Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse

poruka: 475
|
čitano: 412.637
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse

Hgspot i algoritam ce ih dobit tamo negdje u siječnju..

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
15 godina
neaktivan

Koristio sam prije razer goliathus, sve je super radilo i sad sam se prebacio na roccat sota podlogu jer ima manje trenja.Sad mi se desava problem kad full sporo micem mis ,zna mi malo zastekat i stat na mjestu,a prije mi se to s drugom podlogom nije desavalo.Pas mater koju podlogu koristite za R.A.T i dali vi imate takvih problema?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Koristio sam prije razer goliathus, sve je super radilo i sad sam se prebacio na roccat sota podlogu jer ima manje trenja.Sad mi se desava problem kad full sporo micem mis ,zna mi malo zastekat i stat na mjestu,a prije mi se to s drugom podlogom nije desavalo.Pas mater koju podlogu koristite za R.A.T i dali vi imate takvih problema?

Možda ti se prasina nakupila na senzoru, probaj to malo ispuhat.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
neaktivan

Ma neznam nije prasina,nego izlgeda laser lmalo zajeba*a na tvrdim podlogama,na razerovoj mi se to nije niti jedamput desilo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stigao je R.A.T. 7 u algoritam!

Odma sam si ga piknuo!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kach kaže...

Kad sam kupovao podlogu,proučio sam strane forume i uzeo Steelseries SX. To je savršena podloga za RAT. Jest da košta, ali tko želi da mu RAT radi kako je zamišljen, neka ne gleda dalje.

14 godina
neaktivan
kach kaže...

stvar je senzora, dosta je mušićav po pitanju podloge.

Neznam koju imas podlogu i koje je boje, al navodno netrebaš imat neku skupu tip top podlogu bitno mu je da je bijela tj. posluži i obićan komad bijelog papira.

pogleaj video tip to ljepo objasni

15 godina
neaktivan

Hvala ali Steelseries SX mi je malo preskupa,Sta mislite o roccat taito?Imate li jos kakve prijedloge za podloge koje imaju malo trenje da radi najbolje sa r.a.t-om?Imam trenutno roccat sota i nisam zadovoljan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo pogledah BugTV gdje ima recenzija ovog misa i rekoh sebi "Bit ce moj"! {#} A sad, imam par pitanja, imam podlogu Razer Goliathus Control(mislim u skorije vrijeme preci na Coolermaster CM Storm), dali ovaj mis ostecuje podlogu? Izgleda mi nekako grub s donje strane. Dvoumim se izmedju njega i G700.

Low life ! Alat ne cini majstora!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako ti treba za FPS igre definitivno R.A.T. 7 .

Firma koja ih radi ne bi dopustila sebi luksuz da im miš ošteti podlogu, prekvalitetni su za takve greške.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

A zasto g700 ne bi bio dobar za FPS?

14 godina
neaktivan
Gman kaže...

Upravo pogledah BugTV gdje ima recenzija ovog misa i rekoh sebi "Bit ce moj"! {#} A sad, imam par pitanja, imam podlogu Razer Goliathus Control(mislim u skorije vrijeme preci na Coolermaster CM Storm), dali ovaj mis ostecuje podlogu? Izgleda mi nekako grub s donje strane. Dvoumim se izmedju njega i G700.

Nebi trebo oštetit ima teflonske nožice, sam kaj mu je laser malo mušićav po pitanu podloga pa ak misliš uzet rat 7 il rat 9 (bežična varijanta)

uzmi prvo štakora pa onda podlogu, navodno sa podlogama bijele boje nebi trebalo bit problema

problemi se obićno javljaju sa crnim i tamnim podlogama

15 godina
neaktivan

Imam razer goliathus speed i miš radi bez greške.

Jedino sam imao problem sa akceleracijom, ali ga je saitekov fix riješio.

Da li vama djeluje da je miš na prednjem kraju prelagan?

Volio bih da mu mogu staviti koji uteg na prednji kraj jer dok mi je stražnji kraj izvučen skroz malo mi se "klacka". Pomaknuo sam taj dio za jedan klik naprijed i to je malo pomoglo, ali trebao bih još, a onda mi ne paše za držanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Baš sam uzeo štakora 7 u algoritmu na trgu i odmah zamijetio da su ispravili grešku za pinky sad ima teflosnku pologu

14 godina
neaktivan

Neznam dal ste vidjeli, al može vam pomoći

Mouse Acceleration Patch

RAT Gaming Profiles

15 godina
AA-d00d kaže...
Joe Cooker kaže...

Nemam ni jedan ni drugi,ali u raznim review-ima pa tako i listu BUG piše da je g700 više za MMO nego FPS

To je isto ok miš, ali ispada da je ovaj bolji u svakom pogledu, a kažem - ja ih nisam probao,vidim ti imaš g 700.

BE HAPPY xD : )
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...
AA-d00d kaže...
Joe Cooker kaže...

Nemam ni jedan ni drugi,ali u raznim review-ima pa tako i listu BUG piše da je g700 više za MMO nego FPS

To je isto ok miš, ali ispada da je ovaj bolji u svakom pogledu, a kažem - ja ih nisam probao,vidim ti imaš g 700.

g700 je jedino vise za MMO zbog vise programibilnih tipki. U svim ostalim žanrovima nema nikakvu prednost ni manu u odnosu na R.A.T.7

Sad bi netko mogao reci da se javlja lag u wireless modu. Ne javlja se lag, polling rate je i vise nego dobar, ja cak imam postavljeno na 500MHz (od mogucih 1000) u FPS-ovima i nisam osjetio nikakav problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 14:24 (AA-d00d).
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Joe Cooker kaže...
AA-d00d kaže...
Joe Cooker kaže...

g700 je jedino vise za MMO zbog vise programibilnih tipki. U svim ostalim žanrovima nema nikakvu prednost ni manu u odnosu na R.A.T.7

Sad bi netko mogao reci da se javlja lag u wireless modu. Ne javlja se lag, polling rate je i vise nego dobar, ja cak imam postavljeno na 500MHz (od mogucih 1000) u FPS-ovima i nisam osjetio nikakav problem.

Mana mu je oblik koji je na ocigled promjenjen na losije naspram g500 i recimo mx518,dakle rat7 je u velikoj prednosti..

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
17 godina
neaktivan
viper kaže...

Mana mu je oblik koji je na ocigled promjenjen na losije naspram g500 i recimo mx518,dakle rat7 je u velikoj prednosti..

Meni to nije mana. Dok sam kupovao g700 isao sam na blef, nisam ga ni isprobao kako mi lezi u saci. Uspostavilo se da sam imao srecu :)

Ali to je problem 99% miseva na trzistu, ne odgovara svaki mis svakome, jbg.

Da sam mogao birati izmedju R.A.T.7 i g700 vjerojatno bi uzeo R.A.T.

Da mogu sada birati izmedju ta dva, ostao bi na g700. Lezi mi odlicno u ruci, udoban, isprogramirao si par tipki (nije bilo nuzno ali je dobro doslo) i jos ktome bezican. Sto se mene osobno tice, g700 je potukao R.A.T.7.

Mijenjao bi ga iskljucivo i samo za R.A.T.9 samo zato jer je isto bezican (modularnost same konstrukcije ni ne treba spominjati).

15 godina
neaktivan

Imao sam roccat sotu i sad imam goliathus control edition i nisam zadovoljan s niti jednom:/

1.Roccat Sota: je super je klizi mis po njoj,a laser lovi katastrofalno

2.Goliathus control edition: je super jer laser lovi preodlicno ,ali zato ima trenje i ne klizi kak spada.

3.Imao sam i roccat sense i ona je bezveze jer se mis nekak ljepi za nju kad stoji na mjestu

Koje podloge koristite za R.A.T.?I koja je najbolja podloga da ne jede teflonske nozice,super klizi i da laser lovi perfektno?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 17:15 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam goliathus speed, prezadovoljan,

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Imao sam roccat sotu i sad imam goliathus control edition i nisam zadovoljan s niti jednom:/

1.Roccat Sota: je super je klizi mis po njoj,a laser lovi katastrofalno

2.Goliathus control edition: je super jer laser lovi preodlicno ,ali zato ima trenje i ne klizi kak spada.

3.Imao sam i roccat sense i ona je bezveze jer se mis nekak ljepi za nju kad stoji na mjestu

Koje podloge koristite za R.A.T.?I koja je najbolja podloga da ne jede teflonske nozice,super klizi i da laser lovi perfektno?

... ja imam steelseries ali i CM STORM  . obje savrseno pasu {#}

16 godina
neaktivan

Sto kazete na ovu ponudu? Tetka mi dolazi za nekih 20-tak dana, pa razmisljam da mi to ponese.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

I još dobiješ tipkovnicu...pa, i nije loša ponuda!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, zato mi se i svodjelo, a oboje zajedno me izadje negdje oko 680kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gman kaže...

Sto kazete na ovu ponudu? Tetka mi dolazi za nekih 20-tak dana, pa razmisljam da mi to ponese.

Uzimaj !

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
neaktivan

Ja svog prodajem, nisam se uspio naviknuti na njega.

Zglob me boli za poludit nakon sat vremena igranja.

Ako je netko iz Zga ili okolice zainteresiran nek se javi.

Inače miš kao miš je odličan. Nisam imao nikakvih problema sa preciznosti i laserom. Koristio sam ga na razer goliathus i vespula podlogama.

Podizao sam ga sa podloge i nisam primjetio probleme sa zastajkivanjem.

Makar, na goliathusu kao da mi je malo zapinjao, a na vespuli je klizio stvarno odlično. Gumbi su ok, makar mislim da bi bilo bolje da je snipe button malo mekši pa da ga je lakše stisnuti.

Jedino mi nije mi jasno što će tom mišu dodatni utezi, meni je i ovako bio pretežak.

Žao mi je ko psu što mi ne paše, tolko sam ga iščekivao i veselio se i onda banana...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 11:01 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel se moze on kupiti negdje kod nas u Zagerbu?

Posto ga prodajes?

15 godina
neaktivan
Moze u algoritmu za 700 kn, ja svoj prodajem za 600, koristen 5 sati.
16 godina
Vash kaže...
Moze u algoritmu za 700 kn, ja svoj prodajem za 600, koristen 5 sati.

Da si ga koristio duže,vjerujem da bi se naviknuo na njega...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice