Preporuka A3 printer

poruka: 6
|
čitano: 1.992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka A3 printer

Trebam preporuku za A3 printer koji će koristiti student Građevine, uglavnom će se printati programi na A4 formatu povremeno A3. Oko  50 stranica tjedno. Printer treba moći printati na hamer papir i poželjna je ladica za papire, da se papir ne mora stalno mijenjati. Sve to ako je moguće za nekakvu prihvatljivu cijenu.

Unaprijed hvala na trudu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 16:10 (MrVivi).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Preporuka A3 printer

Najjeftinija opcija za održavanje i nacrte A3 formata ti je HP DeskJet 1200 i sl. Ima velik spremnik od 40 ml tinte

A zamjenske tinte tog kapaciteta te dođu cac 100 kn

Znač nema fiksnu glavu i svaki puta sa zamjenom kazete dobiješ novu glavu

Svi drugi A3 printeri imaju fiksne glave i kazete koje su 50% manjeg kapaciteta. A kad ti rikne fiksna glava nova te košta isto onoliko koliko bi eventualno dao za neki refubrishe HP Gesk Jet 1200.

Znači bacaš ga nakon 5 - 10 000 otisaka. Dok HP DeskJet 1200 može doživjeti i  preko 80 000 otisaka.

16 godina
neaktivan

hvala na odgovoru, ali jesi siguran da si naveo točan model jer ja nemogu naci nikakav HP DeskJet 1200.

9 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

koliko ja vidim ovo je veoma star printer koji se vise ne proizvodi ili propustam nesto

9 godina
neaktivan

Ali je zato definitivno kvalitetniji proizvod od svih sličnih uređaja koji se danas proizvode za istu cijenu.

Na primjer kupiš novi

Rikne ti glava nakon 3-4000 otisaka. Pitaš kolioko košta nova glava Odgovor 800- 900 kn I Kažeš Hvala

I bacas svoj novi printer u konteiner

A ovaj stari kod nekoga još uvijek radi jer ga je netko isto tako stavio pred konteiner jer radije kupuje onaj novi od malo prije. I rado posječuje taj konteiner iz susjedstva-

E sad zaključi sam koji je za tebe bolji odabir

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice