World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.635.962
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozz. tražim neki server gdje ima hrvata, ally. na sadašnjem serveru gomila bosanaca i srba, naših ništa.

ty

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

pa kor'gall, na njemu je najviše hrvata. koliko ja znam ima nas i na agarrmaru i na ghostlandsima.

ja sam na Lightbringeru, ima i na njemu po 1 balkanski guild na hordi i alliance-u

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
17 godina
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

pa kor'gall, na njemu je najviše hrvata. koliko ja znam ima nas i na agarrmaru i na ghostlandsima.

ja sam na Lightbringeru, ima i na njemu po 1 balkanski guild na hordi i alliance-u

Ima nas i na Darksorrow dosta, svi su dobrodosli ako su Horda, ako nisu opet su dobro dosli ali na jedan woopass Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ljudi gluuupo pitanje, al trenutno imam laptop koji je kooooma, i lagga i blokira mi WoW jako, a kamoli sve ostalo.. i sad sam ja malo lutala po netu, gledala laptope, a kako ja jako zakrcim laptop, cini mi se da bi ovaj mogao biti dobar... ajde ako vam nije problem, pogledajte bil bi to valjalo? nekako volim toshibu i ne bi mijenjala marku... ako ima ko kakav prijedlog, slobodno.. i nadam se da nisam bas fulala temu.. 

http://bl.computers.toshiba-europe.com/innovation/hr/product/Satellite-L500-1GH/1075792/toshibaShop/false/

evo to je taj laptop..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
janna kaže...

ljudi gluuupo pitanje, al trenutno imam laptop koji je kooooma, i lagga i blokira mi WoW jako, a kamoli sve ostalo.. i sad sam ja malo lutala po netu, gledala laptope, a kako ja jako zakrcim laptop, cini mi se da bi ovaj mogao biti dobar... ajde ako vam nije problem, pogledajte bil bi to valjalo? nekako volim toshibu i ne bi mijenjala marku... ako ima ko kakav prijedlog, slobodno.. i nadam se da nisam bas fulala temu..

http://bl.computers.toshiba-europe.com/innovation/hr/product/Satellite-L500-1GH/1075792/toshibaShop/false/

evo to je taj laptop..

curo, s obzirom na cijenu odlican je, a trebao bi ti bez ikakvih problema vrtit wow. ako trebas kakvu tehnicku pomoc, samo zovi :D

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
janna kaže...

evo to je taj laptop..

Evo ovako, pošto trenutno igram WoW sa laptopa, mogu ti toplo preporučiti da ako ikako možeš pređi na PC. Ja sam spletom okolnosti morao uzeti laptop umjesto PC-a i sad samo čekam priliku da pređem na pc jer se laptop dakako ne može usporediti. Stvar je u tome, da taj laptop nema ni diskretnu grafiku (koliko sam ja razumio) nego integriranu i to ćete dosta ograničavati, jer je WoW dobio neka grafička poboljšanja koja ga čine zahtjevnijim no prije i da ne zaboraviom da će ih Cataclysma donjeti još (pogotovo napominjem kako će voda izgledati). Ja trenutno igram na Dellu sa 2.5 ghz, 8600 m 256 mb rama i 3 gb rama i mogu vrtit wow tek na nekim osrednjim postavkama (visoka kvaliteta tekstura, ali mali view distance, skroz smanjen shadow etc), što znači da će tebi raditi vjerovatno i slabije.

Ako baš moraš laptop ok ili probaj neki jači naći (preporučam dell inspiron seriju), ali ako ikako možeš uzmi PC :)

rogues do it from behind ;)
16 godina
neaktivan

Opa vidi ti ovo. Nisam igrao 2 mjeseca WoW i danas kad sam dobio internet nazad odem na stranicu i kazu mi da ce mi pokloniti 7 days free play. Kako dobro. A taman sam si racunao da cu skupiti sljedeci tjedan tek pare za pre paid. =))))

Veceras nema spavanja,samo da se skinu patchevi =))

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zna li netko neki dobri 3.3.0 privatni server?

Don't know what to say

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

3.3.0 ti je tek izasao. cisto sumnjam da ces naci stabilan server. Kupi original

16 godina
neaktivan
opejits kaže...

pozz. tražim neki server gdje ima hrvata, ally. na sadašnjem serveru gomila bosanaca i srba, naših ništa.

ty

For the horde !!!

16 godina
neaktivan
dking kaže...

Zna li netko neki dobri 3.3.0 privatni server?

dobar i stabilan privatni server sa zadnjim patchom nećeš nać..ali preporučam wow beez. puno ljudi, starter gear i ima svoje čari, ali nakon što sam probao original, ne vraćam se na privatne ^^

Oh, the water is red with the blod of the death, but I'm still alive pray to God I survive.
17 godina
World of Warcraft

Ja sam dugo igrao na RTK gaming nije bio los ali kao sto kolega rece org je org ni nepada mi napamet da se degradiram na crack, tamo uvjek nesto neradi. . ., ali evo ko voli!

http://wow.rtkgaming.com/

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

E kak se na world of warcraft ode na besplatni piratski server želim postati haker al znam da je to teško možete li mi to reći unaprijed hvala

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma ne moze nikako PC jer studiram u drugom gradu i bas mi laptop treba.. kod kuce imam PC na kojem radi super, al sad bas trazim laptop koji bi valjao...  ne da mi se kupit laptop i da mi onda wow steka jer najcesce sam na wow-u od svega.. :)

16 godina
neaktivan
HACKER1 kaže...

E kak se na world of warcraft ode na besplatni piratski server želim postati haker al znam da je to teško možete li mi to reći unaprijed hvala

ti nekog sprdaš ili? bez uvrede, al vidim 0 dana korisnik, tipično glupe izjave da želiš postat haker...otprilike kako bi ja zezao nekoga u 5. osnovne. ^^

Oh, the water is red with the blod of the death, but I'm still alive pray to God I survive.
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

fala *urcu, evo napokon sam level 80Belji se

DING! :)

sad idemo na skupljanje geara hehe

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

eo da se pohvalim. danas sam dingo po prvi put 80 ^^

sad malo geara i odma arena team :P xD

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozivam sve nase igrace na  Kor'gall serveru da dojdu u Crogall guildu. Igramo na alliance strani.
Ekipu vode stariji igraci, vrlo iskusni koji su skoro 24/7 online :D Lider Fone je zakon, samo na tome serveru ima 8 razlicitih klasa lvl80 epic a u svako doba dana bilo kojem lvl-u u guildi dojde pomoci u cemu god treba od nekog questa do boostanja kroz instance.

Ovaj vikend smo jedan raid napravili plus smo svaki dan nove lvl 80 vodili po instancama, objasnjavali taktike na bossovima i ljudi su si u dva dana skupili dobar gear... Imamo sve profesije na 450 tako da si medusobno radimo sve od oklopa, napitaka, enchanta...
Puno je veci gust igrati sa nasim igracima, imamo ventrilo na kojem smo kad idemo u raid ili boostamo nekoga. Pa ako ima igraca koji bi htjeli pristupiti neka mi posalju poruku u igri, nick je Anadeo.

http://www.rabbits-clan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 10:51 (Andeo).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa gdje si ally našao na Kor'gallu igrati crni sine. Joj, joj....Proći ćete kao Pune Tačke Drva. Ha ha ha!

Šalim se ofc.

Neznam koliko dugo igraš wow ali dozvoli par komentara:

Specovi su ti djelomično pogrešni, prot više nego fury...npr potrebe za 2/2 u rend nema ni u jednom tvom specu.

gemovi su ti također pobrkani...prot warr gema isključivo staminu ako si preko defence capa...AP, dodge, parry nisu baš opcija, posebno za gear koji ti trenutno imaš.

Mnogi enchantovi ti nedostaju na opremi. Za boljek tanka obratiti se ekipi na:

http://www.tankspot.com/forumdisplay.php?97-Gear-Enchanting-Discussion

Sretno sa guildom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 7:31 (Morgoth).
17 godina
neaktivan

thx

dual sam kupio prekjucer pa si polako skupljam gear i vjezbam two handed weapons dok boostam manje lvl-e po Azerothu...

a prot oprema... nabrzinu sam skupio sve to, mislim u 3-4 dana i onda smo isli u onixiu, trebao mi je defence 545 da ne dobijem critical pa sam nabrzinu stavljao gemove... ja sam off tank i trenutno mogu ove slabije raide i sve instance tankat... jaci itemi imaju vise defa pa onda budem samo staminu gemao... back mi sucksa a enchanter nije imao nista osim AP za back pa mi je to stavio dok ne nabavi nesto bolje... 

hvala na savjetima :)

Kor'gall... pa ima horde više, wg drzimo 2h na dan ostalo oni... :D iso sam tamo jer sam cuo da ima najvise nasih ljudih, gdje ti igras?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 9:35 (Andeo).
17 godina
neaktivan

Kor'gall..horda ofc Smijeh

Imaš natpis kad ulazis u wg..kaže: "Horde teritory! Alliance will be ganked. Survivors will be ganked again!" Belji se

Btw točan broj je 540 za raid.

16 godina
neaktivan
Andeo kaže...

Kor'gall... pa ima horde više, wg drzimo 2h na dan ostalo oni... :D iso sam tamo jer sam cuo da ima najvise nasih ljudih, gdje ti igras?

Pa na Kor'gallu je, ili barem je bilo prije, najvise ljudi odavde....ali na strani horde Smijeh

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

kad skupim malo geara transferam se na kor gall :)
nadam se da će bit neki pvp guild koji će primit mene i frenda ^^

Druid ftw!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
opejits kaže...

ty

sta fali srbima i bosancima??isto je to..

TONY
17 godina
CAPETAN PRICE kaže...
opejits kaže...

ty

sta fali srbima i bosancima??isto je to..

Slazem se s tobom totalno, ako ljudi nisu optereceni seljackim i zadrtim razmisljanjem a govore moj jezik svejedno mi je koja im je nacionalnost ili vjeroispovjest, bitno je da je dobra i zabavna ekipa!

17 godina
neaktivan
Morgoth kaže...

Kor'gall..horda ofc Smijeh

Imaš natpis kad ulazis u wg..kaže: "Horde teritory! Alliance will be ganked. Survivors will be ganked again!" Belji se

Btw točan broj je 540 za raid.

xD

da, istina... hebiga nitko nece winter igrat, ne sjecam se kad smo imali maksimalna broj ljudi a da ne govorim o malo taktiziranja i slicno... :(

btw, netko je napisao da skuplja gear... iako sa ovim finderom se sad brzo najde grupa i dobiva embleme za svakog bossa pa se relativno brzo skupi gear ipak mislim da ces se najbrze opremiti kad ides sa guildom. Meni npr. treba za second gear ali ofc i za main ako sto padne :) Dojdu samnom 4 iz guilde i imam pravo na svaki item jer su oni u jacem gearu i idemo fos - pos - hor sve u nizu i tu padne par dobrih itema meni cak i za main lika... plus skupis embleme vrlo brzo za neck, ring i to ilvl245... odete u lakse raide, na par bossova koji imaju drop za neki item i u tjedan dana skupis jako dobar gear... a onda postepeno ga dizes i ides u sve bolje raide... da ne kazem koliko je lakse raid napravit kad je 10 ljudi na ventrilu i uvijek barem jedan zna taktiku za svakog bossa pa objasni svima... puno lakse i zabavnije

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jučer navečer sam dingo sa 2. likom 80. Namigiva

Sad imam epic Orc hunter-a (DPS) i Undead priest-a (healer/DPS) koji tek mora skupit svu epic opremu (što sad uz dungeon tool i skupljanje amblema neće biti neki problem).

Večeras krećem s heroicima i nadam se kakvom epic dropu, te barem 15tak amblema hehe.

For the Horde!

(btw igram na Earthen Ring-u)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
janna kaže...

ma ne moze nikako PC jer studiram u drugom gradu i bas mi laptop treba.. kod kuce imam PC na kojem radi super, al sad bas trazim laptop koji bi valjao...  ne da mi se kupit laptop i da mi onda wow steka jer najcesce sam na wow-u od svega.. :)

Hey, poslao sam ti na PM nešto oko laptopa pa please chekiraj kad stigneš :)

rogues do it from behind ;)
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ekipa, skužio sam nevjerojatnu stvar - jutarnji heroici su zaaakon!

Ekipa valjda prije posla skuplja još neke ambleme ili nekaj, ali grupe su mrak i heroici se prelaze kao od šale (za razliku od nekih retard grupa navečer.. gerrrr..).

Evo recimo jutros sam prije posla odigrao 2 heroica (HoL i UK) za nekih 40-tak minuta (nije bilo wipe-ova) i skupio 10tak amblema, par plavih itema i 1 epic Namigiva

Btw, ima li neki dobar tenk na Earthen Ring-u na strani Horde za povremene heroike?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Lol pa ja nisam imao wipe u heroic od izlaska novog sistema, desi se svaki 5. put da 1-2 clana budu frisko dingani ovo ostalo vecinom bude pwn ekipa koja roka kroz HC ko da je neko low lvl podrucje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice