WoW QuestHelper?

poruka: 11
|
čitano: 1.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WoW QuestHlper?

Danas ja skino novi pec...i kad se skinuo ja usa a ono sta nema queshelpera...

I neznan staje sad dal triba skinut novu verziju....

A cua san crne glasine kako govore da se sad placa QuestHelper...pa neznan sta je i istina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WoW QuestHelper?

Ja koristim Carbonite

a sto se tice addona, jucer mi niti jedan nije radio.. ali sam na ekranu di su likovi kliknio na addons i stavio kvacicu da ucita "out of date" addone i svi su radili normalno, pa ce mozda i quest helper

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: WoW QuestHlper?
ravnalo kaže...

A cua san crne glasine kako govore da se sad placa QuestHelper...pa neznan sta je i istina...

Niti jedan add on za WoW ne smije biti komercijalan.
Moj tip žene? Plug'n'play
17 godina
neaktivan
WoW QuestHelper?

je li istina da se preko nekih addona hackiraju acc-ovi ?

mislim da su to oni koji se instaliraju preko .exe filea a ne kao ovi standardni

Necu zvaku , hocu kusur !!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 21:20 (Xorantu).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: WoW QuestHelper?

meni jednon hakiralo  al san  sljedeci dan posla por blizzardu  i vratili mi acc...

KIša je padala cijeli dan tri dana
17 godina
RE: WoW QuestHlper?
ravnalo kaže...

Danas ja skino novi pec...i kad se skinuo ja usa a ono sta nema queshelpera...

I neznan staje sad dal triba skinut novu verziju....

pa skini novi :) niti jedan addon za wow nesmije biti komercijalan kak ti je bukva vec rekao
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
WoW QuestHelper?

evo jesan sad mi sve ok

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dok sam igrao WoW bio je onaj neki program, ne sjecam se vise imena, koji je sam updateao sve addone koje imas.

Skenira ti addon folder, vidi koje su verzije, provjeri ima li novija i ako ima napravi ti update.

Sjecam se da je i QuestHelper preko njega mogao biti updatean takodjer.

17 godina
Mauro kaže...

Dok sam igrao WoW bio je onaj neki program, ne sjecam se vise imena, koji je sam updateao sve addone koje imas.

Skenira ti addon folder, vidi koje su verzije, provjeri ima li novija i ako ima napravi ti update.

curse client?
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
Mauro kaže...

WOW Matrix
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Ja ne koristim Quest helper nije mi nešt posebno zato koristim po meni 10 puta bolji http://www.carboniteaddon.com/

koji pokazuje sve questove (sve dragon portal i dragon quest) i lakše se može ordinirat jel imate mini map koja olakšava poso.

Ko voli neka izvoli.

Usput kada ako skinete izbrišite si Carbonite License .txt i Carbonite ReadMe kako bi vam funkcioniralo potpuno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice