Znači prednji ulaz za mikrofon mi radi probleme, ponekad radi super satima i samo stane... Maloprije uključim mikrofon, pitam ljude jel me cuju, svi me cuju i odjednom samo usred igre shvatim da me nitko ne dozivljava (nije proslo niti 5 minuta), izadem i vidim u discordu kada pricam ne svijetli, probao na ts3, na recordu od windowsa i internetu, ne radi... Spojim na straznji i radi normalno, vratim i ovaj put cak niti u pocetku ne radi
Probao sam prckati po opcijama u realteku, ali nista... Do sada godinu dana sam bio spojen na straznji, ali kako sam spustio kutiju sa stola prisiljen sam na prednji ulaz... Osim toga na straznjem ulazu nikad nisam imao problema sa sumovima, a na prednjem mi znaju reci da pocinjem sumiti odjednom, sto je ispalo i na testu kada sam isprobavao neki dan
Frustrirajuce je vec, a svi odgovori s interneta su stari po par godina i za starije verzije, i nista ne pomaze... Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo što opisuješ upućuje na hardverski problem, dakle badava si prčkao po Realtekovom kontrolnom panelu. Vrlo vjerojatno je riječ o slabom kontaktu - provjeri je li ti prednji panel propisno spojen u matičnu ploču. Ako jest, vjerojatno je problem sa samim konektorom - možda je puknuo lem negdje. Ako je puknuo, trebalo bi ti ponovno zalemiti.
A najjednostavnije rješenje ti je kupiti produžni kabel pa mikrofon možeš uštekati u stražnji konektor.