Miš SHARKOON FireGlider

poruka: 240
|
čitano: 64.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Miš SHARKOON FireGlider
logic kaže...

ima 13 godina ;)

Ti u tim godinama nisi znao sve? ;)

ja nisam i ne vjerujem da on isto tako zna  sve.. 

ps. nas ne brige šta ti znaš bolje od drugih u razredu i o od profesora. Taj komentar samo ukazuje da imaš 13 godina i da misliš da si najbolji a nisi. I mi smo bili takvi

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 13:49 (joze).
17 godina
neaktivan

Nije bitno jel zna ili ne vec sto misli da zna ;)

:)
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Nije bitno jel zna ili ne vec sto misli da zna ;)

i mi smo takvi bili...  valjda Izlanuo se AL nekužim on bolje zna od profesora?? Šta ti misliš da profesor sada igra cod2 mp s razerovim mišem i tipkovnicom... AKo misliš na profesora iz informatike, on vam predaje informatiku ne gejming

17 godina
neaktivan

Hehehhehehee

Sad nisam siguran da ijedan profesor na svijetu prati logitecha, razora i sl na dnevnoj bazi ako uopste prati. AL najaca je njegova preporuka gamerima od gamera ;)

Mos misliti ;)

14 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

-.- ja odustajem od ovoga, vi ako želite koristiti normalne every-day use miševe Vi ih koristite, ja ostajem na gaming miševima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Hehehhehehee

Sad nisam siguran da ijedan profesor na svijetu prati logitecha, razora i sl na dnevnoj bazi ako uopste prati. AL najaca je njegova preporuka gamerima od gamera ;)

Mos misliti ;)

Čini se da dica manja od 16 godina nesmiju pristupit forumu.. Svaka čast iznimkama ali većina njih su ti "koji znaju", a stariji forumaši buga su naravno tu da ih se trpe i  da "učimo" od njih..

ps. nemislim  na ovu temu nego općenito

no back on topic napokon

ja ću uzet blacka, mislim da je bolji od normalnog

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 14:00 (joze).
15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider
ajd pa kad ga uzmeš javi dojmove čisto me zanima kakv je crni za razliku od običnog
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joze kaže...
logic kaže...

Hehehhehehee

Mos misliti ;)

Čini se da dica manja od 16 godina nesmiju pristupit forumu.. Svaka čast iznimkama ali većina njih su ti "koji znaju", a stariji forumaši buga su naravno tu da ih se trpe i  da "učimo" od njih..

no back on topic napokon

A sta ces kad se na vrijeme nismo poceli "baviti gamingom" ;) Sad moramo uciti ;)

@sejki32

Na pp mi nemoj pisati ono sto si napisao a pogotovo onakvim rijecnikom. Ovo nije tvoj razred niti sam ti ja frend iz klupe. Za to slijedi prijava.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 14:17 (logic).
17 godina
neaktivan
Dolu kaže...
Nije tolko važan geming mis .Važan je skill.Ja znam lika koji je pro i igra sa MS misem koji ne kosta ni 50 kuna.I taj dpi.Ja smatram da je 2000 dpi max šta ce ti mis sa puno dpi kad ih i neceš max koristit..(mislim staviti na najvise dpi)

imao sam mis koji sam dobio sa kucistem od 100kn. kuciste je doslo sa napajanjem, bezzicnim misem, tipkovnicom i zvucnicima.

taj mis sam koristio malo vise od 2 godine, i da mi nije bilo mjenjat baterije svako par sati, nebi ga jos mjenjo.

a najvaznije, skill koji sam imao sa tim misem nebi mjenjo za nista .

@logic: a jebiga, lako za trinaestogodisnjake ali zalosno je vidit ljude od 25-30 godina kojie se pale na te natpise gaymer.

15 godina
neaktivan
logic kaže...
joze kaže...
logic kaže...

Hehehhehehee

Mos misliti ;)

no back on topic napokon

A sta ces kad se na vrijeme nismo poceli "baviti gamingom" ;) Sad moramo uciti ;)

@sejki32

Na pp mi nemoj pisati ono sto si napisao a pogotovo onakvim rijecnikom. Ovo nije tvoj razred niti sam ti ja frend iz klupe. Za to slijedi prijava.

Šta ćeš ga i prijavljivat i kome,pa 3x si stariji..pusti..

Da se na temu vratim,ne - crni nije bolji od - normalnog,nit je jedan normalan a drugi nenormalan. To su isti hebeni i prokleti miševi od 199kn, s razlikom da crni ima pokrov od nečeg što ni sam ne znam kako da nazovem,guma nije,tepih nije,ali istina manje se znoje ruke - bar meni koliko sam ga probao.

Po kvaliteti i performansama ljudi od 10g,to su isti miševi.

Yu-Gi-Oh! tema je niže malo..

17 godina
neaktivan

Nisam rekao da cu ga ja prijaviti vec da za psovanje na pp slijede sankcije. Naravno da necu. Pa sin mi moze biti.

17 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Koristio sam Sharkoon Fireglider i miš uopoće nije loš. Dapaće, dobar je. Zbog toga ga i preporučam, za manje od 300 Kn to je jedan od najboljih/najisplativijih miševa.

Raspravljate se tu o senzorima a pojma nemate koji senzor se u FireGlideru koristi. Isti Agilent ADNS senzori kao i u hrpi Razer i Logitech miševa. Isti.

Jedina mana FireGlidera je ta da zbog svoje ogromne veličine nije baš za vrlo male ruke.

Što se tiče dpi, raspravljajte se sad malo o razlogu zbog kojeg Razer tvrdi da je dpi bitan. Ja znam zbog čega je bitnije više dpi. Logično iz same definicije dpi-ja.

Najbitnija vrlina "gamerskih" miševa je broj dpi, kvaliteta senzora i naravno - brzina pokreta koju miš/senzor može pratiti.

Uz to je naravno ergonomija, USB refresh, broj tipki i razne druge kerefeke.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Ono što bi ja uzeo kao ipak najbitnije je su tipke i ergonomija. Kod fireflidera one dve bočne tipke su bar meni dosta loše izvedene, meni su previsoko i pretvrde da bi ih ja mogao koristiti i sad mi tako stoje samo radi fore. Ali kao što kažeš za veče je ruke tako da meni super leži i super je ona guma sa strane za palac koja malo poboljšava grip. I podešavanje težine mi je također super.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

uezo sam blacka i dobia uz cd i i neku malu vrećicu i unutra su neke crne duguljaste naljepnice.. Čemu to služi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

uezo sam blacka i dobia uz cd i i neku malu vrećicu i unutra su neke crne duguljaste naljepnice.. Čemu to služi

to ti je kad ti se izližu "gumene nogice" odozdo na mišu da ih možeš zamijeniti

16 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

aha i ode piše da ne gledam laser.. ja sam ga se nagleda Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
logic kaže...

Na negamerskim misevima trokaju tipke? Vise tipki? Koliko? Sta znaci preciznost u igrama?

Marketinski trik, no vecinom su on gamer-ski visoke kvalitete (naravno, ne oni od 150Kn).

U FPS gaming-u dovoljne su 2 bocne tipke, po meni Reload te sekundarna za poziv Medic-u, prmjenu oruzja, promjenu klasa. Reload je obavezan.

Preciznost je vec cudna stvar, tu se radi o DPI-u te software-skoj osjetljivosti. Najbolje je DPI drzati na najvecoj mogucoj razini te podasavati ovo drugo. Cesto varira od misa do misa, u nezavisnosti od naljepnice sa nekim visokim brojem DPI-a.

Ergonomija dolazi sama po sebi zbog visoke cijene te paznje ulozene u razvoj.

To vec znas, Logitech je jedan od rijetkih ciji high-end modeli nemaju "Gaming" u nazivu.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky To do list: Weky-eva cura
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 20:40 (Mentalist).
16 godina
protjeran
Evo vidim kako se tema razbuktala ali u krivom smjeru.Samo da kazem da koristim mis od marke za koju nikad nisam cuo i koji ima samo scroll i dva klika ili kako ih vec zovete i mogu reci da sam prilicno dobar u igrama.Sutra stavim link od xfirea na kojem ima dosta SS-a sa skorovima sad pisem s moba pa nemogu.
One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
Evo vidim kako se tema razbuktala ali u krivom smjeru.Samo da kazem da koristim mis od marke za koju nikad nisam cuo i koji ima samo scroll i dva klika ili kako ih vec zovete i mogu reci da sam prilicno dobar u igrama.Sutra stavim link od xfirea na kojem ima dosta SS-a sa skorovima sad pisem s moba pa nemogu.

Tko je rekao da mis od 1KM ne radi? 

Poredba stara kao Grcka kaze: "I Golf prevozi ljude, no to nije razlog da ne kupis Mercedes-a".

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky To do list: Weky-eva cura
17 godina
odjavljen
Miš SHARKOON FireGlider

Imam taj miš i nakon godinu dana ovako stvari stoje:

Miš je super po obliku (barem za moju ruku jer volim veće miševe ioako mi je ruka mala),

na lijevom kliku se osjeti malo "istrošenost"...na što točno mislim? ne znam ali znam da jednostavno nije kao što je nekad bilo xD osjeti se jeftina plastika,

one ljepljive "stvarčice"(ne znam kako se točno zovu) ispod miša se dosta brzo istroše tj. miš ne klizi više tako dobro kao sa novim naljepnicama (ali osobno to mi ne smeta),

nakon godinu dana mislim da su klikovi malo bučniji što mi se ne sviđa...

ZAKLJUČAK: Ja sam zadovoljan i nemam nekih većih primjedbi, za 200 kn nećete naći bolji miš ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 21:02 (Kordy).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

ali zašto se nesmi gledat u laser

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

Jer oštečuje vid, laserska zraka koju nevidiš šteti oku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Jer oštečuje vid, laserska zraka koju nevidiš šteti oku.

to vjerojatno oštećuje ako baš buljiš u laser blizu.. ali ako gledaš miš sveukupnno odozdal nemože bit ništa?

17 godina
neaktivan

Pa tesko da ces bas tako otprilike uperiti laser u oko a i nije to laser neke velike snage. Nece ti biti nista ali da se sprijeci sudska tuzba napisu to.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Pa tesko da ces bas tako otprilike uperiti laser u oko a i nije to laser neke velike snage. Nece ti biti nista ali da se sprijeci sudska tuzba napisu to.

e onda mi nije ništa:D Na koliko dpia vi koristite miš.. Ja trenutno na 600Izlanuo se

17 godina
Miš SHARKOON FireGlider

A i vi se sa djecom prepirete... uhhhh...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
joze kaže...
logic kaže...

e onda mi nije ništa:D Na koliko dpia vi koristite miš.. Ja trenutno na 600Izlanuo se

Što više to bolje. Na jednom maksimalno 3200, a na drugom 2500. Jednostavno miševi ne mogu više.

U CoD4 sensitivity s 3200dpi mi je 3, a s 2500dpi 3,84.

17 godina
odjavljen
Miš SHARKOON FireGlider

Ja sam za CS:S koristio 600 i 800, zavisi...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš SHARKOON FireGlider

pročital sam cijelu temu. i gledam malo miš po netu i mogu reč da mi se sviđa. buduči da sam "sirotinja" (studnt koji rinta uz fax stalno da ima za klopu i subotnji izlazak) ovaj mi se model miša čini idealnim za te pare. ali me muči jedna stvar. dali treba podloga za njega ili mogu sa njim po drvetu, plastici........ jer sad imam neki MS-ov miš (koji je star oko 4 godine i koštao je 120kn u getro-u) njega nemogu koristit na bez podloge jer jednostavno miš bježi radi glatkoče podloge (a i ipak ima maleni godina).

i ako treba podloga koja bi bila "idealna" a da opet nije ko neke razerove pa da dam 100kn za nju više radi njihovog štambilja na kutiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miš SHARKOON FireGlider

Evo da navedem neke nove spoznaje. Uspio sam naći jednog vlasnika FireGlidera koji je nezadovoljan njime. I to uzeo je novog.

Odmah prvi dan našao je mane: debeo i krut kabal, prenizak, preplosnat/širok, klimave tipke, tvrde bočne tipke, ovo ono.

FireGliderom je zamijenio poluispravnog Razer Deathaddera. Prva osoba koju znam a da joj FireGlider ne valja.

Što se tiče podloge, uz njega dobro ide recimo Steelseries QCK, Sharkoon Outplay XL, Roccat Taito i najbolja Cooler Master Storm Tactics CS-M FPS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice