pa zanima dali netko igra yu gi oh power of chaos joey the passion preko neta ( hamachija ) pa ak neko ima mrezu ili zna za koju neka kaze pa da igramo ... pozz
Zar se može igrati preko neta?
da preko hamachija
da preko hamachija
Mogu li dobiti informacije kako i šta?I koja mreža i pass.
upisi ovo na youtube : joey the passion online za mreze a to isto na google na informacije
nitko vise ?!?!
Ja bi igro
Pa kaj nemremo jednostavno svoju mrezu napravit?
učlanite se u mrežu: giumanji
,nije moja
a password je: giumanji
EDIT
još jedan name: DUEL_ROOM #2
pass: BOOM
gdje to ima za skinut
yu gi oh d pašn
pass : 123
nitko vise ?!
evo ja bi igrao samo neznam kako se to igra preko hamachija jer ga osobno ne koristim
instaliras si hamachi , odes na neku mrezu ( joinas se ) u kojoj su i drugi ljudi koji to igraju , morate imat istu verziju i odes na multiplayer i igras ( na grubo objasnjeno )
Možda vam se i ja pridružim ovih dana :)
što da ne ?!
A koja je stranica da se instalira taj Hamachi? Ako nije tajna, ma da ja već imam sve tri verzije Yu-Gi-Oh Power of Chaosa instailirane na kompu: Joey the passion, Yugi the destiny i Kaba the revenge sam upola instalacije nisam još završio.
google is your friend ... upisi na google hamachi i 2 udi i skini verziju za koji OS oces ...
ja sam upisao mrezu i pas. i poslije toga neznam kako dalje
neka mi neko pomogne molim vas
Zna tko zašto kad pobijedim yugija u yugi the destiny i osvojim 3 nove karte,i onda kad izađem iz igre i ponovo upalim onda te karte nisu osvojene i treba ispočetka igrat?
Igru igraš s cd prepostavljam .
Moj ifrendovi su je tako igrali.
Moraš prebaciti na hdd .
Prebačena je na hdd.Ali nije instalirana jel ni nema instalacije.
Yu gi oh online 2 je puno bolji na netu od ovoga. Počinješ ko u crtiču yugioh gx u crvenoj uniformi i možeš se borit s ljudima i s profesorima na akademiji.
jel free ovaj yu gi oh 2?
Zar se za duele ne treba plačati u tom yu gi oh online?
jel free ovaj yu gi oh 2?
da.
Zar se za duele ne treba plačati u tom yu gi oh online?
wtf!? netreba se plačati (bar ja ne plačam)
Evo upravo skidam sa službene stranice ali ide jako sporo(37 kbps))
E ja san ima obe igre, tj. i vise, a ta Yugioh Online prije je bilo da mores igrat free 10 duela zatim moras nabavit dualpass, vidim da je nesto tako i sada samo neznam koliko mores igrat free.