G-Pen F610

poruka: 1
|
čitano: 949
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
G-Pen F610 trzanje

Pozdrav ljudi, imam problem s G-Penom F610, neobično trza. Tablet sam kupio prije godinu dana u Linksu i radio je dobro... No nedavno mi se javio problem oko njegove preciznosti. Naime, kao i svaki tablet ima mogućnost lociranja olovke bez da istom dodirnemo podlogu. Sad kad brzo vrtim olovku, on jednostavno ne kad zna zatrzat i stat i da bi opet ''prepozno'' olovku moram ju dići i spustiti nazad. Isto tako mi u Psu i(li) Aiu CC zna jednostavno da ne želi ići na neki dio, ja pomaknem olovku a on neće da doživi(kao da ima nešto nevidljivo što mi ne da da ide do palete). To mi se prije na CS6 nije događalo. Promjenio sam bateriju u olovci i opet isto, instalirao ponovno drivere i opet isto... Nemam umetak ispod folije(za Win7 ili neki). Ne znam dali mu prašina smeta(pokušo sam ga očistiti i opet trza). Tablet jedino prebacujem na kučište pa na stol, kako kad radim za školu ili za 99desgins. Isto tako nisam mjenjao špic(vidim da sam dobio još rezervne špiceve ali su mi iz Linksa rekli da se ne troše). Gledam sam aktivnost CPUa dok mrdam olovku, mislio sam da se u CPUu stvara češ koji stvara te trzajeve, no CPU aktivnost bude ispod 50%.. Šta da radim? Hvala 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice