Pisač Epson stylus office DX 7450 i 8450 ?

poruka: 17
|
čitano: 6.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molim vas za misljenje o ova dva gore navedena pisaca il preporuka za pisac 3u1 do 700 kn. Hvala !

0 0 hvala 0
16 godina

CANON MP360

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam isto do prije neki dan razmišljao koji da kupim, i nakon pomnog "istraživanja" došao sam do zaključka da je najbolje uzeti Canon mx310...

Ima fax, kopirku, skeniranje... Ima ADF - to znači da samo staviš papire na vrg printeri i on ti ih sam uzima skenira i printa bez tvoje pomoći.. Crva liga je i nećeš pogriješiti što si ga kupio Cool

Q6600 (3.0Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala na odgovorima,ali ako moze koja rijec o ova dva pisaca koja sam navela jer im je cijena sasvim ok,pa ako mozete procitati malo o njima i kao laiku mi rec dal se isplati uzeti ga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja imam x8450 i radi dobro  i iznenadio sam se kako dobro printa slike sa fotica ima dobar skener sa puno opcija i imas citac kartica dosta brzo prenosi podatke. Mozes ga stavit na tih naćin rada i stvarno dosta tise radi. samo mi je zamjerka sto malo dugo printa slike ali za tu cijenu je dobar. Skener ti dosta brzo radi. I ako neces kupovat original boju kopija ti dode samo 44 kn.

Ako te jos sta zanima pitaj.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pisač Epson stylus office DX 7450 i 8450 ?

Gledala sam u ve milu i hg spotu tamo ih nema do daljnjega,gdje da jos potrazim ?

16 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Ja sam isto do prije neki dan razmišljao koji da kupim, i nakon pomnog "istraživanja" došao sam do zaključka da je najbolje uzeti Canon mx310...

Ima fax, kopirku, skeniranje... Ima ADF - to znači da samo staviš papire na vrg printeri i on ti ih sam uzima skenira i printa bez tvoje pomoći.. Crva liga je i nećeš pogriješiti što si ga kupio Cool

Ima li taj citac kartica ? Sta je prevagnulo da si se odlucio za canon ?
17 godina
neaktivan

Moja preporuka pisač, scaner, kopirka, fax u metrou. Lexmark X5650 - 535,58 kn

17 godina

Nema citat kartica, niti mi to uopće nije potrebno u životu..

Prevagnulo je da malo troši, brzina ispisa, ADF ( o čemu sam gore pisao, jednostavno fenomenalna stvar), odlična kvaliteta ispisa.. neznam šta da još nabrojimCool

Q6600 (3.0Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Nema citat kartica, niti mi to uopće nije potrebno u životu..

Prevagnulo je da malo troši, brzina ispisa, ADF ( o čemu sam gore pisao, jednostavno fenomenalna stvar), odlična kvaliteta ispisa.. neznam šta da još nabrojimCool

Hvala na na iscrpnom odgovoru Osmijeh,pogledala sam ga i ako nista drugo, kao laiku, lijepi mi je model Smijeh
16 godina
neaktivan
ajde kaže...

Moja preporuka pisač, scaner, kopirka, fax u metrou. Lexmark X5650 - 535,58 kn

Cijena je primamljiva al za njihovu kvalitetu i nisam bas cula nesto pohvalno.To si sad nedavno kupio u metrou ?
17 godina
neaktivan

Sad je na akciji. Kupi ono što misliš da je dobro. Lexmark je dosta dobar ali Epson ti možda ima jeftinije tinte. Nisam kupio Leksmark već Xerox laserski 6110 prije pola godine i zadovoljan sam.

16 godina
neaktivan

Danas sam bila u ve milu i skroz su me smotali.Kupila sam monitor,a po pisač zbog kojeg sam išla,nisam.Njihova preporuka je bila epson stylus SX 405.Jel možda netko nešto o njemu zna?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

SX405 je novija generacija all-in-one uređaja za razliku od 7450 i 8450... Neke naprednije funkcije i napredno provjeravanje rada mlaznica na glavi printera... Teško će ti se dogoditi da imaš loš ispis a ako se i dogodi - čišćenje troši jako malo boje i jednostavno je i automatizirano - printer sam provjerava koja mlaznica ti ne radi...

A i cjenovno ti ulazi u izbor - do 700 kn... Ako ideš na skuplji stroj - meni se osobno sviđaju oni koji imaju i opciju ispisa na CD medije - kao npr. RX585 (skoro 900kn :( )... Ali je fora vrhunska... Ili... :) SX600FW (wireless, LCD u boji...)... Ali to je već daleko od navedene cijene... Fancy stroj... :)

16 godina
neaktivan

hvala na duuugggoooo iscekivanom odgovoru. vilinkralj  Poljubac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozete meni preporuciti Print Copy Scan uređaj do 820kn =?

[url=http://img16.imageshack.us/i/sighx.gif/][img=http://img16.imageshack.us/img16/1065/sighx.th.gif][/url]
12 godina
neaktivan
Pisač Epson stylus office DX 7450

Dobio sam printer Epson dx 7450, kupio nove orginal boje i on ih ne prepoznaje. Pokusao sam slijediti upute, ali nista. Molim za pomoc . Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice