AOC 2343F blijede boje

poruka: 5
|
čitano: 1.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
AOC 2343F blijede boje

Imam navedeni monitor i primjećujem znatnu razliku u bojama sa prethodnim monitorom ( samsung t220 ), boje su blijede, slika nema oštrinu i kontrast.

Pokušao sam s raznim kablima spajati (HDMI) i mjenjati postavke na monitoru, ali bezuspješno..

Ima netko kakvu preporuku ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: AOC 2343F blijede boje
ja upravo imam doma navedeni monitor spojen uz samsunga p2270 i na aoc-u su boje dosta tamnije i izrazenije nego na samsungu, dok su na samsungu nekak blaze i toplije mi djeluje slika. vec par dana razmisljam koji monitor si ostavit, a slika im je toliko razlicita da to nisam uopce ocekivao. problem je sto samsung meni ima puno ljepsu sliku kad gledam filmove i serije, dok mi je za net i u igrama ljepsa slika na aoc-u. tak da sad ni sam neznam sto napravit :) znam da ti nisam pomogao, al ako si imao prilike di vidjet sliku na p2270 pa usporedit sa svojim samsungom i tim aoc-em, meni su PUNO tamnije boje na aoc-u poigraj se sa postavkama na aoc-u razlike su velike od postavke do postavke
14 godina
neaktivan

ako ništa drugo hvala na replyu : )
nego, ako ti nebi bio problem da mi napišeš kakve su ti postavke na monitoru pa da probam tako sebi podesiti. unaprijed hvala 

13 godina
neaktivan
neznam sad na pamet, kad dodem doma ti napisem, al kombiniraj i vidjet ces kak se drasticno mijenja slika, pogotovo kad bi imao jos jedan monitor pokraj pa je razlika jos ocitija
14 godina
neaktivan

ok hvala
daj mi samo još molim te reci kako ti je spojen monitor, hdmi kabel ? 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice