Ink jet photo lcd ekran + print na cd/dvd

poruka: 6
|
čitano: 1.286
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

preporuku molim za ink jet printer  ,ali da ima mogucnost printa na cd/dvd medije, a bilo bi ubercool da takodjer podrzava LCD ekrancic tj da imam preview za ispis fotki direktno sa memory carda. Prekopao sam forume i site-ove ali tu komobinaciju nisam nasao. Takodjer uvijet je da je printer do 1000-1100 kuna.

Jos da se netko javi koji tako nesto i koristi i da prednosti:mane kratki osvrt... to bi bilo genijalno :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

HP Photosmart D5460 

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=8313

Canon PIXMA MP640

http://www.links.hr/index.php?naziv=Multifunkcijski+ure%F0aj+CANON+Pixma+MP640%2C+printer%2Fscanner%2Fcopier%2C+9600dpi%2C+Wi-Fi%2C+Ethernet%2C+LCD%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=10073070&id_artikl=100.730.017

Ovo je SAVRŠEN printer. Znam da je skuplji od ovoga što si naveo ali morao sam ga stavit jer je apsolutno fantastičan. Multifunkcijski, ispis na CD/DVD, WiFi, Rezolucija 9600 x 2400 dpi, dostupnost zamjenskih tinti etc. etc.

Ja sam samo ova dva našao (iako neznam da li ekran na ovom HPu uopće služi čemu).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U potpunosti se slažem sa Filipom!!

Imam MP640 i to je savršenstvo od AIO uređaja koji ima velik LCD ekran i naravno, mogućnost printa na CD/DVD!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ink jet photo lcd ekran + print na cd/dvd

Samo da potvrdim da ekran na ovom HPu sluzi upravo za preview fotki sa kartica i ima ugradjen citac kartica. Ali ekran je mali.

:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Samo da potvrdim da ekran na ovom HPu sluzi upravo za preview fotki sa kartica i ima ugradjen citac kartica. Ali ekran je mali.

Isto kao i na MP-u 640, samo što je ekran dosta velik :)

17 godina
neaktivan

Vjeruje. Dodao sam to jer je covjek rekao da nije siguran za HP pa da kazem iz prve ruke ;)

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice