World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.633.347
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

joj evo ja danas dodem u algoritam u puli i kazu da im je nestalo pre-paidova. pa to nije moguce. sta da radim sutra cijeli dan !=) mozda kupim preko neta al treba vidjet...poludit cu xD

17 godina
divines kaže...

joj evo ja danas dodem u algoritam u puli i kazu da im je nestalo pre-paidova. pa to nije moguce. sta da radim sutra cijeli dan !=) mozda kupim preko neta al treba vidjet...poludit cu xD

da, algoritam vise nema prepaidova a mozda nece niti imati jer videotop je sada zastupnik... i to kakav sluzbeni zastupnik - jos uvijek nisu dobili niti jednu posiljku robe s blizzardovim naslovima, a kad god ih nazovem kazu za 10ak dana! zelim onaj warcraft battlechest (war3+ft) jer ovo sto ALD ima su obje igre pojedinacno u jednom celofanu xD

FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

planiram kupiti battlechest i igrati tbc na blizzu. dosada sam igro wotlk na privatnom pa me zanima koju klasu bi mi preporučili igrači tbca?

rado bih igrao s priestom ili druidom, pa me zanima jesu li oni ok u tbcu?

znam da je rouge bio super jak, ali zelim igrat sa nekim healerom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

planiram kupiti battlechest i igrati tbc na blizzu. dosada sam igro wotlk na privatnom pa me zanima koju klasu bi mi preporučili igrači tbca?

rado bih igrao s priestom ili druidom, pa me zanima jesu li oni ok u tbcu?

znam da je rouge bio super jak, ali zelim igrat sa nekim healerom.

Ako hoćeš MT healera preporučam shamana, ako hoćeš raid (AoE) healera uzmi priesta.

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

e ljudi ovako.. kupio ja u algoritmu u petak wow+tbc+wotlk i jos mi samo treba game card da pocnem igrati (sutra cu ga na netu narucit jer je danas praznik), NEGO ovakva je situacija - igram vec negdje godinu dana na privatnom serveru (100% blizzlike) imam lvl 70 BE huntera lvl 31 undead roguea i lvl 26 BE paladina, i sad posto prelazim na retail, zanima me koja je po vama najbolja rasa/klasa od ovih:

• Blood Elf Paladin
  • Blood Elf Rogue
  • Undead Rogue

ehmmm.. i to je to xD, mozete i preporucit neku drugu, samo mora bit horda, nekak bi htio BE roguea al nezz bezveze mi je uzimat roguea jer mi isto frend koji igra tamo ima roguea pa bi bilo ono.. bezveze xD, a belfovi su mi nekak prirasli srcu xD

edit: dok sam napiso post vec sam se odlucio - blood elf paladin xD, nego aj mi sad recite koje da profesije uzmem i koji spec?

http://bux.to/?r=InfernoCroPro Xfire: inferno2912
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 0:09 (Inferno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Paladin za levelanje svakako retribution, kada dodes do 80 vec ces znati puno vise o paladinu i sam ces odluciti sta oces biti.

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ljudi pozivam sve koji igraju wow na raid na nexus u subotu u 15 30          Cool svi koji zele naka se jave meni

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 13:58 (arcx).

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni su paladini malo glupi neznam nista sa njima

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ko se zeli pridruzit arena teamu nek mi se javi i nek se dokaze u arenama i pvp batelgroundsima i primljen je

0 2 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Kakvo je stanje sa DK-om sad? Zanima me pvp s njim. Kad sam odustao od igre ima dosta vrimena, neznam ni sam koliko, bio je zakon za pvp unholy/blood spec ako se dobro sjećam. Dok sam ga igrao bio je kao preporođeni warrior, ni jednu klasu nisi morao izbjegavat sve si mogao koknut... kakav je sad? Jesuli ga nerfali vrlo, dali je igriv ili su ga zeznuli kao i warriora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Kakvo je stanje sa DK-om sad? Zanima me pvp s njim. Kad sam odustao od igre ima dosta vrimena, neznam ni sam koliko, bio je zakon za pvp unholy/blood spec ako se dobro sjećam. Dok sam ga igrao bio je kao preporođeni warrior,  ni jednu klasu nisi morao izbjegavat  sve si mogao koknut... kakav je sad? Jesuli ga nerfali vrlo, dali je igriv ili su ga zeznuli kao i warriora?

DK je je još onaj stari. No u patchu 3.2 dolazi nerf za DK-ove, nisam se baš interesirao ali sam na raid chatu čuo kako jedan DK tank kuka kako će bu biti teško tankati poslje patcha. Što se tiče warriora malo će ih odnerfatiu furyju, prije je za svakih 180 armora dobio 3 AP, sada će za svakih 108 armora dobiti 3 AP.

Više o patchu 3.2   ovdje

Isteko mi je prepaid prije 2 dana, imam zakazane raidove u ulduar a u Zagrebu ga nema nigdje... probao sam algoritam, profil ali ništa. Prepaid mi je hitno potreban pa ako netko zna gdjega nabaviti u Zagrebu molio bih da mi kaže. I nemam kreditnu karticu tako da solucije koje s njom ne dolaze u obzir.

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
neaktivan
momak kaže...

Isteko mi je prepaid prije 2 dana, imam zakazane raidove u ulduar a u Zagrebu ga nema nigdje... probao sam algoritam, profil ali ništa. Prepaid mi je hitno potreban pa ako netko zna gdjega nabaviti u Zagrebu molio bih da mi kaže. I nemam kreditnu karticu tako da solucije koje s njom ne dolaze u obzir.

probaj na webshopu crovortex.com , oni bi mogli imat

cini mi se da mos preuzet prepaid u njihovim poslovnicama, ili zatrazit da ti nakon uplate posalju code putem maila, il kak vec ti budes htio

"Prediction? Pain."
16 godina
neaktivan

dk rulaju barem moj

17 godina
Vakaka kaže...

Kakvo je stanje sa DK-om sad? Zanima me pvp s njim. Kad sam odustao od igre ima dosta vrimena, neznam ni sam koliko, bio je zakon za pvp unholy/blood spec ako se dobro sjećam. Dok sam ga igrao bio je kao preporođeni warrior, ni jednu klasu nisi morao izbjegavat sve si mogao koknut... kakav je sad? Jesuli ga nerfali vrlo, dali je igriv ili su ga zeznuli kao i warriora?

Kao nerfali ih i dolazi još nerfova ali ja to ništ ne vjerujem dok ne vidim u praksi.

DK ima previše abilitya koji ga čine OP i ne vjerujem da ga je moguće nerfat.

Živi bili pa vidjeli kak bi moja baka rekla.

17 godina
NEW_MAN kaže...
Kao nerfali ih i dolazi još nerfova ali ja to ništ ne vjerujem dok ne vidim u praksi.

DK ima previše abilitya koji ga čine OP i ne vjerujem da ga je moguće nerfat.

Živi bili pa vidjeli kak bi moja baka rekla.

Slažem se, da bi ga nerfali morali bi uništit klasu skroz a što, vjerujem i malo se nadam, neće uradit. Pogledaj samo warriora bio je najbalansiranija klasa i onda ofc nakon dječjeg "revanja" po blizz forumu sad je totalno uništen (govorim o pvp). Kad je došao DK bar sam se "malo" Osmijeh osvetio ostalim klasama koje su warriora njukale. Više ne igram WOW, sve je nekako postalo grind. Kad sam svatio da sam jednu noć 3 sata kopao jeb... rudu odustao sam od igre. Viče

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

hi

hm isti problem bas prije 2 dana crko mi wow card isao u 2 algoritma nigdje nema, neka preporuka za kupiti, ali ne preko neta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Escudo kaže...
Living.Dead kaže...
Escudo kaže...
  quest helper dosent support private servers, kratko i jasno
  Da, ali kako u rainmakera moze???

1- laze
2- nezna na kojemu je serveru
3- sam je reprogramirao addon
4 igra na 100 blizz like serveru.
bez uvrede samo sam realan.
  Igram na silver-dustu. blizzlike server i svi koristimo Carthographer quest helper i bilo koje druge addonove...

istina, i meni radi na silverdustu, ti koji si rekao da laze nemas pojma o cem pricas, najlakse je reci da covjek laze

16 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...

istina, i meni radi na silverdustu, ti koji si rekao da laze nemas pojma o cem pricas, najlakse je reci da covjek laze

ti neznas citat.

lazirao si citat da bi izgledao kako tebi pase.

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
17 godina
Escudo kaže...
Mikovic_xD kaže...

ti neznas citat.

lazirao si citat da bi izgledao kako tebi pase.

To ti je budući novinar a interes mu politika :)

PS. šala mala, bez uvrede plz ^^

16 godina
neaktivan

ne radi vise quest helper? meni radio dok sam igrao...i cuo sam da nemoze vise emu hacker...jbga...nekoc kad sam igro stalno bio ukljucen xDDD

16 godina
neaktivan
umaka kaže...

ne radi vise quest helper? meni radio dok sam igrao...i cuo sam da nemoze vise emu hacker...jbga...nekoc kad sam igro stalno bio ukljucen xDDD

Trebao bi se sramiti a ne hvaliti sto si koristio hack.

17 godina
Vakaka kaže...

Slažem se, da bi ga nerfali morali bi uništit klasu skroz a što, vjerujem i malo se nadam, neće uradit. Pogledaj samo warriora bio je najbalansiranija klasa i onda ofc nakon dječjeg "revanja" po blizz forumu sad je totalno uništen (govorim o pvp). Kad je došao DK bar sam se "malo" Osmijeh osvetio ostalim klasama koje su warriora njukale. Više ne igram WOW, sve je nekako postalo grind. Kad sam svatio da sam jednu noć 3 sata kopao jeb... rudu odustao sam od igre. Viče

Btw War je u pvp opet balansiran, točnije OP.

Kaj sad War radi je prebolesno.

17 godina
NEW_MAN kaže...
Vakaka kaže...

Btw War je u pvp opet balansiran, točnije OP.

Kaj sad War radi je prebolesno.

Warrior je uvijek bio dobra klasa samo si trebao znati igrati sa njime.Dolaskom expanzije nekako mi je opcenito igra unistena a ne samo klasa tipa warrior.Paladin je prije bio klasa zbog koje su se drugi igraci odlucili igrati njome jest zbog healanja ili tankanja.Nikad nisam vidio dobroga retri paladina,a pogledajte danas.Svaki igrac je retri,tu i tamo koji healer i tank.Uber dps u PVP-u.Cak i najveci pocetnik moze ownat moga shamana a da nije ni vidio kak se igra.DK,nerijeseni misterij.Klasa koju IMO nije trebalo ni stavljat.Uber OP.Zbilja ima za svaku klasu nesto i covjek se nadje u skripcu kada treba razmislit kojom ce taktikom dobit potonju.Ostale klase su okay osim rogue.Ta klasa je totalno f***** up.Samo mutilate funkcionira,ostalo je za zaboravit.Kad bi mi Blizzard vratio stari PreTBC ja bi placao mjesecnu naknadu ako treba i duplo :D Ovo sto danas vidimo to nije igranje.To je bezvezno klikanje koje moze svatko.Bon istekao prije mjesec dana i mene nema sve do trenutka(a to ce biti najvjerojatnije nikad) kada ce se stvari vratiti u normalu.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da, balans klasa je otišao kvragu zadnjih mjeseci. Paladini, DK-ovi i rogue-ovi su totalno overpower-ani i sve druge klase u PvP-u nemaju što tražiti - čast ponekom druidu.

E sad, ova dual specka je ponešto popravila situaciju jer si ekipa posebno poštima talente samo za BG-e i PvP, a posebno za PvE, no vjerujem kako će Blizzard opet morati raditi revamp talenata i sposobnosti pojedinih klasa.

U biti kad malo razmislim siguran sam da Blizzard namjerno ciklički overpower-a pojedine klase kako bi igrači igrali svakih nekoliko mjeseci sa drugom klasom (pošto im je trenutačna totalno nerfana) i kako bi duže zadržao što veću bazu pretplatnika Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Nemojte mi samo spominjat "znanje" što se tiče igre na warrioru, kad sve žive mogućnosti iskoristiš od minjanja oružja tjekom fighta, do pravovremenog spell reflekta i polomiš sve prste a on se okreće na tipkovnici i opet te ubije, tu klasu onda moš bacit u smeće.

Sad neznam kakav je warrior, vidim da su dosta tog izminjali što se tiče talenata (od kad sam ja odustao od igre) nadam se da je sad ok kao stand alone i u BGima... arena me ne zanima.

Moram priznat da je u PvE bio odličan, sa prosječnom opremom sam bio 1 sa dmg u raidima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vakaka kaže...

Sad neznam kakav je warrior, vidim da su dosta tog izminjali što se tiče talenata (od kad sam ja odustao od igre) nadam se da je sad ok kao stand alone i u BGima... arena me ne zanima.

Pa nije loš, sad su se svi prebacili u Arms warriore i dobro ekipa igra. Warrior sa full PVP Epic opremom ima prosječno 25 000HP.

I cesto su prvi po DMG done u BG-ima. Ali Hunterima Mageovima i DK nemogu nista

BTW: Ako tko igra sa DK-om u BG sima neka proba moj spec predobar je i pwnam sa njim uvijek sam prvi po DMG

http://www.wowhead.com/?talent#jfVMqI0Isb0f0sZZfMGh0cdL0o

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 17:25 (Point-X).
17 godina
Vakaka kaže...

Nemojte mi samo spominjat "znanje" što se tiče igre na warrioru, kad sve žive mogućnosti iskoristiš od minjanja oružja tjekom fighta, do pravovremenog spell reflekta i polomiš sve prste a on se okreće na tipkovnici i opet te ubije, tu klasu onda moš bacit u smeće.

Moram priznat da je u PvE bio odličan, sa prosječnom opremom sam bio 1 sa dmg u raidima.

Malo su balisje pve ali u pvp je war prejak. Mage ga može dobit ali on ga je uvijek mogel dobit.

Sad war ima 1000x chargeva, ono more te chargat konstantno i svaki charge mu daje neki postotak crita ak se ne varam.

Ne kužim se u war klasu ali znam da gaze i puno ih je teže cc.

Pogledajte si na arenajunkies, warriora u top timovima ko šudra. Sad se bez wara nejde ni na plac.

16 godina
neaktivan

Trebam pomoc!

Hakirali su mi world of warcraft account i prodali sve sto sam imao. Zatim dan kasnije dobijem mail od Blizzarda da mene optuzuju da sam ilegalno bla bla bla.
A to nisam ja prodao nego ti koji mu mi hakirali.

Naravno prijavio sam hakiranje i dan kasnije isto da su mi banirali account.

Proslo je oko 3-4 dana da nista ne odgovaraju,a ja jos nemogu ni igrat. Danas sam usao sa trial accountom i poslao ticket,makar sumnjam da ce brzo i oni odgovorit.

Sta da radim? na koje jos mailove mogu slati prituzbe da zelim account nazad? Kada ce mi oni odgovorit i dalic e mi vratit account?

Molim vas tko se nasao u istoj situcaiji bili bi lijepo za neku vrstu pomoci.

zahvaljujem se

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan

Ako zelim nazvati Blizzard koji broj da zovem? da zovem u Austriju jer mi je tamo najblize? iako na stranicama pise da je broj besplatan unutar austrije koliko ce se meni naplacivati?

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igra tko na " neverendless-wow " ???... najbolji privatni server...tako govore :D

Ja igram na njemu...dobar je server...imam dva paldaina 80lvl :D igram sa svim klasama...tako da...svaku poznajem i znam sa svakom igrat :D...ako netko igra na tom serveru nek mi se javi :)

posjetite moj blog,tek sam ga napravio...komentirajte,glasujte,pisite sta da stavljam,... http://technotaz.blog.hr

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice