World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.859
|
čitano: 1.445.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft
gdje se moze nabaviti najjeftiniji bon za igru?
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 13:45 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Jel ima netko da igra na hordi i da bi mi pomogao da radim snjim arenu nisam igrao od 1 mjeseca  ove godine imam  full sam pvp sa warriorom pola stvari imam epic

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 10:16 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li ko iskustva sa igranjem WoWa na tabletima i koji preporučate?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Warcraft
Nema tog tableta da to pokrene kak spada, a uostalom tko zeli igrat na tabletu tako sta? Touchscreen otpada odma, a mis i tipkovnicu prikljucit i igrat na u vrh glave 10 inchnom ekranu je grijeh....Wow inace ima jako puno napada te sami napadi bi prekrili pol ekrana ili bi bili toliko sitni da nemozes viditi... Ukratko nabavi laptop
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel ima netko da zna tko prodaje diablo3 keyeve za wow golde?

probo sam kod par gold sellera, al ni jedan nije imo te keyeve...

i ako je netko kupovo da mi kaze otprilike kolko je dao za key...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
World of Warcraft

Netko je spomenuo par stranica prije (neda mi se tražit tko točno) da se dobije battlechest za 7.50€, dakle u pola cijene, ako igraš free trial. Evo skidam free trial i zanima me kako da prepolovim cijenu ako se odlučim igrat dalje? Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Magibagi kaže...

Netko je spomenuo par stranica prije (neda mi se tražit tko točno) da se dobije battlechest za 7.50€, dakle u pola cijene, ako igraš free trial. Evo skidam free trial i zanima me kako da prepolovim cijenu ako se odlučim igrat dalje? Hvala unaprijed.

Čim se se ulogiraš na acc i napraviš prvog lika pokazat će ti se nešto bla bla 50% off na tom character selection screen-u

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
9 godina
World of Warcraft

Kolega, hvala ti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
devilvu86 kaže...

Jel ima netko da zna tko prodaje diablo3 keyeve za wow golde?

probo sam kod par gold sellera, al ni jedan nije imo te keyeve...

i ako je netko kupovo da mi kaze otprilike kolko je dao za key...

Saljem ti link od pouzdanog prodavaca na pp

12 godina
neaktivan

Ola! Ima kakva preporuka za server gdje mogu malo zaigrati sa domaćom ekipom? Moj Aggramar gotovo prazan pa bi si lika prebacio. Inače pandaren misveawer monk sam, alliance i po mogućnosti malo odraslija banda (27 mi je god). Faaala.

14 godina
World of Warcraft

Jedno pitanje, koliko bi mi trebalo vremenski onako casual igranja da mogu ajmo tako reći besplatno igrati WoW svaki mjesec tj. koliko mi treba vremenski da nafarmam tih 40k golda?

Isto tako bi mi neko poslao RAF te koliko dobijem gameplay time-a? Volio bih malo isprobati WoW prije nego kupim WoD pošto ga nisam dugo igrao pa da ne bacam pare ako mi se ne svidi :)

Hvala na pomoći

P.s. Igrati ću hordu :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 17:14 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baldurion kaže...

Jedno pitanje, koliko bi mi trebalo vremenski onako casual igranja da mogu ajmo tako reći besplatno igrati WoW svaki mjesec tj. koliko mi treba vremenski da nafarmam tih 40k golda?

Isto tako bi mi neko poslao RAF te koliko dobijem gameplay time-a? Volio bih malo isprobati WoW prije nego kupim WoD pošto ga nisam dugo igrao pa da ne bacam pare ako mi se ne svidi :)

Hvala na pomoći

P.s. Igrati ću hordu :)

Ovisi od servera do servera, jer nije ekonomija svuda ista. Recimo meni treba cca 14 dana da skupim 40k golda (baš sam računao pred par dana), ali ja svaki tjedan radim cata/wotlk/tbc raidove (ne sve) i tu se skupi do 10k golda. Na AH prodajem enchante i to je otprilike to. Ako radiš i LFR to ti je 150g po wingu svaki tjedan. Zbog posla sam ograničen na max 2 i po sata igranja dnevno osim nedjeljom kad stignem ubost još koji sat za current content raidove. I moliš boga za što više follower misija s goldom :D

Kad netko tebi pošalje RAF ti ne dobijaš gametime, on dobije 30 dana ako ti uplatiš 30 dana sebi ili mounta po izboru ako ti uplatiš 60 dana sebi

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
14 godina
World of Warcraft

Znaci svejedno moram kupiti game card od mjesec dana da bih mogao igrati RAF? Hmm, neznam kako to tocno funkcionira. Moram stalno igrati sa tim likom koji mi posalje raf , sam ne mogu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 17:53 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mozes igrat sam, al brijem da on dobiva sam neke beneficije
12 godina
neaktivan
razbijac kaže...
JuXo kaže...

koji server preporučate, gdje ima hrpa ljudi, ili još bolje na kojem ima najviše naših?

Preporucam ti frostmane alliance ima 10% nasih igraca 

Aktivni domaci guildovi !

http://eu.battle.net/wow/en/guild/frostmane/Sunmist/ 

http://eu.battle.net/wow/en/guild/frostmane/Rehabilitation/

http://eu.battle.net/wow/en/guild/frostmane/Ekipa/

http://eu.battle.net/wow/en/guild/frostmane/Death_Pact/

Ovo će bit dosta. Hvala. :)

12 godina
protjeran
FiUM4N kaže...
razbijac kaže...
JuXo kaže...

koji server preporučate, gdje ima hrpa ljudi, ili još bolje na kojem ima najviše naših?

Preporucam ti frostmane alliance ima 10% nasih igraca 

Aktivni domaci guildovi !

http://eu.battle.net/wow/en/guild/frostmane/Sunmist/ 

http://eu.battle.net/wow/en/guild/frostmane/Rehabilitation/

http://eu.battle.net/wow/en/guild/frostmane/Ekipa/

http://eu.battle.net/wow/en/guild/frostmane/Death_Pact/

Ovo će bit dosta. Hvala. :)

haha,a ima li kakav guild na kor'gallu koji bi htio primiti nooba ?

15 godina
World of Warcraft

Ima nekoga da je na Burning Blade-u ili Drak Thul-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

ravencrest, ima li koji domaci guild mozda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel se netko mozda tek vraca nakon duže apstinencije wow-u? Ja sve planiram skoro poceti pa da se RaF-am sa nekim tko ima vremena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Opet ja sa jednim pitanjem :) Htio bih isprobati WoW prije nego li ga kupim (da vidim što se promijenilo i tako to). Jedino onaj trial na 10 dana mogu uzeti ako se ne varam? Prestao sam igrati WoW kad je izašla cataclysm ekspanzija.

Molio bih Vaše iskreno mišljenje da li da kupim WoW ili ne? Igrao bi onako casual, većinom svaki/drugi dan po 2-3h. Da li mogu skupiti tih 40k golda za mjesečni game time? Pošto neću igrati previše ne bih htio plaćati mjesečnu pretplatu od ~100kn.

Da li netko od Vas stalnih igrača zna ako gdje mogu kupiti igru i gametime jeftinije od ovih linkova šta ću ovdje postati?

28.45€ WOW Warlords of Draenor Expansion EU Key + 90 Level Boost CD Key

13.15€ World of Warcraft 30 DAYS Time Card EU

Hvala puno na pomoći i savjetima :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 10:46 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sve zavisi na kojem si realmu, i kakve imas srece, nekad je moguce skupit 40k nekad nije, ja sve preko aukcije zaradim....
14 godina
dado16 kaže...
Sve zavisi na kojem si realmu, i kakve imas srece, nekad je moguce skupit 40k nekad nije, ja sve preko aukcije zaradim....

Malo sam se nezgodno izrazio, to sam i mislio što si ti napisao :D Da li mogu preko aukcije zaraditi 40k s obzirom da neću previše igrati? Neš sam čitao da se farmanjem određenih stvari da se može zaraditi po 10-20k golda u 3-4h farmanja, je to istina? Pretpostavljam skupljanjem ruda i farmanjem određenih itema se da najviše zaraditi? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 11:05 (Baldurion).
15 godina
Baldurion kaže...
dado16 kaže...

Malo sam se nezgodno izrazio, to sam i mislio što si ti napisao :D Da li mogu preko aukcije zaraditi 40k s obzirom da neću previše igrati? Neš sam čitao da se farmanjem određenih stvari da se može zaraditi po 10-20k golda u 3-4h farmanja, je to istina? Pretpostavljam skupljanjem ruda i farmanjem određenih itema se da najviše zaraditi? 

da da, odredene stvari koje dobro prolaze te farmas, a drugi izvor prodaje je ici u raidove/instance i tamo se nakupi dobrih stvari prodas i to je to..

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako zelis malo farmat ,a puno golda najbolje ti je proučit dobro addon TSM.

Na punom serveru preko transmoga se dosta dobar gold moze okrenut, sjecam se da mi je pao jedan plate chest u AQ i prodao ga u roku 5 min za 20k :D

Uglavnom  TSM addon ima razne opcije ,tako da ako njega nauciis korsitit nece ti biti neki problem 40k

Također ako ti je ovo prvi put da igras wow nemoj ocekivat da ces odma 1.-3 . mjeseca farmat neki bolesni gold

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 19:11 (Zodiak).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Zodiak kaže...

Ako zelis malo farmat ,a puno golda najbolje ti je proučit dobro addon TSM.

Na punom serveru preko transmoga se dosta dobar gold moze okrenut, sjecam se da mi je pao jedan plate chest u AQ i prodao ga u roku 5 min za 20k :D

Uglavnom  TSM addon ima razne opcije ,tako da ako njega nauciis korsitit nece ti biti neki problem 40k

Također ako ti je ovo prvi put da igras wow nemoj ocekivat da ces odma 1.-3 . mjeseca farmat neki bolesni gold

Hvala na savjetu. A nisam igrao wow jedno 2-3 godine tako da praktički moram sve isponova učiti. Ma primarni mi je cilj recimo kroz auction house/rješavanje questova itd. dignuti 40-50k golda mjesečno za WoW token da imam free gametime. Neda mi se plaćati mjesečna članarina :P Nadam se da se može uz ajmo reći 2-3h igre na dan (nekada i puno više)  u mjesec dana toliko skupiti :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 22:59 (Baldurion).
15 godina
Dok izlevelujes do 100. lvla, dok rijesis garrison, prvih mjesec dva neces skupiti :P
13 godina
dado16 kaže...
Dok izlevelujes do 100. lvla, dok rijesis garrison, prvih mjesec dva neces skupiti :P

Garrison mu ni netreba,moze farmat spotove za 3k golda po satu,nakupit ce za token bez problema samo treba 100lvl

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 0:09 (Chosenone1).
15 godina
Chosenone1 kaže...
dado16 kaže...

Garrison mu ni netreba,moze farmat spotove za 3k golda po satu,nakupit ce za token bez problema samo treba 100lvl

Ako igra da uziva, trebat ce mu, ako igra da samo skuplja golde i nist drugo ne radi onda nece..

10 godina
neaktivan
World of Warcraft

nisam igrao wow 7 mjeseci .. nesto sam razmisljo da krenem malo nego kako je sad za igrat

0 0 hvala 0
14 godina
dado16 kaže...
Chosenone1 kaže...
dado16 kaže...

Ako igra da uziva, trebat ce mu, ako igra da samo skuplja golde i nist drugo ne radi onda nece..

Igrati ću za gušt naravno :) Uostalom imam frenda koji već dugo igra WoW pa mi on može posuditi ako bude trebalo. Kupiti ću prvo game time od 60 dana, mislim da će mi to biti i više nego dovoljno da skupim 50k golda uz umjereno igranje :)

Napravio sam blood elf paladina na TAREN MILL serveru (tamo mi je frend pa ću sa njim igrati). For the horde! :D

cropunk kaže...
gdje se moze nabaviti najjeftiniji bon za igru?

World of Warcraft: 60 Days Card (Battle.net) Evo ti link. Mislim da jeftinije nećeš naći :)

13.15€ World of Warcraft 30 DAYS Time Card EU - ovaj ti je za 30 dana, ali ti se isplati puno više uzeti ovaj od 60 dana, ovako platiš 74kn mjesečno  ako uzmeš od 60 dana gametime, a ako uzimaš gametime za 30 dana onda platiš 98kn za mjesec dana, nije baš mala razlika :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 14:57 (Baldurion).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice