World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.627.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Warcraft

Ja cu poludit. Uspijem nekako rijesiti to sve i na kraju dobijem ACC bez wow.a... DObijem acc sa starter edition a imam battle chest doma. Poslo sam im novi ticket sa tog novog/starog acc.a sa cd-keyom od oba dvije igre i sad bi mi trebali ocito vratiti. Jako su brzi moram pohvalit. Ali ajde da nisam napisal od svojega imena do tajnog pitanja pa cak i poslo sliku osobne. A nadam se da ce do sutra vratit nazad mi igru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Ravenclaw92 kaže...

Moj server je nakon patcha ozivio,a sve vise i vise ljudi dolazi sad kad je mop na vratima. Auchindoun ti je jako dobar server(ako si ally)

dolazi ih, ali ih 2 puta vise odlazi...

onaj koji jesam
14 godina
neaktivan

Vjeruj mi propast nece.. Kad mop izadje opet ce bit oko 9-10mil pretplatnika

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

WOW je gotov . On je starac na umoru , povremeno bljesne (kad izađe ekspanzija) i onda 9 miseci nigdi nikog ... ja još razmišljan da li da bacin novce na pandaru ... mislin da ću prije kupit par kila mesa i napravit roštilj s ekipon .  dosta mi je botova, stalnog nerfanja svega i svačega debilnih skilova ..

ja  ga osobno igran još 1 misec pa stajen osin ako ne napravu free transfer ... moj server je mrtav

Ulsar the Great

3 1 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Vracen je account sve je gore. Jel mi moze itko poslat Scroll of Resoruction? E.mail je simekzcro@gmail.com.

Hvala clanu D3VIL

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 16:33 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
UlsarTheGreat kaže...

WOW je gotov . On je starac na umoru , povremeno bljesne (kad izađe ekspanzija) i onda 9 miseci nigdi nikog ... ja još razmišljan da li da bacin novce na pandaru ... mislin da ću prije kupit par kila mesa i napravit roštilj s ekipon .  dosta mi je botova, stalnog nerfanja svega i svačega debilnih skilova ..

ja  ga osobno igran još 1 misec pa stajen osin ako ne napravu free transfer ... moj server je mrtav

upravo to, igra se svela na retardiranu igricu za djecu do 12 godina, sve poslje TBC je k****... rade si uzmi i isprobaj guild wars 2, kazu da je dobar, makar sam cuo i dosta pljuvanja da je neizbalansiran ali ispravlja se to patchevima, nista nije izaslo izbalansirano... a i ne placa se igra mjesecno nego samo primjerak u shopu i kasnije igras kolko oces, pa ak ti se ne svida - odustanes ;)

onaj koji jesam
14 godina
neaktivan

Igrao sam guild wars i pve mi nije dobar. A sad svi seru po nerfanju ,a vise od pola ljudi nije proslo HC contet (govorim prije nerfa i 35% buffa)

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Igrao sam guild wars i pve mi nije dobar. A sad svi seru po nerfanju ,a vise od pola ljudi nije proslo HC contet (govorim prije nerfa i 35% buffa)

nisam nikada igrao guild wars ali koliko sam cuo ta igra je prvenstveno bazirana na PvP-u...

onaj koji jesam
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

ma znan sve za GW2 al triba mi jača konf.  doće i to kad istekne pretplata za wow

volin WOW al brate kad uđen u bg povraća mi se  ... nerf ili ne igra je gotova šta će nakon pandi ubacit aliene il bipsiće ..... jedino šta volin na toj igri je Guild Meeting 2 puta godišnje ..... i krme na ražnju hahahaha

Ulsar the Great

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Bok ako koga zanima, dajem steam account i Origin account  za 2 mjeseca gametime-a. 

Preko 400 eura vrijednosti na steam calculator, dok na Originu SW:TOR Deluxe s 3 lika bez gametime-a, BF3 lvl 15, javite se na PP.

Više ne igram ni na jednom accountu pa ono, bolje da onda zamijenim vec kada mi treba gametime a da ne trosim lovu.

Gametime je cca 200 kuna 2 mjeseca.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 10:07 (XVII Mini).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
XVII Mini kaže...

Bok ako koga zanima, dajem steam account i Origin account  za 2 mjeseca gametime-a. 

Preko 400 eura vrijednosti na steam calculator, dok na Originu SW:TOR Deluxe s 3 lika bez gametime-a, BF3 lvl 15, javite se na PP.

Više ne igram ni na jednom accountu pa ono, bolje da onda zamijenim vec kada mi treba gametime a da ne trosim lovu.

Gametime je cca 200 kuna 2 mjeseca.

ti si lud!

no sretno

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
14 godina
World of Warcraft

Već je riješeno:) LP.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft
Prodajem acc na kojeme je cataclysma, na accu je warrior 85lv(Twilight's Hammer-horda) i rogue 85lv(SIlvermoon-ally).Uz acc dobijete secret answer i cd-keyeve.Cijena je 120kn ili gold na relmu Sylvanas.Ponude na PP.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neznan da li znaš za šemu ... ako ju je još moguće napravit ... prijaviš državu na veliku britaniju i plaćaš funtama košta te za 3 miseca nekih 210-230 kn .

Ulsar the Great
13 godina
World of Warcraft

you have to love this ;) 

g3AR

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo jedno noob pitanje od nooba(u vezi servera i placanja a igru poprilicno znam sve). Evo ovako kakav je nacin placanja misecno. Samo kartice , vize i paypall ili more postom hahahahah. I da li moram kupit igru npr lich king da bi je moga aktivirat ili mogu skinit game client pa da se igra skine i onda upgrade u punu igru. Eto mislim se pribacit na taj orginalni server koji mi se tako cini zabavan (dosad sam igra na trulim privatnim srvima) pa me zanima moze li se uplacivat postom i kako to do aktivacije igre. Npr do pandaria koliko bi me to izaslo ne bih tio sad za sve te dijelove platit 500 kn i onda krenit po 100 kn na misec to mi je puno pa ako moze pomoc

EDIT: i da dali se isplati to tek sad pocet igrat ili ipak ne? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 17:16 (buterino).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Skini starter edition. Danas kupis battlechest sa svim ekspanzijama do WOTLK.a za 100kn... Dobijes takoder i 60dana besplatnog igranja. Kad zavrsis, trazis nekog da ti posalje Scroll i onda dobijes i Cata.u. Pande ti ne trebaju jos jer dok ti dodes do 85lvl vec ce pasti cijena. Ali sve jedno kad ti stavis skidat on ti skine sve, samo nemas pristup tom contentu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

1740 .. prije sat vremena sam bio 220 sada sam 1740 WTF?!

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Propala igra od wotlka uzasan sta se tice svega od igraca do bosseva pokemoni su opet u diru.

2 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igrom slucaja  i greskom blizarda imam jedan key viska za pandariu, pa ako netko hoce dajem ga za  230 kuna.   Javite se na private. uplata na racun i saljem odma na mail cim stigne.

pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ajde da je besplatno, a ti se ovde reklamiraš. Ja mislio kako si počeo igrom slučaja ovo ono a ti na kraju prodaješ...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ajde da je besplatno, a ti se ovde reklamiraš. Ja mislio kako si počeo igrom slučaja ovo ono a ti na kraju prodaješ...

Sto da dajem besplatno kljuc koji sam platio 260 kuna???

Kupio sam jedan preko offgamersa jer mi je blizzard rekao da transakcija nije prosla  da bi mi dva sata poslije acc bio nadograđen sa pandariom. Nikakva reklama nije u pitanju nego kljuc viska.

Ajde zibje....

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Toliko o wowu znaci lvl 90 su digli u 4 sata! toliko o blizzardu uzas od igre !! http://www.wowprogress.com/char_level/ sreca da je ne igram vise

2 3 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

A sta ocekujes kad su to bolesnici, ne znaju lagano igrat... Evo ja vec tri dana tek sam 16lvl. A kad udem u dungeon pa mi vele huntard odmah desni klik i report. On meni prica da sta uzimam loot ako ga ne budem stavio, pa reko necu ga odmah stavljat, kad izadme van budem postavljo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.twitch.tv/kungentv

Čovjek se trudi, još malo pa 90. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav ekipa pitanje jedno poceo sam igrati sada sa pandom na Kazzak-u pa me zanima sta preporucate Hordu Ili Alliancu di nas u svakom slucaju ima vise ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
njake kaže...

Pozdrav ekipa pitanje jedno poceo sam igrati sada sa pandom na Kazzak-u pa me zanima sta preporucate Hordu Ili Alliancu di nas u svakom slucaju ima vise ?

Na kazzaku je Alliance prazan.

12 godina
neaktivan
World of Warcraft
Prodajem MoP cd keyeve za gold Vise O tome mozete naci na

http://www.gramno.com/forum/threads/1885-MoP-KEYS

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Kako su me fenomenalno iznenadile pande. Questovi su cak i zanimljivi, ugodno sam iznenaden. Mislim da je ovo pogodak. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...
njake kaže...

Na kazzaku je Alliance prazan.

Razmisljo sam na kojem serveru ima nas podosta pa ak mi mos reci neki osim Kazzak-a

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice