Danas ja skino novi pec...i kad se skinuo ja usa a ono sta nema queshelpera...
I neznan staje sad dal triba skinut novu verziju....
A cua san crne glasine kako govore da se sad placa QuestHelper...pa neznan sta je i istina...
A cua san crne glasine kako govore da se sad placa QuestHelper...pa neznan sta je i istina...
Ja koristim Carbonite
a sto se tice addona, jucer mi niti jedan nije radio.. ali sam na ekranu di su likovi kliknio na addons i stavio kvacicu da ucita "out of date" addone i svi su radili normalno, pa ce mozda i quest helper
je li istina da se preko nekih addona hackiraju acc-ovi ?
mislim da su to oni koji se instaliraju preko .exe filea a ne kao ovi standardni
meni jednon hakiralo al san sljedeci dan posla por blizzardu i vratili mi acc...
evo jesan sad mi sve ok
Dok sam igrao WoW bio je onaj neki program, ne sjecam se vise imena, koji je sam updateao sve addone koje imas.
Skenira ti addon folder, vidi koje su verzije, provjeri ima li novija i ako ima napravi ti update.
Sjecam se da je i QuestHelper preko njega mogao biti updatean takodjer.
Dok sam igrao WoW bio je onaj neki program, ne sjecam se vise imena, koji je sam updateao sve addone koje imas.
Skenira ti addon folder, vidi koje su verzije, provjeri ima li novija i ako ima napravi ti update.
Ja ne koristim Quest helper nije mi nešt posebno zato koristim po meni 10 puta bolji http://www.carboniteaddon.com/
koji pokazuje sve questove (sve dragon portal i dragon quest) i lakše se može ordinirat jel imate mini map koja olakšava poso.
Ko voli neka izvoli.
Usput kada ako skinete izbrišite si Carbonite License .txt i Carbonite ReadMe kako bi vam funkcioniralo potpuno.