World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

Nope :P Al fora da se neko zove smigl xD

rogues do it from behind ;)
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

zanima me, koju je titulu najlakše dobiti ako nisam lvl 80?

May The Earthmother walk with you.

0 0 hvala 0
16 godina
_Rainmaker_ kaže...

Preporučam ti lvlanje a onda da se bavis takvim sitnicama Namigiva

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
17 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

Imaš za 1k golda na lvlu 70, tamo na quel'danas otoku (of the shattered sun il tak nešt se zove). Al istina, izleveliraj se, radi instance, praznike itd. i samo će počet sjedat titule ;P

16 godina
World of Warcraft

Imas i title jenkins koji nije tezak za dobit al moras dosta ljudi imat da bi rijesio to

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 19:54 (lucky_look).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

meni je "the explorer" jednostavan

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hehe pogledajte blizzardovce šta rade i šta mogu raditi u WoW-u.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ovako, volio bih napraviti twinka jer mi užasno idu na živce :)

koja klasa a da nije rogue je dobar twink?

Oh, the water is red with the blod of the death, but I'm still alive pray to God I survive.

0 0 hvala 0
17 godina
_Rainmaker_ kaže...

Da budem iskren danas se malo rade twinkovi s obzirom da vise nemozes najbolje enchantove staviti, nekad na lvl 60 jos dok nije bilo ogranicenja za chantove tipa crusader mogao si napraviti dobroga warriora, hunter, rogue i mage, a da ne velim neko ko je nekad na tom lvl-u napravio twinka ostali su mu svi enchantovi a ti ih vise nemozes staviti. Naravno sve lvl 19. Ak mene pitas ja bi radil twinka na lvl 39, i to warlocka, zbog enchantova ali mislim da se na tom lvl-u bas ne igra BG pretjerano kao na 19. Zamisli crit 3.5k sa soulfire :D

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
_Rainmaker_ kaže...

Da budem iskren danas se malo rade twinkovi s obzirom da vise nemozes najbolje enchantove staviti, nekad na lvl 60 jos dok nije bilo ogranicenja za chantove tipa crusader mogao si napraviti dobroga warriora, hunter, rogue i mage, a da ne velim neko ko je nekad na tom lvl-u napravio twinka ostali su mu svi enchantovi a ti ih vise nemozes staviti. Naravno sve lvl 19. Ak mene pitas ja bi radil twinka na lvl 39, i to warlocka, zbog enchantova ali mislim da se na tom lvl-u bas ne igra BG pretjerano kao na 19. Zamisli crit 3.5k sa soulfire :D

lool, zakon :)
vec imam 34. warlocka koji mi je dosadio xD :)

Oh, the water is red with the blod of the death, but I'm still alive pray to God I survive.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

odlučio sam warriora twinkat. e sad...da li da mu nabijam hp i stavim shield? ili da mu uzmem 2h wep i nabijam damage?

0 0 hvala 0
17 godina
ukay1000 kaže...
_Rainmaker_ kaže...

Da budem iskren danas se malo rade twinkovi s obzirom da vise nemozes najbolje enchantove staviti, n

Da se nespominje da je twink malo beskoristan jer moras uloziti mnogo Golda a levelujes u Bg tako da nemozes dugo uzivati u svojoj svemocnoj spodobi Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Da se nespominje da je twink malo beskoristan jer moras uloziti mnogo Golda a levelujes u Bg tako da nemozes dugo uzivati u svojoj svemocnoj spodobi Smijeh

Pa možeš isključit levelanje.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ej jel igra tko na realmu ravenholdt?

ja evo planiram počet opet, imao sam stanku malu od 2 mj. Imam human warrior 80lvl full t8.5, baš sam se zazelio igrat...pa ću sada oko BOzica počet opet. ako ima tko na tom realmu nek se javi slobodno. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kad smo kod titula, Hand of A'dal je meni bila najdraža. Bilo nas je jako malo s tim...:)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Ja igram na Darksorrow pa ako ima nekog od nasih javite se ingame! Namigiva

Horda:

Shadowmenace

Deathborne

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Kad smo kod titula, Hand of A'dal je meni bila najdraža. Bilo nas je jako malo s tim...:)

Kako se tocno dobija?, ja trenutno imam champion of frozen wastes 

16 godina
neaktivan

Igra li netko na privatnom serveru Tru WOW ? Ja sam na Darkwolf realmu-ally.

Btw. igrao sam ali cu jos uvijek oriđiđi WoW ali trenutno nemam za pre paidove. Opet kad kupujem preko neta bi me izaslo oko 90 kn mjesecno ali jbg netko nema ni toliko za bacit na igru. kad bi jos malo spustili tu cijenu bilo bi dobrom,barem sad za zimske praznike.

A da ne govorim da treba pocet skupljat za novu expanziju! =)))

16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
naxeem kaže...

Ako si pokupio quest prije patcha 3.0.2, jos mozes dobiti tu titulu. Ako nisi, nista od toga Namigiva

17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
lucky_look kaže...
naxeem kaže...

Ako si pokupio quest prije patcha 3.0.2, jos mozes dobiti tu titulu. Ako nisi, nista od toga Namigiva

Yep, ta je sad zaključana ^^ Samo da ju ne odluče otključat kao što se priča da će bit sa old school pvp naslovima (Grand Marshall, High Overlord itd.) kad izađe Cataclysm i Rated Battlegroundsi.

Osobno, meni je presmješna kombinacija koju je frend iz igre isfuro: imao je lika zvanog Tampon i old school pvp title Blood Guard = Blood Guard Tampon :D

17 godina
naxeem kaže...

Ili meni Grand Marshal, nemoš je više dobit a lipo je za pokazat :))

Što se tiče twinkova, nisam znao da možeš birat u bgu da se ne dižeš level, kako to napravit?

Imam twinka lvl.19 ali fali mu vrlo malo do 20 pa nebi volija nešto isprobavat a da neznam 100% da neću dobit level :)

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
naxeem kaže...

Ili meni Grand Marshal, nemoš je više dobit a lipo je za pokazat :))

Što se tiče twinkova, nisam znao da možeš birat u bgu da se ne dižeš level, kako to napravit?

Imam twinka lvl.19 ali fali mu vrlo malo do 20 pa nebi volija nešto isprobavat a da neznam 100% da neću dobit level :)

ak si horda, onda odi u orgrimmaru kod battlemastera i tamo imas undeada u kutu, teško ga je vidit. i tamo za 10 golda iskljucis exp.

a ako si ally, to isto napravis u stormwindu. :)

17 godina
_Rainmaker_ kaže...

ak si horda, onda odi u orgrimmaru kod battlemastera i tamo imas undeada u kutu, teško ga je vidit. i tamo za 10 golda iskljucis exp.

a ako si ally, to isto napravis u stormwindu. :)

Hvala ti puno, dosta tog se prominilo od kad nisam igrao...aj bar mi nije propalo to što sam opremio twinka. :)

16 godina
neaktivan

Evo u zadnjih 6 mj. mogu reči da je palo igranje wow-a mislim kada pogledaš server rijeto koji je danas sever Locked večina servera je srednja populacija.

Kada sam igro prije ljeta na Magtheridon serveru bilo je super pvp i pve-a je bilo na tonu bilo je dosta ljudi , no kada sm se vratio sa ljeta sve se promjenilo sa Magtheridon PVP servera, PVP je postao pravo sranje.

Evo dobar razlog prije 6 mj mogo si u bilo koji BG i bilo kada danas da bi išo u Eye of the Storm, Valterac Valley, Stand of the Ancients ako češ imat sreče možd češ samo jedamput uspjet doči tamo a da ne govorim o Isle of Conquest kojega je zbilja rijetko vidjeti što je žalasmo za jedno od večih igri ikad napravljeno od Blizzarda.

Jel mi može neko dobar PVP server reči iz svoga iskustva!

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ovo je recimo na granici ilegale, pa bih molio da ne popijem kartom, ako poruka nije u redu, moderatori recite izbrist cu je.

znaci kad netko kupi bon, neka ga ne aktivira odmah, nego fino prijavis da ti ne valja key, tj. da javlja da je vec iskoristen (a nije), oni ti daju novi key, al ti imas oba koja rade. tako mozes prakticki besplatno igrat wow. samo ne 5 puta denvno zvati, nego jednom tjedno prijavit, za bilo koji key koji nisi aktivirao i fino ti se nakupi keyeva da mozes ih prodavat bez brige.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miky moj kaže...

Evo u zadnjih 6 mj. mogu reči da je palo igranje wow-a mislim kada pogledaš server rijeto koji je danas sever Locked večina servera je srednja populacija.

Kada sam igro prije ljeta na Magtheridon serveru bilo je super pvp i pve-a je bilo na tonu bilo je dosta ljudi , no kada sm se vratio sa ljeta sve se promjenilo sa Magtheridon PVP servera, PVP je postao pravo sranje.

Evo dobar razlog prije 6 mj mogo si u bilo koji BG i bilo kada danas da bi išo u Eye of the Storm, Valterac Valley, Stand of the Ancients ako češ imat sreče možd češ samo jedamput uspjet doči tamo a da ne govorim o Isle of Conquest kojega je zbilja rijetko vidjeti što je žalasmo za jedno od večih igri ikad napravljeno od Blizzarda.

Jel mi može neko dobar PVP server reči iz svoga iskustva!

nemas se ti šta žalit, ja na rp serveru cekam pola sata na wsg... xD

17 godina
World of Warcraft

Meni da Darksorrow sve radi ok WSG za 5 minuta max ali vecinom manje, a problem je u tome sto su tavili max que na samo 2 BG-a, na taj nacin jesu umanjili broj ljudi koji se seljakaju iz BG u BG ali zato tesko uletiti u one poput Altec Valey ili Isle of Conquest. Mozda uvide svoju gresku pa vrate que na 4 koamda odjednom! Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Meni da Darksorrow sve radi ok WSG za 5 minuta max ali vecinom manje, a problem je u tome sto su tavili max que na samo 2 BG-a, na taj nacin jesu umanjili broj ljudi koji se seljakaju iz BG u BG ali zato tesko uletiti u one poput Altec Valey ili Isle of Conquest. Mozda uvide svoju gresku pa vrate que na 4 koamda odjednom! Smijeh

slažem se, potpuno :)
ja zelim odigrat av ili eots ali znam da necu nikad stic na red pa moram joinat wsg ili ab...

17 godina

slažem se, potpuno :)
ja zelim odigrat av ili eots ali znam da necu nikad stic na red pa moram joinat wsg ili ab...

A jbg ja ukljucim que i odem kuckt okolo ore Smijeh tako da docekam svasta

17 godina
Matatata krele od zanata kaže...

ovo je recimo na granici ilegale, pa bih molio da ne popijem kartom, ako poruka nije u redu, moderatori recite izbrist cu je.

znaci kad netko kupi bon, neka ga ne aktivira odmah, nego fino prijavis da ti ne valja key, tj. da javlja da je vec iskoristen (a nije), oni ti daju novi key, al ti imas oba koja rade. tako mozes prakticki besplatno igrat wow. samo ne 5 puta denvno zvati, nego jednom tjedno prijavit, za bilo koji key koji nisi aktivirao i fino ti se nakupi keyeva da mozes ih prodavat bez brige.

Je a ovi u Blizzu su retardirani pa sve to skupa ima smisla.

Prijaviš problem s ključem i taj se gasi tak da dobiš novi a prijavljeni si možeš zabit where the sun don't shine.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice