usb-u :)
Dobra ideja. Nisam se toga sjetil.
EDIT: Složil sam!!!!! Liniju sam uštekal naprijed, a slušalice iza. Sad sve radi super.
Ja uvijek iza uključim i svake slušalice rade
da ne započinjem novu temu...trebam slušalice za mob cijena oko 100 kn može...slušam trance tak da bude bass malo bolji i zvuk kvalitetan...
da ne započinjem novu temu...trebam slušalice za mob cijena oko 100 kn...slušam trance tak da bude bass malo bolji i zvuk kvalitetan...
Sennheiser MX 271 mi se cine najbolje do 100kn !
ako još ima neku preporuku neka kaže....
kontakt mi se gubi na sonyjevim slušalicama mdr-ex52, starim 5 godina.. i bio sam izuzetno zadovoljan njima.. znači, htio bi neke slušalice za mobitel, uz naglasak na kvalitetan bass, pošto i ja (kao i kolega iznad) slušam trance, house i sve takve žanrove..
našao sam ove Panasonic RP-HJE 270K.. znači negdje u tom rangu cijene tražim, a i da su isključivo sa ovim silikonskim gumicama.. a opet kvalitetne..
Kaj vi mislite o ovom trenutnom izboru? Kako Panasonic stoji sa slušalicama? Ili da čekam drugu plaću, pa da piknem opet Sonyjevke :)
Ako želiš jak bas onda je svakako najbolji izbor do 150 kn Sennheiser cx 150.
Ja imam Philips SHE9700 i također imaju jak bas , dosta su glasne , udobne su i lagane !
koju bi vi uzeli za slusanje mjuze s mp3? jeftiniju ili skuplju varijantu?
http://www.instar-informatika.hr/steelseries-slusalice-siberia-in-ear-headset/0160233
http://www.elipso.hr/audio__video/slusalice/PANASONIC-RP_HJE120E_A/
Osobno bih uzeo skuplju varijantu , jer sam i sam sebi dokazao da je razlika nebo i zemlja između takvih slusalica nizeg i viseg cijenovnog ranga !
game com 367, imam ih i vrijede svake lipe, po meni najbolje u svo rangu.
Pozdrav!
Može preporuka nekih jeftinijih slušalica (stotinjak kuna) s mikrofonom ili bez, svejedno mi je? Prije sam imao ove, bile su mi dobre, ali su se pokvarile.
Hvala!
Nisam ih imao na glavi , a kolko sam citao po reviewima prilicno su dobre za glazbu ! Inace Speedlink radi vrlodobre sluske !
Trebam preporuku nekih over-ear slušalica.
Koristio bi ih iskljucivo vani (pa mi je bitno i da liče na nešt) za slušanje glazbe na iPodu.
Neka budu oko 300kn
Molio bih preporuku slušalica za igranje do 250kn, uzeo bih i polovne ako treba. zahtjevi su:
-udobnost za malo veću glavu
-5.1 zvuk
-plus ali ne i zahtjev bi bio da su bežićne
Nisam pratio bas cjene i to pa isprike ako sam stavio premalu cjenu za zahtjeve koje imam. u tom slučaju predložite najjeftinije kaj bi pokrilo zahtjeve koje sam napisao. hvala.
Do 250 sumnjam da ces naci nove 5.1 sluske , inace preporucam Speedlink Medusa NX 5.1 Gaming USB !
Uzmi Gamecom 380, zayebi te virtualne 5.1/7.1 spike, od toga nista nema..
Gamecom 380
Meduse su prave 5.1 sluske , imaju u sebi 8 zvucnika !
ja naručio Gamecom 380, izgledaju dobre slušalice...