World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.859
|
čitano: 1.444.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: World of Warcraft
viper kaže...
kexzoR kaže...

samo ja mogu staviti ring u vrijednosti 30k za 30 golda na ah :( a jbg kad sam njubina,toliko sam se veselio da cu zaraditi velike pare i kupiti si prvog pravog mounta kad ono šok i nevjerica :( stisnuo sam cancel auction iste sekunde ali nije islo :(

a da? koji ring?

ne znam ime,ali ring je lvl 665 i ispao mi je od obicnog moba..na aukciji su gra prodavali za 30,40k a eto ja sam bio dobar i prodao ga za 30 ahahahhahahahaahah

12 godina
World of Warcraft

Tesko je bilo pogledat kako se krece cijena na marketu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Tesko je bilo pogledat kako se krece cijena na marketu.

sto ti nije jasno? vidio sam da je 30k,ali svojom sam zabunom stavio na 30golda,kad sam vidio sto sam napravio(bilo je iste sekunde) klikuno sam na cancel auction,ali bilo je prekasno jer je neki lik kupio ring.

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da li mi je bolje iskoristiti boost na novom liku lvl1 ili pak levelati do 60lvl i onda iskoristiti boost i ujedno dobiti boost profesija na 600 ?

Takoder koja je po vama najbolja opcija za Maga(horde), dvoumim se između Trolla i Undeada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Runiks kaže...

Da li mi je bolje iskoristiti boost na novom liku lvl1 ili pak levelati do 60lvl i onda iskoristiti boost i ujedno dobiti boost profesija na 600 ?

Takoder koja je po vama najbolja opcija za Maga(horde), dvoumim se između Trolla i Undeada?

Nisu ti profesije toliko presudne da bi levelao do 60 pogotovo DPS only klasu koju nemozes boostat instant que kroz dungeone. Moze njih odradit kao max lvl jako brzo. Sto se rase tice biraj sebi ono sto ti je draze gledat skin ko skin. {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav, može li mi neko reći koliko se plaća WOW?

ToniK

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Odabrao sam Troll maga i evo u par sati sam 30+ level, instant quel za dungeon i ide jako brzo + imam sve heirloom iteme. Definitvno cu radije potrositi par sati do 60 nego kasnije gubljenje zivaca na AH i trazenja matsa za levelanje profesija. Tako sam priesta bio izlevelao kroz dungeone jako brzo pa sam kasnije imao problema s profesijama (jos ih nisam dignuo do max).

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 1:19 (Runiks).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Runiks kaže...

Odabrao sam Troll maga i evo u par sati sam 30+ level, instant quel za dungeon i ide jako brzo + imam sve heirloom iteme. Definitvno cu radije potrositi par sati do 60 nego kasnije gubljenje zivaca na AH i trazenja matsa za levelanje profesija. Tako sam priesta bio izlevelao kroz dungeone jako brzo pa sam kasnije imao proglema s profesija (jos ih nisam dignuo do max).

Dobra odluka,sa heirloom gearom bez problema se dodje do 60 i u jednom danu,a profesije=gold=gametime :D

Tip za one koji imaju probleme sa goldom:barn lvl 3 na svim altovima,ja ih trenutno imam 5,sa nedavnim buffom  to je minimalno 10 savage blood dnevno,znaci 20k golda dnevno po trenutnim cijenama za sve skupa manje od sat vremena posla.

Sutra idem dignuti locka na max,tako da ce biti i sesti barn :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2014 1:11 (geronimo4661).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Razmisljao sam da uzmem Tailoring + još nešto, ali neznam koje profesije su najprofitabilnije u WoD-u. Na paladinu imam Enchanting i JC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Ekipa, brzinsko pitanje:

Koja su najbolje profesije za feral druida? Po mogućnosti da zaradim dosta golda jer si moram platiti subskripciju za 20 dana...

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luxxxfromhell kaže...

Ekipa, brzinsko pitanje:

Koja su najbolje profesije za feral druida? Po mogućnosti da zaradim dosta golda jer si moram platiti subskripciju za 20 dana...

Ja sam u početku prodavao darkmoon karte za 6-10 tisuća golda po komadu, sigurnih 20k dnevno ako ne i više. Prestao sam pa nisam siguran ako se još prodaje.

Isto tako, nije loša ideja raditi Highmaul heroic thrash runove s pugom. Ako imaš malo sreće, svaki BOE komad se prodaje po 50+ tisuća golda.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Moj Battle.net Profil: Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap
14 godina
mrsmith kaže...
luxxxfromhell kaže...

Ekipa, brzinsko pitanje:

Ja sam u početku prodavao darkmoon karte za 6-10 tisuća golda po komadu, sigurnih 20k dnevno ako ne i više. Prestao sam pa nisam siguran ako se još prodaje.

Isto tako, nije loša ideja raditi Highmaul heroic thrash runove s pugom. Ako imaš malo sreće, svaki BOE komad se prodaje po 50+ tisuća golda.

Eh, Darkmoon je završio prekjučer, tako da nita od karata, a heroic trash runove ću raditi čim nabijem max.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
luxxxfromhell kaže...

Eh, Darkmoon je završio prekjučer, tako da nita od karata, a heroic trash runove ću raditi čim nabijem max.

Eto, super :)

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
12 godina
luxxxfromhell kaže...
mrsmith kaže...
luxxxfromhell kaže...

Ekipa, brzinsko pitanje:

Netreba  ti vise Darkmoon faire  za napraviti trinket.

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dakle ja i frend se vraćamo WoWu.Zadnje smo igrali dok je WOTLK bil aktualan i od onda prestali i prodali acceve.Gdje je najnajeftinije kupiti sve do WoDa?Budući da se subscription može plaćat od golda(to je super za nas je si možemo priuštit da igramo 8-10 sati dnevno).Plaćamo prek paypala ak to ima kakvu ulogu.

Jel ovo na njihovoj stranici za 15 eura sve do zadnje ekspanzije?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 20:58 (Hobbss).

0 0 hvala 0
11 godina
Hobbss kaže...

Dakle ja i frend se vraćamo WoWu.Zadnje smo igrali dok je WOTLK bil aktualan i od onda prestali i prodali acceve.Gdje je najnajeftinije kupiti sve do WoDa?Budući da se subscription može plaćat od golda(to je super za nas je si možemo priuštit da igramo 8-10 sati dnevno).Plaćamo prek paypala ak to ima kakvu ulogu.

Znaci u tih 15€ su ti ukljcene sve Standard Edition ekspanzije osim WoDa i da ste se bar prije par dana odlucili uzeti ponovno WoW mogli ste ga ugrabiti za 5€, ali je*iga nista ne traje vjecno :P

16 godina
Bergo kaže...
Hobbss kaže...

Znaci u tih 15€ su ti ukljcene sve Standard Edition ekspanzije osim WoDa i da ste se bar prije par dana odlucili uzeti ponovno WoW mogli ste ga ugrabiti za 5€, ali je*iga nista ne traje vjecno :P

Ma, otvorit starter edition account.

Ulogirat se u igru, kliknut link za 50% popusta.

Pratiti upute i kupiti igru za 7.5 eura.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
11 godina
neaktivan
Ante kaže...
Bergo kaže...
Hobbss kaže...

Tnx kaj si mi rekel to,skoro sam im platil 15 eura :D.Ajde nek se skine još tih 20Gb pa možemo počet.Dreanor server,Horda,Blood Elf Hunter vraćamo se korjenima.Igram isključivo PVE(prespor sam za PVP a i ne volim dok me netko mlati).Kakvo je stanje sa farmanjem goldova?Jel moguće u mjesec dana nafarmat za WoD i 30 dana gametime(Ak uzmemo u obzir igranje 8-10 sati dnevno,jedino ne znam kaj se prodaje na AH jer nisam u toku zadnje 4 godine baš,ak ima netko ideje neke nek me PMa).Tnx ekipa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 3:38 (Hobbss).
15 godina
Hobbss kaže...

Tnx kaj si mi rekel to,skoro sam im platil 15 eura :D.Ajde nek se skine još tih 20Gb pa možemo počet.Dreanor server,Horda,Blood Elf Hunter vraćamo se korjenima.Igram isključivo PVE(prespor sam za PVP a i ne volim dok me netko mlati).Kakvo je stanje sa farmanjem goldova?Jel moguće u mjesec dana nafarmat za WoD i 30 dana gametime(Ak uzmemo u obzir igranje 8-10 sati dnevno,jedino ne znam kaj se prodaje na AH jer nisam u toku zadnje 4 godine baš,ak ima netko ideje neke nek me PMa).Tnx ekipa.

Recimo da je WoD otprilike 40 eura, to ti je preračunato u gold nekakavih 100k, plus 30d prepaid recimo 25-30k golda - trebati ćeš prilično proučiti AH da bi to u prvih mjesec dana ugrabio (kad počinješ od početka, da si već lvl 100 to je druga priča). No, ne kažem da nije moguće, samo se treba malo više potruditi nego pred recimo 3-4 tjedna :)

Skini si lijepo Auctioneer addon i s njim počni. Meni je malo lakše jer je na Tarren Millu sve skupo ko sam vrag, pa su i cijene svih proizvoda prilično drugačije nego tebi na Draenoru. Stanje tržišta ćeš morati sam proučiti. Evo i linka na addon: http://www.curse.com/addons/wow/auctioneer

P.S. Da si počeo na izlasku ekspanzije s tim ciljem mogao si 2-3 chara na gold cap nabit... kao i svaki put kad izađe nešto novo. Prodavalo se kao ludo :) brat i ja smo samo s darkmoon kartama u doslovno 5 dana preko 500k zaradili, plus trenutno prodaja highmaul heroic BoE itema.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
12 godina
Hobbss kaže...
Ante kaže...
Bergo kaže...
Hobbss kaže...

Moguce je,al nece biti lako.Ali posto imas i vremena i tek pocinjes pa nemas altove da sa njima lagano kupis gold,najbolje bi ti bilo da farmas stare dungeone(Grim Batol,Pit of Saron i Lost city of Tolvir),bez problema nafarmas 1500-2k golda u sat vremena pod uvjetom da imas tailoring pa sa clothom pravis torbe,a zelene iteme probas prodati na ah ili u najgorem slucaju vendoras.

Za ucinkovitije  stjecanje golda  skini si tsm addon,malo je mozda kompliciran u pocetku,ali kad sve pohvatas puno ce ti pomoci,a i imas dovoljno guidova za taj addon.

10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ovako, 

Prijatelj mi ima rođendan sada iza Nove godine pa sam mu mislio pokloniti WoW retail jer je ajmo rec lud za wow-om te bi htio igrati retail ali nije u mogućnosti, pa trenutno su mu jedina opcija oni free serveri kao molten ili koji već postoje. Mi možete objasniti Šta se sve treba kupiti i platiti da bi se došlo na retail te likovi nebi skodili.

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Proud to be Mrcina "www.mrcine.org" multigaming clan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skillzor70 kaže...

Ovako, 

Prijatelj mi ima rođendan sada iza Nove godine pa sam mu mislio pokloniti WoW retail jer je ajmo rec lud za wow-om te bi htio igrati retail ali nije u mogućnosti, pa trenutno su mu jedina opcija oni free serveri kao molten ili koji već postoje. Mi možete objasniti Šta se sve treba kupiti i platiti da bi se došlo na retail te likovi nebi skodili.

Treba ti osnova tj 5 evra key i expanzija 30-35 evra na g2a tu je najjeftinija.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Skillzor70 kaže...

Ovako, 

I naravno pretplata uz to?

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Proud to be Mrcina "www.mrcine.org" multigaming clan
12 godina
protjeran
World of Warcraft

poz svima :) molim vas,mozete li mi reci kako da zaradim sto prije gold,lvl 100 sam,ench shaman,igram na kor'gallu,ilvl mi je 603?trazio sam po netu prije nekoliko dana i nisam nasao nisto pametno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kexzoR kaže...

poz svima :) molim vas,mozete li mi reci kako da zaradim sto prije gold,lvl 100 sam,ench shaman,igram na kor'gallu,ilvl mi je 603?trazio sam po netu prije nekoliko dana i nisam nasao nisto pametno.

"Najjednostavnije" je radit stare raidove iz WotlK- Cate i vendorati BoP/ prodavati na AH BoE iteme. Naravno da ima puno boljih nacina, ali svi zahtijevaju research, pripremu, razumijevanje ekonomije i puno parametara, napredne addone i sl :P

15 godina
chaselol kaže...
Skillzor70 kaže...

Ovako, 

Mislim čak da na instant gaming ima jeftinijih ključeva od g2a. Bar je bilo kad sam ja uzimao

15 godina
World of Warcraft

Evo ako nekog zanima, a na Tarren Millu / Dentargu ima lika s ilvl 645+, danas ću organizirati Mythic thrash farm grupu za Highmaul (sejv nakon 1. bossa). Najvjerojatnije oko 20:00 sati. Slobodno me dodajte na battle.net (u potpisu) i note Bug.

Dakle samo likovi s Tarren Milla ili Dentarga dolaze u obzir jer se Mythic ne može raditi X-realm.

EDIT: Naravno, održati će se samo ukoliko skupimo 20 ljudi - što se nadam da neće biti problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 11:14 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skillzor70 kaže...

dobijes mjesec dana kad kupis igru

uradi recruit a friend, da kad ti frend produzi account taj drugi dobije jedan mjesec za dz :) jos jednog pocastis za praznike {#}

10 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Skillzor70 kaže...

dobijes mjesec dana kad kupis igru

uradi recruit a friend, da kad ti frend produzi account taj drugi dobije jedan mjesec za dz :) jos jednog pocastis za praznike {#}

Ja ne igram wow nije to za mene hahah, znači trebam kupiti battle čest,  WoD dlc i pretplatu uz to?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 14:09 (Skillzor70).
12 godina
Skillzor70 kaže...

Ja ne igram wow nije to za mene hahah, znači trebam kupiti battle čest,  WoD dlc i pretplatu uz to?

World of Warcraft

+

World of Warcraft: Warlords of Draenor

ti treba :)

Nadjes promo code za wow da ti bude 5-7 evra, expanziju za 34 i sve te dodje 40 evra.

Uz to dobijes mjesec dana besplatnog gejmanja. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 14:35 (chaselol).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice