World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.852.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: World of Warcraft
Baldurion kaže...
Virty kaže...

Taman jutros to vidio.

Nije ni malo 

Da, s obzirom na to koliko igram (tj. uopće ne igram, nisam igrao godinu dana) mislim da se meni ne isplati nikako uzeti, ali mami me svejedno 

Ja sam redovit od same vanille sa pauzama, naravno.

Ni ja nemam ovaj mount, ali je stvrano super. U svakom trenu imaš aukciju, mail.... neprocjenjivo 

PSN: Muskarcina77 / Xbox: Muskarcina
15 godina
Virty kaže...
Baldurion kaže...
Virty kaže...

Taman jutros to vidio.

Nije ni malo 

Da, s obzirom na to koliko igram (tj. uopće ne igram, nisam igrao godinu dana) mislim da se meni ne isplati nikako uzeti, ali mami me svejedno 

Ni ja nemam ovaj mount, ali je stvrano super. U svakom trenu imaš aukciju, mail.... neprocjenjivo 

Da li se po tebi sad uopce isplati igrati WoW ili da sacekam Midnight?

18 godina
Baldurion kaže...
Virty kaže...
Baldurion kaže...
Virty kaže...

Taman jutros to vidio.

Nije ni malo 

Zadnje 2 godine igram Classic, a povremeno se logiram u reatil.
I dalje ima ljudi i ne vidim razlog zašto se ne vratiti i zaigrati.
Središ likove ili kreiraš nove, kvestaš i guštaš 
Čekam Midnight, ali mislim se i ja vratiti u retail ranije čisto da sve sredim i vidim šta su patchevi donijeli novog.

PSN: Muskarcina77 / Xbox: Muskarcina
15 godina
Baldurion kaže...
Virty kaže...
Baldurion kaže...
Virty kaže...

Taman jutros to vidio.

Nije ni malo 

Isplati se igrati, ponajviše zbog Remixa koji trenutno traje, manje više svi su gearani i svaka grupa ima po jednog ili dva hyper carryja pa se lako skupe leveli i bronza za transmog/mounts/pets. Ekskluzivni setovi koje Lemix daje su također very nice:

https://www.wowhead.com/guide/legion-remix-rewards-mounts-transmog

Ako imaš Midnight preorderan možeš skinuti i Midnight Betu pa isprobati promjene za sve klase i vidjeti koja ti se najviše sviđa pa odlučiti što igrati. Moja preporuka za potencijalnog maina ako voliš DPS su DH (svi speccovi su super) i DK (Unholy, a Blood je odličan sam po sebi). Od castera najbombastičniji je trenutno Warlock, Shadow Priest nije loš, a Mage samo ako ne možeš bez portala, nekako mi nema isti efekt kao npr. Warlock.

EDIT: Ostala su još 54 dana do kraja Lemixa, dakle i više nego dovoljno vremena da se laganim tempom skupi apsolutno sve i izlevelira ako treba i 10 likova.

https://steamcommunity.com/id/croputnik/
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2025 13:07 (Putn1k).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice