Izbor dobre podloge za miša izdvojena tema

poruka: 648
|
čitano: 265.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Izbor dobre podloge za miša

Čisto da se nadovežem na temu sa svojim iskustvima.

Imao sam Logitech g500 godinama, sada imam g502 i "oduvijek" - od kad postoji, imam Steelseries 4HD, nakon koje sam prešao na veću varijantu 9HD. S novim mišem, uzeo sam i g440 hard logitech podlogu, čisto da probam u kojem smjeru ide logitech i kakav će feel biti, a i htio sam kompletirati opremu, kao pravi logitech fanboy: g35, g910, g502 i g440 :) Ne mogu se naviknuti, Steelseries je malčice grublja, čime miš neusporedivo dobije na brzini i glatkoći. Sa g440 uvijek imam osjećaj da je miš "zaljepljen" za podlogu i potrebno je dosta više sile da se pogurne i svakako se prije zaustavlja. Igram sa low-mid DPI od 1000 i recimo u Battlefieldu koristim defaultnih 20%, tako da mi veličina 9HD/g440 odgovara. Stara 4HD i nova 9HD i nakon 1000 sati BF-a ne stvara osjećaj potrošenosti na mjestima gdje miš najviše boravi, dok mi je g440 na tom mjestu već sporija nego na rubovima. Pokušavao sam ju čistiti, kao i nožice miša i ne, jednostavno je ljepljivija od steelseriesa. Površinom, ona i ostavlja dojan finije obrade u odnosu na 9hd, ali kao da je materijal lagano gumiran, a ne potpuno plastičan, naravno, to ne može biti istina, ali objašnjavalo bi tu ljepljivost. 

Ukratko, tko želi hard podlogu, ne mogu preporučiti g440. Steelseries 4HD/9HD ostaje najbolja koju sam probao, a probao sam sve što reviewi obično guraju u top 5 hard podloga.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koju meni preporucate za mog Genius MaurusX,igram vecinom League Of Legends i Battlefield.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 18:12 (Tigera22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pazite šta kupujete sa ebaya i sličnih stranica, kruže fake podloge, miševi i slušalice... i to jako dobre kopije koje je teško skužiti..

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Bok, pitanje jedno.. koju podlogu za miš kupiti i zašto? Jel mi isto da kupim za 50 ili 150 kuna? Dajte mi neki savjet i razlog zasto kupit skuplje. :D
Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 7:37 (fabricije10).

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koju podlogu uzeti za G700s? Platnene bih izbjegao jer glavni uvjet je da mis sto vise klizi a svaka platnena koju sam probao mi je bila losa po tom pitanju. Moze plastika, aluminij, sta god. Nije uopce bitno sto je tanka. Gledao sam Corsair MM600 aluminijsku ali mislim da bi me one nozice smetale. Ima li kakva dobra, tvrda podloga kod nas dostupna a da je slicnog dizajna, tj da je sto blize moguce potpuno crnoj?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Izbor dobre podloge za miša
fabricije10 kaže...

Bok, pitanje jedno.. koju podlogu za miš kupiti i zašto? Jel mi isto da kupim za 50 ili 150 kuna? Dajte mi neki savjet i razlog zasto kupit skuplje. :D
Hvala

CKY kaže...

Koju podlogu uzeti za G700s? Platnene bih izbjegao jer glavni uvjet je da mis sto vise klizi a svaka platnena koju sam probao mi je bila losa po tom pitanju. Moze plastika, aluminij, sta god. Nije uopce bitno sto je tanka. Gledao sam Corsair MM600 aluminijsku ali mislim da bi me one nozice smetale. Ima li kakva dobra, tvrda podloga kod nas dostupna a da je slicnog dizajna, tj da je sto blize moguce potpuno crnoj?

Pogledajte si obojica

Twitter: @191x7
11 godina
neaktivan

Hvala, zanimljiv video. Problem je sto sve dobre hard podloge iz tog testa kostaju kao dobar mis. Ima li nesto dobro do 150kn max?

0 0 hvala 0
17 godina

pozz,

sto preporucujete za logtitech g9 za nekih 100, 150kn?

0 0 hvala 0
17 godina
ShadoW kaže...

pozz,

CM Storm Speed RX Medium ili Large.

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
ShadoW kaže...

pozz,

a kakva je swift rx?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
Ikarus01 kaže...
191x7 kaže...
ShadoW kaže...

pozz,

a kakva je swift rx?

Isto dobra, samo tanja i s prošivenim bridovima.

16 godina
odjavljen

Može brisanje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 18:53 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Sharkoon podloge su mi oduvijek bile drage. Jeftino i kvalitetno.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
<p>Pozdrav,</p> <p>&nbsp;</p> <p>ovakva je situacija, nabavljam 2 komada Kingston HyperX Cloud2, Roccat cone pure military i neku podlogu ( jedne sluske za mene ostalo za brata). E sad koju da podlogu uzmem. Ja imam CM storm speed rx M i on bi isto takvu, taman mu je velicina, jedino je problem sto ju ja nigdje nemogu nac, a da tamo ima ostalih predmeta. Ovo bih narucio iz Centro.hr pa ako moze alternativa za podlogu, bio bih zahvalan.</p>
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

E ovako, imam mali problemčić, prije kojih tjedan dana sam kupio CM Storm Speed-RX L podlogu, ali imao sam jedan problem sa mišem... i tako ja igram i primjećujem kako mi miš nešto zapinje i to ignoriram tek kad završim s igrom pogledam i omgu šta da vidim, podloga se malo rasparala, pohabala šta već (slika dolje) e sad to je meni problem ner ne znam šta da radim  a da nije kupnja nove, pa sad me zanima drugo mišljenje, šta bi neko uradio na mome mijestu 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 20:54 (NiDJO7Z7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NiDJO7Z7 kaže...

E ovako, imam mali problemčić, prije kojih tjedan dana sam kupio CM Storm Speed-RX L podlogu, ali imao sam jedan problem sa mišem... i tako ja igram i primjećujem kako mi miš nešto zapinje i to ignoriram tek kad završim s igrom pogledam i omgu šta da vidim, podloga se malo rasparala, pohabala šta već (slika dolje) e sad to je meni problem ner ne znam šta da radim  a da nije kupnja nove, pa sad me zanima drugo mišljenje, šta bi neko uradio na mome mijestu 

Inače naručio sam je preko Svijet Medija...

uzmeš britvicu za brijanje i obriješ to  bit će kao nova

14 godina
neaktivan
Raykip kaže...
<p>Pozdrav,</p> <p>&nbsp;</p> <p>ovakva je situacija, nabavljam 2 komada Kingston HyperX Cloud2, Roccat cone pure military i neku podlogu ( jedne sluske za mene ostalo za brata). E sad koju da podlogu uzmem. Ja imam CM storm speed rx M i on bi isto takvu, taman mu je velicina, jedino je problem sto ju ja nigdje nemogu nac, a da tamo ima ostalih predmeta. Ovo bih narucio iz Centro.hr pa ako moze alternativa za podlogu, bio bih zahvalan.</p>

Func podloga F-series, imaš M veličine mislim

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
17 godina
NiDJO7Z7 kaže...

Jesi ti to fotografirao donju stranu podloge, gumu što prijanja na stol? Nekako mi je presvijetlo da bi bila gornja ploha.

13 godina
neaktivan

Pomoc !!! Dakle zelim kupiti podlogu i nitko nema QcK+ u hr. Koju podlogu da uzmem do 150 kn a da nije cm storm rx speed, imam je i mis mi ne tracka vise. Ne mogu igrat jer preskace i ne ocitava sve pokrete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pandzinho kaže...

Pomoc !!! Dakle zelim kupiti podlogu i nitko nema QcK+ u hr. Koju podlogu da uzmem do 150 kn a da nije cm storm rx speed, imam je i mis mi ne tracka vise. Ne mogu igrat jer preskace i ne ocitava sve pokrete.

HyperX Skyn: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=skyn

17 godina
neaktivan

nema do hello, kitty podloga 

I know that you believe you understand what you think I said, but I&amp;#39;m not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Pandzinho kaže...

http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/mistabletprezenter/podloge/func-fs-10m/

Od te tvoje i ove func podloge ako mi mozes pomoc sta mi je bolje uzet ?

17 godina
Pandzinho kaže...
191x7 kaže...
Pandzinho kaže...

http://www.futura-it.hr/katalog/periferija/mistabletprezenter/podloge/func-fs-10m/

Od te tvoje i ove func podloge ako mi mozes pomoc sta mi je bolje uzet ?

Jel ti nije bolje tkanina nego plastika?

10 godina
191x7 kaže...

Jesi ti to fotografirao donju stranu podloge, gumu što prijanja na stol? Nekako mi je presvijetlo da bi bila gornja ploha.

Pa fotografirao sam gornju stranu, napisao sam da se 'para', mislim ne može se guma odparati...

13 godina
neaktivan

Ja sam prestao koristiti podloge vec davno kada su bile one spuzvaste a odozgo samo ono platno..Sada poceo kupovati kao neku opremu pa se odlucio za hyperx fury pro istina da su skuplje ali ima ih u raznim velicinama L XL M i S jeste da su od 10-30€ ali mislim da se isplati dati 30€ za podlogu dimenzija 420mm x 900mm http://content.hwigroup.net/images/products_xl/280746/7/kingston-hyperx-fury-pro-gaming-mouse-pad-xl.jpg ovako nesto sasvim super izgleda

EDIT: o kvalitetu necemo raspravljat znamo kakva je firma kingston, a i cijena mnogo govori :) lp

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 19:32 (BOLAC).

0 0 hvala 0
10 godina

Kupio bih Razer Goliathus.

Valja kaj?

Koja je razlika između speed i control edition?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pqweasdyxc kaže...

Valja kaj?

Valja pristojno, ali i košta puno.

Speed je glatka (miš lakše klizi, ugodnija je za ruku), control je gruba (miš teže klizi, više se jedu nožice miša).

10 godina

evo planiram sada kupiti miš i podlogu za nekih sveukupno 260kn pa sam odlucija kupit miš PRO GAMER F5 I PODLOGU http://www.elipso.hr/informatika/podloge/ROCCAT-ROC_13_103/ pa jeli mi ko moze malo rec o tome tj jeli to dobro itd.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...
pqweasdyxc kaže...

Valja kaj?

Valja pristojno, ali i košta puno.

Speed je glatka (miš lakše klizi, ugodnija je za ruku), control je gruba (miš teže klizi, više se jedu nožice miša).

Goliathis Speed je pozitivno ocjenjenjen od valjda svih ljudi koje ja znam da su ga probali.

Imam ga cca 5 godina i htio bi sad kupiti L verziju. Ali zna li netko da li se negdje može kupiti stara crna verzija? Ova nova verzija s ogromnim zelenim logom mi je blago rečeno neprihvatljiva.

Ili zna možda netko neku sličnu podlogu a da se drži jednostavnog crnog dizajna?

17 godina
ZC_Someone kaže...

Ili zna možda netko neku sličnu podlogu a da se drži jednostavnog crnog dizajna?

Cm Storm Speed RX.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice