Nove Slusalice,Tipkovnica i Mis..

poruka: 51
|
čitano: 7.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Evo imam jedno pitanje. Pošto je ebay pun jeftinih kineskih kopija, kako znat šta će mi lik poslat? Puno puta sam htio naručit periferiju sa ebaya al sam na kraju odustao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 18:11 (krayz1e).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nove Slusalice,Tipkovnica i Mis..
rocker55555 kaže...
Vapor kaže...
sLim95 kaže...
Jel sigurno kod ovih siberia da se ne placa carina i pdv?

Ovi šta šalju napišu da je dar i definiraju kao proizvod male vrijednosti. Tako da je 95% vjerojatnost da nećeš platiti ništa.

znaći plaćam samo siberice..

16 godina
protjeran
cujko14 kaže...

NE UZIMAJ IH!!!

Kupi Grado sr60i i Zalman mikrofon u obliku štipaljke. Budi pametan.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
krayz1e kaže...

Evo imam jedno pitanje. Pošto je ebay pun jeftinih kineskih kopija, kako znat šta će mi lik poslat? Puno puta sam htio naručit periferiju sa ebaya al sam na kraju odustao.

Pa citaj feedback za taj predmet i opcenito feedback kupca. Ako ljudi ne dobiju ono sto pise da kupuju napisu los feedback.

cujko14 kaže...

Da.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
13 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
cujko14 kaže...

NE UZIMAJ IH!!!

Kupi Grado sr60i i Zalman mikrofon u obliku štipaljke. Budi pametan.

zas da ne uzimam siberice i sad da se jos zezam s stipaljama -.-

16 godina
protjeran
cujko14 kaže...

zas da ne uzimam siberice i sad da se jos zezam s stipaljama -.-

Pa ne znam sjećaš li se, ali prva Siberia je dolazila s takvom postavom, slušalice i mikrofon odvojeno.

Zato što Grado ima puno bolji zvuk, osim ako nisi veliki ljubitelj izgleda i tih stvari pa kupuješ da budeš cool po komšiluku,

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
13 godina
neaktivan

ne nego sto ih mogu uzet za 200 kn a ne za 600 700 kn ..

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
cujko14 kaže...

ne nego sto ih mogu uzet za 200 kn a ne za 600 700 kn ..

Aha, ako možeš uzimaj ih.

16 godina
Mentalist kaže...

.-

Pa ne znam sjećaš li se, ali prva Siberia je dolazila s takvom postavom, slušalice i mikrofon odvojeno.

Na ovima je mikrofon povezan sa slusalicama.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina
neaktivan

Za poštarinu ti treba pisat free shipping ispod.

Ovo je odlična ponuda jer se praktički slušalice dobiju 200, 300kn jeftinije.

Pingu, Pingu, PIngu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i ovo kad mogu dole da uzmem garanciju npr za 10 $ dali valja to uzet mislim ako se pokvare ...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pita moj kolega gdje može nabaviti neku tipkovnicu do 350 kn i reko je da pomogučnosti tipke svjetle ka što ja imam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blazen22 kaže...

pita moj kolega gdje može nabaviti neku tipkovnicu do 350 kn i reko je da pomogučnosti tipke svjetle ka što ja imam

Moja preporuka Logitech G105 !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

Trenutno imam slusalice Philips SHPI900 ali sam izgrizao kabel {#}a i nekvalitetne su, sad zelim kupiti neke slusalice preko e-Baya za nekih 200kn-300kn. Mislio sam kupit neke od ovih a i vi mi jos preporucite... SteelSeries Siberia v2, Roccat Kave 5.1, Razer Carcharias... al nove, preko e-Baya ako se nađe Roccat Kave 5.1 i Razer Carcharias jeftinije.. favorit mi je Razer.. sad vi mi jos peporucite neke...

3 SteelSeries Siberia v2
1 Razer Carcharias
5 Rocat Kave 5.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Od ovih koje si stavio , uzeo bih Roccat Kave 5.1 ! Jos si pogledaj Plantronics Gamecom 777 , Speedlink Medusa 5.1 Gaming !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dali su bolje plantronics 777 ili siberia v2

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cujko14 kaže...
Dobra je ali sta kazes na razer lycosa ima tanje tipke a i jeftinija je ..

Ma dobra je, AL nakon duljeg vremena moze ti se desit da ti se izlizu tipke.

13 godina
neaktivan
ogi219 kaže...

Trenutno imam slusalice Philips SHPI900 ali sam izgrizao kabel {#}a i nekvalitetne su, sad zelim kupiti neke slusalice preko e-Baya za nekih 200kn-300kn. Mislio sam kupit neke od ovih a i vi mi jos preporucite... SteelSeries Siberia v2, Roccat Kave 5.1, Razer Carcharias... al nove, preko e-Baya ako se nađe Roccat Kave 5.1 i Razer Carcharias jeftinije.. favorit mi je Razer.. sad vi mi jos peporucite neke...

Roccat Kave 100% su ode najbolje al njih neces nac za 200-300 kn...One su ti oko 600-700kn

15 godina
cujko14 kaže...

dali su bolje plantronics 777 ili siberia v2

U toj dilemi uzeo bih Gamecom 777 , no pogledaj si i Speedlink Medusa NX 5.1 !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

frend mi ih ima i brutala su sluske bitno su mi slusalice samo za cod4 i da mi je mic dobar za pricanje na skypu i teamspeaku,,

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
s3rious kaže...
ogi219 kaže...

Roccat Kave 100% su ode najbolje al njih neces nac za 200-300 kn...One su ti oko 600-700kn

A znam

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice