World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.626.553
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Sideswipe kaže...

Ja krenuo na Sylvanas sa rugonjom,sad sam lvl 46.Dero sam se malo po SW da li ima koji balkanski guild i rece mi neki srbo da ima na Ravencrestu,tako da sumnjam da cu se previse usrecit na sadasnjem serveru... {#}

iskreno, balkanski gild = uvod u katastrofu

najbolje ti naći nekolicinu sa kojom se družiš, a da ste dio nekog jakog i stabilnog međunarodnog gilda

jezik vam ne treba biti problem, lako kreirate balkanski kanal za pričanje na našem, dok se u redovnom gild kanalu priča eng, njem ili što već

15 godina
Darky kaže...
Sideswipe kaže...

Ja krenuo na Sylvanas sa rugonjom,sad sam lvl 46.Dero sam se malo po SW da li ima koji balkanski guild i rece mi neki srbo da ima na Ravencrestu,tako da sumnjam da cu se previse usrecit na sadasnjem serveru... {#}

iskreno, balkanski gild = uvod u katastrofu

najbolje ti naći nekolicinu sa kojom se družiš, a da ste dio nekog jakog i stabilnog međunarodnog gilda

jezik vam ne treba biti problem, lako kreirate balkanski kanal za pričanje na našem, dok se u redovnom gild kanalu priča eng, njem ili što već

Cuj,nije mi bas ogroman prioritet da je cisto balkanski,samo da ima nasih ljudi tamo,a posto neznam ni jedan mjesovit guild na serveru i da je dobar morat cu se bacit u jacu potragu neceg slicnog {#}

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

E jedno glupo pitanje, ali nisam nasao na AH i ne znam koju bi cijenu stavio za "Moonfangs pelt" pa ako je netko zainteresiran ili da barem znam koju bi cijenu stavio.

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel moguce prebacit wow sa jednog battle neta na drugi batt net acc posto mi wow ima za merge da mogu prebacivat!! javite mi!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Naravno da mozes, kontaktiraj ih na support ili nazovi preko skypa. Pripremi osobnu i on ti to naprvi u roku 5min.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

dodaj me na skype ako imas 

da te pitam jos neke stvari neda mi se tu po forumu pisat to!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrtvo_tjelo kaže...

E jedno glupo pitanje, ali nisam nasao na AH i ne znam koju bi cijenu stavio za "Moonfangs pelt" pa ako je netko zainteresiran ili da barem znam koju bi cijenu stavio.

https://theunderminejournal.com/ pronadi svoj server i prosjecnu cijenu za koju ide taj item, pa procijeni koliko da stavis na AH.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako tražite balkanski guild, full jak server, dobru zabavu, zezanciju i lagani progres javite se http://infinity-kazzak.enjin.com/home 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mene zanima da li ima kakav dobar PVP guild na kazzaku. Igram samo pvp, a bivša gilda mi se raspala zbog gluposti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dali ima netko dobre volje da me provede kroz koji lvl 60 raid sutra na kazzak-u horde?

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

eo i ja na kazzaku horda - mage, sve ispocetka bez iceg. pa laganini sve ^^

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prodajem High Toon account, ako nekoga zanima skype: shaygon1992. :) 13k achis, spectral tiger, ashes of alar, swift razashi raptor etc. :) Pozz.

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Ako netko ima preporuku za RAF gametime providera, tražim bilo kakav info.

Lik preko kojeg sam uzimao je u zemlju propao pa tražim novog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cropunk kaže...

eo i ja na kazzaku horda - mage, sve ispocetka bez iceg. pa laganini sve ^^

i ja krenuo od nule..warriora dizem...bas danas usao u neku balkansku gildu Mercyful Fate...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
15 godina
World of Warcraft

Ono što bih volio viditi u WoD-u je Akamu kao Priesta u Black Templeu...

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Ja se isto nadam da biti malo lora vezanog za BT, a možda bude i koji prequest da te malo uvede u sam raid. Ne kao sada: "Evo ti vrteći kružić i tu su opasni kripovi."

I'm very large!
15 godina
Nos kaže...
luxxxfromhell kaže...

Ja se isto nadam da biti malo lora vezanog za BT, a možda bude i koji prequest da te malo uvede u sam raid. Ne kao sada: "Evo ti vrteći kružić i tu su opasni kripovi."

I definitivno moraju, ali MORAJU ubaciti Gul'Dana, Ner'zhula i ostale orce, jer se ovo ipak dešava prije njihove korupcije (ako ih ubace a moraju, biti će zanimljivo gledati Ner'zhula sa Helm of Domination na glavi). Također, ako je moguće, neka ubace orcove kao friendly populaciju na tom dijelu, ipak su oni bili peacful narod prije korupcije.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Pa u WoDu Black Temple je glavni grad Alliance na Draenoru.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
neaktivan
Bukva kaže...

To uopće nije upitno, prije bt je bio Karabor. Samo se nadamo da će malo prikazati likove iz bt prije nemilih događaja i njihov lore prebaciti u ekspanziju.

I'm very large!
13 godina
neaktivan
Nos kaže...
Bukva kaže...

To uopće nije upitno, prije bt je bio Karabor. Samo se nadamo da će malo prikazati likove iz bt prije nemilih događaja i njihov lore prebaciti u ekspanziju.

Hmm pogleda sam panele na Blizzconu koji su bili vezani uz WoW, i mogu sa sigurnoscu rec da je citava poanta ekspanzije prikazivanje legendarnih likova iz Warcrafta i Warcrafta 2.

S tim da se nadam da ce pokusat balansirat kolicinu Horde/Alliance lore-a (ipak je ovo ekspanzija o Draenoru i orkovskim Warlordima). 

Za sad izgleda da ce biti lore-a o manje vise svim vaznim Draenei characterima poput Velena, Akame, Nobunda, Maarada, ali najvise me veseli novi character u formi Yrel (Draenei Ivana Orlenaska :) )

Evo jedan clanak http://wow.joystiq.com/2013/11/15/warlords-of-draenor-and-the-draenei/ 

Autor je tocno pogodia sve tocke zbog kojih i ja jedva cekam WoD i cemu se nadam.

14 godina
World of Warcraft

Zanimljivo je bilo pitanje na Q & A panelu,da li ce  WoD ili sljedeca expanzija poslje WoDa biti uvod u film,znaci da se nadoveze igra i film,naravno nisu htjeli odgovoriti,al sigurno ce tako biti. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
luxxxfromhell kaže...

13 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Zanimljivo je bilo pitanje na Q & A panelu,da li ce  WoD ili sljedeca expanzija poslje WoDa biti uvod u film,znaci da se nadoveze igra i film,naravno nisu htjeli odgovoriti,al sigurno ce tako biti. 

Vec potvrdeno da ce film biti o Lotharu i Durotanu, i da se nece smatrati canon-om, tako tesko da ce postojat game tie-in.

Mislim da ce http://www.imdb.com/name/nm1379938/ biti Lothar (u vikinzima glumi Ragnara Lothbroka ^^ ).

14 godina
World of Warcraft

Rekli su da ce samo manje sitnice biti non canon,ostatak ide kako treba ici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ashelor kaže...
Chosenone1 kaže...

Vec potvrdeno da ce film biti o Lotharu i Durotanu, i da se nece smatrati canon-om, tako tesko da ce postojat game tie-in.

Mislim da ce http://www.imdb.com/name/nm1379938/ biti Lothar (u vikinzima glumi Ragnara Lothbroka ^^ ).

Dakle, razdoblje Second Wara? I zašto o Durotanu, logičnije bi bilo o Orgrimu Doomhammeru...

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozz kupio sma wow sada jer je na akciji do kraja godine i prije sam igro na privatnim serverima dali neko moze rec koj realm je dobar msm di ima nasih...i koja je najbolja dps classa tu u pandi

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 1:24 (Mcbuzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kazzak horda,sylvanas ally,ima nas svuda samo eto malo poznatiji

17 godina
neaktivan
Mcbuzz kaže...

pozz kupio sma wow sada jer je na akciji do kraja godine i prije sam igro na privatnim serverima dali neko moze rec koj realm je dobar msm di ima nasih...i koja je najbolja dps classa tu u pandi

kakvo bedasto pitanje, pa monk je najbolja DPS klasa ikad, pogotovo za pande {#}

15 godina
neaktivan
Mcbuzz kaže...

Nema najbolje dps klase, igraj ono što ti najviše odgovara. Svaki patch donosi novi poredak. Doduše, ako želiš veselo plutati u top 5 čak i bez opreme boomkini i lockovi su odličan izbor.

I'm very large!
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kao sta kolega Nos kaze, nema najbolje dps klase, Blizz ih je dosta "ubalansira" ovaj xpack tako da je delta mozda nekih 10-15% izmedu "najslabije" i "najjace" klase, poredak se mijenja iz patcha u patch.

Npr. Rogue mi je sad na ilv 568 (http://eu.battle.net/wow/en/character/the-shatar/ashelor/advanced jos imam vrazji Flex Assurance of Consequence, heroic nikako ne dropa), nemam nista heroic warforged, vecinom obicni hc gear s 3-4 normal komada geara, ToT heroic ringom (ilv 543) i naravno taj flex trinket.

Dps mi je na vecini fightova izmedu 300-380k.

Na kraju fighta razlika izmedu top dps-a i onog najnizeg obcino je max 2% total dmg done, npr top dmg dealer napravi ~6% a najnizi 4, ali opet tu u sliku ulazi gear, skill i naravno jeli fight laksi za melee, ranged itd.

Naprimjer na Iron Juggernaut hc, ja kao rogue mogu negirat citavi seismic phase i knockbackove, te ostat nalijepljen na bossa kroz koristenje Killing Spree-a, Cloak of Shadows-a i Shadowstepa.

Ocito na IJ imam prednost nad nekim drugim klasama, sigurno da te ostale klase imaju slicne fightove di mogu svoj kit koristiti na slican nacin i steci prednost nad drugima.

TLDR; Igraj klasu koja ti se svida i koja ti je zabavna, ne postoji "najbolja" klasa

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice