Ekipa tko će sve biti večeras pred Algoritmom, da vas čujem?
(zanima me živo hoće li biti manje ekipe nego za TBC)
Ja dolazim sigurno. Visoki, debeli lik sa dredovima to sam ja :DDD
Ma kad si čovjek bolje promisli, to je sve boolesno. Di nas je odveo taj svijet...
...i onda jos stojis do jutra pred t-scumovim ducanom i cekas ajfon
iPhone sam rijesio prije godinu dana :D al stajo bi u redu za hmmm nepada mi sad nis napamet :D
Ni nemora ti bit jasno...
Inace to je: dozivljaj, zanimljivo, eto fora sta ja znam. Prilika da upoznas ljude s kojima igras, popricas malo. Mi prije tog idemo na cugu i na klopu s nekim igracima iz gilde i sa servera i tako. A jel tebi druzenje jasno ili ne, mislim da nikog od ljudi koji idu na ponocnu prodaju to previse i nezanima...
Ne zaboravi ponijeti dvostruko više novca nego što igra košta, u slučaju da budu tražili da kod njih ostaviš polog na 6 mjeseci.
Inace to je: dozivljaj, zanimljivo, eto fora sta ja znam. Prilika da upoznas ljude s kojima igras, popricas malo. Mi prije tog idemo na cugu i na klopu s nekim igracima iz gilde i sa servera i tako.
Ne zaboravi ponijeti dvostruko više novca nego što igra košta, u slučaju da budu tražili da kod njih ostaviš polog na 6 mjeseci.
Inace to je: dozivljaj, zanimljivo, eto fora sta ja znam. Prilika da upoznas ljude s kojima igras, popricas malo. Mi prije tog idemo na cugu i na klopu s nekim igracima iz gilde i sa servera i tako.
U pravu si naxeem. To mi samo pokazuje u kakvoj rupetini od države živim, da postoji samo jedan dućan (no dobro i crovortex) koji prodaje zabavni software po bolesnim cijenama.
ja idem u jutro :)
Bome ima masu svita
veliki je red isprid algoritma počelo je oko ponoć i 5 minuta cijena 299,00kn
gle ti ovo kako je bug forum tih večeres - svi stoje u redu za svoj primjerak wow-a
Evo vratio sam se doma sa svojim primjerkom.. bilo masu ekipe, ludilo!
Sutra ću na poslu malo ispaštati, ali bože moj..
P.S. Svi koji dođu naknadno u Algoritam s računom od ponoćne prodaje dobiju majcu WOTLK Ja idem drugi tjedan po moju.
Izvjestitelju s terena, cujemo li se?
kakva je trenutna situacija?
ima li dovoljno komada wow.a za sve nase fanove?
fino sam se ukempo odmah kod vrata :D CE fino u dzepu :D
jel se pereeeeee
Spremni smo za novu turu farm-grinda? :D
Ja sam odolio:D I ne osjećam se loše! :)
Započeo noćas s Death Knightom i vrlo je dobar start. Oprema i XP se dijele šakom i kapom tako da sam u sat vremena došao sa lvl-a 55. na skoro 57., dobio hrpu plave opreme i brzog mount-a (sve questovi). Večeras nastavak!
Ako netko žarko želi primjerak Wrath of the Lich King, prodajem ga za 250 kn (u Algoritmu 299kn).
zapakiranog. meni su ga sinoć kupili greškom..
pa eto, ako netko želi, javite se na pm..
(na žalost igra mi samo zagrebačko područje)
pozdrav
imas jos uvijek za prodat
Da li ima netko da prodaje wotlk pošto u Algoritmu nemaju više (područje ZG)