HP Photosmart 5460 ili Canon Pixma iP4600

poruka: 1
|
čitano: 1.480
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
HP Photosmart 5460 ili Canon Pixma iP4600

Znam da ima dosta sličnih tema, ali mi trebaju konkretne informacije, po mogućnosti iz prve ruke. Zato otvaram ovu.

Dakle, došlo je vrijeme za zamjenu svojeg starog HPa DJ970cxi koji me je godinama vjerno služio i s kojim sam bio jako zadovoljan u svemu osim u cijeni originalnih tinti. Pokušao sam prijeći na zamjenske (Orink) i poprilično sam se razočarao, vjerojatno sam previše očekivao. Ne printam ogromne količine, ali kad printam onda su to uglavnom tekstovi s ubačenim slikama, grafovima i slično, i kod takvih stvari zamjenska tinta se pokazala vrlo loša. Ako se printala određena površina iste boje, bila je neuniformna, grubi prijelazi između nijansi i slično. Tako da sam se držao originalne boje, obzirom da bi mi jedno punjenje trajalo cca godinu dana.

 

Sad prelazim na novi stroj i tu imam dilemu između ova dva printera iz subjecta.

S Canonom nemam iskustva, kako stoje stvari s glavama, odnosno sa zasušivanjima boje, obzirom da ne printam svakodnevno.

Gledao sam uživo jednog i drugog i HP mi se čini robusniji, kvalitetnije izrade, ako se ne varam. S druge strane Canon ima automatski duplex, a HP manualni-nije od životne važnosti ali ipak... Sudeći po reviewima kvaliteta ispisa im je podjednaka, možda trunčicu bolja kod Canona, za razliku od brzine gdje je HP bolji.

 

Zato vas molim za vaše cijenjeno mišljenje.

Thx i pozdrav

 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice