Periferija do 1000 kn

poruka: 44
|
čitano: 6.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Periferija do 1000 kn

mislim da ipak necu kupovat tipkovnicu onda jer su mi mis i slusalice uno bitniji, a ako njih nađem jeftino onda cu kupit ako ne nista. znaci sad sam gledo razer carcharias i zanima me jel su to obicne stereo slusalice ili?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Periferija do 1000 kn
mar123 kaže...

mislim da ipak necu kupovat tipkovnicu onda jer su mi mis i slusalice uno bitniji, a ako njih nađem jeftino onda cu kupit ako ne nista. znaci sad sam gledo razer carcharias i zanima me jel su to obicne stereo slusalice ili?

Ja stvarno ne razumin šta će ti tako skupe slušalice. Da sam na tvom mjestu uzeo bih CREATIVE LABS Sound Blaster Tactic3D Alpha, Logitech G110 te Razer Death Adder ili Steelseries Xai.

16 godina
Periferija do 1000 kn

evo naso sam u oglasniku slusalice razer megalodon za 600 kn stare 2 tjedna i sve radi. nemaju garanciju niti kutiju. dal da kupim ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

evo naso sam u oglasniku slusalice razer megalodon za 600 kn stare 2 tjedna i sve radi. nemaju garanciju niti kutiju. dal da kupim ili ne?

Dobra je to cijena samo provjeri da li rade.

16 godina
Periferija do 1000 kn

covjek je reko da ce mi ih dopelat doma. ali mene brine to sto nemaju garanciju. jel se događaju neki kvarovi na njima?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

covjek je reko da ce mi ih dopelat doma. ali mene brine to sto nemaju garanciju. jel se događaju neki kvarovi na njima?

Lako za garanciju da nebi on tebe istuko i uzeo ti novce?

Uzmi nekokog sa sobom za svaki slučaj, ako možeš uzi ih par jačih pa neka samo čekau u autu.

16 godina
Periferija do 1000 kn

nemre on meni nis. doso bu kad mi je tata doma a moj tata je policajac s arsenalom u kuci tak da mu je bolje da se ne zaj**ava samnom xd.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Periferija do 1000 kn

evo upravo sam od jednog tipa iz oglasnika narucio deathadder-a za 300 kn sa postarinom ima garanciju i kutiju. taj isti prodaje i tipkovnicu roccat arvo i valo. arvo je za 250 kn, a valo za 300 kn. sto kazete na te cijene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Periferija do 1000 kn

ne sviđa mi se ta tipkovnica i cijena mi je skupa. ajde reci sto mislis o ovim roccat za tu cijenu jer vidim da su u ducanu 550 i 650 kn. hitno mi je jer trebam rec covjeku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Periferija do 1000 kn

G110 + RAT 5 + Fatal1ty.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Periferija do 1000 kn

ti nevidis da sam misa vec narucio i sad ispitujem o tipkovnici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ne sviđa mi se ta tipkovnica i cijena mi je skupa. ajde reci sto mislis o ovim roccat za tu cijenu jer vidim da su u ducanu 550 i 650 kn. hitno mi je jer trebam rec covjeku.

Ne znam prvbi put čujem.

17 godina
neaktivan
Periferija do 1000 kn

evo ti odlične slušalice

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice