World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 628.792
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
World of Warships

Zbog questa (10x battleship, potopi) idem ti ja radit ruski DD.

Najači je za gridanje para. Popravak tj. novi brod me dođe 5k golda, svaki game sam iznad 100k golda lol

Prebija... pročitajte samo koji guide, taj DD nije torpedo guy ko ostali DDovi, taj razbija druge DDove a bome i bshipove sa gunovima pa im je skill tree sukladan tome.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 22:49 (HaM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

kako prijavit nekog igraca? tipa ovo kad te netko tvoj namjerno potopi ili vrijeđanje i tako te stvari.. di ga prijavit?

severina

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Warships
severina kaže...

kako prijavit nekog igraca? tipa ovo kad te netko tvoj namjerno potopi ili vrijeđanje i tako te stvari.. di ga prijavit?

Drži Ctrl da imaš kursor od miša, odi do njegovog imena, desni klik i izaberi prijavu.

9 godina
neaktivan
World of Warships

Update 0.5.3 

new commander skills ...  team battles  ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Koliko sam čitao preview updatea, taj team battles je nešto kao "mini klanovi"?

16 godina
World of Warships

Evo jedna carry sa Kamikaze R...:)

Frka85
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Do jaja, 600k za jedan game :D

Pošalji mi poruku pa me dodaj, imam 8 DD japanca, 8 BB japanca, 7 CS amerikanca i sada "bildam" ruskog DDa (3 il 4).

p.s.

E ako hoćeš igrat ovog 5, imam ti Kongo kojeg smo dobili sa zadnjeg questa (on je 5).

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 19:13 (HaM).
13 godina
NixaFX kaže...

Update 0.5.3 

Sta onda, radimo team? :)

PS Samo bratko dodji online prije 01:45 ujutro  :D

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 19:17 (Jovanka).
15 godina
World of Warships

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Warships

Sad sam vidio, timovi se traže -_-

Dodajte me, moj nick je:

All_we_need_is_love

p.s.

Skilovi su resetirani... žao mi ovih što su trošili pare da premjeste skillove :P

I još nešto, kad budete drugi put radili SURVEY (ono što šalju putem maila), dajte MOLIM vas sjetite se - ja svaki put molim pišem, kurac nitko mene ne sluša - napišite im tamo da u luci, gore ljevo gdje piše "players" ili gdje god - da uvale TIME tj. vrijeme (aktualno).

Svuda imam vrijeme, od Steam-a do Blizzard igara samo ovu tu nas tjeraju da alt tabamo svaki put kad želim vidjeti koliko je sati...

Hvala dečki :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 20:40 (HaM).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
NixaFX kaže...

Update 0.5.3 

Sta onda, radimo team? :)

PS Samo bratko dodji online prije 01:45 ujutro  :D

ma trenutno sam u polu noćnoj smjeni ...radim ...pa dođem ujutro u 2-3h

al imat ću vrimena u subotu / nedilju... morat ćemo napravit team ...

u subotu ću imat  lev 12 pa ću moć u team 

inaće igram samo sa DD-ovima  . Rusi  i Japanci 

s novim upadateom 0.5.3 lošija mi je grafika uf 

13 godina
neaktivan
HaM kaže...

Sad sam vidio, timovi se traže -_-

Dodajte me, moj nick je:

All_we_need_is_love

p.s.

Skilovi su resetirani... žao mi ovih što su trošili pare da premjeste skillove :P

I još nešto, kad budete drugi put radili SURVEY (ono što šalju putem maila), dajte MOLIM vas sjetite se - ja svaki put molim pišem, kurac nitko mene ne sluša - napišite im tamo da u luci, gore ljevo gdje piše "players" ili gdje god - da uvale TIME tj. vrijeme (aktualno).

Svuda imam vrijeme, od Steam-a do Blizzard igara samo ovu tu nas tjeraju da alt tabamo svaki put kad želim vidjeti koliko je sati...

Hvala dečki :)

Vrijeme tj. sat već i imaš u luci samo ga trebaš upaliti,

klik na settings, controls .....

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 11:17 (brijalec).
13 godina
NixaFX kaže...

ma trenutno sam u polu noćnoj smjeni ...radim ...pa dođem ujutro u 2-3h

al imat ću vrimena u subotu / nedilju... morat ćemo napravit team ...

u subotu ću imat  lev 12 pa ću moć u team 

inaće igram samo sa DD-ovima  . Rusi  i Japanci 

s novim upadateom 0.5.3 lošija mi je grafika uf 

Mene je tretnutno stisnuo malo zivot tj poslovne i privatne obveze, tako da me sigurno nema par dana; taman da Youtube iskristalizira captain skillove :D Za DDove no probljem ;)

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
neaktivan
World of Warships

Eto i ova pizdarija napokon ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

oj ajmo se okupit mi sa foruma...

TEAM BATTLES  tier 7 - 8

petak / subota / nedilja iza 18h tko može neka uleti da nas se skupi 7 do 10 igraća i da napravimo Team .

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
brijalec kaže...

Eto i ova pizdarija napokon ...

Uf to sam odmah, u roku od par dana...

Zato sam i počeo igrati ruski DD - em se farma gold ko lud (vidi sliku, prije pola minute sam završio game) em mi treba za Myoko (300 fire, imam još 3 dana fore, trenutno sam na 198/300).

Hvala za clock u luci! Je*emu, to mi falilo skroz :D Genijalno, vidim sat sada!!!! Superrrrrrrrr!!!!!!!!!

Nikad u settingsima nisam bio xD Jednom sam ušao, vidio da je u prvom tabu sve na max, izašao van i to je to :D

Dodaj me u igri ako želiš.

17 godina
protjeran
NixaFX kaže...

oj ajmo se okupit mi sa foruma...

TEAM BATTLES  tier 7 - 8

petak / subota / nedilja iza 18h tko može neka uleti da nas se skupi 7 do 10 igraća i da napravimo Team .

Ja sam za. Imaš me na flisti pa se tipkamo :) 

9 godina
neaktivan
World of Warships

eto jućer sam igra Team Battles ...i mogu reć da sam zadovoljan kad se okupi lipa ekipa (nema više noob ovo noob ono ...) ... 4 bitke - 4 win 

ewo upravo nabrijavam T8 ( brod i upgrades cc 15 M )

sad i T8 moram zadržat u portu zbog Team Battles   ...

zanima me oće li uvik bit za Team Battles tier 7 - 8  ??  iako bi to bilo dobro ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Pozz ekipa. Poceo i ja polako da igram ovo cudo i moram priznati da je veliko osvjezenje u odnosu na tenkove. Za sada sam jos uvijek u pocetcima, krenuo sam na NJemacku CA liniju i planiram na japansku BB liniju, Yamato je ipak Yamato 

Ehhh sada imam par pitanja. 

Prvo da li na brodovima postoji dodatna oprema, nesh kao GLD, Rammer, Ventilacija na tenkovima jer ja sam tek na trecem tieru ali ne vidim nigdje za sada opciju za stavljanje dodatne opreme. 
Drugo ne vidim nigdje posadu niti kapetana, a negdje sam procitao kao da se moze valjda kapetan "bildati" da se dobiju dodatne pogodnosti i da li je moguce prebacivati kapetana sa broda na broda?

Trece kod NJemaca vidim samo CA liniju, nigdje ne vidim BB Bizmarcka mada sam vidio da u igri ima Tirpitz kao premium BB kojega opet ne vidim nigdje u shopu ??

I vi sto ste dogurali vec do vecih tiera koja linija je onako zabavna ??

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dr. Vicko 

pozz ... prolistaj stranice prije i imaš dosta odgovora i savjeta 

kad dođeš do lev 12 sa svojim acc tad ćeš imat puno toga otvoreno ...upgrades , zastavice , camuflages,  commander ,random - team batlles ...

moguće je prebacivat kapetana ...al to ćeš vidit kad otvoriš tu opciju...

to za premium brod ne znam - ne kupujem brodove 

savjet - odaberi koja ti najviše linija odgovara (npr Njemci Cruiser) i igraj samo nju i još neku jer ako previše šaraš ostat češ bez kredita za kupit new tier... nakon T7 ćeš to osjetit

obavezno ostavi jedan T3 - 4 ili 5 za zarađivanje love 

ja preferiram liniju DD a svaka linija je dobra za neke stvari...

15 godina
Dr. Vicko kaže...
 Prvo da li na brodovima postoji dodatna oprema,  ne vidim nigdje za sada opciju za stavljanje dodatne opreme. 

Drugo ne vidim nigdje posadu niti kapetana, a negdje sam procitao kao da se moze valjda kapetan "bildati" da se dobiju dodatne pogodnosti i da li je moguce prebacivati kapetana sa broda na broda?

Trece kod NJemaca vidim samo CA liniju, nigdje ne vidim BB Bizmarcka mada sam vidio da u igri ima Tirpitz kao premium BB kojega opet ne vidim nigdje u shopu ??

I vi sto ste dogurali vec do vecih tiera koja linija je onako zabavna ??

postoji oprema, koja ce ti biti vidljiva na vecim nivoima accounta, to je onaj broj koji vidis kad kliknes na service record

polako se otkljucava sve, research brodova, random battles, free exp, kapetani, oprema, consumables, team battles, ...

dok dodjes do nivoa mislim da 12 di se otkljucavaju timske, trebo bi imat nekih 12-14 miljona samo od nagrada za nivo accounta, i tocno ti pise kaj dobis za koji nivo

u slucaju da ides od pocetka sa novim acc koji je novi i za wot, imas onu opciju sa invite kodovima di dobis 2 t2 premium broda i t5 tenk

nije lose za pocetak

kaj se tice svaba i BB-a, jos su u programink fazi, a posto je bizmark tolko uber hypean i svi ga oce, nisu ga stavili ko premiuma nego ce bit t8 u tech treeju kad dodje, a tirpicz je "rijedak" brod samo za 50€ i dodje u shop svakih mjesec-dva, nema ga jos za golde- tolko je dobra prodaja da gamad ga daje samo za ca$h

kroz napredovanje ces vidjet nekoliko nedostataka: nema accelerated crew traninga (!), nema spojenog free expa ni golda nego samo premium time sa tenkovima...

nema ni depot-a, za prodaju modula koje si istrazil i kupil, a stoje ti negdje na serveru...zato sada po novom kad prodas brod, prodas i po 2 komada motora, trupa, topova i radara za domet, da ti se ne skuplja u garazi tj. u nepostojecem depou

jedan od boljih jutubera i instruktora je iChaseGaming

kaj se tice linija, CA su neki prosjek i najlakse za igrat, jack of all trades, master of none

DD su dosta razliciti po nacijama, japanci su stealth ubojice sa torpedima, ameri su gun-boats koj imaji bolje topove a losija torpeda(rusi isto tako), BB-i su po meni kad vec nesto i naucis da ides igrat s njima, po pola minute reload i sporo ciljanje, ali niska trajektorija granata, velika probojnost i dmg potencijal

igra svakim patchom postaje sve raznolikija, jos seru jer nisu britance stavili... russian bias

nosace jos nisam ni igral, moram naucit prvo....

i obrati paznju na evente, di se moze osvojit zastavice, oprema, consumablesi i poneki brod

dosad su skrtarili i nisu isli preko x2 exp za win, ali eto, pomalo dolazi i popust na opremu-bio jednom, i eventi

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
17 godina
protjeran
World of Warships
Konačno! Vidi sliku :D Zadnji dan eventa, u 21:00 sam ga "ubo".

Kupio sam dva broda (USA carrier i ruski DD) samo da mogu farmati "Set 300 ships to fire" lol (kerijeri imaju bombe pa zapale ekipu, ruski DD puca ko cruiser ali još brže pa pali i žari ekipu).

---
Savjet za nove igrače:

Nemoj unaprijeđivati brod (samo research hull da možeš peglat dalje, dakle RESEARCH ali ne i kupiti hull) ali zato možeš one jeftine od 125.000 što se tiče manje šanse da ti razbije magazin (univerzalno).. a i to tek tamo od 3-4-5og tiera.

To možeš uštedjeti dosta + ne gubiš vrijeme na low tier brodu, xp od broda ti ide za novi brod.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

evo jedna dobra od jućer kad sam gleda dodjele Oscara igra sam Wows ...

osta sam na kraju protiv dva minekazea ...i na kraju 1 vs 1 nisam uspia ,bia sam lud uf   zamalo x7

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Warships
Da, šteta što je dodjela oskara jednom godišnje pa ćeš opet morati čekati cilu godinu da napraviš taj score xD
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Pozz ekipa. Poceo i ja polako da igram ovo cudo i moram priznati da je veliko osvjezenje u odnosu na tenkove. Za sada sam jos uvijek u pocetcima, krenuo sam na NJemacku CA liniju i planiram na japansku BB liniju, Yamato je ipak Yamato 

samo da ti kazem u slucaju da si spreman krenut od pocetka

Refer a Friend: Recruitment Programme Going Live in EU - Newcomers' Forum - World of Tanks official forum - Page 18

daju tir 2 DVA broda, dijanu i tachibanu, plus t5 tenk za wot, premium 7 dana i 500 golda

isplati se ak nisi vec predaleko dogural ili imas i wot account koji je igran...

a jos je bolja fora da ides na onaj wot invite a friend program jer ces kad tad zaigrat i tenkove (opet )

ak odlucis se rerollat javi nam neko ce te pozvat

EDIT znas da je vezanje za broj moba 100 golda tak nest, i promjena passa je 300 golda,pa barem mos prem time ubost

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 19:18 (ED63).
17 godina
ED63 kaže...
Dr. Vicko kaže...

samo da ti kazem u slucaju da si spreman krenut od pocetka

Prijavio sam se sa svojim WoT acc-om radi premiuma, a ta dva tier 2 broda mi i ne trebaju, upiknuo sam si onog tier IV i tier VIII japanca i sada furam na Yamato liniju. Jos uvijek sa noob teski ali znam imati i dobrih partija. 

Koliko sam vidio kruzeri su dobri ali ipak sam ja vise za BB i njihovog stila igre. Trenutno sam na onom tier III japancu i brod je takav da ga sibica moze zapalit 

Ici cu i na japansku DD liniju jer par puta sam sa Atagom slupao salvo torpeda i BB i odlican je osjecaj.

Nosaci me ne privlace za sada 

Za sada veoma zabavna igra cak i kad se gubi ali ni blizu uzbudjenju i napetosti tenkova valjda jer se borba svodi vecinom na preko 10 kilometara 

9 godina
neaktivan
HaM kaže...
Da, šteta što je dodjela oskara jednom godišnje pa ćeš opet morati čekati cilu godinu da napraviš taj score xD

hahaha dobra dobra xD .

ja vidim da ti imaš preko 1400 bitaka a ovakav score tj Kraken (destroy 5 or more ships) si napravia samo 2 puta 

17 godina
protjeran
NixaFX kaže...
HaM kaže...

hahaha dobra dobra xD .

ja vidim da ti imaš preko 1400 bitaka a ovakav score tj Kraken (destroy 5 or more ships) si napravia samo 2 puta 

Namjerno, svaki game, cili game, pazim na to.

Kako i zašto?

Pa da nisan - onda ne bi ti moga me hvatat za to! I ispada da ti ka, ko fol, znaš neki kur*c o ovoj igri! 

Dođeš me bocu dobroga vina.

Po dovogoru.

13 godina
ED63 kaže...

jedan od boljih jutubera i instruktora je iChaseGaming

Speaking of Youtube...

Agreed! Ali Notser-a volim više Dodajem Flamu-a, ali i ekipu koja se nazalost ipak malo ohladila od igre (gaming 4 living) ali su stvarali/stvaraju super sadrzaj Mighty Jingles, Aerroon, PointedHairedjedi, BaronVonGamez, Phlydaily. Special credit: DeleRT83, SirSpam, Thotgor

Retard godine, ali proplakao sam Claus Kellerman
Mama godine!!!!!  Majkemi!
Toliko o Jubitou i WOWSu od mene i mojih 2 cenata!
9 godina
neaktivan
World of Warships

dolaze Ruski Cruseri ...napokon ...

[img]http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/nixaG.png[/img]
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 21:29 (NixaFX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice