WOTLK - večeras u 00:00h pred Algoritmom!

poruka: 29
|
čitano: 2.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ekipa tko će sve biti večeras pred Algoritmom, da vas čujem?

(zanima me živo hoće li biti manje ekipe nego za TBC)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WOTLK - večeras u 00:00h pred Algoritmom!

Ja dolazim sigurno. Visoki, debeli lik sa dredovima to sam ja :DDD

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan

Ma kad si čovjek bolje promisli, to je sve boolesno. Di nas je odveo taj svijet...

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...i onda jos stojis do jutra pred t-scumovim ducanom i cekas ajfonBelji se

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iPhone sam rijesio prije godinu dana :D al stajo bi u redu za hmmm nepada mi sad nis napamet :D

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ekipa tko će sve biti večeras pred Algoritmom, da vas čujem?

(zanima me živo hoće li biti manje ekipe nego za TBC)

Evo, ja neću! Daj mi reci molim te šta imaš od toga što ćeš čekati pred dućanom do 2-3 ujutro?
Općenito mi te navale nisu nikad bile jasne...ne samo na wow....nema nikakvog popusta na cijenu, nikakvi bonus dodatci koliko kužim, ...nije mi jasno to.
17 godina
neaktivan

Ni nemora ti bit jasno...

Inace to je: dozivljaj, zanimljivo, eto fora sta ja znam. Prilika da upoznas ljude s kojima igras, popricas malo. Mi prije tog idemo na cugu i na klopu s nekim igracima iz gilde i sa servera i tako. A jel tebi druzenje jasno ili ne, mislim da nikog od ljudi koji idu na ponocnu prodaju to previse i nezanima...

17 godina

Ne zaboravi ponijeti dvostruko više novca nego što igra košta, u slučaju da budu tražili da kod njih ostaviš polog na 6 mjeseci.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Inace to je: dozivljaj, zanimljivo, eto fora sta ja znam. Prilika da upoznas ljude s kojima igras, popricas malo. Mi prije tog idemo na cugu i na klopu s nekim igracima iz gilde i sa servera i tako.

Upravo tako, potpisujem! Namigiva

Vjerojatno će opet i BUGovci biti na mjestu događaja..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Ne zaboravi ponijeti dvostruko više novca nego što igra košta, u slučaju da budu tražili da kod njih ostaviš polog na 6 mjeseci.

Što će im polog kad je i ovako igra dvostruko skuplja u nas nego bilo gdje drugdje. Vani svugdje košta kao ekspanzija (150kn), a u nas kao puna igra (300kn)....
Dado_ZG78 kaže...
mislav_01 kaže...

Inace to je: dozivljaj, zanimljivo, eto fora sta ja znam. Prilika da upoznas ljude s kojima igras, popricas malo. Mi prije tog idemo na cugu i na klopu s nekim igracima iz gilde i sa servera i tako.

Zar još igraju WoW?:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 17:42 (naxeem).
17 godina
protjeran

U pravu si naxeem. To mi samo pokazuje u kakvoj rupetini od države živim, da postoji samo jedan dućan (no dobro i crovortex) koji prodaje zabavni software po bolesnim cijenama.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 17:58 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Dado_ZG78 kaže...
mislav_01 kaže...

Pa neki hoće (i to po zadatku, a ne iz strasti :) i to već od 21h, dok mi mlađi (u duši) igramo neke druge igre... Jel napredovao AH u WoW-u zadnjih par godina? To mi je pod kraj karijere bila najveća zabava... Valjda mi se zato i sviđa EVE Online - tamo je trgovanje bolesno razrađeno :)
17 godina

ja idem u jutro :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
 Jel napredovao AH u WoW-u zadnjih par godina? To mi je pod kraj karijere bila najveća zabava... Valjda mi se zato i sviđa EVE Online - tamo je trgovanje bolesno razrađeno :)
 Za zabavnu i 'fluidnu' ekonomiju na nekom serveru prvenstveno treba puno igrača i to svih nivoa. U zadnje vrijeme populacija se dosta osipala (bar na serverima gdje su moji likovi bili), a 90% trgovine odvija se predmetima visokog nivoa (čitaj 60+). Doduše u jednom AoC-u je ekonomija još lošija pa stoga ne treba se žaliti Namigiva

U EVEu je zaista fenomenalan ekonomski model i detaljno razrađen sustav trgovanja i proizvodnje. Nažalost, meni je dojadilo rudarenje i vozikanje od stanice do stanice pa sam EVE igrao svega nekih 2 mjeseca Neodlučan
17 godina
moderator
Dado_ZG78 kaže...

U EVEu je zaista fenomenalan ekonomski model i detaljno razrađen sustav trgovanja i proizvodnje. Nažalost, meni je dojadilo rudarenje i vozikanje od stanice do stanice pa sam EVE igrao svega nekih 2 mjeseca Neodlučan
 Zato sam ja izabrao vojnu karijeru! Dosta mi je farmanja iz WoW-a! :)

Ali ono što ima više veze s temom - javlja mi naš specijalni izvjestitelj s terena da je u 21,30 red ispred Algoritma bio dugačak već do Školske knjige u Bogovićevoj!  Znači ludilo i dalje traje! WoW živi vječno :)))
17 godina
Miro kaže...

Ali ono što ima više veze s temom - javlja mi naš specijalni izvjestitelj s terena da je u 21,30 red ispred Algoritma bio dugačak već do Školske knjige u Bogovićevoj!  Znači ludilo i dalje traje! WoW živi vječno :)))
 za nas splicane, koliko je to?
marmontova?, peristil?
jel se zna jel to i u Splitu izlazi veceras?
Kolika je orprilike cijena?
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

To je jos slabo, jedva da su i usli u Bogovicevu. Kad ce biti do Cvjetnog trga onda je to ono pravo. :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 22:29 (rfx).
17 godina
neaktivan

Bome ima masu svita

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

veliki je red isprid algoritma počelo je oko ponoć i 5 minuta cijena 299,00kn

17 godina
neaktivan

gle ti ovo kako je bug forum tih večeres - svi stoje u redu za svoj primjerak wow-a Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo vratio sam se doma sa svojim primjerkom..  bilo masu ekipe, ludilo! Namigiva

Sutra ću na poslu malo ispaštati, ali bože moj..

P.S. Svi koji dođu naknadno u Algoritam s računom od ponoćne prodaje dobiju majcu WOTLK Smijeh    Ja idem drugi tjedan po moju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Izvjestitelju s terena, cujemo li se?

kakva je trenutna situacija?

ima li dovoljno komada wow.a za sve nase fanove?

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

fino sam se ukempo odmah kod vrata :D CE fino u dzepu :D

17 godina
neaktivan

jel se pereeeeee

17 godina
neaktivan

Spremni smo za novu turu farm-grinda? :D

Ja sam odolio:D I ne osjećam se loše! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Započeo noćas s Death Knightom i vrlo je dobar start. Oprema i XP se dijele šakom i kapom tako da sam u sat vremena došao sa lvl-a 55. na skoro 57., dobio hrpu plave opreme i brzog mount-a (sve questovi). Večeras nastavak! Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako netko žarko želi primjerak Wrath of the Lich King, prodajem ga za 250 kn (u Algoritmu 299kn).

zapakiranog. meni su ga sinoć kupili greškom..

pa eto, ako netko želi, javite se na pm..

(na žalost igra mi samo zagrebačko područje)

pozdrav 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imas jos uvijek za prodat

16 godina
neaktivan

Da li ima netko da prodaje wotlk pošto u Algoritmu nemaju više (područje ZG)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice