World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.859
|
čitano: 1.444.741
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: World of Warcraft
Toni RAZOR kaže...

Pozdrav ljudi... tek sam nedavno počeo igrat WoW i zanima me da li je moguće igrat iza 20lvl da se ne plaća...

ne

13 godina
World of Warcraft

Ja na outlandu cekam 3k queue cak i nakon povecanja capa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Robocraft22 kaže...
Toni RAZOR kaže...

Pozdrav ljudi... tek sam nedavno počeo igrat WoW i zanima me da li je moguće igrat iza 20lvl da se ne plaća...

ne

Morat ces bar jednom platiti za pretplatu i da po mogucnosti dodes sto brze na high lvl, pa se mozes goldima švercat svaki mjesec

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da, ja sam na Kor'gallu i DANAS igra radi odlično! Nema lagga i nema čekanja za ulazak u igru. Questovi se mogu bez problema obaviti itd. 

http://www.rabbits-clan.com

2 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Prerano za reći, ali WOD djeluje kao najbolja ekspanzija do sada. Vidjet ćemo kakav će pvp i raidovi biti. Igra je atm tri klase iznad Mop i Cate.

I'm very large!

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nos kaže...

Prerano za reći, ali WOD djeluje kao najbolja ekspanzija do sada. Vidjet ćemo kakav će pvp i raidovi biti. Igra je atm tri klase iznad Mop i Cate.

Za one koji mogu igrati. :P

14 godina
Tonči kaže...
Nos kaže...

Za one koji mogu igrati. :P

Sad se prašina slegla i da se igrati, ako was ne zaustavi raid boss "Que".

Tip: Kad izlazite van iz stana/kuće na duže vrijeme, parkirajte lika u low lvl instancu i agroirajte prvog moba. Dok ste  u kombatu server vas neće puknuti van. 

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 19:03 (Nos).
16 godina
World of Warcraft

Igra sam danas 2 ure bez laga i sl smetnji.

Jedino je problem doći na red, sad sam 4500-ti, nema šanse :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Dobijem dc na outlandu maloprije,nakon sto sam cekao 6 sati queue,logiram se i upadnem bez queuea,presretan sam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Virty kaže...

Igra sam danas 2 ure bez laga i sl smetnji.

Jedino je problem doći na red, sad sam 4500-ti, nema šanse :)

Prije 3 sata je pisalo 625 minuta, sad je 809. LOL WTF.

12 godina
Nos kaže...

Instance su lose.........i jaaako ih je malo!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 16:53 (chaselol).
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa que je za ocekivati, to je mana high pop servera. Ljudi se ne zele odreci velikih AH i pun Trade Chat grupa i ostalih gluposti. Bio sam na Ravenu i Frostmaneu do pocetka MOP-a kad mi je dopiz cekat  po par sati u que za svaki patch i exp odlucio sam otici na Arathor i rjesio se toga. Zato je AH pusta i nema LFM-a nikako samo guild.

Sta os ima 8 dng? Koliko bi ti?

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
World of Warcraft

Jeli itko ima problema s ovim questom? http://www.wowhead.com/quest=33813/in-need-of-a-hero Ubiti nestao mi je NPC kojem moram predati quest i nemogu ga  nigdje pronaci. Ima tko kakvo rjesenje?

0 0 hvala 0
15 godina
Chosenone1 kaže...

Dobijem dc na outlandu maloprije,nakon sto sam cekao 6 sati queue,logiram se i upadnem bez queuea,presretan sam :D

Jednom kad se ulogiras na realm moraš biti najmanje 15 minuta van igre da bi ponovno ušao u queue. To ti je razlog što nisi dobio queue radi jednog disconnecta. Svi imaju 15min "grace period" prije nego te kompletno otkači s rezerviranog mjesta na serveru.

Battle.net Profil: Gaap#2615 -II- Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 11:35 (mrsmith).
16 godina
neaktivan

I kak vam se čini taj nastavak?

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dali se isplati kupovat one potione koji daju 20% experienca vise za mobove i questove? jedan dode 100  [Garrison Resources]

Koliko se brzo mogu farmat  [Garrison Resources] na 100lvl?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Gdje ima taj potion za kupit,jel to ono u spires of arak?

10 godina
neaktivan
World of Warcraft

Eo da i ja napisem nekoliko dojmova zasad dok cekam que.. {#} .. lvl 100 sam uz toliko crashanja i laggova uspio sam doci nije mi dugo trebalo questanje je bilo i zanimljivo par dungeona sam odradio i zasad mi se svida (levelo sam od izlaska exp do petka navece tj nabio sam lvl 100 subotu ujutro oko 3-4  ) . inace igram pvp koji je napokon bolji nego u mopu i zasad mi se svida . garrison je zabavan i doista mi se svida pa eto zasad neam primjedbi osim velikih queova i nakon povecanja servera i onih laggova na pocetku expa ... da i ashran onaj pvp otok je totalno zakon 24/7 rokanje po otoku.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

instance su lose......i jaaako ih je malo! ???? to je tvoj osoban ukus.... MENI su instance SUPER!!!! pogotovo grimrail train i iron docks, ali svih 8 su mi super i jako su challenge (HC mode), u guildu vec vrtimo 3 tima, svaki dan, ekipa je vec dosla na 640illvl.... instance se svima jako svidjaju, osim ako neko gore naveden ne vajpa{#}

11 godina
World of Warcraft

Čekam po 4 sata da uđem i onda kad uđem dc i onda opet 4 sata čekanja, dakle cijeli dan mi se svodi na čekanje vec 3 dana, inače prije kad me dc imao sam neko vrijeme da uđem bez da čekam que sad toga nema,barem kod mene nema, sad se čeka ispočetka.Nisam jos uopce uspio vidjet kak igra izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Mislim da je 15min vremenski period ako dobiješ dc, sruši se igra, pc resetira i sl tome.

Tvoj zapis/log ostaje u tom periodu. Danas mi je jednom bio dc te mi se jednom igra srušila (pa sam pc resetira).

Oba puta sam se logirao uredno, bez čekanja.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 23:17 (Virty).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Warcraft

Pozdrav svima planiram kupiti WoD i 60 dana igre na eu serveru,sad me zanima hoce li biti ikakvih popusta za black friday i gdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bit ce, vjerujem svagdje
12 godina
protjeran
dado16 kaže...
bit ce, vjerujem svagdje

e odlicno onda i hvala na odgovoru!

15 godina
World of Warcraft

Da li mi je bolje prodati one sve green i blue iteme koje dobijem tijekom questanja i od mobova ili disenchantat to sve i dobit hrpu materijala?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Da li mi je bolje prodati one sve green i blue iteme koje dobijem tijekom questanja i od mobova ili disenchantat to sve i dobit hrpu materijala?

Sve dissenchentaj, puno vise love mozes dobiti prodavajuci enhantove na scrollsima preko AH nego od samog itema...

11 godina
World of Warcraft

Konačno ušao u igru i ono što vidim grafika ista, questovi isti, igrivost nula bodova, igrao sam nekih 3 sata i izašo, sad mi žao što sam uopce to kupovao, definitivno ne vrijedi 250kn +100kn pretplate u kojoj sam izgubio 4 dana na čekanje u que.Igram 10 godina wow i ovo je zadnja expanzija koju sam kupio, jos cu igrat ak ce mi se dat do kraja pretplate i to je to.Ništa novo ova igra ne može više donijeti.Stalno jedno te isto, a questovi najgluplji do sad, odi tam donesi to, x 1000 i to je to, počne mi se spavat i ne da mi se.

Moj PC  
3 18 hvala 0
16 godina
njuskac kaže...

Konačno ušao u igru i ono što vidim grafika ista, questovi isti, igrivost nula bodova, igrao sam nekih 3 sata i izašo, sad mi žao što sam uopce to kupovao, definitivno ne vrijedi 250kn +100kn pretplate u kojoj sam izgubio 4 dana na čekanje u que.Igram 10 godina wow i ovo je zadnja expanzija koju sam kupio, jos cu igrat ak ce mi se dat do kraja pretplate i to je to.Ništa novo ova igra ne može više donijeti.Stalno jedno te isto, a questovi najgluplji do sad, odi tam donesi to, x 1000 i to je to, počne mi se spavat i ne da mi se.

Aj ti bolje obrisi igru i odustani sad kad ti ne odgovara, tebi se nece spavat a mi cemo imati jednog bota manje u que WIN WIN{#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
11 godina
D3ViL kaže...
njuskac kaže...

Aj ti bolje obrisi igru i odustani sad kad ti ne odgovara, tebi se nece spavat a mi cemo imati jednog bota manje u que WIN WIN{#}

Budem kad mi istekne prepaid ali tada ce pola ekipe prestat igrat pa ti je tak svejedno.

13 godina
World of Warcraft

Ak je tebi wod najgora expanzija ja neznam kak si ti prezivio pocetak mopa,da nije bilo siege of ogrimmar patch,mop bi bio ultra smece na kvadrat.A wod je daleko od mopa po svemu

Moj PC  
3 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice