Napokon i ova pizdarija u portu :)
Nebi se baš složio....meni je jedan od zabavniji u igrici...ono kada ti BB da bok a ti mu odneseš 12k jaoooo kako se nakon toga okreće...neprocijenjivo....xd
Nebi se baš složio....meni je jedan od zabavniji u igrici...ono kada ti BB da bok a ti mu odneseš 12k jaoooo kako se nakon toga okreće...neprocijenjivo....xd
Nznm, nije mi bas sjeo u par partija ... predugi rld za cc ... samo 3x2 topova ....
mozda kad stavim sve gluposti na njega bude bolji ...
veca mi je spreha iwaki alpha ... posto ekipa u t4 brije da mu domet torpeda nije bas preveliki ... a onda se iznenade kad ih pogodi na 10km ... xD
i Zao ... sto reci ... osim pre pre jbn brodek ... kako ga cesto nazivaju "HE spamer" :)
za Grafa se ne može reć da je dobar kad je spor ka blato i ima uzasan reload...možda je samo simpatični premium sa nelošim AP i torpedima a poklonjenom konju u zube nećemo gledat
Meni cak i pase, kad ga opremis i stavis 10 point kapetana kojeg dobijes u 2 ili trecoj misiji i uz koju zastavicu. Jucer sam ga dobio, danas vec pao kraken sa 100k štete :D
Američki DD-ovi su prezabavni
Kad dohvatim Mogamija i Kagera, pocet cu igrati americke krstarice i DDe da osjetim razliku, za sada samo japanci. BB mi nisu toliko napeti, a i puno ljudi ih koristi.
Imam kapetana Stevena Seagala s 6 pointa u rezervi, ceka da ga zaposlim.
Trenutno se igram gun boata s Akatsukijem, imam vise killova s topovima nego s torpedima... A uzeo sam si i 1/700 model za sastaviti i drzati na radnom stolu :)
Američki DD-ovi su prezabavni
Kad dohvatim Mogamija i Kagera, pocet cu igrati americke krstarice i DDe da osjetim razliku, za sada samo japanci. BB mi nisu toliko napeti, a i puno ljudi ih koristi.
Imam kapetana Stevena Seagala s 6 pointa u rezervi, ceka da ga zaposlim.
Trenutno se igram gun boata s Akatsukijem, imam vise killova s topovima nego s torpedima... A uzeo sam si i 1/700 model za sastaviti i drzati na radnom stolu :)
Ja sam grindao do Mogamija i nakon full upgradea sam ga na kraju razočaran prodao. Ako već ideš na non premium Crusere tier VIII, moja preporuka ti je Hipper, po mom mišljenju najbolji u svojoj klasi.
Ja jedva čekam da se riješim Myokoa, fali mi par k xp-a do Mogamija i onda odustajem od linije (Myoko je bio keeper al sad imam pun qrac ARP klonova), a lovu ću iskoristiti da kupim zadnji hull na Iowi.
Patio sam se Iowom 50 bitaka jer nisam htio da kupim B hull. Čista pljačka, daš 3,5 miliona i onda na C hull opet 5 miliona, samo da bi imao malo više AA mitraljeza i brži rudder.
NE MOŽE!
Iskoristio sam one kamuflaže, nešto premiuma, zastavice i strpio se do C hulla. Sad ću ko gospodin da igram a uštedio lovu.
I ja držim Myoka radi nostalgije (ostao u lijepom sjećanju, ali čim usfali para ide na bubanj ). Što kažeš dobio nekoliko ARPova tier VII pa više nema potrebe za njim, a imam i onaj Hašimaši
, kako se već zove, kopija Ataga tako da sam sa IJN linijom za sada završio.
Meni je Myoko dobar za sada, kao Aoba, ali sa 5 topova umjesto 3 i skoro 40k HPa.
Jes da sam maloprije sa "skoro 40k" sletio na 16k jer sam dobio u bok jedan sut, ali sto se moze.
Imam hull C, jos torpeda moram nabaviti, i odluciti sta na slot 2 staviti za oruzje - preciznost (-7% disperzije), main battery mod 2 (5% duzi reload, 15% brze okretanje topova) ili AA modification.
Nemam ni BFT ni AFT, 4-point skill je DE, pa mi AA nema smisla, a i carriera je manje.
Koliko citam Mogami i nije bas neki napredak u odnosu na Myoko... Nemam ARP brodove jer jos nijedan T8 brod nemam :(
Ja jedva čekam da se riješim Myokoa, fali mi par k xp-a do Mogamija i onda odustajem od linije (Myoko je bio keeper al sad imam pun qrac ARP klonova), a lovu ću iskoristiti da kupim zadnji hull na Iowi.
Patio sam se Iowom 50 bitaka jer nisam htio da kupim B hull. Čista pljačka, daš 3,5 miliona i onda na C hull opet 5 miliona, samo da bi imao malo više AA mitraljeza i brži rudder.
NE MOŽE!
Iskoristio sam one kamuflaže, nešto premiuma, zastavice i strpio se do C hulla. Sad ću ko gospodin da igram a uštedio lovu.
ako mislis uzimati Montanu onda uzmi odma C hull jer će ti njegove xp uračunati kod kupovine...tako je mene zajebalo a da san ima kupljen C hull lakše bi se guralo do kraja...ipak,lucky kontejner sa 100 k xp spasio stvar :-)
ako mislis uzimati Montanu onda uzmi odma C hull jer će ti njegove xp uračunati kod kupovine...tako je mene zajebalo a da san ima kupljen C hull lakše bi se guralo do kraja...ipak,lucky kontejner sa 100 k xp spasio stvar :-)
Kako misliš?
C hull je obavezan na putu do Montane, jer moram ga otključati da bi mogao na Montanu. Sad znam da će mi priznati pola tih troškova kod prodaje Iowe (ako budem prodavao), ali šta ti znači ''uračunati xp kod kupovine''?
Jel meni neko moze pojasniti cemu sluzi cruiser-i u ovoj igri ?????
Nakon 1800 bitaka i nakon kaj imam Mogamija, Chapaieva, kutuzova, Belfasta, Pensacolu itd u luci ja ne znam cemu sluze kruzeri u ovoj igri osim tome da budes pinjata BBu !?? Uzmite u obzir da imam 15 skill kapetana na Chapiajevu i to sa stealth buildom u kojem mogu stealth fire-at - i onda lupas iz daleka i palis i kaj - cjelu igru se ko kurva provlacis dok te ne zamjeti BB i onda punke jednom ili dva puta na tebe i gotovo, kaj je najbolje dd ti radi po 3500hp po salvi
A poslje 0.6.0 kad nerfaju mogucnost vatre na BB onda mi stvarno nije jasno cemu sluzi, znaci ja bi radje uzeo scarnhosta umjesto bilo kojeg t7-10 kruzera uvijek..
Kako misliš?
C hull je obavezan na putu do Montane, jer moram ga otključati da bi mogao na Montanu. Sad znam da će mi priznati pola tih troškova kod prodaje Iowe (ako budem prodavao), ali šta ti znači ''uračunati xp kod kupovine''?
nije c hull obavezan ali na cijenu koja piše platiš plus cijenu hulla kojeg nisi kupio...ja to nisam znao jbg
Nakon 1800 bitaka i nakon kaj imam Mogamija, Chapaieva, kutuzova, Belfasta, Pensacolu itd u luci ja ne znam cemu sluze kruzeri u ovoj igri osim tome da budes pinjata BBu !?? Uzmite u obzir da imam 15 skill kapetana na Chapiajevu i to sa stealth buildom u kojem mogu stealth fire-at - i onda lupas iz daleka i palis i kaj - cjelu igru se ko kurva provlacis dok te ne zamjeti BB i onda punke jednom ili dva puta na tebe i gotovo, kaj je najbolje dd ti radi po 3500hp po salvi
A poslje 0.6.0 kad nerfaju mogucnost vatre na BB onda mi stvarno nije jasno cemu sluzi, znaci ja bi radje uzeo scarnhosta umjesto bilo kojeg t7-10 kruzera uvijek..
E vidiš, svi ti CA koje si nabrojao imaju svoj zadatak u igri i igraju se drugačije, npr. sa CA koji ima radar u startu tražim otok do capa i supportam svoje dd...sa američkim CA možeš primiti brdo šuteva dok si okrenut naprijed a imaju odličan camo, tier 9 i 10. Po meni je najteže igrati Njemački CA jer ima samo jedan top naprijed pa je više teški suport bb (napadaš bb koji napada tvoj bb ili protivički ca koji pali tvoj bb)...
Ovo što radi WG ovim patchom je sramotno a to radi jer BB igrači konstantno plaču a hrpa ih je...prvo su kukali na nosače pa kada su digli aa u nebesa , kukali su na dd, pa su nerfali sve redom dd (pogotovo jadnog shimakaze), ali ni to im nije dovoljno pa sada nerfaju i dd i ca a nosači odavno nemaju što tražiti u igri. Onaj radio što uvode, ako bb ima taj radio i ostane sam protiv dd nema šanse da ga dd ubije. AH.
evo ak nekog zanima, kupio sam 10 onih navlakusa - poklon kontejnera po euro i dobio ovo:
400 golda
papa papa 3 x po 75 komada zaredom
new year camo 1x 100 kom
papa papa 75 kom
ocean soul camo 1x 10 kom
zulu hotel 3x 100 kom zaredom
sve u svemu isplativo, ali rng jesus ocito daje stvari po 3-4 kontejnera isto zaredom
edit:
iso sam kupit i onih po 3€, 4 kom:
ocean soul camo25
wows anniversary camo 25
ocean soul 25
equal speed charlie london 100 kom
netrebam placat farbanje brodova jedno 500 gejmova barem
Proban igrati s japanskim ili ruskim kruzerima, znaci doslovno po partiji primim 3 zrna i umrem, svako zrno je 10k minimalno i kut je nebitan jer te citadela u svim - igra je ili ninja nerfala cruzere opet jer mi se to prije par dana nije desavalo ili mi je okrenula rng protiv mene jer sam imao preko 50% prosli tj
Od sad pa na dalje samo BB i DD igram ostalo ne diram dok cruzeri ne prestanu biti punjate za naoucavanje
Koliko citam Mogami i nije bas neki napredak u odnosu na Myoko... Nemam ARP brodove jer jos nijedan T8 brod nemam :(
Wrooooooong on so many levels, iako to nije stari Mogami, sa 15 152mm je i dalje IMO zabavan a definitivno zabavniji od Myoka (kada se navikneš na sizing trokrilnog ormara). Nazalost ARP taskovi su gotovi, i nema ih više; :(
U klasičnoj "rock, paper scissors" maniri služe ganjanju DDova, na primjeru Chappia (u narodu od milja zvan Puškomitraljez(TM) :D) tu je da jede DDove, nije valjda da mislis da je radar tu radi BBova? ;) Iako paljenje BBova je super "zamjenski" task ako nema DDova na vidiku :) Jbga, mekan po boku; mekan na nos; zato igrat kurvinski skrivača sa neprijateljem :D
U klasičnoj "rock, paper scissors" maniri služe ganjanju DDova, na primjeru Chappia (u narodu od milja zvan Puškomitraljez(TM) :D) tu je da jede DDove, nije valjda da mislis da je radar tu radi BBova? ;) Iako paljenje BBova je super "zamjenski" task ako nema DDova na vidiku :) Jbga, mekan po boku; mekan na nos; zato igrat kurvinski skrivača sa neprijateljem :D
Tnam ja čemu služi radar ali u trenu kad počneš pucati na prvi DD pojaviti će se 3 BB na 10km oko tebe od kojih će te minimalno jedan zveknuti da ti zazvoni u ušima pa bio ti okrenut pod 0, 30, 45, 68, 90 stupnjeva a da stvar bude još bolja naletiti ćeš na 2 DDa od kojih će jedan biti rus koji će te zveknut za 4500 svakih 4 sekunde i to bez greške dok ti gađaš drugi DD -- kurzer su trenutno apsolutno neigrivi..
Lets agree to disagree... ;)
ajd da malo pojasnim t8 kruzeri su neigrivi atm
sve u svemu isplativo, ali rng jesus ocito daje stvari po 3-4 kontejnera isto zaredom
Čitajući ovo tvoje, odlučio sam si kupiti jedan admiralski poklon.
Za 5€ dobio 40 ocean soul kamuflaža. Oni se stvarno precjenjuju, moje love više vidjeti neće.
Da su bar dali 100 komada, pa haj, al 40? Fck it, dobio sam više u super kontejneru, a sinoć sam u kampanji osvojio još 15.
Ne vrijedi.
Za 5€ dobio 40 ocean soul kamuflaža. Oni se stvarno precjenjuju, moje love više vidjeti neće.
Da su bar dali 100 komada, pa haj, al 40? Fck it, dobio sam više u super kontejneru, a sinoć sam u kampanji osvojio još 15.
Ne vrijedi.
budi sretan ja sam dobio 2 puta po 35 gamescom 2015 kamuflaža a te su po 50%, i 1 eur necu ni pricati samo cu reć da imam 1800 new year 2016 kamuflaža :(
Ovo gore!
Jučer, frend i ja u div-u; Kaže frend... "Di ćeš?" "evo pratim te tu iza otoka, pa ću smokat" "smokat ces s Mogamijem?" "ček, šta nisam uzeo kagera?" sve skupa moooozda 3. minuta. Uto dva Bismarka izranjaju iza otoka na 7.2; pocinje Bismarckov novogodisnji vatromet; panični full rudder (nije da sam imao bas puno opcija :D); lansiranje dva seta torpeda; hrpa citadeli, pričanje s ribicama na dnu
PS Dva seta torpova, svakom Bismarcku po jedan torp; 45k damage, 4. minuta, ja mrtav.
#Mogami <3
Ne vrijedi.
Brijem teoriju zavjere; prvih tjedan dana Jutjuberi i random raja su dobivali hrpe "superzastavica" pretezito sa Premium shipovima. Pocetkom godine mjenjaju algoritam za supercontainere, i od tada nisam nigdje naletio da je netko dobio premium ship; osim jednog jadnog tipa koji je dobio Emdena (totalno mi ga bilo žao...).
Mozda brijem, ali... #WGBiatchez
Ne vrijedi.
Brijem teoriju zavjere; prvih tjedan dana Jutjuberi i random raja su dobivali hrpe "superzastavica" pretezito sa Premium shipovima. Pocetkom godine mjenjaju algoritam za supercontainere, i od tada nisam nigdje naletio da je netko dobio premium ship; osim jednog jadnog tipa koji je dobio Emdena (totalno mi ga bilo žao...).
Mozda brijem, ali... #WGBiatchez
Ja sam dobio Molotov i Atlantu ali sam bome i spi*dio kojih 30 po 1€, 5 po 3€ i 4 po 5€ naravno Grimy i Nikolai mogu sanjati samo
Ma algoritam sigurno radi tako da te nagradi svakih 4-5 kontejnera, što znači da si već spizdio dobru hrpu eura pa si brod mogao kupiti i u premium shopu :D
Moze bez beda; rijetko kad sam u trostrukoj diviziji, znas di sam ;)
Ja sam dobio Molotov i Atlantu ali sam bome i spi*dio kojih 30 po 1€, 5 po 3€ i 4 po 5€ naravno Grimy i Nikolai mogu sanjati samo
Le le, nemalo para; da nisi ganjao Gremya i Nikolaia rekao bih bezveze; ali razumijem zašto; ja sam se morao odhrvati sam sebi jedno 3-4 puta da ne ostavim pare na poklone.
Ma algoritam sigurno radi tako da te nagradi svakih 4-5 kontejnera, što znači da si već spizdio dobru hrpu eura pa si brod mogao kupiti i u premium shopu :D
Ne bih se slozio, baci oko na YT i dobici prije NG i dobici nakon NG; drasticna razlika. A mogao je kupiti tipa Belfasta/Scharnia; ali htio covjek Gremya i Nikolaia koje vise ne mozes (niti ces ikada moci kupiti, 'coz broken... :D)