ja sam im posliko i g5 .. i g9x ... nigdje nema nist izguljeno ... osim onih slova i logitech znaka ... i rekli da da poslat cemo vam novi mis u zamjenu za taj xD
a mogu i ja poslat sliku izguljenog gripa jer stvarno je i poslikao sam s mobom ukljucio makro sve se vidi a ako mi receju da se obratim ducanu iz kojeg sam kupio cu napisat da su mi rekli da se logitechu obratim
EDIT:jel dovolno izgreban na slici ili bolje da ne saljem to :D nemam ga bas dugo
Boze zbog cega ti oces da ti zamjene mis... -.- no comment
da malo je bezveze da mjenjaju nek daju drugi i gotovo
EDIT:
za thumb downove: ovaj post je inace zezancija jer daju novi miš pa cak i 2 radi svake ogrebotine ali to nitko nije skuzio jer nisam napisao nikakav smajlic ili tako nesto
Pozdrav, kupio sam jučer g500 i primijetio sam da mi je grip već izgreban, da li radi podloge (razer exactmat) ili se to događa svima? Također mi se usporedno s gripom grebe i podloga, je li to normalno??
Pozdrav, kupio sam jučer g500 i primijetio sam da mi je grip već izgreban, da li radi podloge (razer exactmat) ili se to događa svima? Također mi se usporedno s gripom grebe i podloga, je li to normalno??
Izvini molim te ali zašto ti trljaš grip od podlogu, je li to neki novi način korištenja miša?
Izvini molim te ali zašto ti trljaš grip od podlogu, je li to neki novi način korištenja miša?
Ma ne. To se jež zaljubio u njegovog miša pa ga koristi kao podlogu...