World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.626.856
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Warcraft

Kako sam se zeznu s Realmom. Odabrao sam high server mislo bit će puno ljudi, bit će hrpa guildova, zezancije itd...

Sad kad sam dignuo na lvl 90 pogledam AH i nema ničeg hoću kupit glyph-ove a gore ih ima samo 6, katastrofa.

Odem odigrat BG i izgubim 6 puta za redom nisam ni jednom pobjedio... 

Neznam šta da radim sad, da odem na drugi realm ili nastavim igrati? btw server Ravencrest Horda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

kod mene je AH isto poprilično siromašan. prije par godina, dok sam igrao, sve rude šta bi stavio na AH bi u roku od par sati otišle, sada po par puta moram ponovno trpati iste stvari na AH kako bi se prodale. :(

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Bg i onak ne ovisi o serveru....a i ako se ne varam bilo je govora o spajanju AH na globalno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Prvo ce spojiti Ally i horde auction house na svim serverima,mislim da ce to napraviti vec u samom pocetku WoD.Nemam problema prodati bilo sta,inace sam na Outland A,jednostavno moram par puta undercutat i proda se :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
zila kaže...

Kako sam se zeznu s Realmom. Odabrao sam high server mislo bit će puno ljudi, bit će hrpa guildova, zezancije itd...

Sad kad sam dignuo na lvl 90 pogledam AH i nema ničeg hoću kupit glyph-ove a gore ih ima samo 6, katastrofa.

Neznam šta da radim sad, da odem na drugi realm ili nastavim igrati? btw server Ravencrest Horda.

Eh ravencrest, dobro bi izabrao da si otišao na ally stranu :D cca 87% populacije je ally, praktički nema horde na serveru. http://wow.realmpop.com/eu-ravencrest.html

Pogledaj tamo za slijedeći izbor, ako se sjećam na kazzaku je bila tona horde.

A što se BGa tiče to je samo kako te dopadne, ne znam da li su još uvijek po par servera u battlegrupi ili su i to ukinuli pa su svi serveri u igri za BG. Ali u svakom slučaju BG je čisto stvar s kim te upari.

15 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...

Eh ravencrest, dobro bi izabrao da si otišao na ally stranu :D cca 87% populacije je ally, praktički nema horde na serveru. http://wow.realmpop.com/eu-ravencrest.html

Pogledaj tamo za slijedeći izbor, ako se sjećam na kazzaku je bila tona horde.

A što se BGa tiče to je samo kako te dopadne, ne znam da li su još uvijek po par servera u battlegrupi ili su i to ukinuli pa su svi serveri u igri za BG. Ali u svakom slučaju BG je čisto stvar s kim te upari.

Volim wow i blizzard, ali tko je god donesao odluku za takvo sakaćnje servera zbog kojeg milijuna više u džepu trebaju mu djeca hodati unazad.

Postoji jako malo "normalnih" servera sad su sve hordaški ili alijans rezervati.

I'm very large!
14 godina
World of Warcraft

Nije blizz to napravio nego igraci sami,blizz cak daje besplatno realm transfer bas zbog tog balansa da nastane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

eee bog, zna li iko di u hrvatskoj ima kupit collectors edition WoD-a? i koliko dode?

0 0 hvala 0
17 godina
Cropinky kaže...

eee bog, zna li iko di u hrvatskoj ima kupit collectors edition WoD-a? i koliko dode?

Još nigdje jer igra nije izašla. Imaš pre-purchase na web shopu

https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft-warlords-of-draenor?utm_source=internal-shop&utm_medium=WoW-Family&utm_campaign=WoWx6-presales&utm_content=WoWx6

12 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Cropinky kaže...

Još nigdje jer igra nije izašla. Imaš pre-purchase na web shopu

https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft-warlords-of-draenor?utm_source=internal-shop&utm_medium=WoW-Family&utm_campaign=WoWx6-presales&utm_content=WoWx6

da, al zelin kutiju i artwork i soundtrack, vidin da ima MoP u algoritma za 350kn pa ce valjda doc i WoD al malo skuplje prtpostavljan, jel iko ikad kupia collectors edition u algoritma na releasu pa da zna koliko dode?

17 godina
neaktivan
zila kaže...

Glupo je što ti pri odabiru servera ne piše i omjer strana jer na kraju ovako prođeš. Moraš se raspitati ili provjeriti na nekom siteu tipa http://wow.realmpop.com/eu.html

Mislim da ti se ne isplati ostati igrati hordu na tome serveru. Taj server će biti FULL kad igra izađe i neće ga mergati sa drugim serverima. To znači da ti populacija horde neće drastično porasti.

Loša stvar je ta što ćeš biti kao 1 ovca među 200 vukova u ekspanziji, tako se meni desilo kad sam igrao alliancu na horde serveru kad je izašao Cataclysm. Za 20 eura prebaci lika ili 25 eura i promjeni frakciju ili boostaj lika(ako već nisi) ili levelaj ispočetka na nekom serveru gdje ima ljudi na tvojoj strani. 

Ja igram hordu na Kor'gallu, ima nas 15tak u guildi već sada prije ekspanzije.

Ako pak hoćeš veliki a izbalansirani server odi na Ragnaros. Mada je sa tako velikim serverima uvijek problem u prime timeu, čeka se na ulazak(barem u prvim mjesecima ekspanzija).

http://www.rabbits-clan.com
17 godina
World of Warcraft

Na serveru Draenor i govno se prodaje :)

Server je full, masu ekipe, a prodaja na ah ide ka u stara vrimena.

Ne znam kakvo je stanje sa odnosom alije i horda, horda sam od početka wow-a sa kratkim izletom na drugom serveru ka alija :)

Ima balkanski guild sa dobrom ekipom, topla preporuka za server, ako nije još lockan radi prepunjenosti.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 8:29 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Andeo kaže...
zila kaže...

Glupo je što ti pri odabiru servera ne piše i omjer strana jer na kraju ovako prođeš. Moraš se raspitati ili provjeriti na nekom siteu tipa http://wow.realmpop.com/eu.html

Istina bilo bi korisno imati i podatak omjera frakcija. Ali realno meni je jos gluplje da netko izlevela od 0-90 a da nije usao u Orgrimmar/Stormwind, pogledao populaciju, raspitao se u /trade ili guild i provjerio AH. . . 
Prvo sta uradim kad swapam server je put Orgrimmara da vidim kakvo je stanje na AH. ., koliki je "spam" u trade i gledam koliko ljudi ima na serveru. . . 
Zila iskreno bolje ti je da odes na drugi server, ili transferaj tog lika ili levelaj novog. I ovaj put bar pitaj na forumu, googlaj ili provjeri kakva je situacija s balansom frakcija. . . Jedina pozitivna strana igranja na TOM serveru je sto ti nece ponestat meta za "world pvp" i gankanje Ally scrubova dok questaju. ., sve ostalo je negativno. Svi matsi ukoliko ih i bude na AH biti ce preskupi, neces moci naci grupe za arene, RBG ili raid. . Seli dok nije exp izasla! 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja sam pocea igrat na outlendu...pa me zanima ima li koji domaci guild ili neki strani di ima i nasih ljudi..poz

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Ja sam ti na Outland Alliance ali neznam da bas ima neki nas guild.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Warcraft

Igram na stormscaleu paladina trenutno sam na 87 lvl i lagano ga dizem na 90 . igram vecinom pvp a i pve nekad znam odigrat . ako je netko na istome serveru da igra neka me doda da zaigramo skupa neki BG ili instancu . nick : ad1ct#2726 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam ponovo poceo, napravio sam si worgen druida na Magtheridon-u, trenutno sam 75lv. Jel ima tamo mozda neki nas guild ili da netko odavdje igra tamo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Ja sam nekad igrao na Stormreaveru, ali već dugo nisam. Pande nisam ni taknuo jer me nisu interesirale. Razmišljao sam da se vratim za WoD, ali puno je to novaca dati za igranje kad malo bolje pogledaš, a neznam ni dal me bude igra uspjela zadržati dulje od mjesec dana.

Mogli su bar nakon 10 godina smanjili pretplatu malo.  Jel se to meni samo čini ili je WoD skuplji od prethodnih ekspanzija?

Paragon

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Netko je spominjao domaći horda guild na kazzaku. Jel taj guild još aktivan ili... ? Zna li netko?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Ja sam nekad igrao na Stormreaveru, ali već dugo nisam. Pande nisam ni taknuo jer me nisu interesirale. Razmišljao sam da se vratim za WoD, ali puno je to novaca dati za igranje kad malo bolje pogledaš, a neznam ni dal me bude igra uspjela zadržati dulje od mjesec dana.

Mogli su bar nakon 10 godina smanjili pretplatu malo.  Jel se to meni samo čini ili je WoD skuplji od prethodnih ekspanzija?

Ova ekspanzija je 10 eura skuplja. Dosta je to novaca za probati igru ( ekspanzija + mjesec pretplate). Sjećam se da sam na početku kataklizme bio bjesan kad sam skužio koliko sam novaca bacio, što se tiče mopa njega sam strpljivo čekao jer se dao nabaviti mjesec dana iza launcha za punih 10 dolara. Doduše ove godine sam pokleknuo pred hypom i dobrim raidovima iz Mop-a pa sam prednaručio.

I'm very large!
14 godina
World of Warcraft

Ja budem čekal ipak reviewove i onda ako budu pozitivni budem si kupil WoD, po mogućnosti negdje na akciji.

Igral sam inače na Stormreaveru, bil je tam prije neki naš klan, neznam dal još uvijek je, ali bi htel igrati s našim ljudima pa se nadam da ekipa još igra :)

Paragon

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel iko probao igrat betu ja sam malo probao ... dosta je stvari popravljeno sto se tice pvp ali opet mislim da bi trebali smanjit off healove tipa feral boomie pala jel dosta brzo mogu se vratit na 100%
probao sam igrat i leveling realm svida mi se levelanje i svijet .. modeli su isto dosta op! 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Inače ne igram sa humanima, al sad kad su uveli da možeš igrati kao Mišo Kovač mislim da ću morati promjeniti frakciju.

13 0 hvala 0
14 godina

Da,zivcira me ti instant healovi na 100%,nadam se da u Wod nece biti tako

11 godina
neaktivan

u wodu jos uvijek ferali i boomie imaju jake off hilove tako da :P ... 

13 godina
neaktivan
Nos kaže...

Ova ekspanzija je 10 eura skuplja. Dosta je to novaca za probati igru ( ekspanzija + mjesec pretplate). Sjećam se da sam na početku kataklizme bio bjesan kad sam skužio koliko sam novaca bacio, što se tiče mopa njega sam strpljivo čekao jer se dao nabaviti mjesec dana iza launcha za punih 10 dolara. Doduše ove godine sam pokleknuo pred hypom i dobrim raidovima iz Mop-a pa sam prednaručio.

Nemam nikakav mjesec pretplate ako se kupi Xpack.

15 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...
Nos kaže...

Nemam nikakav mjesec pretplate ako se kupi Xpack.

Zato sam i napisao ekspanzija + mjesec jer moraš plattiti jedno i drugo. {#}  Nerfat će hilanje, vidio sam da je Holinka napisao da je feral offhilanje van pameti. Čitao sam malo po pvp forumima i većina ljudi se slaže da je igra jako slična TBC-u, ali dosta lošije je sve izvedeno nego prije. Meni najviše paše što su srezali taj suludi instant CC koji je apsolutno smoždio gušt pvp-a.

I'm very large!
16 godina
World of Warcraft

ja sam se danas ulogirao na WoD...nije lose..pve dio...pvp nisam probao...nije lose zasad...svidja mi se...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Neka dobra preporuka za PVP realm, gdje ima neki balkanski guild a da je high i da se isplati igrati WoD :):):).

Nije mi se dalo pregledavati postove ranije :) pa dajte neki savjet.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 11:40 (Logyyy).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice